Povezane vesti
"Mislila sam da će mi pasti plafon na glavu" Dramatična ispovest Srpkinje iz Dubaija nakon napada Irana: "Rekli su nam da se…
Blic pre 20 dana
Ona je čula udar i osetila tresak prozora i plafona, a slično se dogodilo i u drugim delovima grada Jedna raketa pogodila je turističku zonu Palm Džumeira, a četiri osobe su povređene, požar je brzo stavljen pod kontrolu Srpkinja koja trenutno boravi u… »
Dramatična ispovest Srpkinje iz Dubaija nakon napada Irana: "Pre jedno 20 minuta je nešto roknulo, meni su se tresli prozori"…
Večernje novosti pre 20 dana
SRPKINjA koja trenutno boravi u Dubaiji je u razgovoru za medije opisala kakva je atmosfera nakon napada Irana, te poručila da im je preporučeno da se klone prozora i da ne izlaze ako baš ne moraju negde da idu. Foto: Printskrin Iks/@lou_rage_usa Ona je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Napadnut iranski nuklearni objekat, odjekuju eksplozije u američkoj bazi u Iraku
Nova pre 6 minutajoš 40 povezanih
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
(Foto) MUP razbio lanac internet prevara: Lažna platforma "Oke Green" oštetila građane za višemilionske iznose
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 21 povezana
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 41 minutajoš 19 povezanih
Hladno jutro sa mrazom, tokom dana promenljivo oblačno uz sunčane intervale
Glas Zaječara pre 3 satajoš 17 povezanih