Povezane vesti
"Mislila sam da će mi pasti plafon na glavu" Dramatična ispovest Srpkinje iz Dubaija nakon napada Irana: "Rekli su nam da se…
Blic pre 7 sati
Ona je čula udar i osetila tresak prozora i plafona, a slično se dogodilo i u drugim delovima grada Jedna raketa pogodila je turističku zonu Palm Džumeira, a četiri osobe su povređene, požar je brzo stavljen pod kontrolu Srpkinja koja trenutno boravi u… »
Dramatična ispovest Srpkinje iz Dubaija nakon napada Irana: "Pre jedno 20 minuta je nešto roknulo, meni su se tresli prozori"…
Večernje novosti pre 7 sati
SRPKINjA koja trenutno boravi u Dubaiji je u razgovoru za medije opisala kakva je atmosfera nakon napada Irana, te poručila da im je preporučeno da se klone prozora i da ne izlaze ako baš ne moraju negde da idu. Foto: Printskrin Iks/@lou_rage_usa Ona je… »
Vesti dana »
Detaljni glasovi publike i žirija na festivalu „Pesma za Evroviziju 2025”
RTS pre 2 satajoš 24 povezane
Lavina predstavlja Srbiju na Eurosongu! UBEDLJIVA POBEDA PRVI PUT SE SLOŽILI PUBLIKA I ŽIRI!
Svet & Skandal pre 48 minutajoš 18 povezanih
Advokat uhapšenog Aca Đukanovića tvrdi da je pronađeno oružje legalno, a da deo pripada bratu Milu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ubijen Hamnei; Iran uzvratio udarac; Goreo Bliski istok, svet strepi od novog dana FOTO/VIDEO
B92 pre 33 minutajoš 5 povezanih