Povezane vesti

"Ostaćemo na RTS, doneli smo šatore" Beli Preletačević pred nastup u finalu PZE 2026 otkrio: "Jovana iz Harem Girls mi je…

"Ostaćemo na RTS, doneli smo šatore" Beli Preletačević pred nastup u finalu PZE 2026 otkrio: "Jovana iz Harem Girls mi je…

Blic pre 2 dana
Beli je izjavio da nema tremu pred nastupom i da planira da ostane na RTS bez obzira na rezultate. Niko od političara mu se nije javio, a kao favorite naveli su Lavinu. Večeras u finalu PZE 2026 takmiči se i Luka Maksimović, poznatiji kao Beli… »
"Fanovi su nam pomogli da vratimo kredit" Harem Girls se naoštrile pred finale PZE 2026, Ivana otkrila: "Zapitala sam se zašto…

"Fanovi su nam pomogli da vratimo kredit" Harem Girls se naoštrile pred finale PZE 2026, Ivana otkrila: "Zapitala sam se zašto…

Blic pre 2 dana
Izjavile su da su im fanovi nudili finansijsku pomoć kako bi vratile kredit. Ističu da imaju pozitivnu tremu i da su na probi doživeli razne nezgode, ali su ponosne bez obzira na ishod. Grupa Harem Girls nastupiće večeras u finalu PZE 2026 sa koleginicom… »

Vesti dana »