Повезане вести
Зејна у шоку након финала ПЗЕ 2026, излетела из РТС након што јој је измакла победа: "Била сам фаворит јако дуго..."
Блиц пре 13 сати
Певачица је срећна што је освојила награду за најбољу композицију, али јој је чудно гласање публике. Изјавила је да и даље воли све који су гласали за њу и да жели успех победницима. Певачица Зејна Муркић сумирала је утиске… »
"Гласови су чудни" Зејна у шоку, излетела са РТС-а након што јој је измакла победа - Србија ме фаворизује, а...
Телеграф пре 13 сати
Певачица Зејна Муркић сумирала је утиске након завршене финалне вечери Песме за Евровизију. Победа јој је измакла за длаку, а како каже, чудни су јој гласови публике. - Да се похвалим да сам добила награду за најбољу композицију… »
Ово су чланови стручног жирија ПЗЕ 2026. Ево колико пара добијају од РТС-а
Блиц пре 15 сати
Стручни жири чине Зое Кида, Алек Алексов, Нина Радојичић и Нући, док је председница Александра Ковач. Сваки члан жирија од РТС-а добија хонорар од 30.000 динара за свој рад. Финале ПЗЕ 2026 се одржава вечерас, а поред гласова… »
Зејна доживела пех у финалу ПЗЕ 2026. Сви приметили грешку на сцени док се вртела у ваздуху
Блиц пре 15 сати
Без обзира на технички пех, Зејна је учврстила свој статус фавориткиње такмичења. Изјавила је да је наступ коштао око 10.000 евра. Једна од најозбиљнијих кандидаткиња за тријумф на такмичењу ПЗЕ 2026, јесте Зејна Муркић… »
Ово су правила гласања на ПЗЕ 2026. Овако можете гласати за ваше фаворите: Само један иде у Аустрију
Блиц пре 15 сати
Гласање се спроводи путем СМС порука и гласова стручног жирија, у равномерном односу 50:50. Жири и публика додељују поене по систему 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. У финалу ПЗЕ 2026 такмичило се 14 извођача, а само један ће… »
(Видео) "Реља ми је послао поруку" Лорес пред финале ПЗЕ 2026 открила какав је пех доживела: "Остала сам без костима, све је…
Блиц пре 17 сати
Лорес је изјавила да јој је подршку пружило неколико познатих, укључујући Рељу и Сару Јо. Лорес је истакла да очекује још бољи наступ и да је веома узбуђена због финала. Вечерас се одржава финале "ПЗЕ 2026" где ће се одлучити… »
Вести дана »
Трамп упозорио Иран да не узвраћа ударац: Боље да то не раде, ударићемо досад невиђеном силом
Инсајдер пре 2 сатајош 48 повезаних
Отказана три лета са аеродрома "Никола Тесла", неизвесност у авио-саобраћају ка Блиском истоку
РТС пре 1 сатјош 31 повезана
Временска прогноза за понедељак 2. март 2026: Сутра претежно облачно и суво
Инсајдер пре 44 минутајош 29 повезаних
Канцеларија за Косово и Метохију: Приведено петоро Срба због наводног ратног злочина
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних