Povezane vesti

"Glasovi su čudni" Zejna u šoku, izletela sa RTS-a nakon što joj je izmakla pobeda - Srbija me favorizuje, a...

"Glasovi su čudni" Zejna u šoku, izletela sa RTS-a nakon što joj je izmakla pobeda - Srbija me favorizuje, a...

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Zejna Murkić sumirala je utiske nakon završene finalne večeri Pesme za Evroviziju. Pobeda joj je izmakla za dlaku, a kako kaže, čudni su joj glasovi publike. - Da se pohvalim da sam dobila nagradu od OGAE za najbolju kompoziciju tako da sam jako… »
Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."

Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."

Blic pre 22 dana
Pevačica je srećna što je osvojila nagradu za najbolju kompoziciju, ali joj je čudno glasanje publike. Izjavila je da i dalje voli sve koji su glasali za nju i da želi uspeh pobednicima. Pevačica Zejna Murkić sumirala je utiske nakon završene finalne… »
Zejna doživela peh u finalu PZE 2026. Svi primetili grešku na sceni dok se vrtela u vazduhu

Zejna doživela peh u finalu PZE 2026. Svi primetili grešku na sceni dok se vrtela u vazduhu

Blic pre 22 dana
Bez obzira na tehnički peh, Zejna je učvrstila svoj status favoritkinje takmičenja. Izjavila je da je nastup koštao oko 10.000 evra. Jedna od najozbiljnijih kandidatkinja za trijumf na takmičenju PZE 2026, jeste Zejna Murkić, koja je nastupila osma u… »
Ovo su članovi stručnog žirija PZE 2026. Evo koliko para dobijaju od RTS-a

Ovo su članovi stručnog žirija PZE 2026. Evo koliko para dobijaju od RTS-a

Blic pre 22 dana
Stručni žiri čine Zoe Kida, Alek Aleksov, Nina Radojičić i Nući, dok je predsednica Aleksandra Kovač. Svaki član žirija od RTS-a dobija honorar od 30.000 dinara za svoj rad. Finale PZE 2026 se održava večeras, a pored glasova publike o pobedniku odlučuje… »
Ovo su pravila glasanja na PZE 2026. Ovako možete glasati za vaše favorite: Samo jedan ide u Austriju

Ovo su pravila glasanja na PZE 2026. Ovako možete glasati za vaše favorite: Samo jedan ide u Austriju

Blic pre 22 dana
Glasanje se sprovodi putem SMS poruka i glasova stručnog žirija, u ravnomernom odnosu 50:50. Žiri i publika dodeljuju poene po sistemu 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. U finalu PZE 2026 takmičilo se 14 izvođača, a samo jedan će pobediti i predstavljati… »
(Video) "Relja mi je poslao poruku" Lores pred finale PZE 2026 otkrila kakav je peh doživela: "Ostala sam bez kostima, sve je…

(Video) "Relja mi je poslao poruku" Lores pred finale PZE 2026 otkrila kakav je peh doživela: "Ostala sam bez kostima, sve je…

Blic pre 22 dana
Lores je izjavila da joj je podršku pružilo nekoliko poznatih, uključujući Relju i Saru Jo. Lores je istakla da očekuje još bolji nastup i da je veoma uzbuđena zbog finala. Večeras se održava finale "PZE 2026" gde će se odlučiti ko će ove godine… »

Vesti dana »