Povezane vesti

"Svako ko nije retardiran može da mi se javi za pomoć": Pevač koji se nije plasirao u finale PZE opleo po pobednicima

"Svako ko nije retardiran može da mi se javi za pomoć": Pevač koji se nije plasirao u finale PZE opleo po pobednicima

Mondo pre 11 sati
Marko Mandić oštro kritikovao pobedu Lavine na PZE, a njegova Instagram objava izazvala buru reakcija na mrežama. Srpski pevač i tekstopisac Marko Mandić, koji je 2024. godine učestvovao na takmičenju sa numerom "Dno", oglasio se nakon pobede niškog… »
Bivši učesnik PZE javno isprozivao pobednike: "Nije dobro, baš nije dobro"

Bivši učesnik PZE javno isprozivao pobednike: "Nije dobro, baš nije dobro"

Nova pre 11 sati
Nisu svi oduševljeni pobedom benda "Lavina" na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", a jedan od najglasnijih kritičara odluke da oni predstavljaju Srbiju na Evroviziji je pevač Marko Mandić koji je na PZE učestvovao 2024. godine. Nakon što je niški metal… »
Bivši učesnik PZE žestoko komentarisao pobednike: "Nije dobro, baš nije dobro"

Bivši učesnik PZE žestoko komentarisao pobednike: "Nije dobro, baš nije dobro"

B92 pre 11 sati
Muzičar Marko Mandić, nekadašnji takmičar Pesme za Evrovizijiu, žestoko je komentarisao ovogodišnjeg pobednika takmičenja. "Svako ko nije retardiran i slušao je bar 12+ minuta metala u svom životu može da mi se javi u DM za pomoć i podršku. Za ostale… »
"Nije dobro, baš nije dobro": Bivši učesnik PZE opleo po pobednicima: "Svako ko nije retardiran..." (foto)

"Nije dobro, baš nije dobro": Bivši učesnik PZE opleo po pobednicima: "Svako ko nije retardiran..." (foto)

Kurir pre 12 sati
Srpski pevač i tekstopisac Marko Mandić, koji je 2024. godine učestvovao na "Pesmi za Evroviziju" sa numerom "Dno", oglasio se nakon pobede niškog progresiv metal sastava " Lavina" na ovogodišnjoj PZE. Mandić je na svom Instagram profilu podelio storij u… »

Vesti dana »