Povezane vesti
Stanković: U „Džonson elektriku“ više od 100 radnika ostalo bez posla
Medijska kutija pre 5 sati
Kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković saopštio je da u fabrici „Džonson elektrik“ u Nišu nije produženo više od 100 ugovora radnicima zaposlenim na određeno vreme. On je najavio da bi “tokom maja bi moglo doći i do novih otpuštanja”… »
"Otpušteno više od 100 radnika u fabrici Džonson elektrik u Nišu, u maju može doći do novih otkaza"
Nova pre 6 sati
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" Miodrag Stanković izjavio je danas da u fabrici "Džonson Elektrik" (Johnson Electric) u Nišu nije produženo više od 100 ugovora radnicima koji su bili zaposleni na određeno vreme, kao i da postoje najave da bi tokom… »
Stanković: Više od 100 radnika zaposlenih na određeno nije produžen ugovor u fabrici „Džonson elektrik“ u Nišu
Danas pre 7 sati
Kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković izjavio je danas da u fabrici „Džonson Elektrik“ u Nišu nije produženo više od sto ugovora radnicima zaposlenim na određeno vreme, a tokom maja bi moglo doći i do novih otpuštanja. Stanković je… »
Više od 100 ugovora nije produženo u fabrici Johnson Electric, moguća nova otpuštanja u maju
Stav.life pre 7 sati
Kopredsednik opozicione koalicije Niš, moj grad Miodrag Stanković izjavio je da u fabrici Johnson Electric u Nišu nije produženo više od 100 ugovora radnicima zaposlenim na određeno vreme, kao i da postoje najave o mogućim novim otpuštanjima tokom maja… »
Stanković: Otpušteno više od 100 radnika u fabrici Džonson elektrik
N1 Info pre 8 sati
Kopredsednik koalicije "Niš, moj grad" Miodrag Stanković izjavio je danas da u fabrici "Johnson Electric" u Nišu nije produženo više od 100 ugovora radnicima koji su bili zaposleni na određeno vreme, kao i da postoje najave da bi tokom maja moglo da dođe… »
Alarantno: Preko 100 radnika ostalo bez posla u fabrici Johnson Electric!
Jugmedia pre 7 sati
Prema najnovijim informacijama, u fabrici Johnson Electric Niš nije produženo više od 100 ugovora radnicima koji su bili zaposleni na određeno vreme. Istovremeno, sve su glasnije najave da bi tokom maja moglo doći do novih otpuštanja- rekao je Miodrag… »
Miodrag Stanković: Više od 100 ugovora nije produženo u fabrici Johnson Electric u Nišu
Glas juga pre 8 sati
Stanković je naveo da se ova situacija ne može posmatrati izolovano i podsetio na ranija otpuštanja u drugim kompanijama na jugu Srbije. Kao primer je naveo zatvaranje fabrike kompanije Benetton u Nišu, kada je bez posla ostalo oko 950 radnika, kao i… »
Novi talas otpuštanja u Nišu, preko 100 ugovora nije produženo u fabrici Johnson Electric
Rešetka pre 8 sati
U fabrici Johnson Electric u Nišu nije produženo više od 100 ugovora radnicima zaposlenim na određeno vreme, a prema najavama koje kruže među zaposlenima, tokom maja bi moglo doći do novih otpuštanja, izjavio je Miodrag Stanković, kopredsednik opozicione… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici i danas blokiraju pojedine puteve: Čeka se ishod pregovora sa Vladom
Radio 021 pre 8 satijoš 12 povezanih
Drama u Saudijskoj Arabiji: Iranci napali najveću rafineriju na Bliskom istoku FOTO
B92 pre 6 minutajoš 163 povezane
U EU bez problema sa snabdevanjem naftom i gasom, ali postoji zabrinutost
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih