Povezane vesti

Dr Milić: Smenjen sam zbog objava na društvenim mrežama

Dr Milić: Smenjen sam zbog objava na društvenim mrežama

Pravda pre 2 dana
Doktor Dragan Milić oglasio se na svom nalogu na društvenoj mreži Facebook nakon što je smenjen sa mesta direktora Klinike za kardiohirurgiju u UKC Niš. Milić ocenjuje da su razlog za smenu njegovi objavljeni sadržaji na društvenim mrežama. Milić ističe… »
Milić: Smenjen sam zbog objava na društvenim mrežama, a ne zbog lošeg rada

Milić: Smenjen sam zbog objava na društvenim mrežama, a ne zbog lošeg rada

Stav.life pre 2 dana
Doktor Dragan Milić, kog je Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu danas razrešio sa mesta rukovodioca Klinike za kardiohirugiju, izjavio je da je smenjen zbog svog delovanja na društvenim mrežama. „Ne struka, ne loš rad na klinici, ne liste… »
Dr Milić smenjen: Naravno da je zbog politike

Dr Milić smenjen: Naravno da je zbog politike

Bujanovačke pre 2 dana
Bujanovac, 7. mart 2026. Dr Dragan Milić, koga je uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš u petak smenila sa funkcije direktora Klinike za kardiohirurgiju, kazao je da su razlozi za smenu politički i interesni, a nikako stručne prirode. „Pravi… »
Dr Dragan Milić nakon smene sa mesta direktora niške Kardiohirurgije: Razlog je politički, na klinici veliko uznemirenje, ali…

Dr Dragan Milić nakon smene sa mesta direktora niške Kardiohirurgije: Razlog je politički, na klinici veliko uznemirenje, ali…

Danas pre 2 dana
Dr Dragan Milić, koga je uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš danas obavestila o svojoj odluci da bude razrešen sa funkcije direktora Klinike za kardiohirurgiju, kazao je da su razlozi za smenu politički i interesni, a nikako stručne prirode… »

Vesti dana »