Povezane vesti
Jokić o eliminaciji sa Evrobasketa: "Krivi su igrači i treneri, baš kao i kada smo bili bronzani na OI"
Sportske.net pre 1 dan
Srpski centar Nikola Jokić posle dužeg vremena dao je intervju za domaće medije. Govorio je u podkastu X&O's Chat voditelja Edina Avdića o mnogim temama. Između ostalog, dotakli su se i domaće selekcije i eliminacije od Finske u osmini finala Evropskog… »
Biće mu dužan dok je živ: Jokić duguje Ratku Vardi 50 evra skoro 20 godina!
Hot sport pre 1 dan
I ne planira da mu vrati! Jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić podelio je zanimljivu anegdotu iz perioda kada je igrao za Megu, otkrivši da svom nekadašnjem saigraču Ratku Vardi i dalje duguje novac – i to već više od decenije. Srpski… »
Jokić: "Ima mladih igrača u Srbiji, ali kada pozove milionski ugovor, ko bi odbio?"
Sportske.net pre 18 sati
Srpski centar Nikola Jokić bio je gost podkasta X&O's Chat voditelja Edina Avdića o mnogim temama. Verovatno otvorenije nego bilo kada - Nikola Jokić za domaće medije. O svemu i svačemu. Između ostalog, pričao je i o stavu da u srpskoj košarci nema… »
„Kari je vikao na mene“: Jokić progovorio o tome kakva je atmosfera bila nakon čuvenog poraza od Finske!
Hot sport pre 19 sati
Iskazao poštovanje nekadašnjem selektoru! Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić govorio je o brojnim temama iz svoje karijere u podkastu „X&O Chat“ kod sportskog novinara Edina Avdića, a u jednom delu razgovora osvrnuo se i na saradnju sa nekadašnjim… »
"Igraću do tada": Jokić otkrio kad će u penziju i da li će se vratiti u Evropu
Mondo pre 19 sati
Nikola Jokić uživa u NBA ligi, dominira među najboljima i nema nikakvu nameru da se vraća u Evropu i da igra u Evroligi. To je potvrdio i on sam. A, kakav mu je plan za budućnost i do kad planira da igra košarku? "Igraću dokle god budem mogao. Možda ne… »
Jokić se pošteno iznervirao: Dobio pitanje o odbrani u NBA, pa nazvao ljude neznalicama zbog ovoga!
Hot sport pre 19 sati
Napravio poređenje sa Evroligom! Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić osvrnuo se na čestu tvrdnju da se u NBA ligi ne igra odbrana, ističući da se sa takvim komentarima nikako ne slaže. Prema njegovom mišljenju, takva priča nema uporište u realnosti i… »
Nikola Jokić otkrio: Evo da li navija za Partizan!
Hot sport pre 20 sati
Zanimljiva izjava najboljeg centra planete! Nikola Jokić nikada nije javno rekao za koga od večitih navija. Uvek su se svi hvatali za taj status na njegovom Fejsbuk profilu, kada je napisao poruku podrške Partizanu. Međutim danas, 15-ak godina kasnije… »
Jokić: Ne navijam ni za Partizan, ni za Zvezdu, obožavam kafanu i tamburaše
RTS pre 20 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je u podkastu "X&O's Chat" da nikada nije bio navijač Partizana, ali ni Crvene zvezde. Govorio je i o početku svoje karijere, odnosu sa braćom, prvim utiscima nakon dolaska u NBA ligu, ali i o ljubavi prema kafani i… »
Jokić otkrio dve tajne koje niko nije znao: Jednom igraču dužan 50 evra, zbog drugog gledao Partizan
Mondo pre 20 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić gostuje u podkastu " X&O" kod voditelja Edina Avdića, a priliku da se u veoma opuštenoj atmosferi "ispovedi" o svojoj karijeri iskoristio je da ispriča priče koje nikada nismo čuli. Prvi put je otkrio da ne navija… »
"Ako se plaši Majk Tajson, zašto ne bih ja?": Edin Avdić nije mogao da veruje šta mu Jokić priča
Mondo pre 20 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić šokirao je komentatora Edina Avdića sa kojim je pričao nakon jednog od svojih mečeva. Gostujući u podkastu " X&O", centar iz Sombora je ispričao veoma zanimljive detalje iz svoje karijere, ali tek nakon što je… »
"Samo lupetaju, Pešić je vikao na mene": Jokić prvi put rekao ko je kriv za ispadanje Srbije sa Eurobasketa
Mondo pre 20 sati
Nikola Jokić je najbolji igrač na svetu i to je svima jasno. Dominira u NBA ligi i neko je ko voli kritike. Objasnio je kako gleda na sve to i koliko ceni i poštuje Svetislava Pešića. Posebno je pričao o nekadašnjem selektoru i o njihovoj saradnji i… »
"To je takvo lupetanje gluposti, sad sam se iznervirao": Jokiću će mnogi zameriti zbog ovih reči
Mondo pre 20 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić već čitavu deceniju igra na vrhunskom nivou, vuče ekipu Denvera i u Kolorado je doneo prvu NBA titulu. Njegovi uspesi u Americi ponekad se možda i premalo cene u Srbiji, gde se ne shvata koliki je uspeh ostvariti… »
Jokić otkrio dokle će igrati: Evo kada najbolji svetski košarkaš planira da se povuče...
Kurir pre 20 sati
Najbolji košarkaš na svetu, srpski as Nikola Jokić, bio je gost u podkastu "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. U jednom momentu Jokić je upitan dokle će igrati, pošto jednom prilikom rekao da će igrati do 30 godine, a… »
Nikola Jokić o Kariju Pešiću: "Izgubili smo od Finske, vikao je na mene, mnogim igračima se ne sviđa..."
Telegraf pre 20 sati
Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, dao je veliki intervju za X&O chat Edinu Avdiću, gde je pričao o mnogim detaljima svoje karijere, a u jednom momentu se dotakao i Svetislava Pešića. Kada se potegla tema o trenerima, Nikola Jokić je skrenuo ka… »
Nikola Jokić otkrio šta je prva stvar koju je kupio kada je dobio novac od NBA: "Nije bila kuća, ni stan..."
Telegraf pre 20 sati
Prvi put od kako je na velikoj sceni i od kako je uspeo da dođe do najvećih stepenica u NBA ligi, najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić je odlučio da detaljnije progovori o detaljima iz svog ličnog života u podkastu "X&O's Chat" sa poznatim… »
Nož u srce grobarima! Nikola Jokić jasan: "Nikada nisam navijao za Partizan"!
Kurir pre 21 sat
Najbolji košarkaš na svetu, srpski as Nikola Jokić, bio je gost u podkastu "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. Jokić je tom prilikom otkrio da li navija za Partizan, pošto se o tome baš dugo spekulise. On se divio… »
"Tukli su me, pa se ljutili jer plačem"! Nikola Jokić o tome kako je zavoleo košarku!
Kurir pre 21 sat
Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić bio je gost u podkastu "X&O's Chat" kod Edina Avdića. Tom prilikom, Jokić je otkrio i kako je zaloveo košarku, a da su za to najzaslužnija njegova braća, Strahinja i Nemanja: - Prvi sport koji sam počeo da treniram… »
Jokiću se klanjaju najbolji, a Denver ima važan zadatak i ne sme da se opusti
Nova pre 21 sat
Denver Nagetsi ove sezone predvođeni Nikolom Jokićem napadaju titulu u NBA ligi, ali daleko od toga da su prvi favoriti. Iako u svojim redovima imaju najboljeg igrača današnjice, Nagetsi ne blistaju, te su nedavno poraženi od Njujorka sa 103:142 i to je… »
"Nisam sabotirao taj meč, Deki je hteo da me ubije": Jokić progovorio o utakmici koja mu je odlučila karijeru
Mondo pre 21 sat
Kakva bi karijera Nikole Jokića bila da je otišao u Barselonu? Ko zna. Možda ne bi došao do NBA lige, možda ne bi postao trostruki MVP i najbolji košarkaš na planeti. Sve je moglo da se promeni da nije odigrao jednu od najgorih utakmica u karijeri. Došli… »
Jokić otkrio nepoznate detalje sa početka karijere: "Dugujem mu 50 evra, plakao sam..."
Nova pre 21 sat
Srpski košarkaš Nikola Jokić prisetio se svojih početaka u Megi i saradnje sa iskusnim saigračima uz koje je shvatio šta znači biti profesionalac. On je u podkastu "X&O's chat" izdvojio Bobija Marjanovića, Novicu Veličkovića i Ratka Vardu kao ključne… »
"Još uvek mu "dođem" 50 evra"! Jokić otkrio kom srpskom košarkašu nije vratio dug, a prošlo je baš mnogo godina!
Kurir pre 21 sat
NBA superstar Nikola Jokić bio je gost u podkastu "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. On je otkrio, u šaljivom tonu, da svom bivšem saigraču u Megi Ratku Vardi, još uvek duguje 50 evra: - Tamo sam shvatio da sa 18… »
Emotivni Jokić! Bljuje vatru po kritičarima koji mu idu na živce, nije ih štedeo! A onda je progovorio o teškim trenucima sa…
Kurir pre 21 sat
Najbolji košarkaš na svetu, srpski as Nikola Jokić, bio je gost u podkastu "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. On je progovorio o teđkim trenucima sa kojima se suočavao na početku NBA odiseje: - Najveći mi je bio… »
Jokić: "Nisam navijao za Partizan, navijao sam za Novicu"
B92 pre 21 sat
Srpski košarkaš Nikola Jokić ističe da ni za jedan tim ne navija privatno. Nikola kaže da je bio veliki obožavatelj Novice Veličkovića, koji mu je kasnije bio i saigrač u Megi. Upravo je za Veličkovića navijao dok je ovaj igrao za Partizan. Tu je i ona… »
Jokić: "Dužan sam mu 50 evra - nisam vratio i neću ni vratiti"
B92 pre 21 sat
Srpski košarkaš Nikola Jokić osvrnuo se na svoje početke u ekipi Mege. Tada je imao priliku da sarađuje sa iskusnim igračima i tada je shvatio da će biti profesionalac. Podelio je i interesantnu priču o dugu od 50 evra. "Imao sam sjajne uzore. Bobi… »
Jokić se iznervirao: "Ko to kaže - neznalica je"
B92 pre 21 sat
Košarkaš Denvera Nikola Jokić "alergičan" je na to kada neko kaže da se u NBA ligi ne igra odbrana. Jokić ističe da je NBA liga ubedljivo najbolja liga na svetu i da priča o neigranju odbrane "ne pije vodu". "Kad ljudi kažu da se u NBA ne igra odbrana… »
Hit! Nikola Jokić ispričao kako je zavoleo košarku: "Tukli su me, pa se naljute na mene što sam plakao..."
Telegraf pre 21 sat
Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić gostovao je u " X&O's Chat" podkastu kod poznatog košarkaškog novinara, Edina Avdića. Tom prilikom, Jokić je otkrio i kako je zapravo zaloveo košarku, a da su za to najzaslužnija njegova braća, Strahinja i Nemanja… »
Jokić otkrio da je legendarnom igraču dužan 50 evra: "Nisam mu vratio i neću mu ni vratiti..."
Telegraf pre 21 sat
Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić, bio je gost kod Edina Avdića u podkastu " X&O's Chat", a tom prilikom ispričao je mnogo toga što do sada nismo čuli i znali o njemu. Jedna od priča, bila je vezana i za legendarnog košarkaša, Ratka Vardu, kome i… »
Nikola Jokić o čuvenim statusima na Fejsbuku: "Nisam navijao za Partizan, već za..."
Telegraf pre 21 sat
Najbolji košarkaš današnjice i jedan od najboljih svih vremena, Nikola Jokić, dao je ekskluzivan intervju Edinu Avdiću za X&O chat, gde se otvorio kao nikad pre i pričao je o mnogim legendarnim pričama. Jokić je ispričao kako je počeo da se bavi košarkom… »
Hit priča - Jokić prespavao NBA draft: ''Ko o tome razmišlja?''
Sportske.net pre 1 dan
Naš najbolji košarkaš i as Denver Nagetsa Nikola Jokić bio je gost najnovijeg izdanja popularnog podkasta '' X&O's Chat'', gde je otkrio i neke manje poznate detalje o sebi, poput onoga kako doživljava kafanu i tamburaše, ali je posebno zanimljiva bila… »
Da su znali šta će JOKIĆ postati, ne bi se usudili da ga ovako ponize! Stigli su do Srbina, a onda je program naprasno…
Kurir pre 1 dan
U popularnom košarkaškom podkastu "X&O Chat" Nikola Jokić se prisetio NBA drafta 2014. godine, kada je od strane Denver Nagetsa izabran sa 41. pozicije. Ameri su bili nezaiteresovani za Jokića, a i on za NBA. Najbolji košrkaš današnjice izbaran je tek u… »
"Zove me brat i slavi, a ja spavam": Jokić Edinu otkrio sve o kultnom draftu
Mondo pre 1 dan
Nikola Jokić je bio gost Edina Avdića i taj razgovor slušaćemo od 20:30, a polako isplivavaju delovi intervjua. Nakon dela u kome je našem poznatom košarkaškom novinaru pričao o rodnom Somboru i tamburašima, sada se prisetio drafta. Trostruki MVP NBA… »
"Zove me brat i slavi, a ja spavam!" Jokić ispričao ludu anegdotu o NBA draftu, pa otkrio jedan nepoznat detalj! (video)
Kurir pre 1 dan
U trenutku kada je najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić kao 41. pik izabran od strane Denver Nagetsa, u TV prenosu išla je reklama za takose. Nisu ni slutili Ameri tada da će srpski as godinama dominirati u najjačoj ligi sveta. Ni Nikola nije bio… »
Nećete verovati šta je Nikola Jokić radio kada je bio draftovan u NBA: "Zove me brat... Ko o tome razmišlja"
Telegraf pre 1 dan
Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić više od jedne decenije u NBA ligi pruža neverovatne partije i ispisuje istoriju kao najkvalitetniji igrač današnjice. Sa svojim Denverom uspeo je da osvoji gotovo sve, a više puta je proglašavan i za MVP-a. Međutim… »
Vesti dana »
Vučić: Imamo sigurnih rezervi dizela i benzina za 90 dana, kerozina za 35
Vesti online pre 39 minutajoš 30 povezanih
Metalnom palicom pretukli tinejdžera (15) u Kraljevu! Trojica mladića odmah uhapšena
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 4 minutajoš 119 povezanih
Srbi stigli bezbedno kući: Sleteo avion iz Dubaija u Beograd sa 266 putnika
Mondo pre 23 minutajoš 52 povezane