Povezane vesti
Tramp presekao: Neće da šalje Kurde na Iran
Večernje novosti pre 11 dana
IAKO se već nekoliko dana spekuliše da bi Kurdi trebalo da pokrenu kopneni napad na Iran, predsednik SAD Donald Tramp je odbacio tu mogućnost. Foto: Profimedia – To sam isključio, ne želim da Kurdi uđu. Ne želim da Kurdi budu povređeni, da budu ubijeni… »
Tramp otkrio da li će Kurdi ući u rat sa Iranom: "Oni su spremni, imali smo dobar odnos" (video)
Kurir pre 11 dana
- Isključio sam to, ne želim da Kurdi uđu. Ne želim da Kurdi budu ranjeni, ubijeni. Imali smo dobar odnos. Spremni su da uđu, ali stvarno sam im rekao da ne želim da ulaze - rekao je Tramp novinarima u predsedničkom avionu Air Force One. Tramp je dodao… »
Vesti dana »
Vučić čestitao Ramazanski bajram Islamskoj zajednici u Srbiji i vernicima
Serbian News Media pre 35 minutajoš 26 povezanih
Globalni šok na tržištu nafte: Kratkoročni poremećaj ili sledi dodatni rast cena (VIDEO)
Insajder pre 9 minutajoš 46 povezanih
Zelenski razočaran odlukom EU da ne usvoji 20. paket sankcija Rusiji: "Već treći mesec ne funkcioniše najvažnija garancija finansijske bezbednosti za Ukrajinu"
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Vlada donela hitne mere zbog situacije sa energentima; Vučić: Večeras ili ujutru očekujem jedan važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije
RTV pre 5 minutajoš 244 povezane
Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zbog globalnog rasta cena energenata
Serbian News Media pre 45 minutajoš 20 povezanih