Povezane vesti
Dačić: Konzilijum najavio da bih uskoro trebalo lečenje da nastavim u kućnim uslovima
Insajder pre 25 dana
Prvi potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova i lider SPS-a, Ivica Dačić, oglasio se na Instagramu, prvi put od prijema u bolnicu zbog upale pluća. On je naveo da je još na lečenju, ali da je Konzilijum lekara najavio da bi uskoro trebalo da… »
Dačić se obratio iz bolnice: Vratio sam se u život, ovih dana izlazim na kućno lečenje
RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnih poslova Ivica Dačić obratio se danas prvi put javnosti nakon što je 25. februara hospitalizovan zbog teškog zapaljenja pluća i najavio da bi uskoro trebalo da izađe iz bolnice na kućno lečenje. On je zahvalio svima koji su… »
Dačić: Vratio sam se, živote, uskoro ću na kućno lečenje
Radio 021 pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić oglasio se na Instagramu prvi put otkako je hospitalizovan 25. februara zbog upale pluća. Dačić je naveo da se oporavlja posle teškog zdravstvenog stanja i da bi uskoro… »
Dačić podelio sliku s Kemalom Montenom uz poruku - "vratio sam se, živote"
N1 Info pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se na Instagramu, prvi put nakon što je 25. februara primljen u Kliničko bolnički centar zbog obostrane upale pluća. "Vratio sam se u život. Još sam u bolnici, ali konzilijum koji je formirao ministar… »
Dačić: Ovih dana bi trebalo da izađem iz bolnice i lečenje nastavim u kućnim uslovima
Beta pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je 25. februara hospitalizovan zbog obostrane upale pluća, prvi put se danas oglasio i najavio da bi u narednim danima trebalo da izađe iz bolnice i lečenje nastavi u kućnim uslovima. Dačić je na društvenoj… »
Dačić: Ovih dana bi trebalo da izađem iz bolnice i lečenje nastavim u kućnim uslovima
Serbian News Media pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je 25. februara hospitalizovan zbog obostrane upale pluća, prvi put se danas oglasio i najavio da bi u narednim danima trebalo da izađe iz bolnice i lečenje nastavi u kućnim uslovima. Dačić je na društvenoj… »
Dačić se obratio iz bolnice: Vratio sam se u život, ovih dana izlazim na kućno lečenje (video)
Euronews pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se danas prvi put javnosti nakon što je 25. februara hospitalizovan zbog teškog zapaljenja pluća i najavio da bi uskoro trebalo da izađe iz bolnice na kućno lečenje. On je zahvalio svima koji su verovali… »
Oglasio se Ivica Dačić prvi put nakon odlaska u bolnicu
Nova pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se danas, prvi put nakon što je 25. februara primljen u Kliničko bolnički centar zbog obostrane upale pluća. On je na svom Instagram nalogu saopštio da se još uvek oporavlja, ali da bi ovih dana trebalo da… »
Ivica Dačić: Pet dana sam bio bez svesti, bio sam na ivici života i smrti
Vreme pre 25 dana
Lider Socijalistička partija Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se prvi put nakon hospitalizacije. Kako je naveo, zbog teškog zdravstvenog stanja proveo je pet dana bez svesti. Ministar unutrašnjih poslova i predsednik… »
Dačić poručio iz bolnice: Vratio sam se, živote!
Sputnik pre 25 dana
Ministar unutrašnih poslova Ivica Dačić obratio se danas prvi put javnosti nakon što je 25. februara hospitalizovan zbog teškog zapaljenja pluća i najavio da bi uskoro trebalo da izađe iz bolnice na kućno lečenje. On je zahvalio svima koji su… »
Radio sto plus pre 25 dana
Dačić je na društvenoj mreži Instagram napisao da mu je to najavio Konzilijum koji je formirao ministar zdravlja Zlatibor Lončar. “Taj crni dan mi je jasno ukazao šta i ko bi trebalo da budu moji prioriteti. Dan u kojem sam usnuo na odlasku iz života… »
Ivica Dačić iz bolnice, prvi put nakon hospitalizacije: "Pet dana bez svesti na ivici između života i smrti"
Newsmax Balkans pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se prvi put nakon što je hospitalizovan na Klinici za pulmologiju zbog obostrane upale pluća, poručivši da je još u bolnici i "da nema smrti bez sudnjega dana". Ministar je poručio da se prvi put obraća… »
„Vratio sam se, živote!“ Oglasio se Dačić iz bolnice: Probudio sam se na dan rođenja mog pokojnog oca Desimira, 2. marta! Nema…
Dnevnik pre 25 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prvi put se oglasio nakon što je primljen u bolnicu zbog obostrane upale pluća zbog koje je bio životno ugrožen. Dragi prijatelji, prvi put vam se obraćam posle tog strašnog dana 25. februara. Vratio sam se u… »
"Vratio sam se živote": Ivica Dačić se oglasio prvi put od kada je primljen u bolnicu: "Pet dana bez svesti na ivici između…
Blic pre 25 dana
Ivica Dačić se prvi put oglasio nakon što je bio životno ugrožen zbog obostrane upale pluća Poručio je da se oporavlja u bolnici i zahvalio lekarima, porodici, prijateljima i svima koji su mu pružili podršku Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prvi… »
Dačić se oglasio prvi put od prijema u bolnicu: Vratio sam se u život, uskoro ću na kućno lečenje
RTS pre 25 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije, ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić oglasio se na Instagramu prvi put otkako je hospitalizovan 25. februara zbog obostrane upale pluća. Dačić je potvrdio da se oporavlja… »
Prve reči Dačića iz bolnice: "Vratio sam se u život" (video)
Mondo pre 25 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se na svom "Instagram" nalogu po prvi put od prijema u bolnicu u sredu 25. februara. I dalje se nalazi u bolnici, ali mu je dosta bolje. "Dragi prijatelji, prvi put vam se… »
Vesti dana »
U toku potraga za pilotom SAD nakon obaranja aviona F-15: Teheran obećao nagradu, američke letelice iznad centralnog Irana
Nedeljnik pre 39 minutajoš 35 povezanih
Dan studenata pod sloganom „Sloboda studentima“: Okupljanje ispred Rektorata, pa šetnja do PU 29. novembar
Ist media pre 44 minutajoš 6 povezanih
Lazareva subota - praznik dece: Šta simbolizuju zvončići koji se nose oko vrata?
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane