Повезане вести
Дачић: Конзилијум најавио да бих ускоро требало лечење да наставим у кућним условима
Инсајдер пре 9 сати
Први потпредседник Владе, министар унутрашњих послова и лидер СПС-а, Ивица Дачић, огласио се на Инстаграму, први пут од пријема у болницу због упале плућа. Он је навео да је још на лечењу, али да је Конзилијум лекара најавио да… »
Дачић се обратио из болнице: Вратио сам се у живот, ових дана излазим на кућно лечење
РТВ пре 10 сати
БЕОГРАД - Министар унутрашних послова Ивица Дачић обратио се данас први пут јавности након што је 25. фебруара хоспитализован због тешког запаљења плућа и најавио да би ускоро требало да изађе из болнице на кућно лечење. Он је… »
Дачић: Вратио сам се, животе, ускоро ћу на кућно лечење
Радио 021 пре 10 сати
Министар унутрашњих послова и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић огласио се на Инстаграму први пут откако је хоспитализован 25. фебруара због упале плућа. Дачић је навео да се опоравља после тешког… »
Дачић поделио слику с Кемалом Монтеном уз поруку - "вратио сам се, животе"
Н1 Инфо пре 10 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић обратио се на Инстаграму, први пут након што је 25. фебруара примљен у Клиничко болнички центар због обостране упале плућа. "Вратио сам се у живот. Још сам у болници, али конзилијум који… »
Дачић: Ових дана би требало да изађем из болнице и лечење наставим у кућним условима
Бета пре 9 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић, који је 25. фебруара хоспитализован због обостране упале плућа, први пут се данас огласио и најавио да би у наредним данима требало да изађе из болнице и лечење настави у кућним… »
Дачић: Ових дана би требало да изађем из болнице и лечење наставим у кућним условима
Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић, који је 25. фебруара хоспитализован због обостране упале плућа, први пут се данас огласио и најавио да би у наредним данима требало да изађе из болнице и лечење настави у кућним… »
Дачић се обратио из болнице: Вратио сам се у живот, ових дана излазим на кућно лечење (видео)
Еуроневс пре 9 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић обратио се данас први пут јавности након што је 25. фебруара хоспитализован због тешког запаљења плућа и најавио да би ускоро требало да изађе из болнице на кућно лечење. Он је захвалио… »
Огласио се Ивица Дачић први пут након одласка у болницу
Нова пре 10 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић огласио се данас, први пут након што је 25. фебруара примљен у Клиничко болнички центар због обостране упале плућа. Он је на свом Инстаграм налогу саопштио да се још увек опоравља, али… »
Ивица Дачић: Пет дана сам био без свести, био сам на ивици живота и смрти
Време пре 9 сати
Лидер Социјалистичка партија Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић огласио се први пут након хоспитализације. Како је навео, због тешког здравственог стања провео је пет дана без свести. Министар унутрашњих послова… »
Дачиц́ поручио из болнице: Вратио сам се, животе!
Спутник пре 9 сати
Министар унутрашних послова Ивица Дачиц́ обратио се данас први пут јавности након што је 25. фебруара хоспитализован због тешког запаљења плуц́а и најавио да би ускоро требало да изађе из болнице на куц́но лечење. Он је… »
Радио сто плус пре 9 сати
Дачић је на друштвеној мрежи Инстаграм написао да му је то најавио Конзилијум који је формирао министар здравља Златибор Лончар. “Тај црни дан ми је јасно указао шта и ко би требало да буду моји приоритети. Дан у којем сам уснуо… »
Ивица Дачић из болнице, први пут након хоспитализације: "Пет дана без свести на ивици између живота и смрти"
Невсмакс Балканс пре 10 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић огласио се први пут након што је хоспитализован на Клиници за пулмологију због обостране упале плућа, поручивши да је још у болници и "да нема смрти без судњега дана". Министар је поручио… »
„Вратио сам се, животе!“ Огласио се Дачић из болнице: Пробудио сам се на дан рођења мог покојног оца Десимира, 2. марта! Нема…
Дневник пре 10 сати
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић први пут се огласио након што је примљен у болницу због обостране упале плућа због које је био животно угрожен. Драги пријатељи, први пут вам се обраћам после тог страшног дана 25… »
"Вратио сам се животе": Ивица Дачић се огласио први пут од када је примљен у болницу: "Пет дана без свести на ивици између…
Блиц пре 10 сати
Ивица Дачић се први пут огласио након што је био животно угрожен због обостране упале плућа Поручио је да се опоравља у болници и захвалио лекарима, породици, пријатељима и свима који су му пружили подршку Министар унутрашњих… »
Дачић се огласио први пут од пријема у болницу: Вратио сам се у живот, ускоро ћу на кућно лечење
РТС пре 10 сати
Први потпредседник Владе Србије, министар унутрашњих послова и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић огласио се на Инстаграму први пут откако је хоспитализован 25. фебруара због обостране упале плућа. Дачић је… »
Прве речи Дачића из болнице: "Вратио сам се у живот" (видео)
Мондо пре 10 сати
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић огласио се на свом "Инстаграм" налогу по први пут од пријема у болницу у среду 25. фебруара. И даље се налази у болници, али му је доста боље. "Драги… »
Вести дана »
ЦРТА идентификовала 12 лажних листа СНС за локалне изборе, сумња да су лажне још четири
Врање невс пре 23 минутајош 1 повезана
Познат наредни ривал: Ђоковић ће играти против браниоца титуле за пласман у четвртфинале Индијан Велса
Данас пре 3 сатајош 4 повезане
Јак земљотрес погодио Италију. Потрес се осетио и у Србији, БиХ, Црној Гори, Хрватској...
Курир пре 3 сатајош 4 повезане