Povezane vesti
Isključenja struje: Od srede do petka radovi na mreži u Požarevcu
Večernje novosti pre 23 dana
POŽAREVAC – U periodu od 11. do 13. marta izvodiće se radovi na elektromreži, zbog čega će pojedini delovi grada Požarevca ostati bez struje. D.N. U sredu, 11. marta, od 8.30 do 12.30, struju neće imati deo ulica Filipa Višnjića i Požarevački partizanski… »
Isključenja struje u četvrtak i petak
Zoom UE pre 23 dana
UŽICE – Zbog radova na elektro mreži, iz užičkog EPS-a najavili su isključenja struje u četvrtak i petak, 12. i 13. marta. U četvrtak, 12.marta, bez električne energije od 8 časova i 30 minuta do 10 časova biće potrošači iz ulice Riste Tešića i viši… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 14 minutajoš 62 povezane