Povezane vesti

Odbornik Živković (Niš, moj grad) traži povlačenje urbanističkog plana za Crveni Krst iz hitne procedure!

Odbornik Živković (Niš, moj grad) traži povlačenje urbanističkog plana za Crveni Krst iz hitne procedure!

Jug press pre 20 sati
NIŠ Danas se održava sednica Skupštine gradske opštine Crveni Krst, na kojoj će odbornici raspravljati o Drugim izmenama i dopunama Plana generalne regulacije opštine Crveni Krst- četvrta faza jug. Odbornik i predsednik Opštinskog odbora Niš, moj grad… »
“Niš, moj grad” traži povlačenje urbanističkog plana za opštinu Crveni Krst iz hitne procedure

“Niš, moj grad” traži povlačenje urbanističkog plana za opštinu Crveni Krst iz hitne procedure

Naissus info pre 1 dan
Odbornik i predsednik Opštinskog odbora Niš, moj grad, Bojan Živković traži povlačenje urbanističkog plana za Crveni Krst iz hitne procedure, jer kako kaže odbornici i javnost, kako navodi, nisu dobili sve ključne informacije neophodne za donošenje ovako… »
Živković: Povući urbanistički plan za Crveni Krst iz hitne procedure

Živković: Povući urbanistički plan za Crveni Krst iz hitne procedure

N1 Info pre 1 dan
Odbornik i predsednik Opštinskog odbora koalicije "Niš, moj grad" Bojan Živković zatražio je da se rasprava o urbanističkom planu za nišku opštinu Crveni krst povuče iz hitne procedure sa današnje sednice skupštine te opštine. Kako je istakao, odbornici… »
Živković: Povući urbanistički plan za Crveni krst iz hitne procedure

Živković: Povući urbanistički plan za Crveni krst iz hitne procedure

Nova pre 1 dan
Odbornik i predsednik Opštinskog odbora koalicije "Niš, moj grad" Bojan Živković zatražio je da se rasprava o urbanističkom planu za nišku opštinu Crveni krst povuče iz hitne procedure sa današnje sednice skupštine te opštine. Kako je istakao, odbornici… »

Vesti dana »