Povezane vesti

Hapoelov veliki brejk u sablasno praznoj "Blaugrani"

Hapoelov veliki brejk u sablasno praznoj "Blaugrani"

Sportske.net pre 21 dana
Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva savladali su Barselonu u gostima sa 80:75 u 31. kolu Evrolige. Meč je iz bezbednosnih razloga odigran bez publike, Barsa se nikako nije snašla u takvim uslovima, dok je Hapoel na njih navikao i ostvario je ogroman trijumf u… »
"Misle da mi nije stalo, a ne znaju": Moneke udario na kritičare posle pobede nad Fenerom

"Misle da mi nije stalo, a ne znaju": Moneke udario na kritičare posle pobede nad Fenerom

Mondo pre 21 dana
Čima Moneke je imao šta da kaže posle pobede Crvene zvezde nad Fenerbahčeom u Evroligi. Sjajan je bio krilni centar crveno-belih, a nakon što je digao svoj tim na tabeli Evrolige imao je šta da kaže. "Znamo ko smo i uvek pričam da je sve do nas i do toga… »
Podvig Zvezde i korak ka plej-ofu Evrolige, Batler dominirao u rušenju Fenerbahčea i prekidu velike serije pobeda

Podvig Zvezde i korak ka plej-ofu Evrolige, Batler dominirao u rušenju Fenerbahčea i prekidu velike serije pobeda

Nova pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u Beogradskoj areni rezultatom 79:73 u okviru 31. kola Evrolige. Fenerbahče je pre ovog meča bio u seriji od 19 pobeda u svim takmičenjima, važio je za ubedljivo najbolju ekipu u Evropi, ali je Zvezda po… »
Obradović: Miler-Mekintajer je zaslužio tripl-dabl

Obradović: Miler-Mekintajer je zaslužio tripl-dabl

Sport klub pre 20 dana
Pratite uz nas uživo obraćanje trenera Crvene zvezde Saše Obradovića posle pobede nad Fenerbahčeom u 31. kolu Evrolige u Beogradskoj Areni. Velika pobeda Crvene zvezde. Dvostruka nad šampionom Evrope i veliki vetar u leđa u borbi za jedno od prvih šest… »
Hapoel pred praznim tribinama produbio Barseloninu krizu

Hapoel pred praznim tribinama produbio Barseloninu krizu

RTS pre 20 dana
Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva pobedili su na gostovanju ekipu Barselone rezultatom 80:75 (19:26, 27:14, 20:21, 14:14) u utakmici 31. kola Evrolige. Barselona nezaustavljivo posrće i na tabeli Evrolige polako klizi ka zoni u kojoj će se voditi grčevita… »
No pasaran, Fenerova istorijska serija staje u Beogradu: Crvena zvezda overila duplu pobedu nad šampionom Evrope!

No pasaran, Fenerova istorijska serija staje u Beogradu: Crvena zvezda overila duplu pobedu nad šampionom Evrope!

Hot sport pre 20 dana
Dominacija nad timom koji je podigao pehar! Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su jednu od najvećih pobeda sezone, savladavši Fenerbahče rezultatom 79:73 u 31. kolu Evrolige, u meču punom preokreta, drame i energije koja je nosila tim do kraja. Ovim… »
Milano "jači" od Makabija i nastavlja trku za plej-inom

Milano "jači" od Makabija i nastavlja trku za plej-inom

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Olimpije iz Milana pobedili su Makabi Tel Aviv na svom terenu rezultatom 96:87 u 31. kolu Evrolige. Ovo je bio meč na kom je padala odluka ko ostaje u borbi za plej-in, a ko iz nje realno ispada, a na kraju je italijanska ekipa zasluženo… »
Zvezda skočila na tabeli posle pobede protiv šampiona: Plej-of Evrolige opet na korak, evo kako stoje stvari

Zvezda skočila na tabeli posle pobede protiv šampiona: Plej-of Evrolige opet na korak, evo kako stoje stvari

Mondo pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su aktuelnog prvaka Evrope Fenerbahče u okviru 31. kola Evrolige i tako su napravili ogroman korak ka plasmanu u doigravanje elitnog evropskog takmičenja. Na kraju je bilo 79:73, a ovo je bila 18. pobeda Crvene zvezde… »
TVITOVI - "Navijači, najgori ste! Batleru blanko ček"

TVITOVI - "Navijači, najgori ste! Batleru blanko ček"

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad Fenerbahčeom u 31. kolu Evrolige. To je 18. trijumf tima Saše Obradovića čime je prekinuta serija nepobedivosti Fenerbahčea od 19 mečeva. Bilo je turbulentno. Ali, takve su utakmice Crvene zvezde ove… »
"To nas je stavilo pod ogroman pritisak": Saša Obradović priznao, pred Fenerbahče je mislio na jedan poraz

"To nas je stavilo pod ogroman pritisak": Saša Obradović priznao, pred Fenerbahče je mislio na jedan poraz

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda je u neizvesnom meču punom preokreta protiv aktuelnog prvaka Evrope Fenerbahčea uspela da se popne na peto mesto na tabeli Evrolige. Sada tim Saše Obradovića u rukama ima poziciju koja vodi u plejof, tj. direktno u četvrfinale Evrolige… »
Prve reči Obradovića posle senzacije Zvezde u Areni: Podigli smo agresivnost u odbrani i zato smo pobedili

Prve reči Obradovića posle senzacije Zvezde u Areni: Podigli smo agresivnost u odbrani i zato smo pobedili

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde slavili su nad Fenerbahčeom sa 79:73 u meču 31. kola Evrolige. Trener crveno-belih Saša Obradović izneo je prve utiske posle meča. "Tipična plej-of utakmica, mi smo podigli agresivnost u odbrani i zato smo pobedili. Sa više… »
Moneke oštro po kritičarima: Ti staromodni ljudi da se povuku!

Moneke oštro po kritičarima: Ti staromodni ljudi da se povuku!

Sport klub pre 20 dana
Pobeda nad Fenerom, i to kakva! Sjajnom igrom u drugom poluvremenu, Zvezde je srušila aktuelnog lidera, a Čima Moneke imao je šta da poruči svojim kritičarima. Na pitanje da li i dalje oseća da nije dovoljno respektovan zbog onoga što radi, Moneke… »
Zvezda ima veliku šansu u Evroligi: Ovo je njen raspored do kraja

Zvezda ima veliku šansu u Evroligi: Ovo je njen raspored do kraja

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda srušila je šampiona Evrope, Fenerbahče, i ostvarila evroligaški skor 18-13, koji joj daje realne šanse da se do kraja bori za plasman u plej-of. Sedam kola do kraja, tim Saše Obradovića vratio se u život posle teškog poraza od Bajerna, koji… »
"To je prvi i osnovni razlog!" Saša Obradović nakon meča Crvena zvezda - Fenerbahče.

"To je prvi i osnovni razlog!" Saša Obradović nakon meča Crvena zvezda - Fenerbahče.

Večernje novosti pre 20 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović zadovoljan je bio nakon trijumfa crveno-belih nad Fenerbahčeom (79:73). Foto: ATA images Dobra energija za preokret, jel to bilo ključno? "To je prvi i osnovni razlog zašto uvek imamo šansu da pobedimo, sa… »
Obradović: "Tipična plej-of utakmica - hajde da gradimo na ovome"

Obradović: "Tipična plej-of utakmica - hajde da gradimo na ovome"

B92 pre 20 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović izneo je prve utiske posle velike pobede nad Fenerbahčeom. Crveno-beli su slavili u Areni protiv prvaka Evrope rezultatom 79:73. "Tipična plej-of utakmica, mi smo podigli agresivnost u odbranu i zato smo pobedili. Sa… »
Moneke: "To je glup način razmišljanja"

Moneke: "To je glup način razmišljanja"

B92 pre 20 dana
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, izneo je utiske nakon trijumfa nad Fenerbahčeom (79:73) u meču 31. kola Evrolige. "Znamo ko smo. Oni su bili najbolji tim cele sezone, veoma važna utakmica. Znamo šta je naš cilj. Ja menjam utakmice, znam to. Znao sam… »
Ko kaže da je Fenerbahče nepobediv?

Ko kaže da je Fenerbahče nepobediv?

B92 pre 20 dana
Košarkaši Fenerbahčea upisali su u Beogradu prvi poraz posle 19 utakmica. Tim Šarunasa Jasikevičusa je bio u seriji pobeda, koja je trajala od 11. januara. Devet od 19 trijumfa bilo je u elitnom takmičenju, u kom drže prvo mesto sa skorom 22-8. Crvena… »
Prve reči Saše Obradovića posle velike pobede nad Fenerbahčeom: Znao je šta je donelo preokret crveno-belima

Prve reči Saše Obradovića posle velike pobede nad Fenerbahčeom: Znao je šta je donelo preokret crveno-belima

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su jako važnu pobedu u 31. kolu Evrolige protiv Fenerbahčea, čime su se ponovo probili na jedno od mesta koja vode direktno u Top 6 fazu na kraju sezone, što obezbeđuje prolazak u plej-of - 79:73. Odlično je, timski… »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle velike pobede Zvezde nad Fenerbahčeom: Crveno-beli su u top 6!

Ovako izgleda tabela Evrolige posle velike pobede Zvezde nad Fenerbahčeom: Crveno-beli su u top 6!

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde upisali su ogromnu pobedu protiv Fenerbahčea u okviru 31. kola Evrolige. Oni su na svom terenu slavili protiv Fenerbahčea sa 79:73, čime su upisali i svoj 18. trijumf u ovom takmičenju, što je dovoljno za osmo mesto! Ponovo smo… »
(Poluvreme) Crvena zvezda u problemima, Fener gura crveno-bele daleko od top 6: Mora mnogo bolje u Areni!

(Poluvreme) Crvena zvezda u problemima, Fener gura crveno-bele daleko od top 6: Mora mnogo bolje u Areni!

Hot sport pre 20 dana
Nije baš sjajno u redovima crveno-belih! Na poluvremenu meča 31. kola Evrolige u Beogradskoj areni, Fenerbahče vodi protiv Crvene zvezde rezultatom 42:33, iako su crveno-beli otvorili utakmicu veoma dobro i u uvodnim minutima delovali spremno da nametnu… »
"Zvezdu svi provalili, a pogledajte Partizan": Vlade Đurović zna da će mu zameriti zbog ovih reči

"Zvezdu svi provalili, a pogledajte Partizan": Vlade Đurović zna da će mu zameriti zbog ovih reči

Mondo pre 20 dana
Bivši srpski trener Vlade Đurović kritikovao je igru Crvene zvezde u Evroligi pred meč crveno-belih protiv Fenerbahčea u Areni. "Mnogo kritikujem i znam da su svi ljuti na mene. Sale mi je bio igrač, navijam za Zvezdu i sad da ga kritikujem nešto... Ali… »
"Taj Zvezdin poraz je nenadoknadiv": Vlade Đurović objasnio zbog čega joj gori pod nogama

"Taj Zvezdin poraz je nenadoknadiv": Vlade Đurović objasnio zbog čega joj gori pod nogama

Mondo pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče od 20 časova u "Beogradskoj areni", a pred ovaj meč je proslavljeni srpski trener Vlade Đurović govorio je o igri crveno-belih. Istakao je da ukoliko dođe do poraza u ovom meču neće biti tim Saše Obradovića u… »
Delije uz Karađorđa vode navijanje protiv Fenerbahčea: Pojavio se transparent nasred severne tribine

Delije uz Karađorđa vode navijanje protiv Fenerbahčea: Pojavio se transparent nasred severne tribine

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras veoma važan meč u 31. kolu Evrolige u Beogradskoj areni, a eventualna pobeda popravila bi njihove šanse za plasman u plej-of fazu takmičenja. Crveno-beli će do kraja juriti i mesto među Top 6. Podsetimo, prvih šest… »
Delije zapevale poznatu pesmu već u prvoj četvrtini utakmice protiv Fenerbahčea u Areni

Delije zapevale poznatu pesmu već u prvoj četvrtini utakmice protiv Fenerbahčea u Areni

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras protiv Fenerbahčea u Beogradskoj areni meč 31. kola Evrolige, a on bi mogao mnogo toga da odluči kada je u pitanju borba crveno-belih za plasman u Top 6 na tabeli. Crveno-beli su u prošlom kolu kiksnuli protiv… »
Obradović: Moramo drugačije…

Obradović: Moramo drugačije…

Vesti online pre 20 dana
Trener košarkaša Saša Obradović rekao je pred meč protiv Fenerbahčea da njegova ekipa mora da odigra čvrsto i kvalitetno u odbrani. Zvezda u petak od 20 časova u Areni dočekuje Fenerbahče u meču 31. kola Evrolige. U prvom delu sezone Zvezda je kao gost… »
Igrač Fenera pred meč sa Zvezdom: Želeo sam da dođem u Partizan

Igrač Fenera pred meč sa Zvezdom: Želeo sam da dođem u Partizan

Euronews pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova dočekuju Fenerbahče u meču 31. kola Evrolige (Arena 1 Premium). Beogradski tim će večeras pokušati da dođe do novog skalpa protiv šampiona Starog kontinenta. Pred ovaj okršaj, za Meridian sport je govorio… »
Vlade Đurović "grmeo" zbog jedne stvari u igri Zvezde: "Ljudi su mi rekli da dobijamo, ne znam otkud im to"

Vlade Đurović "grmeo" zbog jedne stvari u igri Zvezde: "Ljudi su mi rekli da dobijamo, ne znam otkud im to"

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde ove večeri od 20.00 časova u Beogradskoj areni igraju sa liderom na tabeli Evrolige, ekipom Fenerbahčea u 31. kolu, a taj meč bi mogao mnogo toga da im donese. Šanse Zvezde na ovom meču analizirao je poznati stručnjak i bivši… »
Bivši napadač Zvezde došao da gleda meč sa Fenerbahčeom u Areni: Delije ga i te kako pamte i obožavaju

Bivši napadač Zvezde došao da gleda meč sa Fenerbahčeom u Areni: Delije ga i te kako pamte i obožavaju

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju izuzetno važan meč u kojem će igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Fenerbahčea u okviru 31. kola Evrolige. Crveno-belima "gori" pod nogama, pa je zato izuzetno važan meč za njih nakon ostalih rezultata… »
Vlade Đurović isprozivao evroligašku zvezdu: "Nikad nijedan trener sa njim neće osvojtii neki trofej"

Vlade Đurović isprozivao evroligašku zvezdu: "Nikad nijedan trener sa njim neće osvojtii neki trofej"

Telegraf pre 20 dana
Košarkaška uzbuđenja nastavljaju da rastu kako se približava kraj sezone u Evroligi, a danas se igra veliki derbi između Crvene zvezde i Fenerbahčea u 31. kolu elitnog takmičenja. Kao i uvek, situaciju u elitnom takmičenju komentarisao je i poznati bivši… »
Izuzetno jako želeo da dođe u Partizan, a njegov tim može da upropasti sezonu Crvene zvezde: Centar Fenerbahčea otkrio stvari…

Izuzetno jako želeo da dođe u Partizan, a njegov tim može da upropasti sezonu Crvene zvezde: Centar Fenerbahčea otkrio stvari…

Hot sport pre 20 dana
Evo šta je imao da poruči! Košarkaš Fenerbahčea Kris Silva priznao je da ranije nije mnogo znao o srpskoj košarci, ali da je oduvek želeo da oseti atmosferu Beograda i Srbije. U razgovoru za Meridian sport otkrio je da je postojala realna mogućnost da… »
Silva: Želeo sam u Partizan, Šakota mi je mnogo pomogao

Silva: Želeo sam u Partizan, Šakota mi je mnogo pomogao

Sport klub pre 20 dana
Košarkaš Fenerbahčea Kris Silva rekao je u intervjuu za Meridian sport pohvalio je Zvezdu, kojoj prvak Evrope gostuje u okviru 31. kola Evrolige, rekavši da crveno-beli igraju sjajno i imaju veliku podršku navijača. Silva je sezonu započeo u AEK, gde je… »
Centar Fenerbahčea: "Želeo sam da dođem u Partizan"

Centar Fenerbahčea: "Želeo sam da dođem u Partizan"

B92 pre 21 dana
Bio je Kris Silva na radaru Partizana kada je odlazio Tajrik Džons, međutim, nije došlo do dogovora. Centar se odlučio da iz grčkog AEK-a pojača Fenerbahče i ima sasvim korisnu ulogu kod Šarunasa Jasikevučusa. U razgovoru za Meridian sport, otkrio je da… »
"Pričao sam sa Partizanom, hteo sam da dođem": Snažni centar otkrio zašto nije potpisao za crno-bele

"Pričao sam sa Partizanom, hteo sam da dođem": Snažni centar otkrio zašto nije potpisao za crno-bele

Mondo pre 21 dana
Kada je krajem decembra bilo jasno da će Tajrik Džouns da napusti Partizan prvo ime na spisku bio je Kris Silva (29). Tadašnji košarkaš AEK-a bio je "već viđena" zamena, ali do toga na kraju nije došlo. Umesto u Beograd, otišao je u Istanbul i potpisao… »

Vesti dana »