Povezane vesti

Hapoelov veliki brejk u sablasno praznoj "Blaugrani"

Hapoelov veliki brejk u sablasno praznoj "Blaugrani"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva savladali su Barselonu u gostima sa 80:75 u 31. kolu Evrolige. Meč je iz bezbednosnih razloga odigran bez publike, Barsa se nikako nije snašla u takvim uslovima, dok je Hapoel na njih navikao i ostvario je ogroman trijumf u… »
"Misle da mi nije stalo, a ne znaju": Moneke udario na kritičare posle pobede nad Fenerom

"Misle da mi nije stalo, a ne znaju": Moneke udario na kritičare posle pobede nad Fenerom

Mondo pre 1 dan
Čima Moneke je imao šta da kaže posle pobede Crvene zvezde nad Fenerbahčeom u Evroligi. Sjajan je bio krilni centar crveno-belih, a nakon što je digao svoj tim na tabeli Evrolige imao je šta da kaže. "Znamo ko smo i uvek pričam da je sve do nas i do toga… »
Podvig Zvezde i korak ka plej-ofu Evrolige, Batler dominirao u rušenju Fenerbahčea i prekidu velike serije pobeda

Podvig Zvezde i korak ka plej-ofu Evrolige, Batler dominirao u rušenju Fenerbahčea i prekidu velike serije pobeda

Nova pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u Beogradskoj areni rezultatom 79:73 u okviru 31. kola Evrolige. Fenerbahče je pre ovog meča bio u seriji od 19 pobeda u svim takmičenjima, važio je za ubedljivo najbolju ekipu u Evropi, ali je Zvezda po… »
Obradović: Miler-Mekintajer je zaslužio tripl-dabl

Obradović: Miler-Mekintajer je zaslužio tripl-dabl

Sport klub pre 7 sati
Pratite uz nas uživo obraćanje trenera Crvene zvezde Saše Obradovića posle pobede nad Fenerbahčeom u 31. kolu Evrolige u Beogradskoj Areni. Velika pobeda Crvene zvezde. Dvostruka nad šampionom Evrope i veliki vetar u leđa u borbi za jedno od prvih šest… »
Hapoel pred praznim tribinama produbio Barseloninu krizu

Hapoel pred praznim tribinama produbio Barseloninu krizu

RTS pre 7 sati
Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva pobedili su na gostovanju ekipu Barselone rezultatom 80:75 (19:26, 27:14, 20:21, 14:14) u utakmici 31. kola Evrolige. Barselona nezaustavljivo posrće i na tabeli Evrolige polako klizi ka zoni u kojoj će se voditi grčevita… »
No pasaran, Fenerova istorijska serija staje u Beogradu: Crvena zvezda overila duplu pobedu nad šampionom Evrope!

No pasaran, Fenerova istorijska serija staje u Beogradu: Crvena zvezda overila duplu pobedu nad šampionom Evrope!

Hot sport pre 7 sati
Dominacija nad timom koji je podigao pehar! Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su jednu od najvećih pobeda sezone, savladavši Fenerbahče rezultatom 79:73 u 31. kolu Evrolige, u meču punom preokreta, drame i energije koja je nosila tim do kraja. Ovim… »
Zvezda ima veliku šansu u Evroligi: Ovo je njen raspored do kraja

Zvezda ima veliku šansu u Evroligi: Ovo je njen raspored do kraja

Mondo pre 7 sati
Crvena zvezda srušila je šampiona Evrope, Fenerbahče, i ostvarila evroligaški skor 18-13, koji joj daje realne šanse da se do kraja bori za plasman u plej-of. Sedam kola do kraja, tim Saše Obradovića vratio se u život posle teškog poraza od Bajerna, koji… »
Milano "jači" od Makabija i nastavlja trku za plej-inom

Milano "jači" od Makabija i nastavlja trku za plej-inom

Sportske.net pre 7 sati
Košarkaši Olimpije iz Milana pobedili su Makabi Tel Aviv na svom terenu rezultatom 96:87 u 31. kolu Evrolige. Ovo je bio meč na kom je padala odluka ko ostaje u borbi za plej-in, a ko iz nje realno ispada, a na kraju je italijanska ekipa zasluženo… »
Zvezda skočila na tabeli posle pobede protiv šampiona: Plej-of Evrolige opet na korak, evo kako stoje stvari

Zvezda skočila na tabeli posle pobede protiv šampiona: Plej-of Evrolige opet na korak, evo kako stoje stvari

Mondo pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su aktuelnog prvaka Evrope Fenerbahče u okviru 31. kola Evrolige i tako su napravili ogroman korak ka plasmanu u doigravanje elitnog evropskog takmičenja. Na kraju je bilo 79:73, a ovo je bila 18. pobeda Crvene zvezde… »
"To nas je stavilo pod ogroman pritisak": Saša Obradović priznao, pred Fenerbahče je mislio na jedan poraz

"To nas je stavilo pod ogroman pritisak": Saša Obradović priznao, pred Fenerbahče je mislio na jedan poraz

Mondo pre 7 sati
Crvena zvezda je u neizvesnom meču punom preokreta protiv aktuelnog prvaka Evrope Fenerbahčea uspela da se popne na peto mesto na tabeli Evrolige. Sada tim Saše Obradovića u rukama ima poziciju koja vodi u plejof, tj. direktno u četvrfinale Evrolige… »
Prve reči Obradovića posle senzacije Zvezde u Areni: Podigli smo agresivnost u odbrani i zato smo pobedili

Prve reči Obradovića posle senzacije Zvezde u Areni: Podigli smo agresivnost u odbrani i zato smo pobedili

Kurir pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde slavili su nad Fenerbahčeom sa 79:73 u meču 31. kola Evrolige. Trener crveno-belih Saša Obradović izneo je prve utiske posle meča. "Tipična plej-of utakmica, mi smo podigli agresivnost u odbrani i zato smo pobedili. Sa više… »
TVITOVI - "Navijači, najgori ste! Batleru blanko ček"

TVITOVI - "Navijači, najgori ste! Batleru blanko ček"

Sportske.net pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu nad Fenerbahčeom u 31. kolu Evrolige. To je 18. trijumf tima Saše Obradovića čime je prekinuta serija nepobedivosti Fenerbahčea od 19 mečeva. Bilo je turbulentno. Ali, takve su utakmice Crvene zvezde ove… »
Moneke oštro po kritičarima: Ti staromodni ljudi da se povuku!

Moneke oštro po kritičarima: Ti staromodni ljudi da se povuku!

Sport klub pre 7 sati
Pobeda nad Fenerom, i to kakva! Sjajnom igrom u drugom poluvremenu, Zvezde je srušila aktuelnog lidera, a Čima Moneke imao je šta da poruči svojim kritičarima. Na pitanje da li i dalje oseća da nije dovoljno respektovan zbog onoga što radi, Moneke… »
"To je prvi i osnovni razlog!" Saša Obradović nakon meča Crvena zvezda - Fenerbahče.

"To je prvi i osnovni razlog!" Saša Obradović nakon meča Crvena zvezda - Fenerbahče.

Večernje novosti pre 7 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović zadovoljan je bio nakon trijumfa crveno-belih nad Fenerbahčeom (79:73). Foto: ATA images Dobra energija za preokret, jel to bilo ključno? "To je prvi i osnovni razlog zašto uvek imamo šansu da pobedimo, sa… »
Ko kaže da je Fenerbahče nepobediv?

Ko kaže da je Fenerbahče nepobediv?

B92 pre 7 sati
Košarkaši Fenerbahčea upisali su u Beogradu prvi poraz posle 19 utakmica. Tim Šarunasa Jasikevičusa je bio u seriji pobeda, koja je trajala od 11. januara. Devet od 19 trijumfa bilo je u elitnom takmičenju, u kom drže prvo mesto sa skorom 22-8. Crvena… »
Obradović: "Tipična plej-of utakmica - hajde da gradimo na ovome"

Obradović: "Tipična plej-of utakmica - hajde da gradimo na ovome"

B92 pre 7 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović izneo je prve utiske posle velike pobede nad Fenerbahčeom. Crveno-beli su slavili u Areni protiv prvaka Evrope rezultatom 79:73. "Tipična plej-of utakmica, mi smo podigli agresivnost u odbranu i zato smo pobedili. Sa… »
Moneke: "To je glup način razmišljanja"

Moneke: "To je glup način razmišljanja"

B92 pre 7 sati
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, izneo je utiske nakon trijumfa nad Fenerbahčeom (79:73) u meču 31. kola Evrolige. "Znamo ko smo. Oni su bili najbolji tim cele sezone, veoma važna utakmica. Znamo šta je naš cilj. Ja menjam utakmice, znam to. Znao sam… »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle velike pobede Zvezde nad Fenerbahčeom: Crveno-beli su u top 6!

Ovako izgleda tabela Evrolige posle velike pobede Zvezde nad Fenerbahčeom: Crveno-beli su u top 6!

Telegraf pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde upisali su ogromnu pobedu protiv Fenerbahčea u okviru 31. kola Evrolige. Oni su na svom terenu slavili protiv Fenerbahčea sa 79:73, čime su upisali i svoj 18. trijumf u ovom takmičenju, što je dovoljno za osmo mesto! Ponovo smo… »
Prve reči Saše Obradovića posle velike pobede nad Fenerbahčeom: Znao je šta je donelo preokret crveno-belima

Prve reči Saše Obradovića posle velike pobede nad Fenerbahčeom: Znao je šta je donelo preokret crveno-belima

Telegraf pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su jako važnu pobedu u 31. kolu Evrolige protiv Fenerbahčea, čime su se ponovo probili na jedno od mesta koja vode direktno u Top 6 fazu na kraju sezone, što obezbeđuje prolazak u plej-of - 79:73. Odlično je, timski… »
(Poluvreme) Crvena zvezda u problemima, Fener gura crveno-bele daleko od top 6: Mora mnogo bolje u Areni!

(Poluvreme) Crvena zvezda u problemima, Fener gura crveno-bele daleko od top 6: Mora mnogo bolje u Areni!

Hot sport pre 9 sati
Nije baš sjajno u redovima crveno-belih! Na poluvremenu meča 31. kola Evrolige u Beogradskoj areni, Fenerbahče vodi protiv Crvene zvezde rezultatom 42:33, iako su crveno-beli otvorili utakmicu veoma dobro i u uvodnim minutima delovali spremno da nametnu… »
"Taj Zvezdin poraz je nenadoknadiv": Vlade Đurović objasnio zbog čega joj gori pod nogama

"Taj Zvezdin poraz je nenadoknadiv": Vlade Đurović objasnio zbog čega joj gori pod nogama

Mondo pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče od 20 časova u "Beogradskoj areni", a pred ovaj meč je proslavljeni srpski trener Vlade Đurović govorio je o igri crveno-belih. Istakao je da ukoliko dođe do poraza u ovom meču neće biti tim Saše Obradovića u… »
"Zvezdu svi provalili, a pogledajte Partizan": Vlade Đurović zna da će mu zameriti zbog ovih reči

"Zvezdu svi provalili, a pogledajte Partizan": Vlade Đurović zna da će mu zameriti zbog ovih reči

Mondo pre 9 sati
Bivši srpski trener Vlade Đurović kritikovao je igru Crvene zvezde u Evroligi pred meč crveno-belih protiv Fenerbahčea u Areni. "Mnogo kritikujem i znam da su svi ljuti na mene. Sale mi je bio igrač, navijam za Zvezdu i sad da ga kritikujem nešto... Ali… »
Delije uz Karađorđa vode navijanje protiv Fenerbahčea: Pojavio se transparent nasred severne tribine

Delije uz Karađorđa vode navijanje protiv Fenerbahčea: Pojavio se transparent nasred severne tribine

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras veoma važan meč u 31. kolu Evrolige u Beogradskoj areni, a eventualna pobeda popravila bi njihove šanse za plasman u plej-of fazu takmičenja. Crveno-beli će do kraja juriti i mesto među Top 6. Podsetimo, prvih šest… »
Delije zapevale poznatu pesmu već u prvoj četvrtini utakmice protiv Fenerbahčea u Areni

Delije zapevale poznatu pesmu već u prvoj četvrtini utakmice protiv Fenerbahčea u Areni

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras protiv Fenerbahčea u Beogradskoj areni meč 31. kola Evrolige, a on bi mogao mnogo toga da odluči kada je u pitanju borba crveno-belih za plasman u Top 6 na tabeli. Crveno-beli su u prošlom kolu kiksnuli protiv… »
Obradović: Moramo drugačije…

Obradović: Moramo drugačije…

Vesti online pre 10 sati
Trener košarkaša Saša Obradović rekao je pred meč protiv Fenerbahčea da njegova ekipa mora da odigra čvrsto i kvalitetno u odbrani. Zvezda u petak od 20 časova u Areni dočekuje Fenerbahče u meču 31. kola Evrolige. U prvom delu sezone Zvezda je kao gost… »
Igrač Fenera pred meč sa Zvezdom: Želeo sam da dođem u Partizan

Igrač Fenera pred meč sa Zvezdom: Želeo sam da dođem u Partizan

Euronews pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova dočekuju Fenerbahče u meču 31. kola Evrolige (Arena 1 Premium). Beogradski tim će večeras pokušati da dođe do novog skalpa protiv šampiona Starog kontinenta. Pred ovaj okršaj, za Meridian sport je govorio… »
Vlade Đurović isprozivao evroligašku zvezdu: "Nikad nijedan trener sa njim neće osvojtii neki trofej"

Vlade Đurović isprozivao evroligašku zvezdu: "Nikad nijedan trener sa njim neće osvojtii neki trofej"

Telegraf pre 10 sati
Košarkaška uzbuđenja nastavljaju da rastu kako se približava kraj sezone u Evroligi, a danas se igra veliki derbi između Crvene zvezde i Fenerbahčea u 31. kolu elitnog takmičenja. Kao i uvek, situaciju u elitnom takmičenju komentarisao je i poznati bivši… »
Bivši napadač Zvezde došao da gleda meč sa Fenerbahčeom u Areni: Delije ga i te kako pamte i obožavaju

Bivši napadač Zvezde došao da gleda meč sa Fenerbahčeom u Areni: Delije ga i te kako pamte i obožavaju

Telegraf pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju izuzetno važan meč u kojem će igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Fenerbahčea u okviru 31. kola Evrolige. Crveno-belima "gori" pod nogama, pa je zato izuzetno važan meč za njih nakon ostalih rezultata… »
Vlade Đurović "grmeo" zbog jedne stvari u igri Zvezde: "Ljudi su mi rekli da dobijamo, ne znam otkud im to"

Vlade Đurović "grmeo" zbog jedne stvari u igri Zvezde: "Ljudi su mi rekli da dobijamo, ne znam otkud im to"

Telegraf pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde ove večeri od 20.00 časova u Beogradskoj areni igraju sa liderom na tabeli Evrolige, ekipom Fenerbahčea u 31. kolu, a taj meč bi mogao mnogo toga da im donese. Šanse Zvezde na ovom meču analizirao je poznati stručnjak i bivši… »
Izuzetno jako želeo da dođe u Partizan, a njegov tim može da upropasti sezonu Crvene zvezde: Centar Fenerbahčea otkrio stvari…

Izuzetno jako želeo da dođe u Partizan, a njegov tim može da upropasti sezonu Crvene zvezde: Centar Fenerbahčea otkrio stvari…

Hot sport pre 11 sati
Evo šta je imao da poruči! Košarkaš Fenerbahčea Kris Silva priznao je da ranije nije mnogo znao o srpskoj košarci, ali da je oduvek želeo da oseti atmosferu Beograda i Srbije. U razgovoru za Meridian sport otkrio je da je postojala realna mogućnost da… »
Silva: Želeo sam u Partizan, Šakota mi je mnogo pomogao

Silva: Želeo sam u Partizan, Šakota mi je mnogo pomogao

Sport klub pre 11 sati
Košarkaš Fenerbahčea Kris Silva rekao je u intervjuu za Meridian sport pohvalio je Zvezdu, kojoj prvak Evrope gostuje u okviru 31. kola Evrolige, rekavši da crveno-beli igraju sjajno i imaju veliku podršku navijača. Silva je sezonu započeo u AEK, gde je… »
Centar Fenerbahčea: "Želeo sam da dođem u Partizan"

Centar Fenerbahčea: "Želeo sam da dođem u Partizan"

B92 pre 12 sati
Bio je Kris Silva na radaru Partizana kada je odlazio Tajrik Džons, međutim, nije došlo do dogovora. Centar se odlučio da iz grčkog AEK-a pojača Fenerbahče i ima sasvim korisnu ulogu kod Šarunasa Jasikevučusa. U razgovoru za Meridian sport, otkrio je da… »
"Pričao sam sa Partizanom, hteo sam da dođem": Snažni centar otkrio zašto nije potpisao za crno-bele

"Pričao sam sa Partizanom, hteo sam da dođem": Snažni centar otkrio zašto nije potpisao za crno-bele

Mondo pre 17 sati
Kada je krajem decembra bilo jasno da će Tajrik Džouns da napusti Partizan prvo ime na spisku bio je Kris Silva (29). Tadašnji košarkaš AEK-a bio je "već viđena" zamena, ali do toga na kraju nije došlo. Umesto u Beograd, otišao je u Istanbul i potpisao… »

Vesti dana »