Povezane vesti

"Ovo nema veze sa pravim automobilizmom" VIDEO

"Ovo nema veze sa pravim automobilizmom" VIDEO

B92 pre 10 sati
Trojica najuspešnijih vozača današnje Formule 1 - Luis Hamilton, Maks Ferstapen i Fernando Alonso - izneli su potpuno različite utiske o novoj eri šampionata nakon Velike nagrade Kine. Dok je Hamilton oduševljen duelima na stazi, Ferstapen smatra da novo… »
Hamilton prvi put na postolju u Ferariju: Drago mi je što su me saslušali i što su neke stvari koje sam tražio primenili

Hamilton prvi put na postolju u Ferariju: Drago mi je što su me saslušali i što su neke stvari koje sam tražio primenili

Kurir pre 18 sati
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton izjavio je danas da je "neverovatno zahvalan" svom timu što mu je omogućio da učestvuje u razvoju bolida koji mu je doneo prvi plasman na pobedničko postolje još od 2024. godine. Hamilton je na Velikoj… »
Ispisao istoriju sa 19 godina, pa otvorio dušu: "Ostao sam bez reči, iskreno, samo što ne zaplačem"

Ispisao istoriju sa 19 godina, pa otvorio dušu: "Ostao sam bez reči, iskreno, samo što ne zaplačem"

Kurir pre 19 sati
Vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli rekao je danas da je presrećan zbog ostvarene prve pobede u karijeri u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine, kojom je Italiji doneo prvi trijumf u tom takmičenju nakon 20 godina. "Ostao sam bez reči, iskreno, samo… »

Vesti dana »