Povezane vesti
STAMATOVIĆ: U toku je pljačka trećine Zlatibora
Zoom UE 17.03.2026
ČAJETINA – “Kao predsednik opštine Čajetina dužan sam da posle deset godina upozorim javnost, a posebno građane Zlatibora, da je u toku ozbiljan pokušaj da se kroz sumnjive i netransparentne postupke hektari najvrednijeg zemljišta na Zlatiboru upišu u… »
Milan Stamatović upozorava: U toku je krađa trećine Zlatibora
Užice oglasna tabla 17.03.2026
Saopštenje predsednika Opštine Čajetina, Milana Stamatovića, prenosimo u celosti: Kao predsednik opštine Čajetina dužan sam da posle deset godina upozorim javnost, a posebno građane Zlatibora, da je u toku ozbiljan pokušaj da se kroz sumnjive i… »
Stamatović traži od države da spreči pljačku više hiljada hektara na Zlatiboru
Ozon press 17.03.2026
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović upozorio je javnost na to da je u toku ozbiljan pokušaj da se, kroz sumnjive i netransparentne postupke, hektari najvrednijeg zemljišta na Zlatiboru upišu u korist PK „Zlatibor“ i zatražio od državnih organa i… »
Vesti dana »
Olenik posle razgovora u UKP: Interesovalo ih odakle mi informacije o "zvučnom topu"
Radio 021 pre 2 satajoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih
Budući brucoši u trci za indeks: Najveće interesovanje za Medicinski, Ekonomski, Pravni fakultet i FON
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
Glas Zaječara pre 7 satijoš 11 povezanih
I Španija gori na preko 40 stepeni: Najtopliji junski dani za više od 70 godina, ima mrtvih! (video)
Kurir pre 7 minutajoš 23 povezane