Povezane vesti
"Drago mi je da je mrtav": Oglasio se Tramp nakon vesti da je preminuo Robert Miler
Telegraf pre 1 dan
Nakon vesti da je u 81. godini preminuo Robert Miler, bivši direktor FBI i specijalni savetnik koji je vodio istragu u mešanje Moskve u američke izbore 2016. godine, oglasio se i predsednik SAD porukom koja je šokirala javnost. "Rober Miler je upravo… »
Preminuo Robert Miler
Telegraf pre 1 dan
Kako javljaju strani mediji, Robert Miler, bivši specijalni savetnik u Ministarstvu pravde koji je prethodno služio kao direktor FBI-ja, je preminuo. Imao je 81 godinu. Miler je služio kao specijalni savetnik koji je sproveo istragu o ruskom mešanju u… »
Preminuo bivši specijalni tužilac i direktor FBI Robert Miler
Radio 021 pre 11 sati
Robert Miler, bivši direktor FBI koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki mediji. Miler je preuzeo dužnost šefa FBI… »
RTS pre 11 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini. Porodica Roberta Milera… »
Preminuo bivši direktor FBI Robert Miler
Insajder pre 12 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas Si-En-En… »
Beta pre 12 sati
Robert Miler (Mueller), bivši direktor američke federalne policije (FBI) koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki… »
Serbian News Media pre 12 sati
Robert Miler (Mueller), bivši direktor američke federalne policije (FBI) koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki… »
Radio sto plus pre 12 sati
Miler je preuzeo dužnost šefa FBI samo nekoliko dana pre napada 11. septembra 2001. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Napustio je funkciju u septembru 2013. godine, a zatim je dobio zadatak da istraži navode o ruskom mešanju od 2017. do 2019… »
"Drago mi je da je mrtav": Monstruozne reči Trampa nakon vesti da je preminuo bivši direktor FBI
Mondo pre 12 sati
Bivši direktor FBI (Federalni istražni biro) Robert Miler preminuo je danas, a američki predsednik Donald Tramp imao je neprimereni komentar na tu vest. Na svojoj društvenoj mreži "Truth social" je napisao da mu je drago što je Miler preminuo. "Robert… »
Pravo u centar pre 12 sati
"Drago mi je da je mrtav"! Morbidna izjava Trampa posle vesti da je preminuo bivši šef FBI: "Više ne može da naudi ljudima"!…
Kurir pre 12 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. "Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je… »
Tužilac Miler umro, Tramp odmah uzvratio: „Drago mi je što je mrtav“
Politika pre 13 sati
VAŠINGTON – Robert Miler, bivši specijalni tužioc koji je predvodio jednu od najkontroverznijih istraga u novijoj američkoj političkoj istoriji, o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su američki… »
Preminuo bivši direktor FBI Rober Miler: Vodio istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD, Tramp poručio - "Drago mi je što je…
Nova pre 13 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas CNN. "Sa… »
Umro bivši direktor FBI koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016, Tramp poručio: "Drago mi je što je…
N1 Info pre 14 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas CNN. "Sa… »
Preminuo tužilac koji se bavio 'mešanjem' Rusije u izbore; Tramp: Više neće moći da povređuje nevine
Sputnik pre 15 sati
Bivši američki specijalni tužilac Robert Miler, koji se bavio istragom tvrdnji o navodom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore, je preminuo, objavila je američka TV stanica MS Nau. Miler je godinama bolovao od Parkinsonove bolesti. Oglasio se i… »
"Drago mi je da je mrtav" Šokantna izjava Trampa nakon vesti da je preminuo Robert Miler: "Više ne može da naudi ljudima!"
Blic pre 14 sati
Robert Miler bio je bivši direktor FBI-ja i poznata figura američkog pravosudnog sistema FBI je vodio od 2001. do 2013. godine, uključujući period nakon napada 11. septembra Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je smrt bivšeg šefa FBI-ja Roberta… »
Umro bivši direktor FBI Robert Miler, koji je vodio istragu o mešanju Rusije u američke izbore 2016.
Euronews pre 14 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. "Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je… »
Donald Tramp podelio vanrednu vest: "Dobro, drago mi je što je mrtav."
Večernje novosti pre 14 sati
BIVŠI direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Sa… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 19 minutajoš 44 povezane
Na Mladence, posebno na stolu treba da se nađe ova hrana da biste imali zdravlja: A evo da li praznična trpeza mora da bude posna
Kurir pre 4 minutajoš 18 povezanih
"Ne odlažite zimsku odeću, biće mraza": Meteorolog Nedeljko Todorović otkrio kakvo nas vreme čeka
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Parlamentarni izbori u Sloveniji: Građani danas biraju 10. saziv Državnog zbora, ove dve stranke imaju najviše šansi za pobedu
Kurir pre 44 minutajoš 11 povezanih