Повезане вести
Преминуо бивши директор ФБИ Роберт Милер: Водио истрагу о руском мешању у изборе у САД, Трамп поручио - "Драго ми је што је…
Нова 21.03.2026
Бивши шеф америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Роберт Милер, који је истраживао руско мешање у председничке изборе у САД 2016. године и наводну заверу између кампање Доналда Трампа и руске владе, преминуо је у 81. години… »
"Драго ми је да је мртав": Огласио се Трамп након вести да је преминуо Роберт Милер
Телеграф 21.03.2026
Након вести да је у 81. години преминуо Роберт Милер, бивши директор ФБИ и специјални саветник који је водио истрагу у мешање Москве у америчке изборе 2016. године, огласио се и председник САД поруком која је шокирала јавност… »
Преминуо Роберт Милер
Телеграф 21.03.2026
Како јављају страни медији, Роберт Милер, бивши специјални саветник у Министарству правде који је претходно служио као директор ФБИ-ја, је преминуо. Имао је 81 годину. Милер је служио као специјални саветник који је спровео… »
Преминуо бивши специјални тужилац и директор ФБИ Роберт Милер
Радио 021 21.03.2026
Роберт Милер, бивши директор ФБИ који је водио истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у Сједињеним Америчким Државама (САД) 2016. године, преминуо је у 81. години, пренели су вечерас амерички медији. Милер је… »
РТС 21.03.2026
Бивши шеф америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Роберт Милер, који је истраживао руско мешање у председничке изборе у САД 2016. године и наводну заверу између кампање Доналда Трампа и руске владе, преминуо је у 81. години… »
Преминуо бивши директор ФБИ Роберт Милер
Инсајдер 21.03.2026
Бета 21.03.2026
Роберт Милер (Муеллер), бивши директор америчке федералне полиције (ФБИ) који је водио истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у Сједињеним Америчким Државама (САД) 2016. године, преминуо је у 81. години, пренели… »
Сербиан Невс Медиа 21.03.2026
Роберт Милер (Муеллер), бивши директор америчке федералне полиције (ФБИ) који је водио истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у Сједињеним Америчким Државама (САД) 2016. године, преминуо је у 81. години, пренели… »
Радио сто плус 21.03.2026
Милер је преузео дужност шефа ФБИ само неколико дана пре напада 11. септембра 2001. године у Сједињеним Америчким Државама. Напустио је функцију у септембру 2013. године, а затим је добио задатак да истражи наводе о руском… »
Право у центар 21.03.2026
"Драго ми је да је мртав": Монструозне речи Трампа након вести да је преминуо бивши директор ФБИ
Мондо 21.03.2026
Бивши директор ФБИ (Федерални истражни биро) Роберт Милер преминуо је данас, а амерички председник Доналд Трамп имао је непримерени коментар на ту вест. На својој друштвеној мрежи "Трутх социал" је написао да му је драго што је… »
"Драго ми је да је мртав"! Морбидна изјава Трампа после вести да је преминуо бивши шеф ФБИ: "Више не може да науди људима"!…
Курир 21.03.2026
Бивши директор америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Роберт Милер, који је водио контроверзну двогодишњу истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у САД 2016. године, преминуо је у 81. години. "Са дубоком… »
Тужилац Милер умро, Трамп одмах узвратио: „Драго ми је што је мртав“
Политика 21.03.2026
ВАШИНГТОН – Роберт Милер, бивши специјални тужиоц који је предводио једну од најконтроверзнијих истрага у новијој америчкој политичкој историји, о наводном мешању Русије у председничке изборе 2016. године, преминуо је у 81… »
Умро бивши директор ФБИ који је истраживао руско мешање у председничке изборе у САД 2016, Трамп поручио: "Драго ми је што је…
Н1 Инфо 21.03.2026
Преминуо тужилац који се бавио 'мешањем' Русије у изборе; Трамп: Више нец́е моц́и да повређује невине
Спутник 21.03.2026
Бивши амерички специјални тужилац Роберт Милер, који се бавио истрагом тврдњи о наводом мешању Русије у америчке председничке изборе, је преминуо, објавила је америчка ТВ станица МС Нау. Милер је годинама боловао од… »
"Драго ми је да је мртав" Шокантна изјава Трампа након вести да је преминуо Роберт Милер: "Више не може да науди људима!"
Блиц 21.03.2026
Роберт Милер био је бивши директор ФБИ-ја и позната фигура америчког правосудног система ФБИ је водио од 2001. до 2013. године, укључујући период након напада 11. септембра Амерички председник Доналд Трамп коментарисао је смрт… »
Умро бивши директор ФБИ Роберт Милер, који је водио истрагу о мешању Русије у америчке изборе 2016.
Еуроневс 21.03.2026
Бивши директор америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Роберт Милер, који је водио контроверзну двогодишњу истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у САД 2016. године, преминуо је у 81. години. "Са дубоком… »
Доналд Трамп поделио ванредну вест: "Добро, драго ми је што је мртав."
Вечерње новости 21.03.2026
БИВШИ директор америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Роберт Милер, који је водио контроверзну двогодишњу истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у САД 2016. године, преминуо је у 81. години. АП Пхото/Јулиа… »
Вести дана »
Урош Стевановић поднео оставку на место селектора ватерполо репрезентације Србије
Сербиан Невс Медиа пре 28 минутајош 35 повезаних
Нафта Брент поскупела на више од 109 долара упркос Трамповом плану за Ормуски мореуз
НИН пре 13 минутајош 22 повезане
Апостоловић: Не постоји формална одлука о замрзавању средстава ЕУ за Србију
Инсајдер пре 1 сатјош 16 повезаних