Povezane vesti

"Drago mi je da je mrtav": Oglasio se Tramp nakon vesti da je preminuo Robert Miler

"Drago mi je da je mrtav": Oglasio se Tramp nakon vesti da je preminuo Robert Miler

Telegraf pre 1 dan
Nakon vesti da je u 81. godini preminuo Robert Miler, bivši direktor FBI i specijalni savetnik koji je vodio istragu u mešanje Moskve u američke izbore 2016. godine, oglasio se i predsednik SAD porukom koja je šokirala javnost. "Rober Miler je upravo… »
Preminuo Robert Miler

Preminuo Robert Miler

Telegraf pre 1 dan
Kako javljaju strani mediji, Robert Miler, bivši specijalni savetnik u Ministarstvu pravde koji je prethodno služio kao direktor FBI-ja, je preminuo. Imao je 81 godinu. Miler je služio kao specijalni savetnik koji je sproveo istragu o ruskom mešanju u… »
Preminuo bivši specijalni tužilac i direktor FBI Robert Miler

Radio 021 pre 11 sati
Robert Miler, bivši direktor FBI koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki mediji. Miler je preuzeo dužnost šefa FBI… »

RTS pre 11 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini. Porodica Roberta Milera… »
Preminuo bivši direktor FBI Robert Miler

Preminuo bivši direktor FBI Robert Miler

Insajder pre 12 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas Si-En-En… »

Beta pre 12 sati
Robert Miler (Mueller), bivši direktor američke federalne policije (FBI) koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki… »

Serbian News Media pre 12 sati
Robert Miler (Mueller), bivši direktor američke federalne policije (FBI) koji je vodio istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su večeras američki… »

Radio sto plus pre 12 sati
Miler je preuzeo dužnost šefa FBI samo nekoliko dana pre napada 11. septembra 2001. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Napustio je funkciju u septembru 2013. godine, a zatim je dobio zadatak da istraži navode o ruskom mešanju od 2017. do 2019… »
"Drago mi je da je mrtav": Monstruozne reči Trampa nakon vesti da je preminuo bivši direktor FBI

"Drago mi je da je mrtav": Monstruozne reči Trampa nakon vesti da je preminuo bivši direktor FBI

Mondo pre 12 sati
Bivši direktor FBI (Federalni istražni biro) Robert Miler preminuo je danas, a američki predsednik Donald Tramp imao je neprimereni komentar na tu vest. Na svojoj društvenoj mreži "Truth social" je napisao da mu je drago što je Miler preminuo. "Robert… »

Pravo u centar pre 12 sati
"Drago mi je da je mrtav"! Morbidna izjava Trampa posle vesti da je preminuo bivši šef FBI: "Više ne može da naudi ljudima"!…

"Drago mi je da je mrtav"! Morbidna izjava Trampa posle vesti da je preminuo bivši šef FBI: "Više ne može da naudi ljudima"!…

Kurir pre 12 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. "Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je… »
Tužilac Miler umro, Tramp odmah uzvratio: „Drago mi je što je mrtav“

Tužilac Miler umro, Tramp odmah uzvratio: „Drago mi je što je mrtav“

Politika pre 13 sati
VAŠINGTON – Robert Miler, bivši specijalni tužioc koji je predvodio jednu od najkontroverznijih istraga u novijoj američkoj političkoj istoriji, o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016. godine, preminuo je u 81. godini, preneli su američki… »
Preminuo bivši direktor FBI Rober Miler: Vodio istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD, Tramp poručio - "Drago mi je što je…

Preminuo bivši direktor FBI Rober Miler: Vodio istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD, Tramp poručio - "Drago mi je što je…

Nova pre 13 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas CNN. "Sa… »
Umro bivši direktor FBI koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016, Tramp poručio: "Drago mi je što je…

Umro bivši direktor FBI koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016, Tramp poručio: "Drago mi je što je…

N1 Info pre 14 sati
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je istraživao rusko mešanje u predsedničke izbore u SAD 2016. godine i navodnu zaveru između kampanje Donalda Trampa i ruske vlade, preminuo je u 81. godini, javio je danas CNN. "Sa… »
Preminuo tužilac koji se bavio 'mešanjem' Rusije u izbore; Tramp: Više neće moći da povređuje nevine

Preminuo tužilac koji se bavio 'mešanjem' Rusije u izbore; Tramp: Više neće moći da povređuje nevine

Sputnik pre 15 sati
Bivši američki specijalni tužilac Robert Miler, koji se bavio istragom tvrdnji o navodom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore, je preminuo, objavila je američka TV stanica MS Nau. Miler je godinama bolovao od Parkinsonove bolesti. Oglasio se i… »
"Drago mi je da je mrtav" Šokantna izjava Trampa nakon vesti da je preminuo Robert Miler: "Više ne može da naudi ljudima!"

"Drago mi je da je mrtav" Šokantna izjava Trampa nakon vesti da je preminuo Robert Miler: "Više ne može da naudi ljudima!"

Blic pre 14 sati
Robert Miler bio je bivši direktor FBI-ja i poznata figura američkog pravosudnog sistema FBI je vodio od 2001. do 2013. godine, uključujući period nakon napada 11. septembra Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je smrt bivšeg šefa FBI-ja Roberta… »
Umro bivši direktor FBI Robert Miler, koji je vodio istragu o mešanju Rusije u američke izbore 2016.

Umro bivši direktor FBI Robert Miler, koji je vodio istragu o mešanju Rusije u američke izbore 2016.

Euronews pre 14 sati
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. "Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je… »
Donald Tramp podelio vanrednu vest: "Dobro, drago mi je što je mrtav."

Donald Tramp podelio vanrednu vest: "Dobro, drago mi je što je mrtav."

Večernje novosti pre 14 sati
BIVŠI direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Miler, koji je vodio kontroverznu dvogodišnju istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD 2016. godine, preminuo je u 81. godini. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Sa… »

Vesti dana »