Povezane vesti

Miler-Mekintajer odgovorio na glasine da napušta zvezdu: Evo šta je rekao sjajni plejmejker crveno-belih...

Miler-Mekintajer odgovorio na glasine da napušta zvezdu: Evo šta je rekao sjajni plejmejker crveno-belih...

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 100:96 u utakmici 4. kola Top 8 faze ABA lige. Zvezda je nakon ove pobede na deobi trećeg mesta sa ekipom Budućnosti. Obe ekipe imaju skor 15-5, ali crveno-beli bolji međusobni skor. Partizan je… »
Saša Obradović: Izundu je zadobio povredu zadnje lože na parkingu, Moneke se pred utakmicu uhvatio za leđa

Saša Obradović: Izundu je zadobio povredu zadnje lože na parkingu, Moneke se pred utakmicu uhvatio za leđa

Danas pre 1 dan
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da je izuzetno zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa došla do pobede nad Partizanom u utakmici ABA lige. – Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koji je ostvarena. Našli smo način… »
Penjaroja ne krije: "Falilo agresivnosti, imali smo problema u odbrani"

Penjaroja ne krije: "Falilo agresivnosti, imali smo problema u odbrani"

Sportske.net pre 1 dan
Crvena zvezda je pobedila Partizan u AdmiralBet ABA ligi u meču koji je bio zanimljiv za gledanje. Đoanu Penjaroji ovo je bio prvi večiti derbi, a posle njega je priznao da je timu falilo čvrstine, posebno u odbrani, ali je istakao da je ponosan jer se… »
Real "uništio" Barsu u "Blaugrani"

Real "uništio" Barsu u "Blaugrani"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Real Madrida deklasirali su Barselonu u gostima sa 95:76, u velikom derbiju koji je odigran u 23. kolu španskog šampionata. I jednima i drugima slede teška iskušenja u "duplom" kolu Evrolige, ovaj meč je došao u veoma zgusnutom rasporedu, a… »
Mekintajer progovorio o odlasku iz Zvezde: "Vi novinari me ponekad naljutite"

Mekintajer progovorio o odlasku iz Zvezde: "Vi novinari me ponekad naljutite"

Mondo pre 1 dan
Crvena zvezda je pobedila Partizan u derbiju u ABA ligi, a važnu ulogu u svemu imao je Kodi Miler Mekintajer koji je imao dabl-dabl učinak (13, 10sk). Posle meča je prvo davao kratke odgovore, pa je onda upitan i za spekulacije o odlasku. "Ocena… »
"Izundu se povredio na parkingu": Saša Obradović o neverovatnom problemu centra Zvezde

"Izundu se povredio na parkingu": Saša Obradović o neverovatnom problemu centra Zvezde

Mondo pre 1 dan
Trener Crvene zvezde Saša Obradović otkrio da se centar Ebuka Izundu neverovatno povredio pred derbi. I Čima Moneke zadobio je problem pred meč u kojem su crveno-beli pobedili "večitog" rivala. "Neplanirane i iznenadne situacije koje su se desile, pre… »
"Mnogo sam ovakvih šuteva dao Partizanu": Ognjen Dobrić otkrio zašto se "zapali" u derbiju

"Mnogo sam ovakvih šuteva dao Partizanu": Ognjen Dobrić otkrio zašto se "zapali" u derbiju

Mondo pre 1 dan
Crvena zvezda pobedila je Partizan u abaligaškom derbiju (100:96). Jedan od iks faktora za trijumf crveno-belih bio je Ognjen Dobrić. Bio je nezaustavljiv, savršen u šutu za tri (4/4) i jedan od najzaslužnijih za trijumf ekipe Saše Obradovića… »
Real Madrid obrukao Barselonu u njenoj kući: Jedno od najvećih poniženja u istoriji El klasika

Real Madrid obrukao Barselonu u njenoj kući: Jedno od najvećih poniženja u istoriji El klasika

Mondo pre 1 dan
Real Madrid je dominantno pobedio Barselonu 95:76 u 23. kolu španskog prvenstva i učvrstio svoju vodeću poziciju ostvarivši skor 21-2. Toliko je bio uporan da je ostvario treću najubedljiviju pobedu u istoriji El Klasika. Barselona je ostala na četvrtom… »
Izundu se povredio na parkingu!

Izundu se povredio na parkingu!

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Partizan sa 100:96 u AdmiralBet ABA ligi. Trener crveno-belih Saša Obradović održao je dugačku konferenciju za medije posle trijumfa u "večitom" derbiju, o čemu je sve govorio možete pročitati OVDE, a, između… »
Zvezdina stotka na derbiju; Obradović: "Primili smo previše poena"; Penjaroja: "Teško je pobediti na gostovanju"

Zvezdina stotka na derbiju; Obradović: "Primili smo previše poena"; Penjaroja: "Teško je pobediti na gostovanju"

B92 pre 1 dan
U četvrtom kolu šampionskog dela ABA lige, košarkaši Crvene zvezde upisali su pobedu protiv Partizana u drugom večitom derbiju ove sezone 100:96. Sada Crvena zvezda je ne deobi trećeg mesta sa Budućnosti sa skorom 15/5, dok je Partizan sada upisao tek… »
Karlik Džons: "Ne smemo više da gubimo" VIDEO

Karlik Džons: "Ne smemo više da gubimo" VIDEO

B92 pre 1 dan
Košarkaš Partizana Karlik Džons rekao je da su detalji odlučili pobednika večitog derbija u ABA ligi. Partizan je izgubio od Zvezde 100:96 u 4. kolu Top 8 regionalnog takmičenja. "Mali detalji su odlučili, igrali smo dobro. Pojavio se domino efekat. Da… »
Obradović: "Partizan jak trening pred ono što nas čeka"

Obradović: "Partizan jak trening pred ono što nas čeka"

Sportske.net pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 100:96 u "večitom derbiju" odigranom u četvrtom kolu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Zvezda je tako nanela "večitom" rivalu tek drugi poraz u takmičenju, stigla do 15. pobede i sada sa skorom 15-5… »
Obradović: Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koji smo došli do nje

Obradović: Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koji smo došli do nje

RTS pre 11 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović posle pobede protiv Partizana u regionalnoj ABA ligi, da je izuzetno zadovoljan pobedom i načinom na koji je ona izvojevana s obzirom da tim nije imao nikakvu pripremu pred meč. Košarkaši Crvene zvezde… »
Penjaroja: Zaslužena pobeda Zvezde, ponosan sam na moj tim

Penjaroja: Zaslužena pobeda Zvezde, ponosan sam na moj tim

RTS pre 12 sati
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja izjavio je večeras u Beogradu da je Crvena zvezda zasluženo pobedila u derbi meču regionalne ABA lige i dodao da je ponosan na igrače crno-belih. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana… »
Dve deobe na tabeli ABA lige: Partizan i Dubai vode borbu za vrh, Zvezda deli mesto sa ljutim rivalom!

Dve deobe na tabeli ABA lige: Partizan i Dubai vode borbu za vrh, Zvezda deli mesto sa ljutim rivalom!

Hot sport pre 12 sati
Biće zanimljivo do kraja! Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana sa 100:96 u okviru ABA lige, u drugom međusobnom derbiju ove sezone, nakon što su crno-beli trijumfovali u prvom okršaju u Evroligi. Ovom pobedom, Crvena zvezda ostaje na deobi… »
Penjaroja ostao zatečen pitanjem novinarke: „Ako mislite da sam nervozan, onda sam nervozan!“

Penjaroja ostao zatečen pitanjem novinarke: „Ako mislite da sam nervozan, onda sam nervozan!“

Hot sport pre 12 sati
Penjaroja otvoreno nakon poraza! Ekipa Partizana poražena je u „Večitom“ derbiju koji je odigran u okviru ABA lige. Crvena zvezda je bila bolja od crno-belih i slavila rezultatom 100:96. Na konferneciji za medije, svoje utiske izneo je Đoan Penjaroja… »
„Meni nije rečeno da je nebitna utakmica“: Trener crveno-belih iznerviran zbog konstatacije!

„Meni nije rečeno da je nebitna utakmica“: Trener crveno-belih iznerviran zbog konstatacije!

Hot sport pre 11 sati
Obradović nakon „Večitog“ derbija! Košarkaši Crvene zvezde zabeležilu su pobedu nad Partizanom u okviru ABA lige i to rezultatom 100:96. Nakon utakmice na konferenciji za medije govorio je Saša Obradović, trener crveno-belih, kojem se nije svidela… »
Obradović šokirao izjavom o ključnom igraču koji nije igrao: „Čovek se sagne na parkingu i sada ima problem sa zadnjom ložom!“…

Obradović šokirao izjavom o ključnom igraču koji nije igrao: „Čovek se sagne na parkingu i sada ima problem sa zadnjom ložom!“…

Hot sport pre 12 sati
Obradović nakon „Večitog“ derbija! Košarkaši Crvene zvezde zabeležilu su pobedu nad Partizanom u okviru ABA lige i to rezultatom 100:96. Nakon utakmice u regionalnom takmičenju, svoje utiske na konferenciji za medije, izneo je Saša Obradović, trener… »
Saša Obradović: Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji je ostvarena pobeda

Saša Obradović: Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji je ostvarena pobeda

Radio sto plus pre 11 sati
“Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koji je ostvarena. Našli smo način, bila je u većem delu utakmice dobra energija. Veliki broj pogođenih trojki, 28 asistencija, to govori o tome kako smo igrali zajedno.”, naveo je Obradović na konferenciji… »
Penjaroja: Zvezda je zasluženo pobedila, ponosan sam na svoje igrače

Penjaroja: Zvezda je zasluženo pobedila, ponosan sam na svoje igrače

Radio sto plus pre 12 sati
“Čestitam Zvezdi na pobedi. Mislim da su zasluženo pobedili, igrali su bolje od nas večeras. Ponosan sam jer se moj tim takmičio do kraja, hteli su da pobede. To pokazuje naš karakter”, naveo je Penjaroja na konferenciji za novinare. Partizan je na… »
Dobrić: Svi znamo koliko derbi znači domaćim igračima

Dobrić: Svi znamo koliko derbi znači domaćim igračima

Sport klub pre 12 sati
Nije imao Ognjen Dobrić nijedan promašaj iz igre u derbiju sa Partizan i bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Crvene Zvezde. Njegovom serijom od tri trojke crveno-beli su napravili možda i ključan korak ka trijumfu. „Nema vremena ni za slavlje ni za… »
Penjaroja ostao iznenađen pitanjem novinara: To je vaše mišljenje...

Penjaroja ostao iznenađen pitanjem novinara: To je vaše mišljenje...

Euronews pre 12 sati
Košarkaši Partizana doživeli su drugi ovosezonski neuspeh u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige. Bolji od izabranika trenera Đoana Penjaroje bila je Crvena zvezda koja je pred domaćim navijačima slavila rezultatom 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27)… »
Ja nervozan? To je vaše mišljenje! Penjaroja ponosan na tim: Borili smo se do kraja

Ja nervozan? To je vaše mišljenje! Penjaroja ponosan na tim: Borili smo se do kraja

Dnevnik pre 12 sati
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja izjavio je u Beogradu da je Crvena zvezda zasluženo pobedila u derbi meču regionalne ABA lige. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Partizana rezultatom 100:96 u utakmici četvrtog kola Top 8… »
Karlik kratak i jasan: "Ne smemo više da gubimo"

Karlik kratak i jasan: "Ne smemo više da gubimo"

Sportske.net pre 12 sati
Košarkaš Partizana Karlik Džons naglasio je da su sitni detalji odlučili pobednika derbija u AdmiralBet ABA ligi. Crvena zvezda je pobedila večeras Partizan sa 100:96, a plejmejker crno-belih je posle meča poručio sledeće: "Mali detalji su odlučili… »
Vraćamo samopouzdanje, važna pobeda! Saša Obradović: Primili smo previše poena

Vraćamo samopouzdanje, važna pobeda! Saša Obradović: Primili smo previše poena

Dnevnik pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 100.96 u 4. kolu top 8 faze ABA lige. – Imali smo problema, primili smo previše poena. Dobar karakter posle utakmice u Atini. Najvažnija je pobeda i da vraćamo samopouzdanje. Super sam zadovljan… »
Crvena zvezda u paklu pred Baskoniju: Obradović objasnio šta je sa Monekeom i Izunduom! Delije se hvataju za glavu!

Crvena zvezda u paklu pred Baskoniju: Obradović objasnio šta je sa Monekeom i Izunduom! Delije se hvataju za glavu!

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 100:96 u utakmici 4. kola Top 8 faze ABA lige. Zvezda je nakon ove pobede na deobi trećeg mesta sa ekipom Budućnosti. Obe ekipe imaju skor 15-5, ali crveno-beli bolji međusobni skor. Svoje prve… »
(VIDEO) Pokuševski: Nismo bili na fizičkom nivou kao Zvezda

(VIDEO) Pokuševski: Nismo bili na fizičkom nivou kao Zvezda

Sport klub pre 12 sati
Prvi večiti derbi u sezoni kada je ABA lige u pitanju pripao je Crvenoj zvezdi – 100:96. Ljubitelji košarke gledali su meč sa mnogo poena, a ono što je prilično iznenadilo je daleko manji broj navijača od očekivanog. Aleksej Pokuševski je posle derbija… »
Dobrić: "Verujem u sebe, ne znam ni sam koji mi je ovo derbi po redu..."

Dobrić: "Verujem u sebe, ne znam ni sam koji mi je ovo derbi po redu..."

Sportske.net pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu gradskog rivala, ekipu Partizana 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27), u utakmici četvrtog kola Top 8 faze regionalne AdmiralBet ABA lige. Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Džoel… »
Obradović: Izundu se povredio na parkingu, Monekea muče leđa

Obradović: Izundu se povredio na parkingu, Monekea muče leđa

Sport klub pre 12 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da je srećan zbog pobede nad Partizanom, kao i da će crveno-beli pokušati i da osvoje ABA ligu, iako im je trenutno Evroliga prioritet. Zvezda je kao domaćin pobedila Partizan u derbi susretu… »
Bio je ovo jak trening! Saša Obradović nakon trijumfa u derbiju najavio borbu za titulu i pomenuo Evroligu

Bio je ovo jak trening! Saša Obradović nakon trijumfa u derbiju najavio borbu za titulu i pomenuo Evroligu

Euronews pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su trijumf u okviru četvrtog kola plej-of faze AdiralBet ABA lige savladavši Partizan rezultatom 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27), čime su stigli do 15. ovosezonskog trijumfa kojim su znatno bliže osvajanju treće… »
Vlade Đurović ukazao na jednu stvar posle pobede Zvezde u Večitom derbiju: Niko ne obraća pažnju na to...

Vlade Đurović ukazao na jednu stvar posle pobede Zvezde u Večitom derbiju: Niko ne obraća pažnju na to...

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 100:96 u utakmici 4. kola Top 8 faze ABA lige. Zvezda je nakon ove pobede na deobi trećeg mesta sa ekipom Budućnosti. Obe ekipe imaju skor 15-5, ali crveno-beli bolji međusobni skor. Partizan je… »
Kodi progovorio o odlasku iz Zvezde, spreman je za desetku!

Kodi progovorio o odlasku iz Zvezde, spreman je za desetku!

Sportske.net pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 100:96 u "večitom derbiju" odigranom u četvrtom kolu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Zvezda je tako nanela "večitom" rivalu tek drugi poraz u takmičenju, stigla do 15. pobede i sada sa skorom 15-5… »
Obradović otkrio zbog čega Izundu nije igrao protiv Partizana, bizarnije ne može

Obradović otkrio zbog čega Izundu nije igrao protiv Partizana, bizarnije ne može

Nova pre 12 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da je izuzetno zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa došla do pobede nad Partizanom u večerašnjoj utakmici ABA lige. "Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koji je ostvarena. Našli smo… »
Dobrić: "Uvek volim da dobro odigram protiv Partizana" VIDEO

Dobrić: "Uvek volim da dobro odigram protiv Partizana" VIDEO

B92 pre 12 sati
Ognjen Dobrić, kapiten Crvene zvezde, prokomentarisao je pobedu nad Partizanom i svoju dobru partiju. U četvrtom kolu šampionskog dela ABA lige, košarkaši Crvene zvezde upisali su pobedu protiv Partizana u drugom večitom derbiju ove sezone 100:96. "Znali… »
Pokuševski: "Nije bila vatrena atmosfera"

Pokuševski: "Nije bila vatrena atmosfera"

B92 pre 12 sati
Aleksej Pokuševski kao razlog poraza od Crvene zvezde naveo je agresivnu odbranu rivala u derbiju koji se igrao u sklopu ABA lige. Crveno-beli su slavili sa 100:96 i tako stigli do svoje 15. pobede u ABA ligi, dok je Partizan na 18 trijumfa u regionalnom… »
Obradović objasnio šta se desilo sa Izunduom i Monekeom: "Nema veze sa terenom"

Obradović objasnio šta se desilo sa Izunduom i Monekeom: "Nema veze sa terenom"

B92 pre 12 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović sumirao je utiske posle pobede u derbiju. Crveno-beli su u večitom derbiju u ABA ligi pobedili Partizan 100:96 u 4. kolu op 8 faze. "Imali smo problema, primili smo previše poena. Dobar karakter posle utakmice u Atini… »
Miler-Mekintajer odgovorio na glasine da napušta Zvezdu

Miler-Mekintajer odgovorio na glasine da napušta Zvezdu

B92 pre 12 sati
Kodi Miler-Mekintajer osvrnuo se na glasine o odlasku iz Crvene zvezde. Nakon pobede u drugom večitom derbiju sezone protiv Partizana, Miler-Mekintajer je više pričao o svojoj situaciji u Zvezdi nego o samom meču. Pre nekoliko dana pojavile su se… »
Obradović: "Neka ovo bude malo jači trening"

Obradović: "Neka ovo bude malo jači trening"

B92 pre 12 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je svoje impresije posle derbija na konferenciji za medije. Zvezda je slavila na derbiju sa 100:96 i tako odnela prvu pobedu u derbiju ove sezone. "Izuzetno sam zadovoljan pobedom i načinom na koje je ostvarena… »
"Bila je borba, Partizan je izvanredan tim"

"Bila je borba, Partizan je izvanredan tim"

B92 pre 12 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj bio je zadovoljan pobedom protiv Partizana. Košarkaši Zvezde slavili su 100:96 u meču 4. kola Top 8 faze ABA lige protiv najvećeg rivala. "Bila je borba do samog kraja, izašli smo i evroligaškog poraza i naučili smo… »
Crvena zvezda ponovo bolja od Partizana

Crvena zvezda ponovo bolja od Partizana

Politika pre 12 sati
Partizan trenutno drugoplasirani, Zvezda na trećem mestu ABA lige. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu kao domaćini ekipu Partizana rezultatom 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27) u meču četvrtog kola Top 8 faze regionalne ABA lige… »
Ja nervozan?

Ja nervozan?

Politika pre 12 sati
Zaslužena pobeda Zvezde, ponosan sam na moj tim, borili smo se do kraja, rekao je Penjaroja. Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja izjavio je večeras u Beogradu da je Crvena zvezda zasluženo pobedila u derbi meču regionalne ABA lige i dodao da je… »
Obradović otkrio zašto nije igrao jedan od nosilaca igre Zvezde protiv Partizana: "Sagne se na parkingu..."

Obradović otkrio zašto nije igrao jedan od nosilaca igre Zvezde protiv Partizana: "Sagne se na parkingu..."

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan u okviru četvrtog kola TOP 8 faze Evrolige rezultatom 100:96. U utakmici odigranoj u Beogradskoj areni, crveno-beli su stigli do prve pobede nad večitim rivalom ove sezone. Uspeo je domaćin da u polupraznoj… »
Vlade Đurović ukazao na jednu stvar posle pobede Zvezde protiv Partizana: "Niko ne obraća pažnju na to..."

Vlade Đurović ukazao na jednu stvar posle pobede Zvezde protiv Partizana: "Niko ne obraća pažnju na to..."

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 4. kolu Top 8 faze ABA lige, pošto su pred svojim navijačima uspeli da izdrže u dramatičnoj završnici, ali trijumf ipak nije bio ugrožen ni u jednom trenutku - 100:96. U studiju odmah nakon utakmice brzu i… »
Saša Obradović posle pobede nad Partizanom: "Spominje se Fajnal for, neka ovo bude kao jak trening..."

Saša Obradović posle pobede nad Partizanom: "Spominje se Fajnal for, neka ovo bude kao jak trening..."

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana sa 100:96 u prvom ovosezonskom derbiju u ABA ligi. Crveno-beli su se tako revanširali za poraz koji se dogodio u decembru u Evroligi, dok je viđena i potpuna drama na ovom susretu. Posle meča, Saša… »
Ognjen Dobrić kaže da se Zvezda nije umorila protiv Partizana: "Minutaža je bila dobro raspoređena"

Ognjen Dobrić kaže da se Zvezda nije umorila protiv Partizana: "Minutaža je bila dobro raspoređena"

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde bili su bolji od Partizana u večitom derbiju u 4. kolu ABA lige (100:96), tako da su prekinuli niz dobrih rezultata za crno-bele. Posle meča, Ognjen Dobrić je stao pred novinare i istakao je da nije bilo lako igrati sa Partizanom… »
Kodi Miler Mekintajer odgovorio na spekulacije da ga traži klubovi u Evroligi: "Ja sam ovde, imam posao..."

Kodi Miler Mekintajer odgovorio na spekulacije da ga traži klubovi u Evroligi: "Ja sam ovde, imam posao..."

Telegraf pre 12 sati
Košarkaški Crvene zvezde su slavili u prvom ovosezonskom derbiju u ABA ligi protiv Partizana sa 100:96, čime su se osvetili i za poraz u Evroligi. Nakon meča je izjavu dao i Kodi Miler Mekintajer, koji je progovorio o tome da ga žele klubovi u Evrope… »
Karlik Džons posle derbija: "Mali detalji su odlučili, bili smo dobri, ali..."

Karlik Džons posle derbija: "Mali detalji su odlučili, bili smo dobri, ali..."

Telegraf pre 12 sati
Ekipa Partizana je pružila odličan otpor, pošteno je namučila Zvezda, ali je na kraju opet poražena u 4. kolu TOP 8 ABA lige. Crno-beli su imali i prednost tokom određenog dela meča, ali su na kraju posustali i pretrpeli poraz. Posle ovog meča, pred… »
Saša Obradović "kritikovao" navijače Zvezde posle derbija: "Komšije nemaju te probleme, voleo bih da..."

Saša Obradović "kritikovao" navijače Zvezde posle derbija: "Komšije nemaju te probleme, voleo bih da..."

Telegraf pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana u prvom ovosezonskom derbiju u ABA ligi. Crveno-beli su u okviru 4. kola TOP 8 ABA lige slavili sa 100:96, dok Arena i nije bila baš ispunjena do poslednjeg mesta. Poznato je od ranije da Delije… »
Aleksej Pokuševski upitan da li je osetio da ovaj derbi nije bio "vreo": "Nije bilo toliko navijača"

Aleksej Pokuševski upitan da li je osetio da ovaj derbi nije bio "vreo": "Nije bilo toliko navijača"

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Zvezde u večitom derbiju u okviru 4. kola Top 8 faze ABA lige, tako da su time zakomplikovali borbu za prvo mesto pred četvrtfinalne mečeve - 100:96. Po završetku meča za medije je pričao Aleksej Pokuševski, koji je… »
Prve reči Saše Obradovića nakon derbija, Zvezdin trener naglasio jednu stvar

Prve reči Saše Obradovića nakon derbija, Zvezdin trener naglasio jednu stvar

Sportske.net pre 12 sati
(Tvitovi) delije zadovoljne pobedom, ali ne i suđenjem: Navijači Partizana bez pozitivnih komentara!

(Tvitovi) delije zadovoljne pobedom, ali ne i suđenjem: Navijači Partizana bez pozitivnih komentara!

Hot sport pre 12 sati
Podeljena mišljenja! Košarkaši Crvene zvezde su na svom terenu pobedili Partizan rezultatom 100:96 u okviru ABA Lige. Nakon prvog „Večitog“ derbija u regionalnom takmičenju, svoje utiske izneli su navijači i Crvene zvezde i Partizana. Delije su posle… »
Totalni potop Barse: Real održao čas košarke i produbio krizu najvećeg rivala!

Totalni potop Barse: Real održao čas košarke i produbio krizu najvećeg rivala!

Hot sport pre 13 sati
Jedna četvrtina bila je dovoljna da derbi izgubi smisao! Košarkaši Real Madrida rutinski su preslišali Barselonu sa 95:76 u 23. kolu ACB lige, čime su dodatno učvrstili prvo mesto i poslali jasnu poruku u borbi za titulu. Iako je Barselona otvorila meč… »
"Ko je nervozan"? Penjaroja govorio na konferenciji posle poraza od Zvezde! Španski stručnjak je imao šta da kaže!

"Ko je nervozan"? Penjaroja govorio na konferenciji posle poraza od Zvezde! Španski stručnjak je imao šta da kaže!

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana poraženi su rezultatom 100:96 u abaligaškom večitom derbiju od Crvene zvezde u Beogradskoj areni. Posle meča na konferenciji za medije govorio je trener crno-belih Đoan Penjaroja: - Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi. Zaslužili su… »
Košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u Top 8 fazi ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u Top 8 fazi ABA lige

Radio sto plus pre 12 sati
Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Džoel Bolomboj sa 16 poena, uz 10 skokova. Džered Batler je dodao 15 poena, Kodi Miler-Mekintajer je upisao 13 poena i 10 asistencija, dok je Ognjen Dobrić postigao 12 poena. U ekipi Partizana najefikasniji su bili… »
Pitanje na koje je Penjaroja rekao „To je vaše miljenje…“

Pitanje na koje je Penjaroja rekao „To je vaše miljenje…“

Sport klub pre 12 sati
Partizan je u nedelju izgubio u večitom derbiju od Crvene zvezde 100:96, a medijima se obratio Đoan Penjaroja, šef struke crno-belih. Evo uvodnog obraćanja španskog trenera: „Mislim da smo se takmičili do kraja, i to dobro. Hteli smo da pobedimo. Imali… »
Zvezda pobedila Partizan u ABA ligi

Zvezda pobedila Partizan u ABA ligi

Sputnik pre 13 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u četvrtom kolu Top 8 faze ABA lige rezultatom 100:96. Tok meča ste mogli da pratite uz Sputnjik. Prvi susret večitih rivala u ABA ligi ove sezone je pružio odličnu košarku, rezultatsku klackalicu koja je… »
"Znamo šta da radimo protiv Partizana!" Saša Obradović nakon trijumfa Crvene zvezde nad najvećim rivalom u ABA ligi

"Znamo šta da radimo protiv Partizana!" Saša Obradović nakon trijumfa Crvene zvezde nad najvećim rivalom u ABA ligi

Večernje novosti pre 12 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović sumirao je utiske posle pobede nad najvećim rivalom Partizanom u ABA ligi. Foto: ATA images Crveno-beli su slavili sa 100:96 u 4. kolu top 8 faze. - Primili smo dosta poena. Imali smo dosta problema. Pre samo dva dana… »
Novinarka pitala Đoana Penjaroju zašto je nervozan, Španac odmah podigao glavu: „To je vaše mišljenje“

Novinarka pitala Đoana Penjaroju zašto je nervozan, Španac odmah podigao glavu: „To je vaše mišljenje“

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Partizana izgubili su večiti derbi od Crvene zvezde u 4. kolu Top 8 faze ABA lige u Beogradskoj areni u gostima - 100:96. Trener Partizana, Đoan Penjaroja je istakao da je Zvezda zasluženo došla do pobede na ovom meču i tvrdi da je bila bolja… »
Real Madrid ponizio Barselonu pred dolazak Crvene zvezde! Težak poraz Katalonaca!

Real Madrid ponizio Barselonu pred dolazak Crvene zvezde! Težak poraz Katalonaca!

Kurir pre 14 sati
Košarkaši Real Madrida savladali su u 23. kolu ACB lige Barselonu rezultatom 95:76. Najbolji u gostujućem sastavu bio je Kampaco sa 15 poena i pet asistencija. Proćida je dodao 14, a Hezonja 13, uz pet skokova. Na drugoj strani dvocifreni su bili samo… »
Real pokazao Zvezdi kako da slavi u Barseloni: Kraljevići dobili 2. četvrtinu sa 36:15 i slavili u El klasiku

Real pokazao Zvezdi kako da slavi u Barseloni: Kraljevići dobili 2. četvrtinu sa 36:15 i slavili u El klasiku

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Real Madrida ostvarili su veoma ubedljivu pobedu u gostima u Barseloni u El Klasiku u okviru 23. kola španske ACB lige, pošto su slavili sa čak 19 poena razlike u čuvenoj "Blaugrani" i tako se dodatno odlepili na vrhu tabele - 76:95. Očajno je… »
Real ponizio Barsu

Real ponizio Barsu

B92 pre 15 sati
Košarkaši Barselone doživeli su debakl protiv Real Madrida u derbiju španske ACB lige. Real Madrid je u 23. kolu ACB lige slavio pobedu u Barseloni rezultatom 95:76. "Kraljevski" klub ostao je suvereno prvi na tabeli sa skorom od 21-2, dok je Barsa… »

Vesti dana »