Povezane vesti

CLS: Nerazumna stanogradnja kod Savskog nasipa

N1 Info pre 21 dana
Najava izgradnje mamutski velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa, iznad ulice Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, može predstavljati ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog vodovoda, saopštio je jutros Centar za… »

Ekapija pre 21 dana
Ilustracija (Foto: mosher/shutterstock.com) Najava izgradnje mamutski velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa, iznad ulice Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, može predstavljati ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog… »
Na Savskom keju niče megakompleks! U planu 488 stanova, 740 parking mesta i vrtić: Vlasnik poznat našoj javnosti

Na Savskom keju niče megakompleks! U planu 488 stanova, 740 parking mesta i vrtić: Vlasnik poznat našoj javnosti

Blic pre 21 dana
Za realizaciju projekta već su pribavljeni lokacijski uslovi Lokacija se nalazi u zoni zaštite beogradskog vodovoda, zbog čega se projektovanje i izgradnja nalaze pod strogim ekološkim merama zaštite Na Novom Beogradu, u blizini Ulice dr Ivana Ribara… »
CLS: Izgradnja velikog stambenog kompleksa kod Savskog nasipa ozbiljan rizik

Beta pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je danas da najava izgradnje velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa na Novom Beogradu može da predstavlja ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog vodovoda. "Gradnja 52.000… »

Serbian News Media pre 21 dana
„Gradnja 52.000 kvadratnih metara sa skoro 500 stanova u zoni zaštite vodoizvorišta pokazuje ozbiljne propuste u planiranju i urbanizaciji Beograda“, naveo je CLS u saopštenju. Iz CLS su predložili da se lokacija iskoristi za rekreativne i dečje… »
Voli gradi hipermarket u Nikšiću od skoro 9.000 kvadrata

Voli gradi hipermarket u Nikšiću od skoro 9.000 kvadrata

Biznis.rs pre 21 dana
U planu zapošljavanje više od 50 radnika. Kompanija Voli gradiće u Nikšiću novi hipermarket površine blizu 9.000 kvadrata. Lokacija se nalazi na ulazu u grad iz pravca Podgorice, sa jugozapadne strane kružnog toka. To se vidi u zahtevu za odlučivanje o… »

Pravo u centar pre 21 dana
„Gradnja 52.000 kvadratnih metara sa skoro 500 stanova u zoni zaštite vodoizvorišta pokazuje ozbiljne propuste u planiranju i urbanizaciji Beograda“, naveo je CLS u saopštenju. Iz CLS su predložili da se lokacija iskoristi za rekreativne i dečje… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Gradnja 52.000 kvadratnih metara sa skoro 500 stanova u zoni zaštite vodoizvorišta pokazuje ozbiljne propuste u planiranju i urbanizaciji Beograda”, naveo je CLS u saopštenju. Iz CLS su predložili da se lokacija iskoristi za rekreativne i dečje… »

Danas pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je danas da najava izgradnje velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa na Novom Beogradu može da predstavlja ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog vodovoda. „Gradnja 52.000… »
"Najava izgradnje mamutski velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa, može predstavljati ozbiljan rizik po sam…

"Najava izgradnje mamutski velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa, može predstavljati ozbiljan rizik po sam…

Nova pre 21 dana
Najava izgradnje mamutski velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa, iznad ulice Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, može predstavljati ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog vodovoda, saopštio je jutros Centar za… »
CLS: Izgradnja stambenog kompleksa kod Savskog nasipa ozbiljan rizik

CLS: Izgradnja stambenog kompleksa kod Savskog nasipa ozbiljan rizik

Nedeljnik pre 21 dana
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je danas da najava izgradnje velikog stambenog kompleksa neposredno kod Savskog nasipa na Novom Beogradu može da predstavlja ozbiljan rizik po sam nasip, ali i po izvorišta beogradskog vodovoda. „Gradnja 52.000… »

Vesti dana »