Povezane vesti
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
RTV pre 22 dana
BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke se oglasio nakon što je pušten iz pritvora na graničnom prelazu Stara Gradiška, pitanjem da li je ovo prelaz iz jedne u drugu zemlju ili prelaz u neko drugo doba u kojem evropski zakoni i pravila više ne važe… »
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje
NIN pre 22 dana
Gradonačelnik Banjaluke i predsednik Pokreta sigurna Srpska Draško Stanivuković pušten je iz pritvora u Hrvatskoj, nakon što je na graničnom prelazu Stara Gradiška bio zadržan više od 15 sati. On je najavio da će se danas obratiti javnosti na vanrednoj… »
Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici zbog odbijanja pretresa
Insajder pre 22 dana
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković priveden je noćas u Hrvatskoj pri povratku u Bosnu i Hercegovinu, na graničnom prelazu Gradiška, pošto je odbio da bude pretresen i trenutno se nalazi u policijskoj stanici Stara Gradiška, gde čeka odluku… »
„Ovo je pitanje odnosa prema Srbima“: Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici
Danas pre 22 dana
Iz pokreta Sigurna Srpska čiji je lider Draško Stanivuković sinoć kasno su se oglasili navodeći da je njihov predsednik i gradonačelnik Banja Luke priveden na hrvatskom graničnom prelazu nakon višesatnog zadržavanja. Dodali su da Stanivuković, prilikom… »
Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici! "Ovo nije pitanje mene kao čoveka i gradonačelnika, već pitanje odnosa…
Kurir pre 22 dana
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković priveden je sinoć oko 22:00 časa na graničnom prelazu Gradiška u Hrvatskoj i još uvek je u pritvoru. Ovo je potvrdio Stanivukovićev saradnik Milan Aljetić, koji je sinoć bio sa njim u trenutku pritvaranja… »
Draško Stanivuković ponovo zadržan na granici sa Hrvatskom
Euronews pre 22 dana
Gradonačelnik Banjaluke i predsednik opozicionog PS S u Republici Srpskoj, Draško Stanivuković, ponovo je zadržan na granici sa Hrvatskom. "Nisam dopustio da me po 14. put zadržavaju, pretresaju, uzimaju privatne stvari i da po njima njuškaju njihovi… »
Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici
RTS pre 22 dana
Gradnonačelnik Banjaluke i predsednik opozicionog Pokreta Sigurna Srpska Draško Stanivuković priveden je na graničnom prelazu u Hrvatskoj posle višesatnog zadržavanja, saopšteno je iz PSS-a. Stanivuković, prilikom povratka iz Budimpešte, nije dopustio da… »
Draško Stanivuković ponovo priveden u Hrvatskoj: Oglasio se na društvenim mrežama nakon drame
Mondo pre 22 dana
Draško Stanivuković se vraćao sa jednodnevne radne posete Budimpešti, kada su ga hrvatski granični policajci zadržali i izvršili detaljan pregled njega i njegovih saradnika. Tokom kontrole nije mu bilo dozvoljeno da napusti granični prelaz, prenosi BN… »
(Foto) Draško Stanivuković ponovo priveden na hrvatskoj granici: "Nisam dao da me pretresaju i da me njuškaju njihovi psi"
Blic pre 22 dana
Stanivuković je odbio da ga ponovo zadržavaju i pretresaju, navodeći da su mu oduzimane privatne stvari Stanivuković je na Fejsbuku napisao da zadržavanje nije lično pitanje, već odraz odnosa prema Srbima, i naglasio da ostaje miran i dostojanstven… »
Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici
N1 Info pre 22 dana
Draško Stanivuković, lider PSS-a i gradonačelnik Banjaluke objavio je sinoć na društvenim mrežama da je ponovo imao problem na hrvatskoj granici. "Nisam dozvolio da me po 14. put zadržavaju, pretresaju, uzimaju privatne stvari i da po njima njuškaju… »
Draško Stanivuković priveden na granici sa Hrvatskom
Telegraf pre 22 dana
Gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković priveden je na hrvatskom graničnom prelazu Stara Gradiška nakon višesatnog zadržavanja, a iz njegovog političkog pokreta su medijima poslali i fotografije privođenja. Iz Pokreta Sigurna Srpska su naveli da… »
Vesti dana »
U Turskoj devet osoba, među njima osmoro dece, ubijeno u pucnjavi u srednjoj školi; Saučešće Vučića
RTV pre 5 satijoš 48 povezanih
Kriza na Bliskom istoku Netanjahu: Izraelska vojska nastavlja napade na Hezbolah u Libanu
Euronews pre 1 danjoš 49 povezanih
Neprihvatljivo da se Goci i Vučić međusobno pozivaju u naš program
Serbian News Media pre 8 satijoš 30 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 3 satajoš 97 povezanih
Skariolo oprezan pred Zvezdu: "Oni su tim koji napada u prvim sekundama, imaju igrače koji su spremni..."
Telegraf pre 1 danjoš 29 povezanih