Povezane vesti

Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima

Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima

RTV pre 4 sati
BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke se oglasio nakon što je pušten iz pritvora na graničnom prelazu Stara Gradiška, pitanjem da li je ovo prelaz iz jedne u drugu zemlju ili prelaz u neko drugo doba u kojem evropski zakoni i pravila više ne važe… »
Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje

Stanivuković nakon puštanja iz pritvora: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje

NIN pre 6 sati
Gradonačelnik Banjaluke i predsednik Pokreta sigurna Srpska Draško Stanivuković pušten je iz pritvora u Hrvatskoj, nakon što je na graničnom prelazu Stara Gradiška bio zadržan više od 15 sati. On je najavio da će se danas obratiti javnosti na vanrednoj… »
Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici zbog odbijanja pretresa

Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici zbog odbijanja pretresa

Insajder pre 9 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković priveden je noćas u Hrvatskoj pri povratku u Bosnu i Hercegovinu, na graničnom prelazu Gradiška, pošto je odbio da bude pretresen i trenutno se nalazi u policijskoj stanici Stara Gradiška, gde čeka odluku… »
„Ovo je pitanje odnosa prema Srbima“: Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici

„Ovo je pitanje odnosa prema Srbima“: Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici

Danas pre 10 sati
Iz pokreta Sigurna Srpska čiji je lider Draško Stanivuković sinoć kasno su se oglasili navodeći da je njihov predsednik i gradonačelnik Banja Luke priveden na hrvatskom graničnom prelazu nakon višesatnog zadržavanja. Dodali su da Stanivuković, prilikom… »
Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici! "Ovo nije pitanje mene kao čoveka i gradonačelnika, već pitanje odnosa…

Draško Stanivuković priveden na hrvatskoj granici! "Ovo nije pitanje mene kao čoveka i gradonačelnika, već pitanje odnosa…

Kurir pre 10 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković priveden je sinoć oko 22:00 časa na graničnom prelazu Gradiška u Hrvatskoj i još uvek je u pritvoru. Ovo je potvrdio Stanivukovićev saradnik Milan Aljetić, koji je sinoć bio sa njim u trenutku pritvaranja… »
Draško Stanivuković ponovo zadržan na granici sa Hrvatskom

Draško Stanivuković ponovo zadržan na granici sa Hrvatskom

Euronews pre 11 sati
Gradonačelnik Banjaluke i predsednik opozicionog PS S u Republici Srpskoj, Draško Stanivuković, ponovo je zadržan na granici sa Hrvatskom. "Nisam dopustio da me po 14. put zadržavaju, pretresaju, uzimaju privatne stvari i da po njima njuškaju njihovi… »
Draško Stanivuković ponovo priveden u Hrvatskoj: Oglasio se na društvenim mrežama nakon drame

Draško Stanivuković ponovo priveden u Hrvatskoj: Oglasio se na društvenim mrežama nakon drame

Mondo pre 11 sati
Draško Stanivuković se vraćao sa jednodnevne radne posete Budimpešti, kada su ga hrvatski granični policajci zadržali i izvršili detaljan pregled njega i njegovih saradnika. Tokom kontrole nije mu bilo dozvoljeno da napusti granični prelaz, prenosi BN… »
Stanivuković ponovo zadržan na hrvatskoj granici

RTS pre 10 sati
Gradnonačelnik Banjaluke i predsednik opozicionog Pokreta Sigurna Srpska Draško Stanivuković priveden je na graničnom prelazu u Hrvatskoj posle višesatnog zadržavanja, saopšteno je iz PSS-a. Stanivuković, prilikom povratka iz Budimpešte, nije dopustio da… »
(Foto) Draško Stanivuković ponovo priveden na hrvatskoj granici: "Nisam dao da me pretresaju i da me njuškaju njihovi psi"

(Foto) Draško Stanivuković ponovo priveden na hrvatskoj granici: "Nisam dao da me pretresaju i da me njuškaju njihovi psi"

Blic pre 12 sati
Stanivuković je odbio da ga ponovo zadržavaju i pretresaju, navodeći da su mu oduzimane privatne stvari Stanivuković je na Fejsbuku napisao da zadržavanje nije lično pitanje, već odraz odnosa prema Srbima, i naglasio da ostaje miran i dostojanstven… »
Draško Stanivuković zadržan i priveden na hrvatskoj granici

Draško Stanivuković zadržan i priveden na hrvatskoj granici

Nova pre 12 sati
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković priveden je na hrvatskom graničnom prelazu Stara Gradiška, nakon što je nekoliko sati zadržavan na granici. Iz njegovog političkog pokreta medijima su dostavljene i fotografije privođenja. Iz Pokreta „Sigurna… »

N1 Info pre 12 sati
Draško Stanivuković, lider PSS-a i gradonačelnik Banjaluke objavio je sinoć na društvenim mrežama da je ponovo imao problem na hrvatskoj granici. "Nisam dozvolio da me po 14. put zadržavaju, pretresaju, uzimaju privatne stvari i da po njima njuškaju… »
Draško Stanivuković priveden na granici sa Hrvatskom

Draško Stanivuković priveden na granici sa Hrvatskom

Telegraf pre 12 sati
Gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković priveden je na hrvatskom graničnom prelazu Stara Gradiška nakon višesatnog zadržavanja, a iz njegovog političkog pokreta su medijima poslali i fotografije privođenja. Iz Pokreta Sigurna Srpska su naveli da… »

Vesti dana »