Povezane vesti
Stanić sanja debi za Srbiju u Bačkoj Topoli: "Tamo sam proveo dve najlepše godine"
Sportske.net pre 2 sata
Reprezentativac Srbije Petar Stanić imaći priliku da do kraja meseca debituje za Srbiju, a nakon okupljanja i treninga sa asovima našeg državnog tima nije krio oduševljenje što je zavredeo poverenje selektora Veljka Paunovića. "Osećaj je fenomenalan… »
Dragan Okuka za Danas: Slobodno možemo reći da je Veljko Paunović naš najbolji stručnjak
Danas pre 3 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović saopštio je spisak reprezentativaca za prijateljske mečeva protiv Španije (petak, 21.00) i Saudijske Arabije (31. mart, 18.00). Na njemu su se našla neka lica koja jedan izvestan period nismo… »
Kad nema Tadića, za Srbiju igra Stanić koji se na njega ugleda: "Ne krijem da mi je idol"
Mondo pre 4 sati
Novo ime na spisku fudbalske reprezentacije Srbije je Petar Stanić, najbolji fudbaler ligaškog dela Lige Evrope. Blistao je u dresu Ludogoreca, bio najbolji strelac takmičenja sa sedam golova, pa njegove igre u Ludogorecu nisu promakle ni novom selektoru… »
Stanić: Poziv u reprezentaciju Srbije je ostvarenje dečačkog sna
Politika pre 4 sati
Pred Španiju i Saudijsku Arabiju. Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je danas u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom… »
Birmančević: Velika je čast igrati za Srbiju; Stanić: Dres reprezentacije ostvarenje sna
RTV pre 5 sati
STARA PAZOVA - Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je danas u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u… »
Birmančević: Velika je čast nastupati za Srbiju, igraćemo hrabro protiv Španije
RTS pre 5 sati
Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u… »
Petar Stanić živi svoje snove: „Osećaj je fenomenalan – selektor zna šta radi!“
Hot sport pre 5 sati
Igra sezonu iz snova! Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dva utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na… »
Stanića je upoznala Evropa, sada će debitovati u dresu Srbije: Paunović veruje u njega
Nova pre 5 sati
Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dve utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na spisku selektora… »
Birmančević: "Konkurencija u timu je podsticaj za svakog od nas"
Sportske.net pre 5 sati
Fudbaleri Srbije su se okupili u Staroj Pazovi uoči prijateljskih mečeva sa Španijom i Saudijskom Arabijom. U ekipi je i fudbaler Hetafea Veljko Birmančević, koji je među prvima stigao na okupljanje reprezentacije. "Sjajan je osećaj igrati za državni tim… »
Stanić: Reprezentacija Srbije ostvarenje sna, raduje me povratak na "TSC arenu"
RTS pre 5 sati
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pripremaju za… »
"Paunović i ja..." Srpski reprezentativac presrećan zbog dolaska u Staru Pazovu: Sjajan je osećaj predstavljati svoju zemlju
Kurir pre 5 sati
Birmančević je među prvima stigao u Staru Pazovu na okupljanje nacionalnog tima. Orlove očekuju prijateljske utakmice protiv Španije u Viljarealu i Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. "Sjajan je osećaj igrati za državni tim i predstavljati svoju zemlju… »
O njemu bruji Evropa! Petar Stanić o debiju za reprezentaciju Srbije
Večernje novosti pre 5 sati
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je danas u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Foto: M.Vukadinović Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u… »
Stanić o pozivu za reprezentaciju: "Nadam se da ću debitovati protiv Saudijske Arabije"
B92 pre 5 sati
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pripremaju za… »
„Moramo da zaustavimo ceo tim, ne samo njega“: Birmančević spreman na takmičarski pristup meču sa Španijom!
Hot sport pre 6 sati
Srbija će odmeriti snage sa evropskim prvakom i Saudijskom Arabijom! Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među… »
Raduje me povratak na TSC arenu! Petar Stanić debitant među „orlovima“: Godine u Bačkoj Topoli najlepše u karijeri
Dnevnik pre 6 sati
Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dve utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na spisku selektora… »
"To sam zamišljao i o tome sam maštao": Veljko Birmančević shvatio šta ceo život priča Paunović
Mondo pre 6 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se početkom ove nedelje i među igračima koji su na spisku Veljka Paunovića je i Veljko Birmančević. U pitanju je krilni fudbaler koji se povremeno nađe na spisku selektora i koji ovog proleća nije igrao mnogo, ali… »
Birmančević ponovo oblači dres Srbije i poručuje: „Spreman sam da učim“
Sputnik pre 6 sati
Reprezentaciju Srbije očekuju dve provere, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i Veljko Birmančević, koji… »
Birmančević se raduje povratku, evo šta je poručio pred Španiju VIDEO
Nova pre 6 sati
Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i… »
Birmančević optimista pred Španiju: "Možemo da izvučemo pozitivan rezultat" VIDEO
B92 pre 6 sati
Fudbaler Srbije Veljko Birmančević izjavio je u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi… »
Birmančević: Velika je čast igrati za Srbiju, spreman sam da učim i pružim maksimum
Politika pre 6 sati
Veruje u uspeh protiv glavnog favorita za Mundijal. Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je danas u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa… »
Paunović forsira sličan fudbal koji ja igram! Birmančeviću poverenje selektora: Spreman sam da učim, hrabro protiv Španije…
Dnevnik pre 7 sati
Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i… »
Vesti dana »
Dodik: NATO agresija na SRJ i Srpsku je bila zločinačka namera prema Srbima
RTV pre 1 satjoš 52 povezane
Zadržan prilikom ulaska u BiH: Draško Stanivuković pušten iz pritvora
Mondo pre 3 satajoš 30 povezanih
Špekulanti za 15 minuta zaradili pola milijarde dolara – berzanski nerv ili dojava iz Bele kuće
RTS pre 21 minutajoš 28 povezanih