Povezane vesti
Stanić sanja debi za Srbiju u Bačkoj Topoli: "Tamo sam proveo dve najlepše godine"
Sportske.net pre 21 dana
Reprezentativac Srbije Petar Stanić imaći priliku da do kraja meseca debituje za Srbiju, a nakon okupljanja i treninga sa asovima našeg državnog tima nije krio oduševljenje što je zavredeo poverenje selektora Veljka Paunovića. "Osećaj je fenomenalan… »
Dragan Okuka za Danas: Slobodno možemo reći da je Veljko Paunović naš najbolji stručnjak
Danas pre 21 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović saopštio je spisak reprezentativaca za prijateljske mečeva protiv Španije (petak, 21.00) i Saudijske Arabije (31. mart, 18.00). Na njemu su se našla neka lica koja jedan izvestan period nismo… »
Kad nema Tadića, za Srbiju igra Stanić koji se na njega ugleda: "Ne krijem da mi je idol"
Mondo pre 21 dana
Novo ime na spisku fudbalske reprezentacije Srbije je Petar Stanić, najbolji fudbaler ligaškog dela Lige Evrope. Blistao je u dresu Ludogoreca, bio najbolji strelac takmičenja sa sedam golova, pa njegove igre u Ludogorecu nisu promakle ni novom selektoru… »
Stanić: Poziv u reprezentaciju Srbije je ostvarenje dečačkog sna
Politika pre 21 dana
Pred Španiju i Saudijsku Arabiju. Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je danas u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom… »
Birmančević: Velika je čast igrati za Srbiju; Stanić: Dres reprezentacije ostvarenje sna
RTV pre 21 dana
STARA PAZOVA - Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je danas u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u… »
Birmančević: Velika je čast nastupati za Srbiju, igraćemo hrabro protiv Španije
RTS pre 21 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u… »
Petar Stanić živi svoje snove: „Osećaj je fenomenalan – selektor zna šta radi!“
Hot sport pre 21 dana
Igra sezonu iz snova! Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dva utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na… »
Stanića je upoznala Evropa, sada će debitovati u dresu Srbije: Paunović veruje u njega
Nova pre 21 dana
Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dve utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na spisku selektora… »
Birmančević: "Konkurencija u timu je podsticaj za svakog od nas"
Sportske.net pre 21 dana
Fudbaleri Srbije su se okupili u Staroj Pazovi uoči prijateljskih mečeva sa Španijom i Saudijskom Arabijom. U ekipi je i fudbaler Hetafea Veljko Birmančević, koji je među prvima stigao na okupljanje reprezentacije. "Sjajan je osećaj igrati za državni tim… »
Stanić: Reprezentacija Srbije ostvarenje sna, raduje me povratak na "TSC arenu"
RTS pre 21 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pripremaju za… »
"Paunović i ja..." Srpski reprezentativac presrećan zbog dolaska u Staru Pazovu: Sjajan je osećaj predstavljati svoju zemlju
Kurir pre 21 dana
Birmančević je među prvima stigao u Staru Pazovu na okupljanje nacionalnog tima. Orlove očekuju prijateljske utakmice protiv Španije u Viljarealu i Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. "Sjajan je osećaj igrati za državni tim i predstavljati svoju zemlju… »
O njemu bruji Evropa! Petar Stanić o debiju za reprezentaciju Srbije
Večernje novosti pre 21 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je danas u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Foto: M.Vukadinović Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u… »
Stanić o pozivu za reprezentaciju: "Nadam se da ću debitovati protiv Saudijske Arabije"
B92 pre 21 dana
Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Stanić izjavio je u Staroj Pazovi da mu je poziv u nacionalni tim za prijateljske mečeve protiv Španije i Saudijske Arabije ostvarenje sna. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pripremaju za… »
„Moramo da zaustavimo ceo tim, ne samo njega“: Birmančević spreman na takmičarski pristup meču sa Španijom!
Hot sport pre 21 dana
Srbija će odmeriti snage sa evropskim prvakom i Saudijskom Arabijom! Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među… »
Raduje me povratak na TSC arenu! Petar Stanić debitant među „orlovima“: Godine u Bačkoj Topoli najlepše u karijeri
Dnevnik pre 21 dana
Fudbalska reprezetacija Srbije okupila se u ponedeljak u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počela pripreme za dve utakmice u martovskom terminu protiv Španije u Viljarealu i protiv Saudijske Arabije na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Na spisku selektora… »
"To sam zamišljao i o tome sam maštao": Veljko Birmančević shvatio šta ceo život priča Paunović
Mondo pre 21 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se početkom ove nedelje i među igračima koji su na spisku Veljka Paunovića je i Veljko Birmančević. U pitanju je krilni fudbaler koji se povremeno nađe na spisku selektora i koji ovog proleća nije igrao mnogo, ali… »
Birmančević ponovo oblači dres Srbije i poručuje: „Spreman sam da učim“
Sputnik pre 21 dana
Reprezentaciju Srbije očekuju dve provere, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i Veljko Birmančević, koji… »
Birmančević se raduje povratku, evo šta je poručio pred Španiju VIDEO
Nova pre 21 dana
Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i… »
Birmančević optimista pred Španiju: "Možemo da izvučemo pozitivan rezultat" VIDEO
B92 pre 21 dana
Fudbaler Srbije Veljko Birmančević izjavio je u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa Španijom. Fudbaleri Srbije se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi… »
Birmančević: Velika je čast igrati za Srbiju, spreman sam da učim i pružim maksimum
Politika pre 21 dana
Veruje u uspeh protiv glavnog favorita za Mundijal. Fudbalski reprezentativac Srbije Veljko Birmančević izjavio je danas u Staroj Pazovi da je velika čast igrati za nacionalni tim i dodao da veruje da njegov tim može da ostvari dobar rezultat na meču sa… »
Paunović forsira sličan fudbal koji ja igram! Birmančeviću poverenje selektora: Spreman sam da učim, hrabro protiv Španije…
Dnevnik pre 21 dana
Reprezentaciju Srbije očekuju dve jake provere u martovskom terminu, protiv Španije 27. marta u Viljarealu od 21.00 i protiv Saudijske Arabije 31. marta u Bačkoj Topoli od 18.00. Među igračima koji su dobili poverenje selektora Paunovića nalazi se i… »
Vesti dana »
Dubravka i Damir Handanović stigli na proslavu kod Ace Sofronijevića: Ministarka u crnoj haljini, kompozitor u teget odelu (Video)
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Od srede do februara 2027. radovi u Bulevaru despota Stefana: Izmenjen režim saobraćaja od Pančevačkog mosta do Cvijićeve
Insajder pre 34 minutajoš 31 povezana
Veliko slavlje u Madridu: Atletiko "preživeo" Barselonu i stigao do polufinala
Euronews pre 54 minutajoš 30 povezanih
Pred nastavak suđenja u slučaju Generalštab konzervatorka zaslužna za stavljanje zaštite poručuje: Neko je pokušao da se našali (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 41 povezana