Povezane vesti

Koračam sigurno i bez žurbe: Veliki nastup Ilde Šaulić nosi duboku ličnu simboliku i sećanje na legendarnog oca Šabana (foto)…

Koračam sigurno i bez žurbe: Veliki nastup Ilde Šaulić nosi duboku ličnu simboliku i sećanje na legendarnog oca Šabana (foto)…

Večernje novosti pre 14 sati
UZ EMOCIJU, tradiciju i savremeni zvuk, folk zvezda Ilda Šaulić korača ka jednom od najznačajnijih trenutaka svoje karijere. Foto: Novosti Veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra, zakazan za 26. novembar, neće biti samo muzički događaj… »
Ponosna sam: Ilda Šaulić na jesen održaće veliki koncert, a datum koji je odabrala ima posebnu simboliku vezanu za Šabana…

Ponosna sam: Ilda Šaulić na jesen održaće veliki koncert, a datum koji je odabrala ima posebnu simboliku vezanu za Šabana…

Večernje novosti pre 14 sati
FOLK zvezda Ilda Šaulić zakazala je prvi veliki koncert u Plavoj dvorani Sava centra za 26. novembar. Foto: Novosti Nakon što je pre dve godine održala fantastičan koncert u MTS dvorani, koji je ostavio snažan utisak na publiku, Ilda je odlučila da… »
Ilda Šaulić zakazala koncert u Sava centru, datum koji je odabrala ima posebnu simboliku vezanu za Šabana: Ponosna sam...

Ilda Šaulić zakazala koncert u Sava centru, datum koji je odabrala ima posebnu simboliku vezanu za Šabana: Ponosna sam...

Kurir pre 16 sati
Na konferenciji za medije održanoj u Sava Centru, pevačica Ilda Šaulić najavila je svoj prvi solistički veliki koncert, ističući da je reč o jednom od najvažnijih trenutaka u njenoj karijeri. Pred brojnim predstavnicima medija pojavila se u elegantnom… »

Vesti dana »