Povezane vesti
Proiranska hakerska grupa „Handala“ preuzela odgovornost za hakovanje mejla direktora FBI
Nedeljnik pre 9 minuta
Jedna proiranska hakerska grupa iznela je danas tvrdnju da je uspela da hakuje lični mejl nalog direktora Federalnog istražnog biroa SAD (FBI) Kaša Patela i postavila je onlajn njegove fotografije za koje se čini da su godinama stare, a postavila je i… »
Hakovan mejl direktora FBI
Sputnik pre 18 minuta
Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je da je grupa hakera izvršila sajber napad na podatke povezane sa direktorom biroa Kašom Patelom, ali je istaknuto da hakeri nisu uspeli da dođu u posed „nijedne osetljive informacije“. Portparol FBI-ja… »
Hakeri povezani sa Iranom hakovali lični imejl direktora FBI-a
Telegraf pre 8 minuta
Hakeri povezani sa iranskom vladom pristupili su ličnom imejlu direktora FBI-a Kaša Patela i objavili materijale, uključujući fotografije i dokumente, preuzete sa njegovog naloga, potvrdila je osoba upoznata sa ovim incidentom za CNN. Hakeri su objavili… »
FBI potvrdio da su hakeri napali podatke direktora: Patelov imejl jeste hakovan, ali nije sadržao osetljive informacije
Newsmax Balkans pre 1 sat
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su uspeli da dođu do podataka u mejlovima direktora američkog Federalnog istražnog biroa Kaša Patela. FBI je potvrdio da je grupa hakera izvršila sajber napad na podatke povezane sa direktorom, ali da hakeri nisu došli… »
FBI potvrdio: Mejl direktora agencije je hakovan, ali nije sadržao osetljive informacije
Kurir pre 1 sat
Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je danas da je grupa hakera izvršila sajber napad na podatke poezane sa direktorom biroa Kašom Patelom, ali i istakla da hakeri nisu uspeli da dođu u posed "nijedne osetljive informacije". Portparol FBI-ja… »
FBI potvrdio: Mejl direktora agencije je hakovan, hakeri se pohvalili - "Neprobojni sistem" smo bacili na kolena
Večernje novosti pre 53 minuta
Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je danas da je grupa hakera izvršila sajber napad na podatke poezane sa direktorom biroa Kašom Patelom, ali i istakla da hakeri nisu uspeli da dođu u posed "nijedne osetljive informacije". Foto: Profimedia… »
FBI: Patelov imejl jeste hakovan, ali nije sadržao osetljive informacije
Insajder pre 1 sat
Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je danas da je grupa hakera izvršila sajber napad na podatke poezane sa direktorom biroa Kašom Patelom, ali i istakla da hakeri nisu uspeli da dođu u posed "nijedne osetljive informacije". Portparol FBI-ja… »
FBI potvrdio da je hakovan Patelov mejl: Nije sadržao osetljive informacije
N1 Info pre 1 sat
FBI je u petak potvrdio da su hakeri dospeli u posed ličnih mejlova direktora Kaša Patela, samo nekoliko sati nakon što je iranskoj vladi povezana grupa hakera Handala objavila dokumenta i slike na internetu, tvrdeći da ih je ukrala od Patela. U… »
FBI: "Patelov imejl jeste hakovan, ali nije sadržao osetljive informacije"
B92 pre 1 sat
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su došli do podataka u imejlovima direktora FBI
Euronews pre 2 sata
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su uspeli da dođu do podataka u imejlovima direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaša Patela. Na svojoj veb stranici, hakerska grupa Handala Hack Team objavila je da će Patel "sada pronaći svoje ime na… »
Grupa povezana sa Iranom hakovala mejl direktora FBI
Radio 021 pre 2 sata
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su kompromitovali lični imejl direktora FBI-ja Kaša Patela i na internetu objavili fotografije i druga dokumenta, prenosi Rojters. Grupa koja sebe naziva "Handala Hack Team" saopštila je na svom sajtu da će se Patel… »
Grupa povezana sa Iranom hakovala mejl direktora FBI, objavljeni privatni podaci
N1 Info pre 4 sati
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su kompromitovali lični imejl direktora FBI-ja Kaša Patela i na internetu objavili fotografije i druga dokumenta, prenosi Rojters. Grupa koja sebe naziva "Handala Hack Team“ saopštila je na svom sajtu da će se Patel… »
(Foto) Tompusi, alkohol... Direktor FBI u centru skandala: Iranski hakeri mu provalili u elektronsku poštu, objavljene šok…
Blic pre 3 sata
Privatna Gmail adresa za koju Handala tvrdi da ju je hakirala poklapa se sa adresom koja je u ranijim curenjima podataka povezivana sa Patelom Pregledani uzorak materijala koji su hakeri objavili ukazuje na mešavinu lične i poslovne korespondencije… »
Hakeri povezani sa Iranom provalili u privatni mejl direktora FBI: objavili njegove fotografije i videa (foto)
Mondo pre 3 sata
Hakeri povezani sa iranskom vladom pristupili su ličnom imejlu direktora FBI-ja Kaša Patela i objavili materijale, uključujući fotografije i dokumenta, koje su preuzeli sa njegovog naloga, potvrdio je izvor za CNN. Hakeri su objavili seriju Patelovih… »
Iranci hakovali imejl direktora FBI-ja FOTO
B92 pre 3 sata
Hakeri u službi Irana javno preuzeli odgovornost za hakovanje ličnog mejla direktora FBI-ja Kaša Patela i za objavljivanje njegovih fotografija i drugih dokumenata na internetu. Na svojoj veb-stranici, hakerska grupa Handala Hak tim kaže da će Patel… »
Hakerski napad na direktora FBI: Iranska grupa upala u privatni mejl Keša Patela
Politika pre 4 sati
Potvrđena kompromitacija mejla direktora FBI. VAŠINGTON – Hakeri povezani sa Iranom navodno su upali u lični imejl nalog direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Keša Patela, objavio je Rojters, pozivajući se na izjave samih hakera i potvrdu… »
Skandal trese Ameriku: Iranski hakeri tvrde da su razotkrili direktora FBI - mrežom kruže dokazi (foto)
Večernje novosti pre 4 sati
HAKERI povezani sa Iranom objavili su da su provalili u privatnu e-poštu direktora FBI-ja Kaša Patela i objavili njegove fotografije i druge dokumente na mreži. Foto: Profimedia Zvaničnik američkog Ministarstva pravde potvrdio je da je Patelova e-pošta… »
Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su upali u imejl nalog direktora FBI
Danas pre 4 sati
Hakeri povezani sa Iranom su danas izneli tvrdnju da su upali u lični imejl nalog direktora američkog Federalnog istražnog biroa Kaša Patela. Grupa Handala Hak Tim je objavila Patelove fotografije i poručila mu da će “sada naći svoje ime na spisku… »
Hakerski napad na FBI: Kompromitovani mejlovi direktora Kaša Patela
Politika pre 5 sati
Ovaj ozbiljan bezbednosni propust potvrdio je zvaničnik američkog Ministarstva pravde. Hakeri povezani sa Iranom uspešno su izvršili sajber napad na sisteme Federalnog istražnog biroa (FBI), pri čemu su uspeli da pristupe poverljivim podacima iz mejl… »
Ugroženi mejlovi direktora FBI: Hakeri povezani sa Iranom tvrde da su došli do podataka
Večernje novosti pre 5 sati
HAKERI povezani sa Iranom tvrde da su uspeli da dođu do podataka u imejlovima direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaša Patela. Foto AI/ČetGPT Zvaničnik američkog ministarstva pravde potvrdio je za Rojters da su Patelovi imejlovi… »
Vesti dana »
Istraga na Filozofskom fakultetu, dekan i troje zaposlenih na saslušanju u MUP-u
Sputnik pre 4 satijoš 14 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 38 minutajoš 34 povezane
Informer politizuje smrt studentkinje, bezobzirno objavljuje fotografije sa uviđaja i lične podatke žrtve
Cenzolovka pre 3 satajoš 26 povezanih
Rubio očekuje kraj vojne operacije za nekoliko nedelja; G7 zahteva prekid napada na civile u Iranu
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih
Prizor sa srpske planine kao usred zime: Sve se zabelelo, napadalo 25 centimetara snega (video)
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih