Povezane vesti
Paunović pred meč sa Saudijskom Arabijom: Drago mi je što su braća Milinković-Savić tu
Vesti online pre 29 minuta
Selektor reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, obratio se javnosti pred utakmicu Srbija – Saudijska Arabija (utorak, 31. mart od 18 časova), koja se igra u Bačkoj Topoli. Istakao je da je zadovoljan što su braća Milinković-Savić u ekipi, kao i da… »
Atmosfera u taboru Srbije je fantastična! Ova fotografija sve govori! To je pravi timski duh!
Kurir pre 44 minuta
Jedna fotografija sa zvanične konferencije za medije u Sportskom centru u Staroj Pazovi uoči utakmice protiv Saudijske Arabije, možda najbolje govori o atmosferi u taboru reprezentacije Srbije. Dok su selektor Veljko Paunović i kapiten Aleksandar… »
Došli su na lični zahtev, ne zbog obaveze: Detalj sa konferencije Paunovića i Mitrovića mnogi nisu primetili
Mondo pre 1 sat
U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi organizovana je konferencija za medije uoči utakmice između Srbije i Saudijske rabije. Selektor Veljko Paunović i kapiten Aleksandar Mitrović pričali su o predstojećoj utakmici, a jedna fotografija privukla je… »
(Foto) Poslednji trening „orlova“ pred Bačku Topolu: Srbija se spremila za Saudijsku Arabiju
Dnevnik pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je popodnevni trening pred meč sa Saudijskom Arabijom. U dobroj atmosferi i ambijentu Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, „orlovi“ su obavili poslednje pripreme za duel koji se igra u utorak na travi TSC Arene u… »
Nekima je možda i preko glave da me gledaju! Mitrović iskren: Još uvek mogu da doprinesem, znam da dolaze mlađi, svežiji...…
Dnevnik pre 4 sati
Fudbaleri Srbije će u utorak od 18 sati na TSC Areni u Bačkoj Topoli dočekati Saudijsku Arabiju u prijateljskoj utakmici. – Učesnik su Svetskog prvenstva, ali mislim da smo favoriti i da smo kvalitetniji. Jedna lepa provera za nas pred našim navijačima… »
Paunović i Mitrović pred meč Srbije i Saudijske Arabije: "Nema potrebe da se krijemo - želimo da igramo kao Španija i…
Nova pre 5 sati
Selektor Srbije Veljko Paunović i kapiten fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović obratili su se iz Stare Pazove dan pred prijateljski meč sa Saudijskom Arabijom. "Orlovi" će u utorak od 18 sati u Bačkoj Topoli igrati protiv Saudijske Arabije, koja… »
Paunović: Sergej je odigrao fantastičnu utakmicu, verujem da će Barsa i Real doći jednog dana po njega
Danas pre 5 sati
Fudbaleri Srbije odigraće u utorak u Bačkoj Topoli prijateljski meč protiv selekcije Saudijske Arabije. Selektor Veljko Paunović pred duel upozorava da je reč o kvalitetnom protivniku, koji je učesnik Mundijala ove godine. – Važno je shvatiti da igramo… »
Kod nejasnog sistema, igrači umeju da kažu: "Ovaj ne zna šta radi, potpuna ludnica"
Sportske.net pre 5 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović najavio je prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije koja je na programu u utorak od 18.00 sati u Bačkoj Topoli. Nakon poraza u Viljarealu, Srbija izvlači teze i lekcije. Veljko Paunović je… »
Mitrović: Nekima je preko glave da me gledaju, znam da ne mogu da igram doveka
RTS pre 5 sati
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je dan uoči prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije da zna da dolaze mlađi, svežiji i bolji i da ne može da igra doveka, ali ističe da se oseća dobro i da je uveren da još uvek može da… »
Aleksandar Mitrović: „Ja iskreno, od početka svoje karijere, imao sam ljude koji su sumnjali i koji su bili hejteri!“
Hot sport pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije svoj naredni meč igra protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. Na pres konferenciji, medijima se obratio najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima, Aleksandar Mitrović. On je obraćanje počeo odgovorom na pitanje o… »
Selektor Paunović najavio promene posle poraza od Španije, pa poručio: Verujem da će Barsa i Real jednog dana doći po Sergeja!…
Kurir pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, obratio se danas javnosti pred predstojeći meč protiv Saudijske Arabije, koji će se odigrati u utorak, 31. marta od 18 časova u Bačka Topola. Podsetimo, Orlovi su nedavno poraženi od Španije… »
Veljko Paunović "ne da" Mitrovića i "nudi" Sergeja ms Srpski selektor ima visoko mišljenje o svojim izabranicima
Euronews pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbija doživela je neprijatan poraz u prijateljskom susretu u Viljarealu, gde je selekcija Španija slavila ubedljivih 3:0. Aktuelni prvaci Evrope pokazali su klasu i nadigrali tim koji predvodi Veljko Paunović, ostavivši… »
Mitar žestoko odbrusio hejterima: Nisam Bogom dan, ali svi u reprezentaciji su svedoci...
Kurir pre 5 sati
Reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović, govorio je na konferenciji za medije pred prijateljski meč sa Saudijskom Arabijom. Mitrović je najpre izneo svoja očekivanja pred sutrašnji okršaj. "Učesnik su Svetskog prvenstva, ali mislim da smo favoriti i… »
Pobedu da zaslužimo na terenu! PAUNOVIĆ pred duel u Bačkoj Topoli: Arabija ozbiljan rival, Vanja ne brani
Dnevnik pre 5 sati
Fudbaleri Srbije dočekuju u utorak u 18 časova Saudijsku Arabiju u prijateljskoj utakmici na TSC areni u Bačkoj Topoli. – Igramo protiv ozbiljne reprezentacije koja se plasirala na Mundijal, na prošlom je pobedila Argentinu. Imaju jake strane na koje… »
Paunović: Bitno je da podignemo sebe na viši nivo, verujem da će jednog dana Barsa ili Real doći po Sergeja
RTS pre 5 sati
Selektor reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je dan pred prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije da Srbija igra protiv ozbiljne selekcije koja se plasirala na Mundijal, dok je na prošlom pobedila Argentinu. Istakao je da Saudijci imaju… »
Paunović: "Tvrdoglav sam"; Mitrović: "Nisam Bogom dan, možda sam nekima preko glave" VIDEO
B92 pre 5 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović i reprezentativac Aleksandar Mitrović obratili su se javnosti pred prijateljski duel sa Saudijskom Arabijom. Srbija će odmeriti snage sa Saudijskom Arabijom u utorak od 18 časova u meču bez… »
"Verujem da će Barsa ili Real doći po Sergeja" VIDEO
B92 pre 5 sati
Veljko Paunović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, smatra da je Sergej Milinković-Savić igrač koji ima kvalitet da igra za klubove poput Real Madrida i Barselone. To je i istakao na konferenciji za medije pred narednu prijateljsku utakmicu… »
Paunović: Moramo da zaslužimo pobedu protiv Arabije
Politika pre 5 sati
Srbija će dočekati Arabiju sutra od 18 sati na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Igramo protiv ozbiljne reprezentacije koja se plasirala na Mundijal, na prošlom su pobedili Argentinu. Imaju jake strane na koje moramo da obratimo pažnju, rekao je selektor… »
Mitrović pred Saudijsku Arabiju: Favoriti smo, želimo pobedu u Bačkoj Topoli
Politika pre 5 sati
O ciljevima reprezentacije i najjačim protivnicima. „Učesnik su Svetskog prvenstva, ali mislim da smo favoriti i da smo kvalitetniji. Jedna lepa provera za nas pred našim navijačima, da probamo da ostvarimo pobedu i ispunimo želje selektora”, rekao je… »
Mitrović: "I pre i posle mene bilo je i biće boljih igrača"
Sportske.net pre 6 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 18 časova na stadionu u Bačkoj Topoli dočekuje selekciju Saudijske Arabije u prijateljskoj utakmici. Saudijski fudbal je u ekspanziji. Njihova liga prepuna je sjajnih internacionalaca, a reprezntacija se… »
Veljko Paunović pred Saudijsku Arabiju: „Igramo protiv ozbiljne reprezentacije – biće utakmica gde će biti puno inteziteta!“…
Hot sport pre 6 sati
U taj meč naš nacionalni tim ulazi kao apsolutni favorit! Selektor Srbije – Veljko Paunović obraća se medijima uoči prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. O narednom rivalu našeg nacionalnog tima, selektor Veljko Paunović je… »
"Nekima je preko glave da me gledaju": Aleksandar Mitrović brutalno odgovorio kritičarima
Mondo pre 6 sati
Kašiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović našao se na konferenciji za novinare pred meč protiv Saudijske Arabije, jer je deo fudbalske karijere proveo u toj zemlji. Nakon odlaska iz Engleske, a pre nego što je stigao u Katar, Aleksandar… »
Paunović prihvata svaki rezultat i želi Srbija igra samo protiv najjačih, a to će biti i - svetski prvak!
Sportske.net pre 6 sati
Selektor fudbalera Srbije Veljko Paunović istakao je opet koliko je važno da se igraju mečevi protiv najjačih rivala. On je pred duel sa Saudijskom Arabijom potvrdio da u junu očekuje još jednu jaku proveru protiv Argentine. "Koliki god da je taj jaz ili… »
Aleksandar Mitrović održao lekciju Saudijcima: "Ti milioni koje ulažu imaju dve strane medalje"
Mondo pre 6 sati
Pred meč Srbije sa Saudijskom Arabijom u Bačkoj Topoli naciji su se obratili selektor Veljko Paunović i kapiten nacionalnog tima Aleksandar Mitrović. Upitan je Mitrović o timu Arabije i o tome kao su ogromna ulaganja i dovođenje najvećih svetskih zvezda… »
Branio jednom, sada neće! Veljko Paunović otkrio: Vanja Milinković Savić neće biti među stativama protiv Saudijske Arabije…
Večernje novosti pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović je uoči prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije govorio na zanimljiv način o rođenoj braći koja (ponovo) igraju za "orlove". Foto arhiva VN Srbija će dočekati Saudijsku Arabiju u utorak od… »
Mitrović o ligi "koja jede svoju decu": "Kada trenirate sa Sergejem, vi napredujete" VIDEO
B92 pre 6 sati
Aleksandar Mitrović, kapiten reprezentacije Srbije, osvrnuo se na razvoj Pro lige u susret okršaju "orlova" i Saudijske Arabije u Bačkoj Topoli. Iskusni napadač je do skoro u njoj i igrao, braneći boje Al Hilala, te je itekako upućen u stanje tog… »
Kapiten Srbije pred Saudijce: Mitrović govorio o finansijskoj moći Arapa
Večernje novosti pre 6 sati
"Orlovi" u utorak igraju drugi prijateljski meč u martovskom okupljanju. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ Fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se protiv Saudijske Arabije na stadionu u Bačkoj Topoli. Pred duel na TSC areni, pred medijima su govorili… »
Aleksandra Mitrovića pitali o "hejterima" koji ga ne žele u reprezentaciji: Kapiten Orlova brutalno odgovorio!
Telegraf pre 6 sati
Selektor i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije održali su konferenciju za medije na kojoj su pričali o predstojećem meču protiv Saudijske Arabije koji je na programu u utorak od 18 časova u Bačkoj Topoli. Tokom konferencije Aleksandar Mitrović je… »
Vesti dana »
Postizborna neizvesnost u Kuli: Jedan mandat deli vlast i opoziciju, studentska lista najavljuje moguće podnošenje krivičnih prijava (VIDEO)
Insajder pre 3 minutajoš 37 povezanih
Balistička raketa ušla u NATO zemlju, odjekuju eksplozije kod nuklearnog postrojenja! Drama eskalira, zemlja u blizini Balkana hitno reagovala (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 58 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane