Povezane vesti

Umro voditelj i pevač Mikan Kozomara: Svi znate njegov veliki hit koji se peva i danas

Umro voditelj i pevač Mikan Kozomara: Svi znate njegov veliki hit koji se peva i danas

B92 pre 21 dana
Pop pevač, autor i voditelj Mikan Kozomara, preminuo je u 68. godini, a iza njega je ostala bogata umetnička zaostavština. Najpoznatiji po hitu "Kada me napuste svi" iz 1999. godine, Mikan Kozomara je bio simbol iskrenog muzičkog izraza i nenametljive… »
"Zatečena sam" Goga Sekulić se slomila kad je saznala da je umro pevač Mikan Kozomora, Rale van sebe: "Ne mogu..."

"Zatečena sam" Goga Sekulić se slomila kad je saznala da je umro pevač Mikan Kozomora, Rale van sebe: "Ne mogu..."

Blic pre 21 dana
Njegove pesme kao "Kada me napuste svi" i emisija "Opušteno s vama" ostavile su veliki trag. Kozomara je imao bogatu karijeru – bio je muzičar, kompozitor, producent, glumac i slikar. Mikan Kozomara, poznati pop pevač, kantautor i autor kultne emisije… »
Ko je bio čuveni Mikan Kozomara: Ugostio preko 3000 ljudi, a njegovu pesmu svi pevali, a nisu znali čija je

Ko je bio čuveni Mikan Kozomara: Ugostio preko 3000 ljudi, a njegovu pesmu svi pevali, a nisu znali čija je

Mondo pre 21 dana
Vest da je preminuo Mikan Kozomara iznenadila je domaću javnost. Čuveno tv lice borio se neko vreme sa teškom bolešću, no, izgubio je bitku u svojoj 69. godini. Podsetimo, Kozomara je bio pevač, kantautor, pesnik, TV voditelj čuvene emisije "Opušteno sa… »
"Zatečena sam..." Goga Sekulić zanemela na vest da je preminuo Mikan Kozomara: Imali su duet, a evo ko ih je upoznao

"Zatečena sam..." Goga Sekulić zanemela na vest da je preminuo Mikan Kozomara: Imali su duet, a evo ko ih je upoznao

Kurir pre 21 dana
Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj emisije "Opušteno sa vama", iznenda je preminuo posle teške bolesti u 69. godini. Kozomara je bio pevač, kantautor, pesnik, TV voditelj, a oprobao se i kao glumac, dok se u slobodno vreme bavio slikanjem. Vest… »
Preminuo voditelj i pevač Mikan Kozomara

Euronews pre 21 dana
Preminuo je Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj emisije "Opušteno sa vama", javljaju domaći mediji. Mikan je bio svestrani srpski umetnik, muzičar, autor i voditelj, najpoznatiji po hitu "Kada me napuste svi" iz 1999. godine. Autor je i voditelj… »
Ko je bio Mikan Kozomara Preminuo posle teške bolesti, a bio pevač, pesnik, voditelj - ovo mu je bila najveća strast

Ko je bio Mikan Kozomara Preminuo posle teške bolesti, a bio pevač, pesnik, voditelj - ovo mu je bila najveća strast

Kurir pre 21 dana
Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj emisije "Opušteno sa vama", iznenda je preminuo posle teške bolesti u 69. godini. Kozomara je bio pevač, kantautor, pesnik, TV voditelj, a oprobao se i kao glumac, dok se u slobodno vreme slobodno bavio… »
Ovako je mikan Kozomara govorio o svojim uzorima: Divio se Mići Orloviću, Minimaksu i Čoli, a ovaj savet je dao mladima

Ovako je mikan Kozomara govorio o svojim uzorima: Divio se Mići Orloviću, Minimaksu i Čoli, a ovaj savet je dao mladima

Kurir pre 21 dana
Mikan Kozomara, voditelj i pevač preminuo je u 69. godini. Bio je autor emisije "Opušteno sa vama", koja se emitovala čak 20 godina. Izvesno vreme bavio se nekretninama. Njegov odlazak iznenadio je sve one koji su pratili njegov rad. Bio je skroman… »
Umro poznati voditelj: Napustio nas je Mikan Kozomara, svestrani srpski umetnik

Umro poznati voditelj: Napustio nas je Mikan Kozomara, svestrani srpski umetnik

Večernje novosti pre 21 dana
PREMINUO je Mikan Kozomara, svestrani srpski umetnik, pop pevač, autor i voditelj, poznat po dugogodišnjoj emisiji „Opušteno sa vama“, koja je pratila gledaoce skoro dve decenije. Foto: Printscreen/Grand Nostalgija Ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj… »
Umro pevač Mikan Kozomara: Svi znate njegov veliki hit koji se peva i danas: Vodio je poznatu emisiju dve decenije

Umro pevač Mikan Kozomara: Svi znate njegov veliki hit koji se peva i danas: Vodio je poznatu emisiju dve decenije

Blic pre 21 dana
Njegov najveći hit bio je 'Kada me napuste svi' iz 1999. godine, koji se i dalje emituje na radiju. Bio je voditelj emisije 'Opušteno sa vama', koja se prikazivala dvadeset godina. Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj, preminuo je ostavivši iza… »
Preminuo poznati srpski voditelj Mikan Kozomora bio je i najbolji pevač u svojoj branši

Preminuo poznati srpski voditelj Mikan Kozomora bio je i najbolji pevač u svojoj branši

Dnevnik pre 21 dana
Preminuo je Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj emisije "Opušteno sa vama", koja se emitovala oko dve decenije. Mikan je bio svestrani srpski umetnik, muzičar, autor i voditelj, najpoznatiji po hitu "Kada me napuste svi" iz 1999. godine. Ostaće… »

Nova pre 21 dana
Preminuo je Mikan Kozomara, pop pevač, autor i voditelj emisije "Opušteno sa vama", koja se emitovala oko dve decenije. Mikan je bio svestrani srpski umetnik, muzičar, autor i voditelj, najpoznatiji po hitu "Kada me napuste svi" iz 1999. godine. Ostaće… »
Umro Mikan Kozomara Vodio je poznatu emisiju gotovo dve decenije, a ovu njegovu pesmu svi znate

Umro Mikan Kozomara Vodio je poznatu emisiju gotovo dve decenije, a ovu njegovu pesmu svi znate

Kurir pre 21 dana
Preminuo čuveni Mikan Kozomara: Proslavio se vanvremenskim hitom koji svi znate, a emisiju vodio dve decenije

Preminuo čuveni Mikan Kozomara: Proslavio se vanvremenskim hitom koji svi znate, a emisiju vodio dve decenije

Mondo pre 21 dana
Umro Mikan Kozomara

Umro Mikan Kozomara

Telegraf pre 21 dana

Vesti dana »