Повезане вести
Умро водитељ и певач Микан Козомара: Сви знате његов велики хит који се пева и данас
Б92 пре 4 сати
Поп певач, аутор и водитељ Микан Козомара, преминуо је у 68. години, а иза њега је остала богата уметничка заоставштина. Најпознатији по хиту "Када ме напусте сви" из 1999. године, Микан Козомара је био симбол искреног музичког… »
"Затечена сам" Гога Секулић се сломила кад је сазнала да је умро певач Микан Козомора, Рале ван себе: "Не могу..."
Блиц пре 5 сати
Његове песме као "Када ме напусте сви" и емисија "Опуштено с вама" оставиле су велики траг. Козомара је имао богату каријеру – био је музичар, композитор, продуцент, глумац и сликар. Микан Козомара, познати поп певач, кантаутор… »
Ко је био чувени Микан Козомара: Угостио преко 3000 људи, а његову песму сви певали, а нису знали чија је
Мондо пре 5 сати
Вест да је преминуо Микан Козомара изненадила је домаћу јавност. Чувено тв лице борио се неко време са тешком болешћу, но, изгубио је битку у својој 69. години. Подсетимо, Козомара је био певач, кантаутор, песник, ТВ водитељ… »
"Затечена сам..." Гога Секулић занемела на вест да је преминуо Микан Козомара: Имали су дует, а ево ко их је упознао
Курир пре 5 сати
Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ емисије "Опуштено са вама", изненда је преминуо после тешке болести у 69. години. Козомара је био певач, кантаутор, песник, ТВ водитељ, а опробао се и као глумац, док се у слободно… »
Преминуо водитељ и певач Микан Козомара
Еуроневс пре 6 сати
Преминуо је Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ емисије "Опуштено са вама", јављају домаћи медији. Микан је био свестрани српски уметник, музичар, аутор и водитељ, најпознатији по хиту "Када ме напусте сви" из 1999… »
Ко је био Микан Козомара Преминуо после тешке болести, а био певач, песник, водитељ - ово му је била највећа страст
Курир пре 6 сати
Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ емисије "Опуштено са вама", изненда је преминуо после тешке болести у 69. години. Козомара је био певач, кантаутор, песник, ТВ водитељ, а опробао се и као глумац, док се у слободно… »
Овако је микан Козомара говорио о својим узорима: Дивио се Мићи Орловићу, Минимаксу и Чоли, а овај савет је дао младима
Курир пре 6 сати
Микан Козомара, водитељ и певач преминуо је у 69. години. Био је аутор емисије "Опуштено са вама", која се емитовала чак 20 година. Извесно време бавио се некретнинама. Његов одлазак изненадио је све оне који су пратили његов… »
Умро познати водитељ: Напустио нас је Микан Козомара, свестрани српски уметник
Вечерње новости пре 6 сати
ПРЕМИНУО је Микан Козомара, свестрани српски уметник, поп певач, аутор и водитељ, познат по дугогодишњој емисији „Опуштено са вама“, која је пратила гледаоце скоро две деценије. Фото: Принтсцреен/Гранд Носталгија Оставио је… »
Умро певач Микан Козомара: Сви знате његов велики хит који се пева и данас: Водио је познату емисију две деценије
Блиц пре 7 сати
Његов највећи хит био је 'Када ме напусте сви' из 1999. године, који се и даље емитује на радију. Био је водитељ емисије 'Опуштено са вама', која се приказивала двадесет година. Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ… »
Преминуо познати српски водитељ Микан Козомора био је и најбољи певач у својој бранши
Дневник пре 7 сати
Преминуо је Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ емисије "Опуштено са вама", која се емитовала око две деценије. Микан је био свестрани српски уметник, музичар, аутор и водитељ, најпознатији по хиту "Када ме напусте сви"… »
Преминуо водитељ и певач Микан Козомара
Нова пре 7 сати
Преминуо је Микан Козомара, поп певач, аутор и водитељ емисије "Опуштено са вама", која се емитовала око две деценије. Микан је био свестрани српски уметник, музичар, аутор и водитељ, најпознатији по хиту "Када ме напусте сви"… »
Умро Микан Козомара Водио је познату емисију готово две деценије, а ову његову песму сви знате
Курир пре 7 сати
Преминуо чувени Микан Козомара: Прославио се ванвременским хитом који сви знате, а емисију водио две деценије
Мондо пре 6 сати
Умро Микан Козомара
Телеграф пре 7 сати
Вести дана »
Смрт студенткиње Филозофског факултета: Полиција у Ректорату Београдског универзитета
BBC News пре 1 сатјош 120 повезаних
Др Матић (Уједињени-Севојно): Очекујемо да власт формирамо са Здравом Србијом
Бета пре 3 сатајош 29 повезаних
РЗС: Промет робе у Србији у фебруару реално већи 4,6 одсто него пре годину дана
Форбес пре 3 сатајош 29 повезаних
Иран шаље ракете на Гугл, Мајкрософт, Теслу и Епл; Америчке компаније нове мете
Дневник пре 7 минутајош 57 повезаних