Povezane vesti
Trener Lacija oštro o srpskom napadaču: "Trenutno ga vidim kao slabijeg od ostalih"
Telegraf 07.04.2026
Od dolaska u Lacio, Petar Ratkov se nije snašao, a posle izjave njegovog trenera, Mauricija Sarija, jasno je da srpski napadač neće skoro videti veću minutažu. Ratkov je došao u zimskom prelaznom roku u rimski klub iz Salcburga, međutim, od dolaska nije… »
Bacio ga u blato! Srbin brutalno ponižen: On za mene ne postoji
Večernje novosti 07.04.2026
OPKLADA je izgubljena! Za sada. Čak su i poslednji optimisti popustili. Gianluca Ricci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia Petar Ratkov ne igra za Sarija i pitanje je da li će uopšte igrati. Da neće, bilo je jasno od početka… »
Vesti dana »
Mladić (20) se utopio na Adi Ciganliji. Užas na beogradskom kupalištu: lekari nisu uspeli da ga spasu
Blic pre 6 minutajoš 29 povezanih
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 3 satajoš 42 povezane
Bajatović: Gasni aranžman sa Rusijom produžen za naredna tri meseca
Biznis.rs pre 5 satijoš 26 povezanih
Analiza Reri: Leskovac, Vranje i Prokuplje među najzagađenijim, u Nišu najveća stopa smrtnosti u EU
Jugmedia pre 26 minutajoš 12 povezanih
Šta upisuju budući brucoši – psihologija obara rekorde, nastavnički smerovi u krizi
RTS pre 2 satajoš 39 povezanih