Povezane vesti
Glumci i producenti nekoliko pozorišta pružili podršku N1: "Ne dam istinu, jer imam pravo da znam" VIDEO
Nova pre 2 sata
Podrška zaposlenima na N1 stiže sa različitih strana. Podršku N1 u video formi objavili su glumci i producenti iz nekoliko pozorišta. "Ne dam istinu jer imam pravo da je čujem. Jer moja deca imaju pravo na nju. Ne dam istinu, jer imam pravo da znam. Jer… »
Podršku N1 uputili glumci i producenti nekoliko pozorišta: "Ne dam istinu, jer imam pravo da znam"
N1 Info pre 2 sata
Podrška zaposlenima na N1 stiže sa različitih strana. Podršku N1 u video formi objavili su glumci i producenti iz nekoliko pozorišta. "Ne dam istinu jer imam pravo da je čujem. Jer moja deca imaju pravo na nju. Ne dam istinu, jer imam pravo da znam. Jer… »
N1 moramo da sačuvamo svi zajedno
Ozon press pre 6 sati
Građani i novinari okupili su se sinoć ispred zgrade N1, kako bi iskazali solidarnost sa redakcijom, nakon razrešenja dosadašnjeg direktora televizije N1 Igora Božića. Veran Matić Foto: Irena Radosavljević Na skup podrške su pored građana došle brojne… »
Skup podrške N1: Građani i novinari se okupili ispred zgrade televizije
Cenzolovka pre 10 sati
Građani i novinari okupili su se ispred zgrade N1, kako bi iskazali solidarnost sa redakcijom, nakon razrešenja dosadašnjeg direktora televizije N1 Igora Božića. Na skup podrške su pored građana došle brojne kolege novinari iz drugih redakcija, bajkeri i… »
„Dug koji građani Srbije imaju prema N1 ogroman“: Poruke sa skupa podrške
Danas pre 24 sata
Građani i novinari okupili su se ispred zgrade N1 kako bi iskazali solidarnost sa redakcijom, nakon razrešenja dosadašnjeg direktora televizije Igora Božića. Operska pevačica i profesorka na Fakultetu muzičke umetnosti Katarina Jovanović, rekla je da je… »
Skup podrške N1: Građani i novinari se okupili ispred zgrade televizije
Danas pre 1 dan
Građani i novinari okupili su se ispred zgrade N1 kako bi iskazali solidarnost sa redakcijom nakon razrešenja dosadašnjeg direktora televizije N1 Igora Božića. Na skup podrške pozvalo je Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) koje je izrazilo… »
Vesti dana »
Dvonedeljno primirje SAD i Irana uz saglasnost Izraela Pad cene nafte, ali i brojna otvorena pitanja o budućnosti sukoba: "Ne verujem da će primirje potrajati"
Kurir pre 9 minutajoš 62 povezane
Nikad viđena Vujoševićeva fotka i priča koja tera suze na oči: "Rekao igračima jednu rečenicu i izašao uplakan"
Mondo pre 1 satjoš 94 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane
Protest u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Beta pre 49 minutajoš 16 povezanih