Povezane vesti

Lalatović: Žao mi je što neće biti publike, imamo šanse protiv Partizana

Lalatović: Žao mi je što neće biti publike, imamo šanse protiv Partizana

Radio sto plus pre 18 minuta
“Fudbal se igra za publiku. Ovo je pravi derbi, gde su mogli da dođu navijači našeg Pazara i Partizana. Mislim da bi utakmica bila puno bolja i kvalitetnija. Nedostajaće publika, ali to ne sme puno da nas brine. Ne treba da imamo pritisak jer nam dolazi… »
Ta nas činjenica frustrira! Blagojević pred odlazak u Novi Pazar: Spremni smo na sve varijante

Ta nas činjenica frustrira! Blagojević pred odlazak u Novi Pazar: Spremni smo na sve varijante

Dnevnik pre 33 minuta
Fudbaleri Partizana gostovaće u četvrtak od 17 časova ekipi Novog Pazara u utakmici 30. kola Superlige Srbije. – Apsolutno smo svesni značaja ove utakmice. Očekuje nas izuzetno teška utakmica s obzirom na to da je Novi Pazar ekipa koja ima svoje motive u… »
Lalatović pred Partizan: Žao mi je što neće biti publike

Lalatović pred Partizan: Žao mi je što neće biti publike

RTV Novi Pazar pre 48 minuta
Novi Pazar i Partizan igraće u često viđenom ambijentu kada su jedni naspram drugih u sportskom zdanju kraj Jošanice. Verovatno najzanimljivija utakmica 30. kola Mozzart Bet Superlige (četvrtak, 17.00) biće lišena publike zbog incidenata na tribinama… »
Lalatović ponovo šokirao: "Verujem u Partizan"! Zapaljive reči bivšeg trenera i fudbalera Crvene zvezde!

Lalatović ponovo šokirao: "Verujem u Partizan"! Zapaljive reči bivšeg trenera i fudbalera Crvene zvezde!

Kurir pre 43 minuta
Nenad Lalatović, trener fudbalera Novog Pazara oglasio se uoči okršaja sa Partizanom u četvrtak (17.00) u 30. kolu Superlige Srbije. Lalatović je jasno i glasno poručio da veruje u Partizan za koga smatra da može da ugrozi Crvenu zvezdu, ali sledeće… »
Blagojević: Frustrira činjenica da sa igračem više ne pobeđujemo

Blagojević: Frustrira činjenica da sa igračem više ne pobeđujemo

Sport klub pre 1 sat
Šef stručnog štaba Partizana Srđan Blagojević govorio je pred poslednju utakmicu prvog dela Superlige Srbije u kojoj će crno-beli pokušati da poprave utisak nakon bledih partija na teškom gostovanju u Novom Pazaru. Partizan ima samo jedan trijumf na… »
Lalatović pred Partizan: "Sledeće sezone će biti konkurentni Zvezdi za titulu, žao mi je zbog navijača"

Lalatović pred Partizan: "Sledeće sezone će biti konkurentni Zvezdi za titulu, žao mi je zbog navijača"

Telegraf pre 53 minuta
Nenad Lalatović, trener Novog Pazara, održao je konferenciju za medije pred duel koji njegov klub u četvrtak igra protiv Partizana u okviru 30. kola Super lige Srbije! Meč je na programu od 17.00 časova na stadionu kraj Jošanice, a ono što je hendikep za… »
Blagojević: Očekuje nas veoma zahtevna i izazovna utakmica protiv Novog Pazara

Blagojević: Očekuje nas veoma zahtevna i izazovna utakmica protiv Novog Pazara

RTS pre 2 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je u Beogradu da "crno-bele" očekuje veoma zahtevna i izazovna utakmica protiv Novog Pazara. Fudbaleri Partizana gostovaće u četvrtak od 17 časova ekipi Novog Pazara u utakmici 30. kola Superlige… »
Blagojević pred Pazarce razgalio maštu Grobara! "Očekujemo da će doći..."

Blagojević pred Pazarce razgalio maštu Grobara! "Očekujemo da će doći..."

Večernje novosti pre 2 sata
Crno-beli žele da se vrate na pobednički kolosek. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas u Beogradu da "crno-bele" očekuje veoma zahtevna i izazovna utakmica protiv Novog Pazara. Srpski vicešampion… »
Blagojević najavio „zahtevnu i izazovnu“ utakmicu

Blagojević najavio „zahtevnu i izazovnu“ utakmicu

Politika pre 2 sata
Partizan se priprema za veoma zahtevan duel sa Novim Pazarom, ekipom koja ima motiv u borbi za evropske pozicije. Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas u Beogradu da „crno-bele" očekuje veoma zahtevna i izazovna utakmica protiv… »
„Svesni smo svojih slabosti“: Blagojević o problemu Partizana pred duel sa Lalatovićevim Novim Pazarom!

„Svesni smo svojih slabosti“: Blagojević o problemu Partizana pred duel sa Lalatovićevim Novim Pazarom!

Hot sport pre 2 sata
Crno-beli traže pobedu nakon dva remija! Trener Partizana, Srđan Blagojević, izneo je očekivanja pred gostovanje Novom Pazaru u okviru poslednjeg, 30. kola ligaškog dela Superlige Srbije, istakavši da njegov tim očekuje izuzetno težak zadatak. Crno-beli… »
Blagojević pred Novi Pazar: Svesni smo značaja ove utakmice

Serbian News Media pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas da će predstojeća superligaška utakmica u Novom Pazaru biti zahtevna, ali i da su crno-beli svesni njenog značaja. „Apsolutno smo svesni značaja ove utakmice, neki i derbi kola, poslednje kolo… »

Radio sto plus pre 2 sata
“Apsolutno smo svesni značaja ove utakmice, neki i derbi kola, poslednje kolo ovog regularnog dela pre plej-ofa. Izuzetno teška utakmica nas očekuje, s obzirom da je Novi Pazar ekipa koja ima svoje motive u borbi za Evropu. Jako dobro igra, predvođena… »
Blagojević pred Pazar: "Apsolutno smo svesni svojih slabosti"

Blagojević pred Pazar: "Apsolutno smo svesni svojih slabosti"

Sportske.net pre 4 sati
Partizan je u teškom trenutku, niko to ne krije, a sada ide u goste odličnom Novom Pazaru, koji se bori za Evropu i koji vodi Nenad Lalatović. Sve to zna Srđan Blagojević, koji zna koliko težak posao čeka njegove igrače i koja je najveća boljka njegove… »
Svesni smo svojih slabosti... Srđan Blagojević jasan pred okršaj Novog Pazara i Partizana: Imamo svoje motive i želje!

Svesni smo svojih slabosti... Srđan Blagojević jasan pred okršaj Novog Pazara i Partizana: Imamo svoje motive i želje!

Kurir pre 4 sati
Partizan je u teškom trenutku, niko to ne krije, a sada ide u goste odličnom Novom Pazaru, koji se bori za Evropu i koji vodi Nenad Lalatović. Sve to zna Srđan Blagojević, koji zna koliko težak posao čeka njegove igrače i koja je najveća boljka njegove… »
Blagojević: "Svesni smo svojih slabosti"

Blagojević: "Svesni smo svojih slabosti"

B92 pre 3 sata
Trener Partizana Srđan Blagojević je izneo utiske pred duel sa Novim Pazarom, u okviru poslednjeg 30. kola ligaškog dela Superlige Srbije. Partizan je u teškom trenutku, a sada ide u goste odličnom Novom Pazaru, koji se bori za Evropu. Blagojević zna… »
Lalatović pred Partizan spava u manastiru: "Dobio sam blagoslov za porodicu, prvi put postim ceo post"

Lalatović pred Partizan spava u manastiru: "Dobio sam blagoslov za porodicu, prvi put postim ceo post"

Nova pre 7 sati
Fudbaleri Novog Pazara predvođeni Nenadom Lalatovićem sa klupe dočekaće Partizan u četvrtak od 17 sati u okviru 30. kola Superlige Srbije. Biće to poslednje kolo pred početak plej-ofa i plej-auta u domaćem prvenstvu, a Novi Pazar i Partizan su sigurno u… »

Vesti dana »