Povezane vesti
Srpska pravoslavna crkva i sahrane: Između groba i krematorijuma
BBC News pre 6 sati
Pravoslavni sveštenici u Srbiji ne obavljaju opelo nad pepelom i urnom, već se to uradi nad telom. Kada je tata umro, moja baka je odlučila da kad ona ode na „onaj svet“ bude kremirana, jer nije mogla drugačije da bude sahranjena pored sina. Bilo je to… »
Južne vesti pre 5 sati
Društvo krematista „Oganj“ Rozarijum na Novom groblju u Beogradu Kada je tata umro, moja baka je odlučila da kad ona ode na „onaj svet“ bude kremirana, jer nije mogla drugačije da bude sahranjena pored sina. Bilo je to pre više od 10 godina, a ja sam… »
NIN pre 5 sati
Kada je tata umro, moja baka je odlučila da kad ona ode na "onaj svet" bude kremirana, jer nije mogla drugačije da bude sahranjena pored sina. Bilo je to pre više od 10 godina, a ja sam tada prvi put prisustvovala ispraćaju za kremaciju. Baka je bila… »
Danas pre 5 sati
Kada je tata umro, moja baka je odlučila da kad ona ode na „onaj svet“ bude kremirana, jer nije mogla drugačije da bude sahranjena pored sina. Bilo je to pre više od 10 godina, a ja sam tada prvi put prisustvovala ispraćaju za kremaciju. Baka je bila… »
Radio 021 pre 6 sati
Pravoslavni sveštenici u Srbiji ne obavljaju opelo nad pepelom i urnom, već se to uradi nad telom. Društvo krematista „Oganj“ Rozarijum na Novom groblju u Beogradu Kada je tata umro, moja baka je odlučila da kad ona ode na „onaj svet“ bude kremirana, jer… »
Vesti dana »
Šef UNMIK-a: Važno da se na Kosovu radi na onom što je dogovoreno - kao što je formiranje ZSO
N1 Info pre 49 minutajoš 23 povezane
Rute preneo saveznicima da Tramp u narednih nekoliko dana želi podršku za Ormuski moreuz
Radio 021 pre 10 minutajoš 29 povezanih
Studenti i građani protestovali zbog oduzimanja departmana Filozofskom fakultetu u Nišu
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih