Povezane vesti
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'
BBC News 09.04.2026
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’
Danas 09.04.2026
„Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'
Radio 021 09.04.2026
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na… »
NIN 09.04.2026
"Au, bre, nikad kraja... "Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi... Po čitav dan sam ovde", rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’
Južne vesti 09.04.2026
Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u… »
Vesti dana »
Penjaroja: Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo pobedili
Radio sto plus pre 1 satjoš 59 povezanih
Beogradska opština ostaje bez vode, spremite zalihe: Zbog ispiranja mreže očekuju se prekidi u snabdevanju
Mondo pre 4 satijoš 78 povezanih
Direktor policije oglasio se o slučaju Aleksandra Nešovića: Ovo su najnovije informacije
Kurir pre 3 satajoš 41 povezana
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih