Povezane vesti
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'
BBC News pre 16 sati
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’
Danas pre 18 sati
„Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'
NIN pre 18 sati
"Au, bre, nikad kraja... "Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi... Po čitav dan sam ovde", rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »
Radio 021 pre 18 sati
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’
Južne vesti pre 18 sati
Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u… »
Vesti dana »
(Foto) Kilometarska kolona na granici sa Hrvatskom i dugo čekanje: Počela puna primena EES pravila za putnike van EU
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 24 povezane
Komšije dočekuju "Beli Vaskrs": Nestvarni prizori, umesto zelenila sneg zavejao preko metar (video)
Večernje novosti pre 46 minutajoš 25 povezanih
Važno podsećanje: Ovo je radno vreme prodavnica, pošta, apoteka za praznike - detaljan spisak
Večernje novosti pre 11 minutajoš 12 povezanih