Povezane vesti

Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'

Moj studentski intervju sa Vujoševićem: 'Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog'

BBC News pre 16 sati
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena… »
Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’

Moj studentski intervju sa Vujoševićem: ‘Košarkaš Partizana mora da se žrtvuje za drugog’

Danas pre 18 sati
„Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »

NIN pre 18 sati
"Au, bre, nikad kraja... "Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi... Po čitav dan sam ovde", rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u maloj prostoriji… »

Radio 021 pre 18 sati
Intervju sa Duškom Vujoševićem uradio sam pre 17 godina kao student. Pristao je iznenađujuće lako i pričao o Sizifu, književnosti, slikarstvu, medijima i naravno, Partizanu. Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja... „Ne pamtim kad sam stigao na… »

Južne vesti pre 18 sati
Fonet/Aleksandar Barda „Au, bre, nikad kraja… „Ne pamtim kad sam stigao na vreme kući za ručak, žena me skoro i ne vidi… Po čitav dan sam ovde“, rekao mi je vidno umorni Duško Vujošević jednog popodneva u proleće 2009. na stadionu Partizana u Beogradu, u… »

Vesti dana »