Povezane vesti
Džered Batler najavio ono što su svi navijači hteli da čuju, ostaje? "Zvezda me želi, postoje signali..."
Telegraf pre 1 dan
Četvrtak je odlučujući dan za Crvenu zvezdu kada je borba u Evroligi u pitanju. Crveno-beli pobedom sigurno imaju sedmo mesto u džepu, luda teorija ih može podići i na šestu, ali je sudbina svakako i njihovim rukama. Gostovanje Realu sve rešava. U… »
Evroliga pozvala Zvezdine juniore na F8
Sportske.net pre 5 sati
Juniori Crvene zvezde učestvovaće na F8 turniru Evrolige koji se od 21. do 24. maja održava u Atini uporedo sa Fajnal-forom za seniore u "OAKA areni" Zvezda je od Evrolige dobila specijalnu pozivnicu da bude deo Završnog turnira, iako na parketu nije… »
Saša Obradović začepio usta zlim jezicima: "Imam u timu najboljeg u Evropi, to nikad nisam video"
Mondo pre 6 sati
Saša Obradović ima na raspolaganju četvoricu centara u Crvenoj zvezdi - to su Džoel Bolomboj, Ebuka Izundu, Hasijel Rivero i Donatas Motiejunas. Uprkos takvom izboru, često voli da forsira niže petorke i da igra sa Semijem Odželejem na poziciji pet i da… »
Saša Obradović: Mislim da smo igrali vrlo dobru košarku, ovo je odlična sezona
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da su "crveno-beli" imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova ekipi Reala u utakmici… »
Obradović pred meč sa Realom: Zvezda sa svim ekipama igrala na visokom nivou
Politika pre 8 sati
„Crveno-beli” imaju šanse za direktan plasman u plej-of Evrolige. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da su „crveno-beli” imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak… »
Batler se oglasio o ostanku u Zvezdi: Evo šta je rekao sjajni američki bek...
Kurir pre 9 sati
Zvezda se sprema za ključni duel sa Realom u Evroligi, a Batler je ponovo progovorio o svom ostanku u klubu. "Ne znam... Dobar je znak da me momci žele ovde, lepo mi je. Osećam da sam lepo dočekan, sviđa mi se sve, i lepe i loše stvari. Sve je dobro"… »
Obradović: Ovo je odlična sezona; duža priprema nam ne odgovara
Sport klub pre 9 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je pred gostovanje Realu u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige da je izuzetno zadovoljan sezonom. Obradović je početkom oktobra po drugi put stigao na klupu ‘crveno-belih’, koji pred meč u Madridu imaju… »
Obradović pred Real ističe: Igrali vrlo dobru košarku, ovo je odlična sezona
Euronews pre 9 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da su crveno-beli imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova ekipi Reala u utakmici poslednjeg, 38… »
"Zvalo nekoliko klubova, izabrao sam Zvezdu": Ebuka Izundu otkrio zašto je produžio ugovor
Mondo pre 9 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraće protiv Reala u Madridu veoma bitan meč, jer bi pobeda mogla da ih pogura na šesto mesto Evrolige. Ta utakmica praktično će odrediti čitavu sezonu crveno-belih, samo nekoliko dana nakon šzo je snažni centar Ebuka Izundu… »
Batler "ne zna šta bi rekao" o ostanku u Zvezdi
B92 pre 9 sati
Američki košarkaš Džered Batler nije imao konkretan odgovor kada je upitan o svojoj budućnosti u Crvenoj zvezdi. Nakon što je nedavno, na objavu o produžetku saradnje sa Izunduom, insinuirao da bi mogao da ostane na Malom Kalemegdanu, nova izjava Batlera… »
EBUKA IZUNDU: „Video sam i reakcije na Instagramu, malo se šale, ali drago im je zbog mene i svega što se dešava!“
Hot sport pre 10 sati
Igra sjajnu sezonu nigerijski centar! Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige gostuje Real Madridu. To će biti ujedno i poslednje utakmica regularnog toka Evrolige za ‘crveno-bele’ ove sezone. Nakon današnjeg treninga, Ebuka Izundu nije skrivao… »
Ostaje li batler u Beogradu sledeće sezone? Evo šta je imao da kaže!
Hot sport pre 9 sati
Delije se nadaju da će ostati! Džered Batler je bez ikakve sumnje jedan od važnijih košarkaša Crvene zvezde ove sezone. Iako ima ugovor na 1+1 godinu, već se govori o potencijanom odlasku na leto, jer je zainteresovanih klubova bezbroj. Upitan na tu… »
Batler najavio da ostaje u Zvezdi?
Nova pre 10 sati
Džered Batler, američki bek, pričao je o potencijalnom ostanku u Crvenoj zvezdi uprkos interesovanju mnogih za njegove usluge. Batler je usred sezone pojačao Zvezdu i veoma dobro se pokazao u Evroligi, gde je jedan od glavnih igrača crveno-belog tima… »
"Ne znam šta bih rekao, ne znam..." Džered Batler progovorio o ostanku u Zvezdi i zabrinuo "delije"
Večernje novosti pre 9 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler nije imao konkretan odgovor kada je upitan o svojoj budućnosti u crveno-belom dresu. Fotro: Luka Milosavljevic / Sipa Press / Profimedia "Ne znam... Dobar je znak da me momci žele ovde, lepo mi je. Osećam da sam lepo… »
Saša Obradović odbrusio svima: „On je najbolji odbrambeni igrač na preuzimanjima u Evropi!“
Hot sport pre 10 sati
Važan duel za njih! Crvena zvezda u narednom kolu Evrolige gostuje Real Madridu. To će biti ujedno i poslednje utakmica regularnog toka Evrolige za ‘crveno-bele’ ove sezone. Uoči tog susreta, trener srpskog tima, Saša Obradović je rekao: „Najvažnije je… »
Saša Obradović pred meč protiv Real Madrida: Najvažnije je da imamo mirnoću
Radio sto plus pre 10 sati
“Najvažnije je da imamo mirnoću. Igramo protiv ekipe koja je ove sezone jednom izgubila na domaćem terenu, dok je Crvena zvezda jednom u istoriji pobedila tamo. Imamo dosta razloga da se nadamo da možemo da pobedimo, jer smo sa svim ekipama igrali… »
Obradović: Zvezda igra dobru košarku, iza nas je odlična sezona
Newsmax Balkans pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige gostuju u četvrtak, 16. aprila ekipi Real Madrida. To je meč koji će odlučiti koje će mesto crveno-beli zauzeti, jer će sigurno igrati plej-in, a trener Zvezde Saša Obradović optimista je… »
"Imam utisak da me Crvena zvezda želi": Džared Batler se oglasio o ostanku u Beogradu
Mondo pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde će u poslednjem kolu ligaškog dela sezone gostovati Real Madridu, a od te utakmice zavisiće njihov konačni plasman u Evroligi. Crvena zvezda je obezbedila Top10, postoje minimalne šanse za šest mesto, ali je daleko verovatnije da… »
Obradović pred Real Madrid: Važna je mirnoća, odlična sezona je iza nas
RTS pre 11 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da su crveno-beli imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova ekipi Reala u utakmici poslednjeg, 38. kola Evrolige… »
"Rast se događa iz teške situacije, iz patnje..." Saša Obradović otvorio dušu pred Real: Kad moraš...
Kurir pre 11 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izneo je svoja očekivanja pred meč poslednjeg 38. kola Evrolige koji će Crvena zvezda odigrati u Madridu protiv Reala (četvrtak, 20.45). - Najvažnije je da imamo mirnoću. Ovo je ekipa koja je jednom izgubila… »
"Mislim da smo igrali vrlo dobru košarku, ovo je odlična sezona", Saša Obradović pred duel sa Realom u Madridu: "Imamo dosta…
Dnevnik pre 11 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je u Beogradu da su "crveno-beli" imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova ekipi Reala u utakmici poslednjeg, 38. kola… »
Batler zagonetan o ostanku: Dobar je znak da me žele…
Sport klub pre 11 sati
Bek Crvene zvezde Džered Batler rekao je da će o tome da li će ostati u redovima 'crveno-belih' i naredne sezone razmišljati na leto. Batler je u oktobru stigao u Crvenu zvezdu i odmah je napravio razliku i nije mu bilo mnogo vremena potrebno da se… »
"Potrebna nam je patnja!" Saša Obradović pred Real Madrid - Crvena zvezda o "mikro-traumama" i onome što sad sledi
Večernje novosti pre 12 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da su "crveno-beli" imali odličnu sezonu u dosadašnjem delu Evrolige. FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bs Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak u Madridu od 20.45 časova… »
Saša Obradović pred sudbonosni meč Zvezde govorio o jednom igraču: "Zli jezici, kada bih pričao o njemu..."
Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak u Madridu Realu igraju meč poslednjeg 38. kola Evrolige, koji rešava sudbinu kluba - hoće li ući u plej-of, il kako će u plej-inu biti rangirani. Pobeda klubu sa Malog Kalemegdana donosi zasigurno makar sedmo mesto na… »
Obradović o Odželeju na petici: Takve brojeve nikad nisam video
Sport klub pre 13 sati
Smol-bol petorka Crvene zvezde sa Čimom Monekeom na četiri i Šemijem Odželejem na petici izaziva brojne polemike tokom ove evroligaške sezone – i pozitivne i negativne reakcije. Pred sudar sa Realom u Madridu, novinari su se prisetili da je ta petorka –… »
Svi scenariji Crvene zvezde: Sada je sve jasno, samo jedan je vodi u Top 6
Nova pre 19 sati
Crvenu zvezdu sada samo jedan scenario vodi u Top 6, ali teoretske šanse su i dalje tu - žive. Sigurno je da će Zvezda ponoviti prošlosezonski domet i igrati bar plej-in, ali šansa za Top 6 i dalje živi, iako je taj put pun teških uslova. Da bi ekipa… »
Vesti dana »
Vreme danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u nekim delovima zemlje kiša
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Izraelski ambasador ocenio razgovore sa Libanom kao odličnu razmenu mišljenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana