Повезане вести
Обрадовић о Оџелеју на петици: Такве бројеве никад нисам видео
Спорт клуб пре 24 дана
Смол-бол петорка Црвене звезде са Чимом Монекеом на четири и Шемијем Оџелејем на петици изазива бројне полемике током ове евролигашке сезоне – и позитивне и негативне реакције. Пред судар са Реалом у Мадриду, новинари су се… »
Џеред Батлер најавио оно што су сви навијачи хтели да чују, остаје? "Звезда ме жели, постоје сигнали..."
Телеграф пре 24 дана
Четвртак је одлучујући дан за Црвену звезду када је борба у Евролиги у питању. Црвено-бели победом сигурно имају седмо место у џепу, луда теорија их може подићи и на шесту, али је судбина свакако и њиховим рукама. Гостовање… »
Евролига позвала Звездине јуниоре на Ф8
Спортске.нет пре 23 дана
Јуниори Црвене звезде учествоваће на Ф8 турниру Евролиге који се од 21. до 24. маја одржава у Атини упоредо са Фајнал-фором за сениоре у "ОАКА арени" Звезда је од Евролиге добила специјалну позивницу да буде део Завршног турнира… »
Саша Обрадовић зачепио уста злим језицима: "Имам у тиму најбољег у Европи, то никад нисам видео"
Мондо пре 23 дана
Саша Обрадовић има на располагању четворицу центара у Црвеној звезди - то су Џоел Боломбој, Ебука Изунду, Хасијел Риверо и Донатас Мотиејунас. Упркос таквом избору, често воли да форсира ниже петорке и да игра са Семијем… »
Саша Обрадовић: Мислим да смо играли врло добру кошарку, ово је одлична сезона
РТВ пре 23 дана
БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је данас у Београду да су "црвено-бели" имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак у Мадриду од 20.45 часова… »
Обрадовић пред меч са Реалом: Звезда са свим екипама играла на високом нивоу
Политика пре 24 дана
„Црвено-бели” имају шансе за директан пласман у плеј-оф Евролиге. Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је данас у Београду да су „црвено-бели” имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. Кошаркаши Црвене… »
Батлер се огласио о останку у Звезди: Ево шта је рекао сјајни амерички бек...
Курир пре 24 дана
Звезда се спрема за кључни дуел са Реалом у Евролиги, а Батлер је поново проговорио о свом останку у клубу. "Не знам... Добар је знак да ме момци желе овде, лепо ми је. Осећам да сам лепо дочекан, свиђа ми се све, и лепе и лоше… »
"Звало неколико клубова, изабрао сам Звезду": Ебука Изунду открио зашто је продужио уговор
Мондо пре 24 дана
Кошаркаши Црвене звезде играће против Реала у Мадриду веома битан меч, јер би победа могла да их погура на шесто место Евролиге. Та утакмица практично ће одредити читаву сезону црвено-белих, само неколико дана након шзо је снажни… »
Обрадовић: Ово је одлична сезона; дужа припрема нам не одговара
Спорт клуб пре 24 дана
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је пред гостовање Реалу у последњем колу лигашког дела Евролиге да је изузетно задовољан сезоном. Обрадовић је почетком октобра по други пут стигао на клупу ‘црвено-белих’, који пред… »
Обрадовић пред Реал истиче: Играли врло добру кошарку, ово је одлична сезона
Еуроневс пре 24 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је данас у Београду да су црвено-бели имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак у Мадриду од 20.45 часова екипи Реала у… »
Батлер "не зна шта би рекао" о останку у Звезди
Б92 пре 24 дана
Амерички кошаркаш Џеред Батлер није имао конкретан одговор када је упитан о својој будућности у Црвеној звезди. Након што је недавно, на објаву о продужетку сарадње са Изундуом, инсинуирао да би могао да остане на Малом… »
ЕБУКА ИЗУНДУ: „Видео сам и реакције на Инстаграму, мало се шале, али драго им је због мене и свега што се дешава!“
Хот спорт пре 24 дана
Игра сјајну сезону нигеријски центар! Црвена звезда у наредном колу Евролиге гостује Реал Мадриду. То ће бити уједно и последње утакмица регуларног тока Евролиге за ‘црвено-беле’ ове сезоне. Након данашњег тренинга, Ебука… »
Остаје ли батлер у Београду следеће сезоне? Ево шта је имао да каже!
Хот спорт пре 24 дана
Делије се надају да ће остати! Џеред Батлер је без икакве сумње један од важнијих кошаркаша Црвене звезде ове сезоне. Иако има уговор на 1+1 годину, већ се говори о потенцијаном одласку на лето, јер је заинтересованих клубова… »
Батлер најавио да остаје у Звезди?
Нова пре 24 дана
Џеред Батлер, амерички бек, причао је о потенцијалном останку у Црвеној звезди упркос интересовању многих за његове услуге. Батлер је усред сезоне појачао Звезду и веома добро се показао у Евролиги, где је један од главних… »
"Не знам шта бих рекао, не знам..." Џеред Батлер проговорио о останку у Звезди и забринуо "делије"
Вечерње новости пре 24 дана
Кошаркаш Црвене звезде Џеред Батлер није имао конкретан одговор када је упитан о својој будућности у црвено-белом дресу. Фотро: Лука Милосављевиц / Сипа Пресс / Профимедиа "Не знам... Добар је знак да ме момци желе овде, лепо… »
Саша Обрадовић одбрусио свима: „Он је најбољи одбрамбени играч на преузимањима у Европи!“
Хот спорт пре 24 дана
Важан дуел за њих! Црвена звезда у наредном колу Евролиге гостује Реал Мадриду. То ће бити уједно и последње утакмица регуларног тока Евролиге за ‘црвено-беле’ ове сезоне. Уочи тог сусрета, тренер српског тима, Саша Обрадовић… »
Саша Обрадовић пред меч против Реал Мадрида: Најважније је да имамо мирноћу
Радио сто плус пре 24 дана
“Најважније је да имамо мирноћу. Играмо против екипе која је ове сезоне једном изгубила на домаћем терену, док је Црвена звезда једном у историји победила тамо. Имамо доста разлога да се надамо да можемо да победимо, јер смо са… »
Обрадовић: Звезда игра добру кошарку, иза нас је одлична сезона
Невсмакс Балканс пре 24 дана
Кошаркаши Црвене звезде у последњем колу регуларног дела Евролиге гостују у четвртак, 16. априла екипи Реал Мадрида. То је меч који ће одлучити које ће место црвено-бели заузети, јер ће сигурно играти плеј-ин, а тренер Звезде… »
"Имам утисак да ме Црвена звезда жели": Џаред Батлер се огласио о останку у Београду
Мондо пре 24 дана
Кошаркаши Црвене звезде ће у последњем колу лигашког дела сезоне гостовати Реал Мадриду, а од те утакмице зависиће њихов коначни пласман у Евролиги. Црвена звезда је обезбедила Топ10, постоје минималне шансе за шест место, али… »
Батлер загонетан о останку: Добар је знак да ме желе…
Спорт клуб пре 24 дана
Бек Црвене звезде Џеред Батлер рекао је да ће о томе да ли ће остати у редовима 'црвено-белих' и наредне сезоне размишљати на лето. Батлер је у октобру стигао у Црвену звезду и одмах је направио разлику и није му било много… »
Обрадовић пред Реал Мадрид: Важна је мирноћа, одлична сезона је иза нас
РТС пре 24 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је да су црвено-бели имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак у Мадриду од 20.45 часова екипи Реала у утакмици… »
"Раст се догађа из тешке ситуације, из патње..." Саша Обрадовић отворио душу пред Реал: Кад мораш...
Курир пре 24 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изнео је своја очекивања пред меч последњег 38. кола Евролиге који ће Црвена звезда одиграти у Мадриду против Реала (четвртак, 20.45). - Најважније је да имамо мирноћу. Ово је екипа… »
"Мислим да смо играли врло добру кошарку, ово је одлична сезона", Саша Обрадовић пред дуел са Реалом у Мадриду: "Имамо доста…
Дневник пре 24 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је у Београду да су "црвено-бели" имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак у Мадриду од 20.45 часова екипи Реала у… »
"Потребна нам је патња!" Саша Обрадовић пред Реал Мадрид - Црвена звезда о "микро-траумама" и ономе што сад следи
Вечерње новости пре 24 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је данас у Београду да су "црвено-бели" имали одличну сезону у досадашњем делу Евролиге. ФОТО ТАЊУГ/ МИЛОШ МИЛИВОЈЕВИЋ/ бс Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак у… »
Саша Обрадовић пред судбоносни меч Звезде говорио о једном играчу: "Зли језици, када бих причао о њему..."
Телеграф пре 24 дана
Кошаркаши Црвене звезде у четвртак у Мадриду Реалу играју меч последњег 38. кола Евролиге, који решава судбину клуба - хоће ли ући у плеј-оф, ил како ће у плеј-ину бити рангирани. Победа клубу са Малог Калемегдана доноси… »
Сви сценарији Црвене звезде: Сада је све јасно, само један је води у Топ 6
Нова пре 24 дана
Црвену звезду сада само један сценарио води у Топ 6, али теоретске шансе су и даље ту - живе. Сигурно је да ће Звезда поновити прошлосезонски домет и играти бар плеј-ин, али шанса за Топ 6 и даље живи, иако је тај пут пун… »
Вести дана »
Полиција у Немачкој извела две особе из банке после узбуне да су отете, али није нашла починиоце
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
Раст цена нафте због тензија између САД и Ирана и нове цене горива у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 42 повезане
МОЛ Група остварила добит и планира куповину НИС упркос паду профита и геополитичким изазовима
Наслови.аи пре 2 сатајош 25 повезаних
Променљиво и топло време у Србији уз локалне пљускове и грмљавину, разведравање на северу
Наслови.аи пре 3 минутајош 36 повезаних