Povezane vesti
Imam tremu, ovo sam baš želela da uradim: Danijela Dimitrovska iznenadila pola miliona fanova (foto)
Večernje novosti 14.04.2026
MANEKENKA Danijela Dimitrovska je još kao tinejdžerka osvajala najveće svetske piste, sada je odučila da jedan deo sebe prenese u novi biznis. Foto: Privatna arhiva Nakon duže od dve decenuje provedene u samom vrhu modne industrije, Danijela je odlučila… »
Biznis poput svetskih zvezda Danijela Dimitrovska iznenadila pola miliona fanova: "Imam tremu, ovo sam baš želela da uradim"
Blic 14.04.2026
Dizajnirala je cipele po svom ukusu i iznenadila pratioce na Instagramu. Poručuje da stil ne treba biti privilegija samo za piste, već dostupan svakoj ženi. Manekenka koja je još kao tinejdžerka osvajala najveće svetske piste, sada je odučila da jedan… »
Vesti dana »
Prikupljanje dokaza ili zastrašivanje: Policija i dalje saslušava građane koji su govorili o zvučnom topu 15. marta (VIDEO)
Insajder pre 35 minutajoš 41 povezana
Bajatović: Gasni aranžman sa Rusijom produžen za naredna tri meseca
Biznis.rs pre 2 satajoš 26 povezanih
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 3 satajoš 11 povezanih
MUP: Određeno zadržavanje aktivisti iz Raške, ugrozio bezbednost predsednika deljenjem sadržaja na internetu
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane