Povezane vesti

Rusija spremna da ponovo razmotri predlog o skladištenju iranskog uranijuma

Rusija spremna da ponovo razmotri predlog o skladištenju iranskog uranijuma

Politika pre 1 dan
Dmitrij Peskov naglasio da Rusija ne učestvuje u sukobu oko Irana. Rusija će biti spremna da ponovo razmotri predlog o smeštanju iranskog obogaćenog uranijuma na svojoj teritoriji ako obe strane budu zainteresovane, izjavio je danas portparol ruskog… »
Rusija nudi rešenje: Peskov poručio da je Moskva spremna da razmotri predlog o skladištenju iranskog uranijuma

Rusija nudi rešenje: Peskov poručio da je Moskva spremna da razmotri predlog o skladištenju iranskog uranijuma

Večernje novosti pre 1 dan
RUSIJA će biti spremna da ponovo razmotri predlog o smeštanju iranskog obogaćenog uranijuma na svojoj teritoriji ako obe strane budu zainteresovane, izjavio je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov. Foto: Pixabay/Evgeny -Rusija je izrazila… »
Mađarska novinska agencija je izostavila ovu izjavu Peskova: „Nikada nismo bili prijatelji sa Orbanom“

Mađarska novinska agencija je izostavila ovu izjavu Peskova: „Nikada nismo bili prijatelji sa Orbanom“

Danas pre 2 dana
Rusija je obostrano spremna da se uključi u dijalog sa Mađarskom, izjavio je u utorak u Moskvi portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov. Dmitrij Peskov je reagovao na izjavu Petera Mađara da će, ako ga ruski predsednik Vladimir Putin pozove… »
Moskva je spremna; "Mi smo fini ljudi, nismo kao Makron"

Moskva je spremna; "Mi smo fini ljudi, nismo kao Makron"

B92 pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov poručio je da je Moskva uvek spremna za dijalog sa drugim državama, uključujući i Mađarsku, gde je na parlamentarnim izborima pobedu odnela opoziciona stranka Tisa, koju predvodi Peter Mađar. "Ako sada lider… »
Moskva spremna za razgovor sa Mađarom: Mi smo fini, ne kao Makron

Moskva spremna za razgovor sa Mađarom: Mi smo fini, ne kao Makron

Sputnik pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov poručio je da je Moskva uvek spremna za dijalog sa drugim državama, uključujući i Mađarsku, gde je na parlamentarnim izborima pobedu odnela opoziciona stranka Tisa, koju predvodi Peter Mađar. Lavrov je pri… »
"Pozdravljamo spremnost Mađarske za pragmatičan dijalog" Kremlj čeka Budimpeštu da se izjasni

"Pozdravljamo spremnost Mađarske za pragmatičan dijalog" Kremlj čeka Budimpeštu da se izjasni

Kurir pre 2 dana
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da Rusija pozdravlja "spremnost Mađarske za pragmatični dijalog". "Za sada, sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da su, koliko razumemo, spremni da se uključe u pragmatičan dijalog. Delimo ovu želju"… »

Vesti dana »