Povezane vesti

Matić debituje u Kragujevcu: "Kada sam došao rekli da sam ih mučio, igraće najspremniji!"

Matić debituje u Kragujevcu: "Kada sam došao rekli da sam ih mučio, igraće najspremniji!"

Sportske.net pre 43 minuta
Fudbaleri Radničkog 1923 dočekaće u Kragujevcu imenjaka iz Niša u meču prvog kola plej-auta Superlige Srbije. Svoja očekivanja pred ovaj meč na konferenciji za medije izneo je novi trener Kragujevčana Slavko Matić. “Zadovoljstvo mi je što sedim ispred… »
Koković pred Partizan: "Možemo da ostvarimo pozitivan rezultat"

Koković pred Partizan: "Možemo da ostvarimo pozitivan rezultat"

B92 pre 8 minuta
Trener fudbalera Železničara iz Pančeva Radomir Koković izjavio je pred utakmicu prvog kola plej-ofa da su Partizanu potrebni bodovi i dodao da će njegova ekipa probati da ostvari pobedu. Fudbaleri Železničara gostovaće od 18.30 časova Partizanu na… »
Lalatović: "Boli me duša"

Lalatović: "Boli me duša"

B92 pre 38 minuta
Nenad Lalatović govorio je pred utakmicu Novog Pazara i OFK Beograda. Na ovoj utakmici vraćaju se navijači Pazara, koji nisu mogli da prisustvuju na meču protiv Partizana zbog suspenzije od strane FSS. "Meni je drago što se vraća publika na stadion. Duša… »
Novosadski košarkaši sutra pred velikim testom u domaćem prvenstvu: Traži se revanš Hercegovcu

Novosadski košarkaši sutra pred velikim testom u domaćem prvenstvu: Traži se revanš Hercegovcu

Dnevnik pre 53 minuta
Košarkaši Vojvodine sutra od 20 časova gostuju Hercegovcu u 29. kolu domaćeg prvenstva, u susretu koji na prvi pogled nema rezultatski značaj za Novosađane, ali je jasno da crveno-beli žele revanš. Na Spensu su Gajdobrani bili izuzetno ubedljivi… »
"Zvezda ne voli kada izgubi dva puta zaredom, očekujem je motivisanu": Tanjga pred duel u Superligi

"Zvezda ne voli kada izgubi dva puta zaredom, očekujem je motivisanu": Tanjga pred duel u Superligi

Telegraf pre 1 sat
Fudbaleri Vojvodine će gostovati ekipi Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, meč je na programu u subotu (17 časova) na stadionu "Rajko Mitić". Trener Novosađana Miroslav Tanjga izneo je očekivanja pred sutrašnji duel. - Ono što smo se… »
Stanković najavio derbi za Vojvodinom: Oni zaslužuju da budu drugi ove sezone, ne razlikuje se naša priprema meča!

Stanković najavio derbi za Vojvodinom: Oni zaslužuju da budu drugi ove sezone, ne razlikuje se naša priprema meča!

Hot sport pre 3 sata
Evo šta je imao da poruči! Dejan Stanković najavio je duel Crvene zvezde i Vojvodine porukom da njegov tim pred meč 31. kola Superlige Srbije želi da bude na prepoznatljivom nivou, uz očekivanje da tribine stadiona „Rajko Mitić” budu lepo popunjene… »
Stanković: Vojvodina zaslužuje da bude druga, dobila nas je dva puta ove godine

Stanković: Vojvodina zaslužuje da bude druga, dobila nas je dva puta ove godine

Nova pre 3 sata
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, dao je izjavu pred meč sa Vojvodinom na startu plej-ofa Superlige Srbije. Zvezda i Vojvodina sastaju se u subotu od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 31. kola Superlige. "Ne razlikuju se pripreme mnogo u… »
Stanković pred Vojvodinu: "Sutra ćemo prvo da se izljubimo, a onda ćemo biti ljuti neprijatelji"

Stanković pred Vojvodinu: "Sutra ćemo prvo da se izljubimo, a onda ćemo biti ljuti neprijatelji"

B92 pre 3 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je pred utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije da njegova ekipa maksimalno spremno dočekuje Vojvodinu i dodao da je klub iz Novog Sada zasluženo drugoplasirani na tabeli. Fudbaleri Crvene… »
Stanković: Maksimalno spremni dočekujemo Vojvodinu, zasluženo su drugi na tabeli

Stanković: Maksimalno spremni dočekujemo Vojvodinu, zasluženo su drugi na tabeli

RTS pre 4 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je pred utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije da njegova ekipa maksimalno spremno dočekuje Vojvodinu i dodao da je klub iz Novog Sada zasluženo drugoplasirani na tabeli. Fudbaleri Crvene… »

Euronews pre 4 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas pred utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije da njegova ekipa maksimalno spremno dočekuje Vojvodinu i dodao da je klub iz Novog Sada zasluženo drugoplasirani na tabeli. Fudbaleri… »
Lalat o mirnoj plej-of luci i haosu plej-auta: "Tamo se ne zna ni ko pije, ni ko plaća"

Lalat o mirnoj plej-of luci i haosu plej-auta: "Tamo se ne zna ni ko pije, ni ko plaća"

Sportske.net pre 3 sata
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović bio je veoma inspirativan u razgovoru sa novinarima pred sutrašnji duel na startu plej-of serije protiv OFK Beograda na domaćem terenu, ističući zadovoljstvo zbog povratka navijača, koji su njegovom timu nedostajali u… »
Stanković: Spremni dočekujemo Vojvodinu, zasluženo su drugi na tabeli

Stanković: Spremni dočekujemo Vojvodinu, zasluženo su drugi na tabeli

Politika pre 4 sati
Zvezda je vodeća na tabeli Superlige sa 75 bodova, dok je Vojvodina drugoplasirana sa 62. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas pred utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije da njegova ekipa maksimalno spremno dočekuje… »
Dejan Stanković pred derbi u Superligi: "Prvo ćemo se pozdraviti i izljubiti, a onda biti ljuti neprijatelji"

Dejan Stanković pred derbi u Superligi: "Prvo ćemo se pozdraviti i izljubiti, a onda biti ljuti neprijatelji"

Telegraf pre 4 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas pred utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije da njegova ekipa maksimalno spremno dočekuje Vojvodinu i dodao da je klub iz Novog Sada zasluženo drugoplasirani na tabeli. Fudbaleri… »
Lalatović pred OFK Beograd: Drago mi je što se vraća publika

Radio sto plus pre 5 sati
“Duša me boli što je nije bilo navijača protiv Partizana. I bez petorice standardnih odigrali smo odlično i nismo zaslužili da izgubimo. Mogli smo čak i da pobedimo, u najmanju ruku da izborimo nerešeno. Da smo imali taj ‘vetar u leđa’, možda bi na kraju… »
"Izljubićemo se, a onda biti ljuti neprijatelji": Stankovića ne plaši optimizam Vojvodine, želi revanš

"Izljubićemo se, a onda biti ljuti neprijatelji": Stankovića ne plaši optimizam Vojvodine, želi revanš

Mondo pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Vojvodine u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 31. kola Superlige Srbije. Trener crveno-belih Dejan Stanković analizirao je rivala na konferenciji za medije i istakao da nema ni najmanju dilemu… »
Stanković zove navijače: Atraktivan protivnik, lepo vreme…

Stanković zove navijače: Atraktivan protivnik, lepo vreme…

Sport klub pre 5 sati
Crvena zvezda se sprema za duel sa najvećim dužnikom iz prvog dela sezone (subota, 17.00), Vojvodina je jesenas slavila u oba meča protiv šampiona. Za razliku od tih mečeva, Crvena zvezda je sada sa drugim trenerom – Dejanom Stankovićem. „Oni su ekipa… »
Stanković: "Vojvodina apsolutno zaslužuje drugo mesto"

Stanković: "Vojvodina apsolutno zaslužuje drugo mesto"

Sportske.net pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 17 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati ekipu Vojvodine u okviru prvog kola plej-ofa Super lige Srbije. Pre utakmice na pitanja medija odgovarao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković. Šef stručnog… »
Bićemo „ljuti neprijatelji“ a posle prijatelji, kumovi i sve ostalo! Stanković pred derbi na Marakani: Razumem optimizam…

Bićemo „ljuti neprijatelji“ a posle prijatelji, kumovi i sve ostalo! Stanković pred derbi na Marakani: Razumem optimizam…

Dnevnik pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati Vojvodinu u 31. kolu Superlige Srbije. Pre utakmice na pitanja medija odgovarao je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković. Počeo je izlaganje analizom forme… »
"Gledaćemo da budemo oni stari": Dejan Stanković pred utakmicu Crvena zvezda - Vojvodina

"Gledaćemo da budemo oni stari": Dejan Stanković pred utakmicu Crvena zvezda - Vojvodina

Večernje novosti pre 4 sati
CRVENA zvezda prvu utakmicu u plej-ofu Superlige Srbije igra protiv Vojvodine, a Dejan Stanković je otkrio šta očekuje od te utakmice. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli imaju veliki motiv protiv Novosađani koji su ih ove sezone oba puta pobedili. - Ne… »
Borac iz Čačka ne zna za poraz već mesec i po dana: Nova luda pobeda ih "izvadila" iz zone ispadanja u PLS!

Borac iz Čačka ne zna za poraz već mesec i po dana: Nova luda pobeda ih "izvadila" iz zone ispadanja u PLS!

Telegraf pre 5 sati
Fudbaleri Borca iz Čačka nalaze se u neverovatnoj seriji utakmica bez poraza, pošto su danas pred domaćim navijačima savladali ekipu Dubočice (2:1) i tako produžili svoj niz na šest mečeva bez neuspeha. Poslednji poraz je Borac doživeo u gostima još 28… »

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Novi Pazar je na debiju šefa struke Nenada Lalatovića kraj Jošanice slavio protiv OFK Beograda (2:1), a dva tima će na istoj adresi odmeriti snage i u prvoj rundi plej-ofa Mozzart Bet Superlige (subota, 17.00). Pre februarskog duela su Pazarci bili na… »
Dueli Voše i Zvezde kroz brojke! Ovoliko puta su se Novosađani radovali, beogradski crveno-beli uspešniji

Dueli Voše i Zvezde kroz brojke! Ovoliko puta su se Novosađani radovali, beogradski crveno-beli uspešniji

Dnevnik pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 18. aprila od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“ ugostiti ekipu Vojvodine u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. MEĐUSOBNI DUELI Zvezda je protiv Vojvodine do sada kroz istoriju odigrala 219 utakmica. Beogradski… »
Zvezda obradovala mališane, protiv Vojvodine bez karte

Zvezda obradovala mališane, protiv Vojvodine bez karte

Nova pre 6 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će deca starosti do 14 godina moći besplatno da prate utakmicu 31. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine, koja se igra u subotu od 17 časova. Besplatan ulaz omogućen je na istočnoj tribini stadiona „Rajko… »
Nenad Lalatović: "Duša me boli... moja najveća želja je Evropa sa Novim Pazarom"

Nenad Lalatović: "Duša me boli... moja najveća želja je Evropa sa Novim Pazarom"

Telegraf pre 7 sati
Fudbaleri Novog Pazara prvu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije igraju protiv OFK Beograda, a posle jedne utakmice suspenzije na tribine se vraćaju navijači domaćeg tima. Upravo je na tu temu prvo na konferenciji za medije pričao Nenad Lalatović. - Meni… »
Zvezda oduševila najmlađe navijače, nastavlja tradiciju i u duelu sa Vojvodinom

Zvezda oduševila najmlađe navijače, nastavlja tradiciju i u duelu sa Vojvodinom

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu od 17 časova utakmicu prvog kola plej-ofa protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić". - Crvena zvezda obaveštava sve mališane koјi poseduјu Super zvezdaš kartice da će utakmicu protiv Voјvodine moći da prate sa… »
Besplatno na Zvezdu: Evo ko će moći da uđe za "džabe" na stadion protiv Vojvodine

Besplatno na Zvezdu: Evo ko će moći da uđe za "džabe" na stadion protiv Vojvodine

Večernje novosti pre 8 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će za "superzvezdaše" i decu do 14 godina biti besplatan ulaz za utakmicu protiv Vojvodine. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages "Crvena zvezda obaveštava sve mališane koji poseduju Super zvezdaš kartice… »
"Nismo smeli to naglas da kažemo": Miroslav Tanjga se oglasio pred novi derbi sa Zvezdom

"Nismo smeli to naglas da kažemo": Miroslav Tanjga se oglasio pred novi derbi sa Zvezdom

Mondo pre 13 sati
Vojvodina je ove sezone dva puta pobedila Crvenu zvezdu - i hoće i "treći skalp" ovog vikenda na "Marakani". Dva najbolja kluba prvog dela sezone u Superligi sastaju se u subotu od 17 časova, a trener "lala" Miroslav Tanjga svestan je dobro da će Zvezda… »
Tanjga i Ranđelović pred gostovanje na Marakani: Da je neko rekao da ćemo biti drugi pred plej-of i dvaput pobediti Crvenu…

Tanjga i Ranđelović pred gostovanje na Marakani: Da je neko rekao da ćemo biti drugi pred plej-of i dvaput pobediti Crvenu…

Kurir pre 14 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i ofanzivac Lazar Ranđelović optimisti su pred gostovanje Crvenoj zvezdi. Vojvodina je dvaput pobedila Zvezdu u razmaku od nešto više od mesec dana, što je poziv za optimizam u redovima „stare dame“. – Ono što… »

Vesti dana »