Повезане вести
"Не стидим се што је старији 46 година": Певачица отворено о односу са Харисом Џиновићем, па оплела по Мелини - "такве жене…
Нова пре 20 дана
Певачица Наташа Алимпић јавно је говорила о односу са 46 година старијим Харисом Џиновићем, а сада је изнела нове детаље. Она је жестоко коментарисала и свадбу Мелине Џиновић и милионера у Монаку. На самом почетку Наташа је… »
"Такве жене навуку мушкарце са новцем" Певачица оплела по Мелини Галић па признала: "Мени није ништа давао"
Телеграф пре 20 дана
Певачица Наташа Алимпић јавно је говорила о односу са 46 година старијим Харисом Џиновићем, а сада је изнела нове детаље. Она је жестоко коментарисала и свадбу Мелине Галић и милионера Џефрија Пола Арнолда у Монаку. На самом… »
"Мелина навлачи мушкарце са новцем" Певачица проговорила о интими са Харисом, а о његовој бившој је свашта имала да каже
Курир пре 20 дана
Певачица Наташа Алимпић која тврди да се виђала са певачем Харисом Џиновићем проговорила је о односу са њим и споменула његову бившу жену Мелину и њену свадбу. Наиме, Наташа је жестоко прокоментарисала свадбу Мелине Џиновић… »
"Мелина навлачи мушкарце са новцем" Певачица о љубави са 46 година старијим Харисом Џиновићем, оплела по његовој бившој…
Блиц пре 20 дана
Још увек није открила све детаље односа са Харисом, истичући да нису били у вези, већ су се само виђали и разговарали о другим темама. Осећа разочарање јер је Харис прекинуо контакт, али признаје да и даље има емоције према… »
Само минђуше вреде скоро 1.000 евра: Испливала Мелинина фотографија са јахте, настала непосредно пред венчање ФОТО
Нова пре 20 дана
Модна дизајнерка Мелина Галић недавно се у Монаку удала за енглеског милионера Џефрија Пола Арнолда. Бивша супруга певача Хариса Џиновића још од развода живи у Монаку и није давала коментаре о разводу. На венчању је променила… »
Мелина на венчању са милионером као порцеланска лутка: Испливале слике дизајнерке, а само један детаљ 117.000 динара
Мондо пре 20 дана
Модна креаторка Мелина Џиновић удала се пре неколико дана за богаташа Џефрија Пола Арнолда Деја у Монаку, а славље се наставило у Италији. Иако су детаљи луксузног славља држани у тајности, ипак су процурили детаљи, а могли… »
Харис варао Мелину са конобарицом: Водитељ изнео скандалозне тврдње на рачун певача, ово био разлог развода?
Мондо пре 20 дана
Иако је прошло две године од развода Мелине Галић и Хариса Џиновића, њихов однос и даље интригира јавност, нарочито сада када је дизајнерка одлучила да каже судбоносно "да" по други пут британском милионеру Џефрију Полу… »
Ово је лице Мелине Џиновић у 5. деценији! Детаљи са луксузне јахте пред венчање, овако је изгледала млада
Телеграф пре 20 дана
Након што је у суботу, 18. априла, Мелина Џиновић поново изговорила судбоносно "да", јавност не престаје да бруји о гламурозној церемонији у Монаку, а сада су се појавиле Мелинине слике пред само венчање. Мелина се удала за… »
(Фото) Лице као код порцуланске лутке Мелина показала како је била нашминкана на свадби, на ушима бисерне минђуше од 1.000 евра…
Блиц пре 20 дана
Пар тренутно живи у луксузном стану у Монаку, чија вредност износи неколико десетина милиона евра. Џефри је директор са најмање 28 функција у различитим фирмама, његове компаније имају преко 1,7 милиона евра капитала и више од… »
(Фото) Као порцеланска лутка: Мелина показала како је била нашминкана на венчању са милионером
Курир пре 20 дана
Мелина Галић, до недавно Мелина Џиновић удала се за британског милионера Џефрија Пола. О њеном венчању које је било у суботу прича се и даље, а сада су освануле слике Мелине пре него што је отишла у општину да се уда. Њена… »
"Она никоме не би давала!" Харис Џиновић открио детаље односа са Мелином: "Деца су знала пре мене"
Телеграф пре 20 дана
Модна креаторка и бивша супруга Хариса Џиновића, Мелина Галић, удала се протеклог викенда за британског бизнисмена Џефрија Пола Арнолда. Иако се након развода од Хариса повукла из јавности, о њиховом односу и даље се говори… »
"Профитирала сам у животу" Мелина се удала за 35 година старијег милионера, а овако је причала о разлици у годинама са…
Блиц пре 20 дана
Мелина је изјавила да јој разлика у годинама није сметала са Харисом Харис Џиновић, Мелинин бивши супруг, изјавио је да га њен нови брак ни најмање не занима. Модна креаторка Мелина Џиновић, бивша супруга певача Хариса… »
"Ја сам традиционална жена, поносна сам на свој избор" Мелина се удала за богатог милионера, а до пре пар година овако је…
Курир пре 20 дана
Мелина Галић, некада Џиновић изговорила је судбоносно „да“ британском милионеру Џефрију Полу Арнолду, свега две године након развода од певача Хариса Џиновића. Раскид њеног брака са Харисом изненадио је јавност, посебно… »
„Поносим се избором, традиционална сам жена”: Мелина је ово изјавила о браку са старијим, сад љуби милионера
Телеграф пре 20 дана
Мелина Џиновић изговорила је судбоносно "да" британском милионеру Џефрију Полу Арнолду само две године након развода од популарног певача Хариса Џиновића. Пуцање брака са Харисом било је изненађење за многе, а нарочито због… »
"Ја сам традиционална жена, поносна сам на свој избор." Мелина Џиновић се удала за милионера из Енглеске (70), а овако је…
Блиц пре 21 дана
Мелина је раније истицала да је породица њено највеће задовољство и да је супруг њена највећа подршка. Харис Џиновић је након Мелинине поновне удаје изјавом јасно показао да га њен живот више не занима. Мелина Џиновић… »
"Харис је имао аферу са конобарицом" Водитељ Пинка изнео скандалозне тврдње о браку Џиновића - Мелина сад ужива са…
Блиц пре 20 дана
Мелина Џиновић се пре два дана удала за британског милионера Џефрија Пола Арнолда и преселила се у Монако. Харис Џиновић је хладно прокоментарисао да га њен живот не занима и да за њега његова бивша супруга више не постоји… »
Док је Харис плакао за њом, она се башкарила на азурној обали! Џиновић је након развода од Мелине проговорио о тешким…
Курир пре 20 дана
Легендарни певач Харис Џиновић је након развода од Мелине Галић, у јавности и даље познатој као Мелина Џиновић, отворено говорио о њиховом односу и периоду кроз који је пролазио после растанка. Како је тада истакао, развод му… »
"Да је она зарађивала као ја, никоме не би давала": Овако је Харис Џиновић говорио о Мелинином односу са децом
Нова пре 21 дана
Модна креаторка Мелина Џиновић се претходног викенда удала за британског бизнисмена Џефрија Пола Арнолда и тако се поново нашла у центру пажње. Мелина иза себе има брак са Харисом Џиновићем са којим је добила двоје деце, Ђину… »
"Деца су све знала пре мене": Харис ударио на бившу, открио да Мелина није желела да дели новац чак ни са децом
Мондо пре 21 дана
Мелина Галић се пре неколико дана удала за британског милионера Џефрија Пола Арнолда на интимној прослави у Италији, а кадрови луксузног венчања ипак су доспели у јавност. Подсетите се како је све изгледало: Подсетимо, пре овог… »
"Да је она зарађивала као ја, никоме не би давала" Харис Џиновић о Мелини: "Деца су све знала пре мене"
Блиц пре 21 дана
Он је навео да је увек био дарежљив и посвећен отац и партнер, и да му је Мелина једном замерила на расипности. После Мелинине нове удаје, Харис је јасно рекао да га њен живот више не занима и да нема никакву поруку за бившу… »
"Деца су пре мене све знала!" Харис Џиновић проговорио о Мелини, оно што је открио шокирало је многе - Док је била са мном у…
Курир пре 21 дана
Након више од две деценије заједничког живота, Мелина и Харис Џиновић одлучили су да ставе тачку на свој брак. Певач је једном приликом открио да су њихова деца, Ђина и Кан, била упозната са ситуацијом у вези са мајком и пре… »
Шта Мелина заправо има од школе: Удала се да не мора да ради, прозивали је да нема ни средњу, а ово крила од свих
Мондо пре 21 дана
Модна креаторка Мелина Џиновић удала се за богаташа Џефрија Пола Арнолда Деја у Монаку, а славље се наставило у Италији. Погледајте како изгледа њен супруг: И док многи на мрежама полемишу да ли се Мелина удала из љубави или… »
Вести дана »
Пауновић: Измене изборних закона требало би да допринесу враћању поверења у изборни процес
Бета пре 11 минутајош 30 повезаних
Време данас: На снази упозорење на олујни ветар, удари и до 120км на сат
Недељник пре 46 минутајош 36 повезаних
Да ли је ово крај? НБА свет бруји о могућем опроштају "Краља"! Леброн сломљен после "метле" - не зна да ли ће се вратити!
Курир пре 41 минутајош 30 повезаних
Данас је Свети Василије Острошки: Чудотворац чији манастир посећују верници из целог света
Глас Зајечара пре 41 минутајош 21 повезана
Дончић донео тешку одлуку: Словенија без лидера, али разлог је јачи од кошарке!
Хот спорт пре 1 сатјош 17 повезаних