Povezane vesti

Samo minđuše vrede skoro 1.000 evra: Isplivala Melinina fotografija sa jahte, nastala neposredno pred venčanje FOTO

Samo minđuše vrede skoro 1.000 evra: Isplivala Melinina fotografija sa jahte, nastala neposredno pred venčanje FOTO

Nova pre 18 minuta
Modna dizajnerka Melina Galić nedavno se u Monaku udala za engleskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Bivša supruga pevača Harisa Džinovića još od razvoda živi u Monaku i nije davala komentare o razvodu. Na venčanju je promenila nekoliko haljina i… »
Melina na venčanju sa milionerom kao porcelanska lutka: Isplivale slike dizajnerke, a samo jedan detalj 117.000 dinara

Melina na venčanju sa milionerom kao porcelanska lutka: Isplivale slike dizajnerke, a samo jedan detalj 117.000 dinara

Mondo pre 2 sata
Modna kreatorka Melina Džinović udala se pre nekoliko dana za bogataša Džefrija Pola Arnolda Deja u Monaku, a slavlje se nastavilo u Italiji. Iako su detalji luksuznog slavlja držani u tajnosti, ipak su procurili detalji, a mogli smo da vidimo i kadrove… »
Haris varao Melinu sa konobaricom: Voditelj izneo skandalozne tvrdnje na račun pevača, ovo bio razlog razvoda?

Haris varao Melinu sa konobaricom: Voditelj izneo skandalozne tvrdnje na račun pevača, ovo bio razlog razvoda?

Mondo pre 4 sati
Iako je prošlo dve godine od razvoda Meline Galić i Harisa Džinovića, njihov odnos i dalje intrigira javnost, naročito sada kada je dizajnerka odlučila da kaže sudbonosno "da" po drugi put britanskom milioneru Džefriju Polu Arnoldu. Podsetite se kadrova… »
Ovo je lice Meline Džinović u 5. deceniji! Detalji sa luksuzne jahte pred venčanje, ovako je izgledala mlada

Ovo je lice Meline Džinović u 5. deceniji! Detalji sa luksuzne jahte pred venčanje, ovako je izgledala mlada

Telegraf pre 4 sati
Nakon što je u subotu, 18. aprila, Melina Džinović ponovo izgovorila sudbonosno "da", javnost ne prestaje da bruji o glamuroznoj ceremoniji u Monaku, a sada su se pojavile Melinine slike pred samo venčanje. Melina se udala za britanskog milionera… »
(Foto) Lice kao kod porculanske lutke Melina pokazala kako je bila našminkana na svadbi, na ušima biserne minđuše od 1.000 evra…

(Foto) Lice kao kod porculanske lutke Melina pokazala kako je bila našminkana na svadbi, na ušima biserne minđuše od 1.000 evra…

Blic pre 5 sati
Par trenutno živi u luksuznom stanu u Monaku, čija vrednost iznosi nekoliko desetina miliona evra. Džefri je direktor sa najmanje 28 funkcija u različitim firmama, njegove kompanije imaju preko 1,7 miliona evra kapitala i više od 510.000 funti u… »
(Foto) Kao porcelanska lutka: Melina pokazala kako je bila našminkana na venčanju sa milionerom

(Foto) Kao porcelanska lutka: Melina pokazala kako je bila našminkana na venčanju sa milionerom

Kurir pre 4 sati
Melina Galić, do nedavno Melina Džinović udala se za britanskog milionera Džefrija Pola. O njenom venčanju koje je bilo u subotu priča se i dalje, a sada su osvanule slike Meline pre nego što je otišla u opštinu da se uda. Njena šminkerka pokazala je… »
"Ona nikome ne bi davala!" Haris Džinović otkrio detalje odnosa sa Melinom: "Deca su znala pre mene"

"Ona nikome ne bi davala!" Haris Džinović otkrio detalje odnosa sa Melinom: "Deca su znala pre mene"

Telegraf pre 5 sati
Modna kreatorka i bivša supruga Harisa Džinovića, Melina Galić, udala se proteklog vikenda za britanskog biznismena Džefrija Pola Arnolda. Iako se nakon razvoda od Harisa povukla iz javnosti, o njihovom odnosu i dalje se govori. Haris Džinović je nakon… »
"Profitirala sam u životu" Melina se udala za 35 godina starijeg milionera, a ovako je pričala o razlici u godinama sa…

"Profitirala sam u životu" Melina se udala za 35 godina starijeg milionera, a ovako je pričala o razlici u godinama sa…

Blic pre 6 sati
Melina je izjavila da joj razlika u godinama nije smetala sa Harisom Haris Džinović, Melinin bivši suprug, izjavio je da ga njen novi brak ni najmanje ne zanima. Modna kreatorka Melina Džinović, bivša supruga pevača Harisa Džinovića, proteklog vikenda… »
"Ja sam tradicionalna žena, ponosna sam na svoj izbor" Melina se udala za bogatog milionera, a do pre par godina ovako je…

"Ja sam tradicionalna žena, ponosna sam na svoj izbor" Melina se udala za bogatog milionera, a do pre par godina ovako je…

Kurir pre 6 sati
Melina Galić, nekada Džinović izgovorila je sudbonosno „da“ britanskom milioneru Džefriju Polu Arnoldu, svega dve godine nakon razvoda od pevača Harisa Džinovića. Raskid njenog braka sa Harisom iznenadio je javnost, posebno imajući u vidu ranije njene… »
„Ponosim se izborom, tradicionalna sam žena”: Melina je ovo izjavila o braku sa starijim, sad ljubi milionera

„Ponosim se izborom, tradicionalna sam žena”: Melina je ovo izjavila o braku sa starijim, sad ljubi milionera

Telegraf pre 6 sati
Melina Džinović izgovorila je sudbonosno "da" britanskom milioneru Džefriju Polu Arnoldu samo dve godine nakon razvoda od popularnog pevača Harisa Džinovića. Pucanje braka sa Harisom bilo je iznenađenje za mnoge, a naročito zbog Melininih izjava da je… »
"Ja sam tradicionalna žena, ponosna sam na svoj izbor." Melina Džinović se udala za milionera iz Engleske (70), a ovako je…

"Ja sam tradicionalna žena, ponosna sam na svoj izbor." Melina Džinović se udala za milionera iz Engleske (70), a ovako je…

Blic pre 7 sati
Melina je ranije isticala da je porodica njeno najveće zadovoljstvo i da je suprug njena najveća podrška. Haris Džinović je nakon Melinine ponovne udaje izjavom jasno pokazao da ga njen život više ne zanima. Melina Džinović izgovorila je sudbonosno "da"… »
"Haris je imao aferu sa konobaricom" Voditelj Pinka izneo skandalozne tvrdnje o braku Džinovića - Melina sad uživa sa…

"Haris je imao aferu sa konobaricom" Voditelj Pinka izneo skandalozne tvrdnje o braku Džinovića - Melina sad uživa sa…

Blic pre 6 sati
Melina Džinović se pre dva dana udala za britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda i preselila se u Monako. Haris Džinović je hladno prokomentarisao da ga njen život ne zanima i da za njega njegova bivša supruga više ne postoji. Posle 22 godine braka… »
Dok je Haris plakao za njom, ona se baškarila na azurnoj obali! Džinović je nakon razvoda od Meline progovorio o teškim…

Dok je Haris plakao za njom, ona se baškarila na azurnoj obali! Džinović je nakon razvoda od Meline progovorio o teškim…

Kurir pre 7 sati
Legendarni pevač Haris Džinović je nakon razvoda od Meline Galić, u javnosti i dalje poznatoj kao Melina Džinović, otvoreno govorio o njihovom odnosu i periodu kroz koji je prolazio posle rastanka. Kako je tada istakao, razvod mu nije lako pao i neretko… »
"Da je ona zarađivala kao ja, nikome ne bi davala": Ovako je Haris Džinović govorio o Melininom odnosu sa decom

"Da je ona zarađivala kao ja, nikome ne bi davala": Ovako je Haris Džinović govorio o Melininom odnosu sa decom

Nova pre 7 sati
Modna kreatorka Melina Džinović se prethodnog vikenda udala za britanskog biznismena Džefrija Pola Arnolda i tako se ponovo našla u centru pažnje. Melina iza sebe ima brak sa Harisom Džinovićem sa kojim je dobila dvoje dece, Đinu i Kana, a njihov razvod… »
"Deca su sve znala pre mene": Haris udario na bivšu, otkrio da Melina nije želela da deli novac čak ni sa decom

"Deca su sve znala pre mene": Haris udario na bivšu, otkrio da Melina nije želela da deli novac čak ni sa decom

Mondo pre 7 sati
Melina Galić se pre nekoliko dana udala za britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda na intimnoj proslavi u Italiji, a kadrovi luksuznog venčanja ipak su dospeli u javnost. Podsetite se kako je sve izgledalo: Podsetimo, pre ovog braka, Melina je više od… »
"Da je ona zarađivala kao ja, nikome ne bi davala" Haris Džinović o Melini: "Deca su sve znala pre mene"

"Da je ona zarađivala kao ja, nikome ne bi davala" Haris Džinović o Melini: "Deca su sve znala pre mene"

Blic pre 8 sati
On je naveo da je uvek bio darežljiv i posvećen otac i partner, i da mu je Melina jednom zamerila na rasipnosti. Posle Melinine nove udaje, Haris je jasno rekao da ga njen život više ne zanima i da nema nikakvu poruku za bivšu suprugu. Od kako se Melina… »
"Deca su pre mene sve znala!" Haris Džinović progovorio o Melini, ono što je otkrio šokiralo je mnoge - Dok je bila sa mnom u…

"Deca su pre mene sve znala!" Haris Džinović progovorio o Melini, ono što je otkrio šokiralo je mnoge - Dok je bila sa mnom u…

Kurir pre 8 sati
Nakon više od dve decenije zajedničkog života, Melina i Haris Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak. Pevač je jednom prilikom otkrio da su njihova deca, Đina i Kan, bila upoznata sa situacijom u vezi sa majkom i pre nego što je on o tome javno… »
Šta Melina zapravo ima od škole: Udala se da ne mora da radi, prozivali je da nema ni srednju, a ovo krila od svih

Šta Melina zapravo ima od škole: Udala se da ne mora da radi, prozivali je da nema ni srednju, a ovo krila od svih

Mondo pre 12 sati
Modna kreatorka Melina Džinović udala se za bogataša Džefrija Pola Arnolda Deja u Monaku, a slavlje se nastavilo u Italiji. Pogledajte kako izgleda njen suprug: I dok mnogi na mrežama polemišu da li se Melina udala iz ljubavi ili ne, a godinama unazad… »

Vesti dana »