Povezane vesti
Spava u pustinji i beži od civilizacije: Nekad je bio prvi na svetu, sad ga niko ne prepoznaje
Mondo pre 32 minuta
Ruski teniser Marat Safin oduvek je važio za tenisera koji ne pristaje na pravila i očekivanja. I tokom karijere bio je autentičan, a čini se da je takav ostao i nakon što je napustio profesionalni sport. Iako je svojevremeno bio prvi reket sveta i… »
Doveo tri ljubavnice u ložu i pijan igrao finale! Bio je najbolji teniser sveta i smrt za žene, a više ne vodi ljubav - sam…
Kurir pre 1 sat
Proslavljeni ruski teniser, Marat Safin, svojim neobičnim ponašanjem oduvek je privlačio veliku pažnju javnosti. Tokom igračke karijere, osim po vrhunskom talentu, bio je poznat po burnom temperamentu, brojnim ispadima na terenu i van njega i izuzetno… »
FOTO Bio najbolji na planeti i bog seksipila za kojim su žene ludele: Sada luta po pustinji potpuno sam, sklonio se od svih
Nova pre 6 sati
Nikada se nije uklapao u kalup, nikada nije radio "tradicionalne" stvari i uvek je bio potpuno drugačiji. Marat Safin je bio najbolji teniser planete, ali je onda zavetovao sebe da se skloni od svih. Proslavljeni ruski teniser je prosto nestao po… »
Bio je najbolji teniser sveta, žene su ludele za njim, sada luta pustinjom i spava u šatoru
Telegraf pre 6 sati
Marat Safin je oduvek bio "drugačiji"! Dok su njegove kolege jurile sponzorske ugovore, on je lomio rekete, a nakon karijere krenuo u potragu za duhovnim mirom. Ipak, najnovije fotografije koje je podelio sa svetom ostavile su mnoge u neverici. Slavni… »
Vesti dana »
"Niti on krije političke afilijacije, niti ja menjam prijatelje" Vučić o razgovoru sa Peterom Mađarom: Nije bilo neprijatnih tonova (video)
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu zatražili ostavku dekana
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
U Pirotu zaplenjeno skoro 440 kilograma duvana, budžet oštećen za skoro 5 miliona dinara
Južne vesti pre 48 minutajoš 76 povezanih