Povezane vesti
NIŠ PRVI U SRBIJI UVODI ZNAKOVNI JEZIK NA KONFERENCIJAMA: Informacije sada dostupne svima – „Osećaju se uključeno, više nisu u…
Glas juga 22.04.2026
Tumač znakovnog jezika Marija Krstić objašnjava da je ideja potekla upravo iz Grada Niša, uz podršku gradonačelnika, njegovih saradnika i relevantnih institucija. „Ta saradnja je došla od ideje Grada Niša, u dogovoru sa udruženjem gluvih i nagluvih, kako… »
Tumač znakovnog jezika – pomoć koja često nedostaje, a mnogo znači – od danas i u Gradskoj kući
Južne vesti 22.04.2026
„Ja nisam samo tumač, ja sam i dete gluvih roditelja i prvo sam naučila znakovni, pa posle govorni jezik“, kaže Marija Krstić, tumač glasovnog jezika Srbije koja će od danas prevoditi gluvima i nagluvima dešavanja iz Gradske kuće u Nišu. Kaže da ima malo… »
Vesti dana »
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Insajder pre 27 minutajoš 28 povezanih
Iran tvrdi da je raketirao američku bazu u Jordanu: Ispaljeno 10 balističkih raketa, Vašington i dalje ćuti
Mondo pre 47 minutajoš 34 povezane
Poslanici različito o zakonu roditelj-negovatelj: Vlast ga podržava, opozicija traži izmene
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 25 povezanih
Trampov posao sa licenciranjem u inostranstvu porastao je za 900% nakon njegovog povratka na vlast
Forbes pre 1 satjoš 55 povezanih
ETIAS neće startovati ove godine: Nova pravila za ulazak u EU odložena zbog problema sa sistemom
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih