Povezane vesti
NIŠ PRVI U SRBIJI UVODI ZNAKOVNI JEZIK NA KONFERENCIJAMA: Informacije sada dostupne svima – „Osećaju se uključeno, više nisu u…
Glas juga pre 1 dan
Tumač znakovnog jezika Marija Krstić objašnjava da je ideja potekla upravo iz Grada Niša, uz podršku gradonačelnika, njegovih saradnika i relevantnih institucija. „Ta saradnja je došla od ideje Grada Niša, u dogovoru sa udruženjem gluvih i nagluvih, kako… »
Tumač znakovnog jezika – pomoć koja često nedostaje, a mnogo znači – od danas i u Gradskoj kući
Južne vesti pre 1 dan
„Ja nisam samo tumač, ja sam i dete gluvih roditelja i prvo sam naučila znakovni, pa posle govorni jezik“, kaže Marija Krstić, tumač glasovnog jezika Srbije koja će od danas prevoditi gluvima i nagluvima dešavanja iz Gradske kuće u Nišu. Kaže da ima malo… »
Vesti dana »
Venecijanska komisija dala sedam ključnih preporuka za otklanjanje uočenih nedostataka
Radio sto plus pre 20 minutajoš 15 povezanih
Amerika će se suočiti sa odmazdom po princpu "oko za oko" Iran zapretio: "Ne plaši nas Trampova retorika, dobiće odgovarajući odgovor, samo još jedna greška..."
Kurir pre 25 minutajoš 50 povezanih
U Srbiji u periodu januar-mart ove godine broj živorođenih veći za 3,6 odsto
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Rojters: Interni mejl Pentagona navodi moguću opciju o suspendovanju Španije iz NATO
Beta pre 2 satajoš 21 povezana