Povezane vesti

Tužilaštvo o Savamali: Ne možemo da se izjasnimo kada će nastupiti zastarelost predmeta

Tužilaštvo o Savamali: Ne možemo da se izjasnimo kada će nastupiti zastarelost predmeta

N1 Info pre 7 sati
Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odgovorilo je Insajderu da ne može da se izjasni kada bi mogla da nastupi zastarelost predmeta za rušenje objekata u Hercegovačkoj i da se za odgovore na sva pitanja obrati policiji. Rušenje se desilo pre deset godine… »

Nova pre 7 sati
Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odgovorilo je Insajderu da ne može da se izjasni kada bi mogla da nastupi zastarelost predmeta za rušenje objekata u Hercegovačkoj i da se za odgovore na sva pitanja obrati policiji. Rušenje se desilo pre deset godine… »
Insajder otkriva: Deset godina od rušenja u Hercegovačkoj, krivično delo koje su počinili “fantomi iz Savamale” - još nije ni…

Insajder otkriva: Deset godina od rušenja u Hercegovačkoj, krivično delo koje su počinili “fantomi iz Savamale” - još nije ni…

Insajder pre 11 sati
U noći između 24. i 25. aprila biće 10 godina otkako su građani pozivali policiju pošto je grupa maskiranih ljudi u centru Beograda u sred noći blokirala kvart, onemogućavajući slobodu kretanja svima koji su se tu slučajno zatekli. Oduzimali su im… »
Vučić: „Izlaznost bi bila sada iznad 70 odsto, trebalo je da ja vozim bager u Sava Mali“

Vučić: „Izlaznost bi bila sada iznad 70 odsto, trebalo je da ja vozim bager u Sava Mali“

Serbian News Media pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da istraživanje koje je dobio noćas pokazuje da bi u ovom trenutku izlaznost na izborima bila oko 73 ili 74 odsto i da za njega ne postoji opasnost od velike izlaznosti koja dolazi iz demokratskih pravila… »
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije

Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije

Beta pre 12 sati
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović je danas ocenila da je rušenje u kvartu Savamala, pre deset godina, gde je sada Beograd na vodi, bio poraz Srbije i da je vlast na zgarištu pravne države podigla "leglo korupcije… »
Popović (SSP): Vučić bez srama na godišnjicu rušenja u Savamali otvorio vidikovac na Kuli Beograd

Popović (SSP): Vučić bez srama na godišnjicu rušenja u Savamali otvorio vidikovac na Kuli Beograd

Danas pre 13 sati
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović izjavila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas „bez imalo srama“, dan pred 10. godišnjicu rušenja u Savamali, pompezno otvorio vidikovac na Kuli u Beogradu na vodi i… »

Serbian News Media pre 12 sati
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović je danas ocenila da je rušenje u kvartu Savamala, pre deset godina, gde je sada Beograd na vodi, bio poraz Srbije i da je vlast na zgarištu pravne države podigla „leglo korupcije… »

Pravo u centar pre 12 sati
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović je danas ocenila da je rušenje u kvartu Savamala, pre deset godina, gde je sada Beograd na vodi, bio poraz Srbije i da je vlast na zgarištu pravne države podigla „leglo korupcije… »

Radio sto plus pre 12 sati
U izbornoj noći između 24. i 25. aprila 2016. u Savamali, ljudi pod fantomkama srušili su deo grada, vezivali i maltretirali građane, policija nije došla, a napravio se zid ćutanja, kazala je Popović u saopštenju. Navela da je “bez imalo srama, dan pred… »
Koja izlaznost je "opasna" po vlast: "Ma kakvih 65, očekuje se preko 70 odsto"

Koja izlaznost je "opasna" po vlast: "Ma kakvih 65, očekuje se preko 70 odsto"

Radio 021 pre 14 sati
Politikolog Aleksandar Ivković kaže da smo na lokalnim izborama videli da je veća izlaznost dovela do boljeg rezultata opozicionih lista. On za N1 navodi da to nije dovelo do njihove pobede jer je u tim opštinama početna prednost vlasti bila toliko… »
Vučić: Ne plašim se izlaznosti na izborima, oni se dobijaju u Srbiji, ne u inostranstvu

Vučić: Ne plašim se izlaznosti na izborima, oni se dobijaju u Srbiji, ne u inostranstvu

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da izlaznost na izborima, kada se budu održavali, bude veća od 70 odsto i da se ne plaši toga, a poručio je i da se izbori dobijaju u gradovima i selima Srbije, a ne u inostranstvu. "Za mene… »
Vučić: Očekujem da izlaznost na narednim izborima bude iznad 70 odsto i ne plašim se toga

Vučić: Očekujem da izlaznost na narednim izborima bude iznad 70 odsto i ne plašim se toga

Newsmax Balkans pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da izlaznost na izborima, kada se budu održavali, bude iznad 70 odsto, i da se ne plaši toga, a poručio je i da se izbori dobijaju u gradovima i selima Srbije, a ne u inostranstvu. "Ne plašim se… »
Vučić: Očekujem da izlaznost na izborima, kada budu održani, bude veća od 70 odsto i ne plašim se toga

Vučić: Očekujem da izlaznost na izborima, kada budu održani, bude veća od 70 odsto i ne plašim se toga

Newsmax Balkans pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očekuje da izlaznost na izborima, kada se budu održavali, bude veća od 70 odsto, i da se ne plaši toga, a poručio je i da se izbori dobijaju u gradovima i selima Srbije, a ne u inostranstvu. "Ne plašim se toga. Za mene… »
Vučić na pitanje N1 o rušenju u Savamali: Da sam bio u prilici, lično bih seo u bager

Vučić na pitanje N1 o rušenju u Savamali: Da sam bio u prilici, lično bih seo u bager

N1 Info pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju vidikovca na 41. spratu Kule Beograd u Beogradu na vodi, a na pitanje N1 o nelegalnom rušenju u Savamali koje je obeležilo početak gradnje ovog naselja Vučić je rekao da bi, da je bio… »
Vučić: Očekujem izlaznost preko 70 odsto, izbori se dobijaju u Srbiji, ne u Briselu

Vučić: Očekujem izlaznost preko 70 odsto, izbori se dobijaju u Srbiji, ne u Briselu

NIN pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje visoku izlaznost na narednim izborima, ocenjujući da u društvu postoji izražena politička opredeljenost, uz odbacivanje tvrdnji da bi visoka izlaznost od oko 65 odsto bila "opasna" ili da bi… »
Vučić: Sada bi na izborima izlaznost bila iznad 70 odsto, da sam bio u prilici lično bih seo u bager u Savamali

Vučić: Sada bi na izborima izlaznost bila iznad 70 odsto, da sam bio u prilici lično bih seo u bager u Savamali

Insajder pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da istraživanje koje je dobio noćas pokazuje da bi u ovom trenutku izlaznost na izborima bila oko 73 ili 74 odsto i da za njega ne postoji opasnost od velike izlaznosti koja dolazi iz demokratskih pravila… »
Vučić: izlaznost bi bila sada iznad 70 odsto, trebalo je da ja vozim bager u Sava Mali

Vučić: izlaznost bi bila sada iznad 70 odsto, trebalo je da ja vozim bager u Sava Mali

Nedeljnik pre 14 sati
Vučić povodom godišnjice rušenja u Savamali: Da sam bio u prilici, lično bih seo u bager

Vučić povodom godišnjice rušenja u Savamali: Da sam bio u prilici, lično bih seo u bager

Danas pre 15 sati
Povodom godišnjce rušenja u Savamali, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da bi da je bio prilici „lično seo u bager“, navodeći da je, umesto Beograda na vodi, tu nekada bio „zmijarnik“. „Svu krivicu preuzimam na sebe, trebalo je da to ja uradim… »
Vučić rekao kakvu izlaznost na izborima očekuje, osudio napad na SPC u Zagrebu

Vučić rekao kakvu izlaznost na izborima očekuje, osudio napad na SPC u Zagrebu

Danas pre 15 sati

Vesti dana »