Povezane vesti
Tramp naredio vojsci SAD da puca na male iranske brodove koji blokiraju Ormuz
Radio sto plus pre 1 dan
Trampova objava preko društvenih mreža usledila je ubrzo pošto su SAD zaplenile još jedan tanker vezan za krijumčarenje iranske nafte, zaoštravajući sukob sa Teheranom oko moreuza kroz koji prolazi 20 odsto svetske nafte i gasa. “Naredio sam mornarici… »
"Vreme ističe za Iran"! Tramp: Sporazum sa Teheranom će biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za SAD
Kurir pre 4 sati
Predsednik SAD Donald Tramp je na svojoj društvenoj mreži „Truth Social“ rekao da će sporazum sa Iranom biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za Sjedinjene Američke Države. Kritikujući izveštavanje američkih medija o ratu sa Iranom, koje, kako… »
"Sat otkucava Iranu"
B92 pre 4 sati
Predsednik SAD-a Donald Tramp poručio je na svojoj mreži Truth Social da će se dogovor sa Iranom postići samo kada bude "prikladan i dobar" za Sjedinjene Američke Države. Kritikujući izveštavanje američkih medija o ratu sa Iranom, koje, kako kaže… »
Vreme za dogovor ističe: Tramp: Sporazum sa Iranom biće postignut samo kada to bude odgovaralo SAD
Dnevnik pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će sporazum sa Iranom biti postignut samo kada bude, kako je naveo, "prikladan i dobar" za Sjedinjene Američke Države. Tramp je naveo na svojoj društvenoj mreži Truth Social da "vreme ističe" za Iran… »
"Vreme im curi, biće im samo još gore": Novo upozorenje Trampa, gubi strpljenje
Mondo pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran večeras da im curi vreme po pitanju sklapanja sporazuma o završetku rata na Bliskom istoku koji traje od subote 28. februara ove godine. U velikoj objavi na svojoj društvenoj mreži "Truth social" je javno… »
Tramp: Sporazum sa Iranom biće postignut samo kada to bude odgovaralo SAD, vreme ističe
Newsmax Balkans pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će sporazum sa Iranom biti postignut samo kada bude, kako je naveo, "prikladan i dobar" za Sjedinjene Američke Države. Tramp je naveo na svojoj društvenoj mreži Truth Social da "vreme ističe" za Iran… »
Imam sve vreme sveta, ali Iranu ističe: Novi talas Trampovih pretnji
Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp poručio je svim čitaocima "neuspelog 'Njujork tajmsa'" i onima koji gledaju "lažne vesti Si-En-En-a", a koji misle da je nestrpljiv da okonča rat sa Iranom da on ima sve vreme ovog sveta, ali da Iran nema i da mu vreme ističe… »
"Vreme ističe" Tramp: Rat će biti okončan kad to bude odgovaralo SAD
Večernje novosti pre 4 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će sporazum sa Iranom biti postignut samo kada bude, kako je naveo, "prikladan i dobar" za Sjedinjene Američke Države. foto: Jim WATSON / AFP / Profimedia Tramp je naveo na svojoj društvenoj mreži… »
Tramp izdao naređenje: Bez oklevanja uništiti brodove koji postavljaju mine u Ormuzu
Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je naložio američkoj mornarici da dejstvuje protiv plovila za koja se sumnja da postavljaju mine u Ormuski moreuz. "Naredio sam mornarici Sjedinjenih Država da puca i uništi svaki čamac… »
Tramp naredio američkoj mornarici da puca na iranske brodove koji postavljaju mine u Ormuskom moreuzu
Nedeljnik pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp naredio je mornarici da „puca i ubije“ sve iranske brodove I brze čamce koji postavljaju mine u Ormuskom moreuzu. „Naredio sam američkoj mornarici da puca i ubije svaki brod, pa makar bili i mali (njihovi ratni brodovi su SVI… »
Tramp izdao naredbu: „Pucajte i ubijajte“ male iranske čamce
Danas pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp naredio je danas američkoj vojsci da „puca i ubija“ male iranske čamce koji postavljaju mine u Ormuskom moreuzu, javljaju mediji u SAD. U objavi na društvenim mrežama Tamp je naveo da vojska intenzivira napore za… »
Hitno oglašavanje Trampa: "Imamo totalnu kontrolu nad Ormuskim moreuzom"
Mondo pre 10 sati
Nakon što je američki predsednik Donald Tramp naredio da se unište svi iranski brodovi koji postavljaju mine u Ormuskom moreuzu, on se ponovo oglasio na svojoj društvenoj mreži "Truth social" i saopštio je da su Sjedinjene Američke Države u potpunosti… »
Tramp tvrdi: "Iran ne zna ko mu je vođa - totalno su ludi"
B92 pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da Sjedinjene Američke Države imaju "potpunu kontrolu" nad Ormuskim moreuzom i da nijedan brod ne može ući ili izaći bez odobrenja američke mornarice. U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social, Tramp je… »
Tramp naredio napade američkoj vojsci: Uništite ih sve, nema oklevanja
Večernje novosti pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp naredio je Ratnoj mornarici SAD da napada i uništava borbene čamce Iranske revolucionarne garde. Foto: Fatemeh Bahrami/AFP/Profimedia, Li Rui/Xinhua News/Profimedia, Foxpictures/Depositphotos Američki predsednik Donald… »
Tramp naredio mornarici da dejstvuje protiv plovila koja postavljaju mine u Ormuzu
RTV pre 11 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da je naložio američkoj mornarici da dejstvuje protiv plovila za koja se sumnja da postavljaju mine u Ormuski moreuz. "Naredio sam mornarici Sjedinjenih Država da puca i… »
Tramp hitno naredio: "Pucajte i ubijte svaki brod koji postavlja mine, pa makar bio i mali"
Nova pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je naredio američkoj mornarici da „puca i ubije“ svaki brod koji postavlja mine u Ormuskom moreuzu. U objavi na svojoj mreži Truth Social naveo je da njegovi „minolovci upravo sada čiste moreuz“. „Naredio sam… »
Tramp naredio Vojsci SAD da puca i ubije posadu svakog iranskog broda koji ugrožava Ormuski moreuz
N1 Info pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da vojska pojačava napore na uklanjanju mina u Ormuskom moreuzu, kao i da je naredio mornarici SAD da puca i ubije posadu svakog iranskog broda na ovom ključnom plovnom putu. „Naredio sam Mornarici Sjedinjenih… »
Tramp naredio napade američkoj vojsci: Uništite ih sve, nema oklevanja
Pravda pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp naredio je Ratnoj mornarici SAD da napada i uništava borbene čamce Iranske revolucionarne garde. Tramp se oglasio na svojoj društvenoj mreži Truth Social. - Naredio sam Ratnoj mornarici Sjedinjenih Država da gađa i uništi… »
"Pucajte i uništite": Tramp dao dramatično naređenje mornarici, ovo su mete
Mondo pre 10 sati
Američki predsjednik Donald Tramp izdao je direktivu američkoj mornarici, naređujući joj da upotrebi smrtonosnu silu protiv svih brodova za koje se sumnja da postavljaju mine u Ormuskom moreuzu. "Naredio sam mornarici Sjedinjenih Država da puca i uništi… »
Trump naredio mornarici da puca na brodove koji postavljaju mine u Ormuskom moreuzu
Bloomberg Adria pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Trump naredio je američkoj mornarici da puca na bilo koji brod ili čamac koji postavlja mine u Ormuskom moreuzu i obećao da će pojačati napore kako bi očistio ovu ključnu rutu za transport energenata od mina. "Naredio sam mornarici… »
Tramp pobesneo - naredio napade; "Sve ih uništite! Nema oklevanja"
B92 pre 11 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da je naložio američkoj mornarici da dejstvuje protiv plovila za koja se sumnja da postavljaju mine u Ormuski moreuz. "Naredio sam mornarici Sjedinjenih Država da puca i uništi svaki… »
Tramp naredio napade! Ovo su mete američke mornarice!
Telegraf pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp naredio je Ratnoj mornarici SAD da napada i uništava borbene čamce Iranske revolucionarne garde. Tramp se oglasio na svojoj društvenoj mreži Truth Social. "Naredio sam Ratnoj mornarici Sjedinjenih Država da gađa i uništi… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić u Beogradu zbog sumnje da je učesnik rata u Ukrajini
Politika pre 20 minutajoš 6 povezanih