Povezane vesti
Emocije preplavile dvoranu: Kada je Hari Mata Hari otpevao "Strah me da te volim" nastao delirijum (foto)
Večernje novosti pre 16 sati
NAKON što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari je i večeras održao treći treći nastup u Plavoj dvorani. Foto: Novosti Ređao je svoje velike hitove, ali kada je zapevao svoju baladu "Strah me da te volim", emocije su preplavile… »
Posle Beograda turneju nastavlja i po Srbiji: Hari Mata Hari jubilej od 40 godina karijere proslaviće sa fanovima na sledećim…
Večernje novosti pre 15 sati
POP zvezda Hari Varešanović održao je večeras treći solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra povodom 40 godina karijere. Foto: Novosti Plava dvorana je večeras prštala od pozitivnih vibracija i energije koju je svojoj publici nesebično podario… »
Hari Mata Hari napunio i 3. Sava Centar, dvorana peva u glas sa njima: Evo kako je nastao njihov najveći hit
Mondo pre 17 sati
Nakon što je u Beogradu održao dva spektakularna koncerta, Hari Mata Hari, večeras održava i treći u Sava Centru. Plava dvorana je dupke puna, a mi smo zabeležili atmosferu na početku večeri: Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ima više nego bogat… »
Miris proleća i zvuk ljubavi: Hari Mata Hari održao i treći veliki solistički koncert u Plavoj dvorani (foto)
Večernje novosti pre 16 sati
POP zvezda Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari održao je večeras veliki treći solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra u okviru turneje povodom jubileja. Foto: Novosti Pored dva koncerta koja su bila 20. i 21. marta povodom 40 godina… »
Vesti dana »
Ronald Regan ranjen 1981. u istom hotelu gde je sinoć evakuisan Tramp
Nedeljnik pre 1 satjoš 95 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 83 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih