Повезане вести

Дачић: Девојчица и други малолетник пронађени у возу на релацији "Београд-Петроварадин"

Дачић: Девојчица и други малолетник пронађени у возу на релацији "Београд-Петроварадин"

РТС пре 1 дан
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је брзом и ефикасном реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова успешно окончана потрага за малолетном Дуњом Нецић из Новог Сада, чији је… »
Пронађени тинејџери – затворен систем „Пронађи ме“

Пронађени тинејџери – затворен систем „Пронађи ме“

Недељник пре 1 дан
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд саопштили су да су након интензивне потраге, пронашли у суботу око 20.40 часова петнаестогодишњу девојчицу из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла… »
Изашли из школе за посебне потребе, па нестали. Кренули колима за Београд са пријатељем: Он остао код Бешке, њима се изгубио…

Изашли из школе за посебне потребе, па нестали. Кренули колима за Београд са пријатељем: Он остао код Бешке, њима се изгубио…

Блиц пре 1 дан
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали 29. априла у Новом Саду. Нестали су након што су напустили специјалну школу под изговором да иду до продавнице, а са њима је био и њихов… »
Пронађени дечак и девојчица чији је нестанак био пријављен

Пронађени дечак и девојчица чији је нестанак био пријављен

РТК пре 1 дан
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу Дуњу Нецић из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године. Она… »
Поново се огласио отац нестале девојчице из Новог Сада: Потврдио да је пронађена, већ је кренуо по њу

Поново се огласио отац нестале девојчице из Новог Сада: Потврдио да је пронађена, већ је кренуо по њу

Мондо пре 1 дан
Након што је МУП потврдио да су пронађени нестали тинејџери из Новог Сада, за лист " Новости" је сјајне вести потврдио и отац нестале девојчице (15) из Новог Сада. Он је већ кренуо по своју ћерку у Батајницу. "Јесте, тачно је да… »
(Фото)Активиран систем "Пронађи ме" због Дуње Нецић (15) из Новог Сада! Хитно се огласио МУП; последњи пут виђена синоћ у…

(Фото)Активиран систем "Пронађи ме" због Дуње Нецић (15) из Новог Сада! Хитно се огласио МУП; последњи пут виђена синоћ у…

Дневник пре 1 дан
Систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка деце „Пронађи ме“ активиран је након што је полицији пријављен нестанак петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада. Реч је о девојчици са посебним потребама којој је… »
Ово је порука која стиже свима у Србији! Девојчица (15) нестала у Новом Саду!

Ово је порука која стиже свима у Србији! Девојчица (15) нестала у Новом Саду!

Телеграф пре 1 дан
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности након нестанка петнаестогодишње девојчице из Новог Сада, детета са посебним потребама, која је нестала 29. априла… »
Нестали девојчица (15) и дечак (15): "Пет ноћи не спава код куће, нема ни јакну!", каже отац девојчице

Нестали девојчица (15) и дечак (15): "Пет ноћи не спава код куће, нема ни јакну!", каже отац девојчице

Телеграф пре 1 дан
Двоје тинејџера, нестали су 29. априла након што су напустили просторије школе "Др Милан Петровић" у Новом Саду. Полиција и грађани интензивно трагају за њима, а последњи трагови указују на то да се налазе на путу ка Београду… »
Пронађена девојчица (15) из Новог Сада за којом је трагала цела Србија!

Пронађена девојчица (15) из Новог Сада за којом је трагала цела Србија!

Телеграф пре 1 дан
Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњакињу из Новог Сада, чији је нестанак пријављен 29. априла 2026… »
"Случај је изузетно комплексан": Јурић се огласио након нестанка девојчице (15) из Новог Сада

"Случај је изузетно комплексан": Јурић се огласио након нестанка девојчице (15) из Новог Сада

Телеграф пре 1 дан
Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић оценио је да је случај нестанка петнаестогодишње девојчице из Новог Сада изузетно комплексан, након што је активиран систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности… »
Поново активиран систем "Пронађи ме"! Тражи се девојчица (15) из Новог Сада!

Поново активиран систем "Пронађи ме"! Тражи се девојчица (15) из Новог Сада!

Телеграф пре 1 дан
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности након нестанка петнаестогодишње девојчице из Новог Сада, детета са посебним потребама која је нестала 29. априла 2026… »
Нови траг у потрази за девојчицом (15) и дечаком (15): Свему је претходила свађа

Нови траг у потрази за девојчицом (15) и дечаком (15): Свему је претходила свађа

Телеграф пре 1 дан
Полиција трага за тинејџерима дечаком (15) и девојчицом (15) који су нестали у Новом Саду 29. априла. Како је потврђено за Телеграф, полиција је кренула у потрагу чим је пријављен њихов нестанак. Они су, пише Блиц, напустили… »
„Само се надам да је жива и здрава”: Огласио се отац нестале девојчице (15) за Телеграф!

„Само се надам да је жива и здрава”: Огласио се отац нестале девојчице (15) за Телеграф!

Телеграф пре 1 дан
"Само се надам да је жива и здрава, али се плашим најгорег", овим речима за Телеграф.рс започиње исповест потресени отац петнаестогодишње девојчице, чији је нестанак узнемирио јавност, након што је активиран систем "Пронађи… »
Овде је последњи пут виђена девојчица (15): Побегла са другарима из школе, изгубио јој се сваки траг!

Овде је последњи пут виђена девојчица (15): Побегла са другарима из школе, изгубио јој се сваки траг!

Телеграф пре 1 дан
Петнаестогодишња девојчица, чији је нестанак узнемирио јавност, последњи пут је виђена 1. маја око 19 часова у Инђији, на раскрсници улица Милоша Црњанског и Цара Душана, а потрага за њом и даље траје. Како је потврђено за… »
Дачић: Девојчица пронађена у возу на релацији Београд-Петроварадин

Дачић: Девојчица пронађена у возу на релацији Београд-Петроварадин

РТВ пре 4 сати
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је вечерас да је брзом и ефикасном реакцијом припадника МУП-а успешно окончана потрага за малолетном Дуњом Нецић (15) из Новог Сада, чији је нестанак био пријављен 29… »
Девојчица (15) и њен вршњак који су нестали у Новом Саду пронађени у возу на релацији Београд–Петроварадин

Девојчица (15) и њен вршњак који су нестали у Новом Саду пронађени у возу на релацији Београд–Петроварадин

Невсмакс Балканс пре 5 сати
Девојчица (15), која је нестала у Новом Саду, пронађена је око 20.40 сати, а са њом је, како је саопштио МУП, био њен вршњак, чији је нестанак такође пријављен у току дана. "Обоје су у добром општем стању и даљи рад је у… »
"Идем сада по њу..." Огласио се отац Дуње (15) из Новог Сада након што је пронађена

"Идем сада по њу..." Огласио се отац Дуње (15) из Новог Сада након што је пронађена

Блиц пре 5 сати
Дуња Н. (15) је пронађена вечерас у возу са тинејџером Данијелом на релацији Петроварадин-Београд Њен отац је изјавио да иде по ћерку у Батајницу и потврђено је да је добро Отац нестале Дуње Н. (15) која је вечерас пронађена… »
Пронађено двоје тинејџера који су нестали у Новом Саду, огласио се Дачиц́

Пронађено двоје тинејџера који су нестали у Новом Саду, огласио се Дачиц́

Спутник пре 5 сати
Полиција је пронашла двоје тинејџера за којима је трагала, а чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године. Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око… »
Пронађена нестала Дуња из Новог Сада огласио се МУП: С њом био и други тинејџер

Пронађена нестала Дуња из Новог Сада огласио се МУП: С њом био и други тинејџер

Блиц пре 4 сати
Нестанак Дуње Н. пријављен је 29. априла 2026. године Дуња је пронађена у друштву још једног петнаестогодишњака, који је такође нестао исти дан Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне… »
МУП: Пронађени нестали петнаестогодишњаци из Новог Сада, затворен систем Пронађи ме

МУП: Пронађени нестали петнаестогодишњаци из Новог Сада, затворен систем Пронађи ме

Радио сто плус пре 4 сати
Она је, како се наводи у саопштењу, пронађена у друштву 15-годишњака чији је нестанак у Новом Саду такође пријављен истог дана. Обоје су у добром општем стању и даљи рад полиције је у току. Систем “Пронађи ме” за хитно… »
Хитно оглашавање Слобе и Јелене због нестанка детета из Новог Сада: Ако имате сазнања, одмах позовите полицију!

Хитно оглашавање Слобе и Јелене због нестанка детета из Новог Сада: Ако имате сазнања, одмах позовите полицију!

Курир пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме" након што је нестала девојчица (15) из Новог Сада. Због те ситуације су се огласили и певач Слоба Радановић и његова супруга Јелена. Слоба је поделио информације… »
Огласио се Ивица Дачић и открио детаље потраге: Ево где је тачно пронађена девојчица и њен друг

Огласио се Ивица Дачић и открио детаље потраге: Ево где је тачно пронађена девојчица и њен друг

Дневник пре 5 сати
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је брзом и ефикасном реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова успешно окончана потрага за малолетном Дуњом Нецић из Новог Сада, чији је… »
Дачић о проналаску нестале девојчице из Новог Сада: Пронађена је у возу на релацији Београд–Петроварадин

Дачић о проналаску нестале девојчице из Новог Сада: Пронађена је у возу на релацији Београд–Петроварадин

Еуроневс пре 4 сати
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је брзом и ефикасном реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова успешно окончана потрага за малолетном Д.Н. из Новог Сада, чији је нестанак… »
Пронађени тинејџери из Новог Сада

Пронађени тинејџери из Новог Сада

Радио 021 пре 5 сати
Петнаестогодишња девојчица из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла, пронађена је вечерас око 20.40 часова, саопштио је МУП. Она је пронађена у друштву петнаестогодишњака чији је нестанак у Новом Саду такође… »
МУП: Пронађени тинејџери из Новог Сада

МУП: Пронађени тинејџери из Новог Сада

Н1 Инфо пре 5 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу Дуњу Нецић из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године… »
Дачић: Девојчица пронађена у возу на релацији Београд - Петроварадин

Дачић: Девојчица пронађена у возу на релацији Београд - Петроварадин

Н1 Инфо пре 5 сати
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је брзом и ефикасном реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова успешно окончана потрага за малолетном Д.Н. из Новог Сада, чији је нестанак… »
МУП: Пронађени петнаестогодишњаци чији је нестанак био пријављен

МУП: Пронађени петнаестогодишњаци чији је нестанак био пријављен

Инсајдер пре 5 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу девојчицу из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године. МУП… »
Пронађи ме - Нестала девојчица у Новом Саду

РТВ пре 5 сати
БЕОГРАД - Због нестанка девојчице у Новом Саду био је активиран систем "Пронађи ме". Систем је затворен нешто пре 22.00. Систем Пронађи ме био је активиран у потрази за петнаестогодишњом девојчицом. Систем је затворен нешто пре… »
Нестали тинејџери у Новом Саду

Нестали тинејџери у Новом Саду

Н1 Инфо пре 5 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима, незванично је потврђено за Нова.рс из МУП. Малолетницима се траг изгубио 29. априла, када су напустили школу за Основно и… »

Бета пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да је вечерас пронађена 15-годишња девојчица Дуња Нецић из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла. Она је, како се наводи у саопштењу, пронађена у друштву… »
Пронађени тинејџери - затворен систем "Пронађи ме"

Пронађени тинејџери - затворен систем "Пронађи ме"

РТС пре 5 сати
Систем "Пронађи ме" је затворен након четири сата. Полиција је пронашла двоје тинејџера за којима је трагала, а чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године, саопштено је из МУП-а. Припадници Министарства унутрашњих… »
Затворен систем "Пронађи ме" - тинејџери пронађени

Затворен систем "Пронађи ме" - тинејџери пронађени

РТВ пре 5 сати
НОВИ САД - Систем "Пронађи ме" је затворен након четири сата. Полиција је пронашла двоје тинејџера за којима је трагала, а чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године, саопштено је из МУП-а. Припадници Министарства… »
Јурић о нестанку двоје тинејџера: Ситуација је изузетно комплексна

Јурић о нестанку двоје тинејџера: Ситуација је изузетно комплексна

РТС пре 5 сати
После покретања система "Пронађи ме" за петнаестогодишњом девојчицом, директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић рекао је да је случај изузетно комплексан. У одређеним ситуацијама, само покретање система може… »
Пронађени тинејџери – затворен систем “Пронађи ме”

Пронађени тинејџери – затворен систем “Пронађи ме”

РТВ Нови Пазар пре 5 сати
Систем “Пронађи ме” је затворен након четири сата. Полиција је пронашла двоје тинејџера за којима је трагала, а чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године, саопштено је из МУП-а. Припадници Министарства унутрашњих… »
Београдска полиција пронашла двоје малолетника који су нестали у Новом Саду: Обоје су у добром стању

Београдска полиција пронашла двоје малолетника који су нестали у Новом Саду: Обоје су у добром стању

Нова пре 5 сати
"Припадници полиције у Београду, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу Дуњу Нецић из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године", саопштено је. Она је пронађена у… »
Пронађена девојчица за којом је био активиран систем „Пронађи ме“

Пронађена девојчица за којом је био активиран систем „Пронађи ме“

Време пре 5 сати
Петнаестогодишња девојчица из Новог Сада, за којом је данас била покренута хитна потрага кроз систем „Пронађи ме“, пронађена је у Београду. Са њом је био и петнаестогодишњи дечак чији је нестанак пријављен истог дана… »
Јурић о нестанку девојчице (15): "Сумња се да је с њом дечак стар 16 година, случај изузетно комплексан"

Јурић о нестанку девојчице (15): "Сумња се да је с њом дечак стар 16 година, случај изузетно комплексан"

Невсмакс Балканс пре 5 сати
Девојчица (15) нестала је у Новом Саду, а са њом и дечак (16). Обоје су ученици Школе за основно и средње образовање "Др Милан Петровић". Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић рекао је да је случај изузетно… »
Ова порука стиже свим грађанима Србије: Активиран систем "Пронађи ме": Тражи се Дуња (15) из Новог Сада

Ова порука стиже свим грађанима Србије: Активиран систем "Пронађи ме": Тражи се Дуња (15) из Новог Сада

Блиц пре 5 сати
Дуња, девојчица са потешкоћама у развоју, нестала је 29. априла 2026. године након што је напустила школу са двојицом пријатеља Дуња је висока око 160 цм, има црну косу, а у тренутку нестанка носила је тамну одећу Министарство… »
Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Данијелу (16) и Дуњи (17) се изгубио сваки траг, полиција не престаје да их тражи

Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Данијелу (16) и Дуњи (17) се изгубио сваки траг, полиција не престаје да их тражи

Блиц пре 5 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (15) и Дуњом (15) који су нестали у Новом Саду 29. априла Нестанак је пријављен након што су напустили школу 'Др Милан Петровић' под изговором да иду до продавнице и нису се… »
"То би значило да су живи, не знам шта да мислим..." Огласио се отац нестале Дуње (15) из Новог Сада: "Јако нам је тешко, сви…

"То би значило да су живи, не знам шта да мислим..." Огласио се отац нестале Дуње (15) из Новог Сада: "Јако нам је тешко, сви…

Блиц пре 5 сати
Дуња Н. (15) нестала је 29. априла након што је напустила школу са Данијелом и Ђорђем, а последњи пут је виђена у Инђији 1. маја Породица и полиција интензивно трагају за њом већ пет дана, уз велику забринутост породице и… »
(Мапа) Овде је последњи пут виђена нестала Дуња (15). Изашла из школе и од тада јој се губи сваки траг: Активиран систем…

(Мапа) Овде је последњи пут виђена нестала Дуња (15). Изашла из школе и од тада јој се губи сваки траг: Активиран систем…

Блиц пре 5 сати
Дуња Н. (15) из Новог Сада нестала је 29. априла након изласка из школе и последњи пут је виђена 1. маја у Инђији Опис нестале: висока око 160 цм, црна коса, последњи пут виђена у црној или сивој одећи Дуња Н. (15) из Новог… »
Активиран систем Пронађи ме! Хитно се огласио МУП због Дуње (17) из Новог Сада: Изгубио јој се траг заједно са Данијелом (16)

Активиран систем Пронађи ме! Хитно се огласио МУП због Дуње (17) из Новог Сада: Изгубио јој се траг заједно са Данијелом (16)

Блиц пре 5 сати
Дуња је лице са потешкоћама у развоју и нестала је 29. априла 2026. године из школе у Новом Саду Последњи пут је виђена 1. маја око 19 часова у Инђији, на углу улица Милоша Црњанског и Цара Душана Припадници Министарства… »
МУП објавио: Пронађена нестала девојчица (15) из Новог Сада

МУП објавио: Пронађена нестала девојчица (15) из Новог Сада

Еуроневс пре 5 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу Д.Н. из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године. Она је… »
"Ситуација је изузетно комплексна" Јурић о несталој Дуњи (15) из Новог Сада: Ево зашто се систем "Пронађи ме" није огласио за…

"Ситуација је изузетно комплексна" Јурић о несталој Дуњи (15) из Новог Сада: Ево зашто се систем "Пронађи ме" није огласио за…

Блиц пре 5 сати
Покренут је систем "Пронађи ме" због нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада Систем није био активиран за Данијела због ризика по безбедност, а грађани се позивају да дојаве информације полицији Након покретања… »

Сербиан Невс Медиа пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је да је вечерас пронађена 15-годишња девојчица Дуња Нецић из Новог Сада чији је нестанак пријављен 29. априла. Она је, како се наводи у саопштењу, пронађена у друштву… »
Ево где су пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Огласио се Дачић о Дуњи и Данијелу (15): "Посебно је важно..."

Ево где су пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Огласио се Дачић о Дуњи и Данијелу (15): "Посебно је важно..."

Блиц пре 5 сати
Брзом реакцијом Министарства унутрашњих послова успешно је завршена потрага за несталом Дуњом Нецић из Новог Сада Девојчица је пронађена у возу на релацији Београд–Петроварадин захваљујући правовременој дојави грађана… »
Пронађени тинејџери нестали у Новом Саду

Пронађени тинејџери нестали у Новом Саду

НИН пре 5 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу девојчциу из Новог Сада, чији је нестанак пријављен 29. априла 2026. године. Она… »
Огласио се Игор Јурић: Ево због чега се систем "пронађи ме" није оглашавао и за дечаком

Огласио се Игор Јурић: Ево због чега се систем "пронађи ме" није оглашавао и за дечаком

Дневник пре 5 сати
После покретања система "Пронађи ме" за петнаестогодишњом девојчицом, директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић рекао је да је случај изузетно комплексан. У одређеним ситуацијама, само покретање система може… »
Пронађена Дуња (15) из Новог Сада! Са њом био и дечак чији је нестанак истог дана пријављен

Пронађена Дуња (15) из Новог Сада! Са њом био и дечак чији је нестанак истог дана пријављен

Дневник пре 5 сати
Девојчица је пронађена данс око 20. 40 часова. Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе за град Београд, након интензивне потраге, пронашли су вечерас око 20.40 часова петнаестогодишњу Дуњу Нецић из Новог… »
МУП упутио хитан апел: Активиран систем "Пронађи ме" - нестала девојчица (15) из Новог Сада!

МУП упутио хитан апел: Активиран систем "Пронађи ме" - нестала девојчица (15) из Новог Сада!

Еуроневс пре 5 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње девојчице Д.Н. из Новог Сада, лица са посебним потребама, која је нестала 29. априла… »
Откривено где су пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Дачић открио све о акцији "Пронађи ме"

Откривено где су пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Дачић открио све о акцији "Пронађи ме"

Мондо пре 5 сати
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић огласио се о успешно завршеној потрази за несталим тинејџерима из Новог Сада. Био је покренут и систем "Пронађи ме" због нестале девојчице (15) из Новог Сада, а… »
Девојчица Дуња пронађена у возу: Министар истиче да је систем "Пронађи ме" показао своју ефикасност

Девојчица Дуња пронађена у возу: Министар истиче да је систем "Пронађи ме" показао своју ефикасност

Нова пре 5 сати
Девојчица Дуња Нецић и још један малолетник пронађени су ове вечери у возу на релацији Београд - Петроварадин, након велике потраге након што је пријављен њихов нестанак. "Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова… »
Активиран систем "Пронађи ме" у Србији: Нестала девојчица (15) из Новог Сада

Активиран систем "Пронађи ме" у Србији: Нестала девојчица (15) из Новог Сада

Мондо пре 5 сати
У Новом Саду је у среду 29. априла нестала девојчица (15), а виђена је последњи пут у петак 1. маја у Инђији. Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме". "Припадници Министарства унутрашњих послова… »
Ово су нестали тинејџери из Новог Сада: Активиран и систем "Пронађи ме" због девојчице (15), полиција на ногама

Ово су нестали тинејџери из Новог Сада: Активиран и систем "Пронађи ме" због девојчице (15), полиција на ногама

Мондо пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме" због нестале девојчице (15) из Новог Сада која је нестала заједно са дечаком (15). Они су заједно виђени последњи пут у среду 29. априла у вечерњим часовима у… »

РТС пре 6 сати
Због нестанка девојчице у Новом Саду био је активиран систем "Пронађи ме". Систем је затворен нешто пре 22.00. Систем Пронађи ме био је активиран у потрази за петнаестогодишњом девојчицом. Систем је затворен нешто пре 22.00… »
Игор Јурић се огласио о несталој девојчици (15) из Новог Сада: Објаснио зашто није одмах активиран систем "Пронађи ме"

Игор Јурић се огласио о несталој девојчици (15) из Новог Сада: Објаснио зашто није одмах активиран систем "Пронађи ме"

Мондо пре 5 сати
Данас је у Србији активиран систем "Пронађи ме" због нестанка девојчице (15) из Новог Сада. Она је нестала у среду 29. априла у Новом Саду, док је последњи пут виђена у петак 1. маја у Инђији, а сада се огласио за " РТС" и Игор… »

Право у центар пре 5 сати
Огласио се отац нестале девојчице (15) из Новог Сада: "То би значило да су живи"

Огласио се отац нестале девојчице (15) из Новог Сада: "То би значило да су живи"

Мондо пре 5 сати
Након што је активиран систем "Пронађи ме" због нестале девојчице (15) из Новог Сада, њен отац Аца се кратко огласио за " Блиц". Каже да ћерку траже пет дана (нестала 29. априла у Новом Саду) и да се моли да је жива и здрава… »
Хитна реакција Слобе и Јелене након нестанка девојчице из Новог Сада: Радановићи се огласили и упутили јавни апел

Хитна реакција Слобе и Јелене након нестанка девојчице из Новог Сада: Радановићи се огласили и упутили јавни апел

Мондо пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова Србије активирало је систем Пронађи ме након што је пријављен нестанак петнаестогодишње девојчице из Новог Сада, што је одмах узнемирило јавност и покренуло велику потрагу. Информација о… »
Овде је последњи пут виђена нестала девојчица (15): Напустила школу у Новом Саду, цела Србија на ногама

Овде је последњи пут виђена нестала девојчица (15): Напустила школу у Новом Саду, цела Србија на ногама

Мондо пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме" због нестале девојчице (15) из Новог Сада која је нестала у среду 29. априла, а виђена је последњи пут у петак 1. маја у Инђији. Она је нестала заједно са… »
Ово је порука која стиже целој Србији због нестале девојчице из Новог Сада: Поново активиран систем "Пронађи ме"

Ово је порука која стиже целој Србији због нестале девојчице из Новог Сада: Поново активиран систем "Пронађи ме"

Мондо пре 5 сати
У Новом Саду је у среду 29. априла нестала девојчица (15), виђена је последњи пут у петак 1. маја у Инђији. Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме". Грађанима Србије послата је СМС порука са… »
Пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Огласио се МУП након покретања система "Пронађи ме"

Пронађени нестали тинејџери из Новог Сада: Огласио се МУП након покретања система "Пронађи ме"

Мондо пре 5 сати
Министарство унутрашњих послова саопштило је да су пронађени вечерас нестали тинејџери из Новог Сада. Обоје су у добром здравственом стању. "Припадници Министарства унутрашњих послова, ПУ за град Београд, након интензивне… »
Министар Дачић се огласио и открио где је пронађена нестала девојчица (15) из Новог Сада

Министар Дачић се огласио и открио где је пронађена нестала девојчица (15) из Новог Сада

Телеграф пре 5 сати
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је брзом и ефикасном реакцијом припадника Министарства унутрашњих послова успешно окончана потрага за малолетном Д. Н. из Новог Сада, чији је нестанак… »
Јурић о нестанку девојчице Дуње Нецић: "Сумња се да је с њом дечак стар 16 година, случај изузетно комплексан"

Јурић о нестанку девојчице Дуње Нецић: "Сумња се да је с њом дечак стар 16 година, случај изузетно комплексан"

Невсмакс Балканс пре 6 сати
Девојчица Дуња Нецић (15) нестала је у Новом Саду, а са њом и дечак Данијел (16). Обоје су ученици Школе за основно и средње образовање "Др Милан Петровић". Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић рекао је… »
АКТИВИРАН СИСТЕМ „ПРОНАЂИ МЕ“: Грађани Србије позвани да помогну у потрази за несталом девојчицом

АКТИВИРАН СИСТЕМ „ПРОНАЂИ МЕ“: Грађани Србије позвани да помогну у потрази за несталом девојчицом

Озон пре 7 сати
Министарство унутрашњих послова Републике Србије активирало је систем за хитно обавештавање јавности „Пронађи ме“, који је доступан на сајту Пронађи ме, а намењен је бржем проналажењу несталих малолетних лица. Систем је… »
Нестала малолетна Дуња Нецић из Новог Сада: Активиран систем „Пронађи ме“

Нестала малолетна Дуња Нецић из Новог Сада: Активиран систем „Пронађи ме“

Медијска кутија пре 6 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) активирали су систем „Пронађи ме“, за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетне Дуње Нецић (15) из Новог Сада, особе са посебним потребама, која је нестала 29. априла ове… »
Активиран систем „Пронађи ме“: нестала петнаестогодишња девојчица из Новог Сада

Активиран систем „Пронађи ме“: нестала петнаестогодишња девојчица из Новог Сада

Решетка пре 6 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности поводом нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Нови Сад. Девојчица, која је лице са посебним потребама, нестала је 29… »
Активиран систем Пронађи ме

Активиран систем Пронађи ме

Глас Зајечара пре 8 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, лица са посебним потребама, која је нестала 29. априла… »
Нестала Дуња Нецић из Новог Сада – систем „Пронађи ме” активиран, последњи пут виђена у Инђији

Нестала Дуња Нецић из Новог Сада – систем „Пронађи ме” активиран, последњи пут виђена у Инђији

Југмедиа пре 7 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, лица са посебним потребама, која је нестала 29. априла… »
МУП: Активиран систем „Пронађи ме“ у случају нестанка Дуње Нецић из Новог Сада! Нестала Дуња Нецић

МУП: Активиран систем „Пронађи ме“ у случају нестанка Дуње Нецић из Новог Сада! Нестала Дуња Нецић

Волим Зрењанин пре 7 сати
Србија, 2. мај 2026. – Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, лица са посебним потребама, која… »
"Ако је видите, одмах позовите полцију": Слоба и Јелена Радановић се огласили поводом нестанка Дуње Нецић из Новог Сада

"Ако је видите, одмах позовите полцију": Слоба и Јелена Радановић се огласили поводом нестанка Дуње Нецић из Новог Сада

Блиц пре 8 сати
Последњи пут су Дуња и Данијел виђени 1. маја око 19 часова у Инђији, а полиција их за сада није пронашла. Ђорђа је касније пронашао брат код наплатне рампе у Бешки, док се за Дуњу и Данијела од тада не зна ништа. Министарство… »
Огласио се отац нестале Дуње (15): "Само се надам да је жива и здрава, али се плашим најгорег"

Огласио се отац нестале Дуње (15): "Само се надам да је жива и здрава, али се плашим најгорег"

Дневник пре 8 сати
Огласио се отац нестале Дуње Нецић. "Само се надам да је жива и здрава, али се плашим најгорег", овим речима за Телеграф.рс започиње исповест потресени отац петнаестогодишње Дуње Нецић, чији је нестанак узнемирио јавност… »
Нестала петнаестогодишње Дуња Нецић – Активиран систем „Пронађи ме“

Нестала петнаестогодишње Дуња Нецић – Активиран систем „Пронађи ме“

Ист медиа пре 9 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности поводом нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, девојчице са посебним потребама, која је нестала 29… »
Активиран систем „Пронађи ме“ због нестанка девојчице Дуње Нецић из Новог Сада

Активиран систем „Пронађи ме“ због нестанка девојчице Дуње Нецић из Новог Сада

Пиротске вести пре 8 сати
У потрази за петнаестогодишњом Дуњом Нецић активиран је систем „Пронађи ме“, саопштило је Министарство унутрашњих послова. Девојчица Дуња Нецић из Новог Сада лице је са посебним потребама, у тренутку нестанка на себи је имала… »
Пронађи ме – Нестала девојчица Дуња Нецић у Новом Саду

Пронађи ме – Нестала девојчица Дуња Нецић у Новом Саду

РТВ Нови Пазар пре 9 сати
Нестала девојчица у Новом Саду, висина око 160 центиметара, црна косе преко рамена, и средње је грађе. На себи је имала црну јакну, црне кожне панталоне, и црне патике марке “најк”. Активиран систем Пронађи ме. Систем Пронађи ме… »
Полиција трага за двоје несталих тинејџера из Новог Сада

РТС пре 9 сати
Реч је о шеснаестогодишњем дечаку и петнаестогодишњој девојчици, ученицима школе "Др Милан Петровић" у Новом Саду. Полиција интензивно трага за двоје тинејџера који су нестали 29. априла у поподневним сатима у Новом Саду… »
Нестала девојчица из Новог Сада: Активиран систем „Пронађи ме“, последњи пут виђена у Инђији

Нестала девојчица из Новог Сада: Активиран систем „Пронађи ме“, последњи пут виђена у Инђији

Ин медија пре 8 сати
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности због нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, саопштио је МУП. Како се наводи, девојчица, која је лице са… »
Ана Севић се огласила због нестале девојчице Дуње (15): Поделила апел за помоћ

Ана Севић се огласила због нестале девојчице Дуње (15): Поделила апел за помоћ

Телеграф пре 8 сати
Певачица Ана Севић огласила се на друштвеним мрежама поводом нестанка девојчице Дуње Нецић (15) из Новог Сада, након што је покренут систем за хитно обавештавање јавности "Пронађи ме". Дуња је нестала 29. априла 2026. године… »
Огласио се Слоба Радановић због нестанка девојчице Дуње Нецић (15) из Новог Сада: Написао само једну реч

Огласио се Слоба Радановић због нестанка девојчице Дуње Нецић (15) из Новог Сада: Написао само једну реч

Телеграф пре 8 сати
Министарство унутрашњих послова активирало је систем за хитно обавештавање јавности "Пронађи ме" након нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, девојчице са посебним потребама која је нестала 29. априла 2026… »
МУП активирао систем Пронађи ме због нестанка 15-годишње девојчице из Новог Сада

МУП активирао систем Пронађи ме због нестанка 15-годишње девојчице из Новог Сада

Бета пре 9 сати
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је данас да је активирало систем "Пронађи ме" поводом нестанка 15-годишње Дуње Нецић из Новог Сада, особе са посебним потребама. Дуња је нестала 29. априла када се из школе за… »
У Новом Саду нестала Дуња Нецић

У Новом Саду нестала Дуња Нецић

ОК радио пре 9 сати
Задњи пут је виђена дана 01.05.2026. године око 19,00 часова у Инђији, на углу улица Милоша Црњанског и Цара Душана… »
Активиран систем „Пронађи ме“ - нестала петнаестогодишња Дуња Нецић из Новог Сада

Активиран систем „Пронађи ме“ - нестала петнаестогодишња Дуња Нецић из Новог Сада

НовиСад.цом пре 9 сати
Нови Сад – Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада. Фото: МУП Како наводе у МУП-у, она је лице… »
Активиран систем "Пронађи ме": Огласио се МУП о нестанку тинејџера код Новог Сада

Активиран систем "Пронађи ме": Огласио се МУП о нестанку тинејџера код Новог Сада

Нова пре 9 сати
"Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка петнаестогодишње Дуње Нецић из Новог Сада, лица са посебним потребама, која је нестала 29. априла… »
РТС: Полиција трага за двоје несталих тинејџера из Новог Сада

Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Полиција трага за двоје тинејџера који су нестали 29. априла у поподневним сатима у Новом Саду, пренела је данас Радио-телевизија Србије (РТС). Према незваничним информацијама, нестали су шеснаестогодишњак и… »
НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА (15): Активиран систем „Пронађи ме“ – Дуња последњи пут виђена у Инђији

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА (15): Активиран систем „Пронађи ме“ – Дуња последњи пут виђена у Инђији

Глас југа пре 9 сати
„Девојчица је последњи пут виђена 1. маја, око 19 часова у Инђији, на углу улица Милоша Црњанског и Цара Душана“, саопштио је МУП Србије. Дуња Нецић је висине око 160 центиметара, црне косе преко рамена и средње је грађе, а у… »
МУП активирао систем „Пронађи ме“ због нестанка Дуње Нечић

МУП активирао систем „Пронађи ме“ због нестанка Дуње Нечић

У саопштењу се наводи да је Дуња Нечић нестала 29. априла 2026. године, након што се из Школе за основно и средње образовање „Др Милан Петровић“, у Улици Бате Бркића бб у Новом Саду, упутила у непознатом правцу. Наводи се и… »
НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ДУЊА НЕЦИЋ: Активиран систем „Пронађи ме“; Последњи пут виђена у Инђији

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ДУЊА НЕЦИЋ: Активиран систем „Пронађи ме“; Последњи пут виђена у Инђији

Шабачке новости пре 9 сати

Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је данас да је активирало систем „Пронађи ме“ поводом нестанка 15-годишње Дуње Нецић из Новог Сада, особе са посебним потребама. Дуња је нестала 29. априла када се из школе за… »

Право у центар пре 9 сати
Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је данас да је активирало систем „Пронађи ме“ поводом нестанка 15-годишње Дуње Нецић из Новог Сада, особе са посебним потребама. Дуња је нестала 29. априла када се из школе за… »

Еуроневс пре 12 сати
Полиција интензивно трага за двоје тинејџера који су нестали 29. априла у поподневним сатима у Новом Саду, потврђено је РТС-у у новосадској полицији. Реч је о шеснаестогодишњем дечаку и седамнаестогодишњој девојчици, ученицима… »
Са несталим тинејџерима из Новог Сада био и један пријатељ, ево где је нађен: Избила свађа, успео да побегне

Са несталим тинејџерима из Новог Сада био и један пријатељ, ево где је нађен: Избила свађа, успео да побегне

Мондо пре 12 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (15) и Дуњом (15) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима. Њихов нестанак је пријављен полицији након што су, како се незванично сазнаје, напустили школу… »

Инсајдер пре 13 сати
Полиција интензивно трага за двоје тинејџера који су нестали 29. априла у поподневним сатима у Новом Саду, потврђено је РТС-у у новосадској полицији. Полицијско возило, илустрација, фото: Срђан Поповић /Википедиа/ ЦЦ БИ-СА 4.0… »
"Он је остао код Бешке, њима се изгубио сваки траг": Брат тинејџера који је био са Дуњом и Данијелом открива шта се десило…

"Он је остао код Бешке, њима се изгубио сваки траг": Брат тинејџера који је био са Дуњом и Данијелом открива шта се десило…

Нова пре 13 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима. Њихов нестанак је пријављен полицији након што су, како незванично сазнајемо, напустили школу… »
Нестало двоје тинејџера у Новом Саду

Нестало двоје тинејџера у Новом Саду

Данас пре 13 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима, незванично је потврђено за Нова.рс из МУП. Малолетницима се траг изгубио 29. априла, када су… »
"Пет дана је нема, пет ноћи не спава код куће": Двоје тинејџера нестало у Новом Саду, огласио се отац девојчице

"Пет дана је нема, пет ноћи не спава код куће": Двоје тинејџера нестало у Новом Саду, огласио се отац девојчице

Мондо пре 13 сати
Двоје тинејџера, Данијел и Дуња, нестали су 29. априла након што су напустили просторије школе "Др Милан Петровић" у Новом Саду. Полиција и грађани интензивно трагају за њима, а последњи трагови указују на то да се налазе на… »
Ово су Данијел и Дуња, тинејџери који су нестали у Новом Саду: Траг им се изгубио након што су напустили школу ФОТО

Ово су Данијел и Дуња, тинејџери који су нестали у Новом Саду: Траг им се изгубио након што су напустили школу ФОТО

Нова пре 14 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима, а према незваничним информацијама, наводно су последњи пут виђени код Инђије. Како је наш… »
Полиција у Новом Саду трага за Данијелом (16) и Дуњом (17)

Полиција у Новом Саду трага за Данијелом (16) и Дуњом (17)

Сербиан Невс Медиа пре 14 сати
Према наводу Нова.рс, малолетницима се траг изгубио када су напустили школу за Основно и средње образовање „Др Милан Петровић“ у Новом Саду. Мајка нестале Дуње огласила се на Фејсбуку и позвала грађане да јаве полицији ако… »
Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Данијелу (16) и Дуњи (17) се изгубио сваки траг, полиција их тражи

Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Данијелу (16) и Дуњи (17) се изгубио сваки траг, полиција их тражи

Нова пре 15 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима, незванично је потврђено за Нова.рс из МУП. Малолетницима се траг изгубио 29. априла, када су… »
Објављена фотографија нестале девојчице (17), њена мајка моли за помоћ: Дуња и Данијел последњи пут виђени у близини…

Објављена фотографија нестале девојчице (17), њена мајка моли за помоћ: Дуња и Данијел последњи пут виђени у близини…

Нова пре 14 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима, незванично је потврђено за Нова.рс из МУП. О нестанку се огласила на Фејсбуку мајка нестале… »
Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Полиција их интензивно тражи

Нестало двоје тинејџера у Новом Саду: Полиција их интензивно тражи

Б92 пре 15 сати
Полиција интензивно трага за тинејџерима Данијелом (16) и Дуњом (17) који су нестали у Новом Саду 29. априла у поподневним сатима. Њихов нестанак је пријављен полицији након што су, како незванично сазнајемо, напустили школу… »
Нестало двоје тинејџера из Новог Сада: Отишли до продавнице и од тада им се губи траг, случај пријављен полицији

Нестало двоје тинејџера из Новог Сада: Отишли до продавнице и од тада им се губи траг, случај пријављен полицији

Мондо пре 16 сати
Како сазнајемо, њих двоје су последњи пут виђени јуче око 19 часова у насељу Шангај у Инђији, на углу улица Цара Душана и Милоша Црњанског. Према информацијама до којих смо дошли 29. априла у поподневним, часовима, Данијел… »

Вести дана »