Povezane vesti

Nestalo dvoje tinejdžera iz Novog Sada: Otišli do prodavnice i od tada im se gubi trag, slučaj prijavljen policiji

Nestalo dvoje tinejdžera iz Novog Sada: Otišli do prodavnice i od tada im se gubi trag, slučaj prijavljen policiji

Mondo pre 22 dana
Kako saznajemo, njih dvoje su poslednji put viđeni juče oko 19 časova u naselju Šangaj u Inđiji, na uglu ulica Cara Dušana i Miloša Crnjanskog. Prema informacijama do kojih smo došli 29. aprila u popodnevnim, časovima, dečak (15) i devojčica (16) su tog… »
Dačić: Devojčica i drugi maloletnik pronađeni u vozu na relaciji "Beograd-Petrovaradin"

Dačić: Devojčica i drugi maloletnik pronađeni u vozu na relaciji "Beograd-Petrovaradin"

RTS pre 22 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno okončana potraga za maloletnom Dunjom Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29… »
Ana Sević se oglasila zbog nestale devojčice (15): Podelila apel za pomoć

Ana Sević se oglasila zbog nestale devojčice (15): Podelila apel za pomoć

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Ana Sević oglasila se na društvenim mrežama povodom nestanka devojčice D.N. (15) iz Novog Sada, nakon što je pokrenut sistem za hitno obaveštavanje javnosti "Pronađi me". Dunja je nestala 29. aprila 2026. godine, a prema dostupnim informacijama… »
Oglasio se Sloba Radanović zbog nestanka devojčice (15) iz Novog Sada: Napisao samo jednu reč

Oglasio se Sloba Radanović zbog nestanka devojčice (15) iz Novog Sada: Napisao samo jednu reč

Telegraf pre 22 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem za hitno obaveštavanje javnosti "Pronađi me" nakon nestanka petnaestogodišnje D. N. iz Novog Sada, devojčice sa posebnim potrebama koja je nestala 29. aprila 2026. godine, a tim povodom se oglasio i… »
(Mapa) Ovde je poslednji put viđena nestala Dunja (15). Izašla iz škole i od tada joj se gubi svaki trag: Aktiviran sistem…

(Mapa) Ovde je poslednji put viđena nestala Dunja (15). Izašla iz škole i od tada joj se gubi svaki trag: Aktiviran sistem…

Blic pre 22 dana
Dunja N. (15) iz Novog Sada nestala je 29. aprila nakon izlaska iz škole i poslednji put je viđena 1. maja u Inđiji Opis nestale: visoka oko 160 cm, crna kosa, poslednji put viđena u crnoj ili sivoj odeći Dunja N. (15) iz Novog Sada koja je nestala 29… »
Aktiviran sistem Pronađi me! Hitno se oglasio MUP zbog Dunje (17) iz Novog Sada: Izgubio joj se trag zajedno sa Danijelom (16)

Aktiviran sistem Pronađi me! Hitno se oglasio MUP zbog Dunje (17) iz Novog Sada: Izgubio joj se trag zajedno sa Danijelom (16)

Blic pre 22 dana
Dunja je lice sa poteškoćama u razvoju i nestala je 29. aprila 2026. godine iz škole u Novom Sadu Poslednji put je viđena 1. maja oko 19 časova u Inđiji, na uglu ulica Miloša Crnjanskog i Cara Dušana Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali… »
Ova poruka stiže svim građanima Srbije: Aktiviran sistem "Pronađi me": Traži se Dunja (15) iz Novog Sada

Ova poruka stiže svim građanima Srbije: Aktiviran sistem "Pronađi me": Traži se Dunja (15) iz Novog Sada

Blic pre 22 dana
Dunja, devojčica sa poteškoćama u razvoju, nestala je 29. aprila 2026. godine nakon što je napustila školu sa dvojicom prijatelja Dunja je visoka oko 160 cm, ima crnu kosu, a u trenutku nestanka nosila je tamnu odeću Ministarstvo unutrašnjih poslova… »
Izašli iz škole za posebne potrebe, pa nestali Krenuli za Beograd sa prijateljem: On ostao kod Beške, njima se izgubio svaki…

Izašli iz škole za posebne potrebe, pa nestali Krenuli za Beograd sa prijateljem: On ostao kod Beške, njima se izgubio svaki…

Blic pre 22 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (15) i Dunjom (15) koji su nestali 29. aprila u Novom Sadu. Nestali su nakon što su napustili specijalnu školu pod izgovorom da idu do prodavnice, a sa njima je bio i njihov prijatelj Đorđe koji je… »
Pronađeni tinejdžeri – zatvoren sistem „Pronađi me“

Pronađeni tinejdžeri – zatvoren sistem „Pronađi me“

Nedeljnik pre 22 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd saopštili su da su nakon intenzivne potrage, pronašli u subotu oko 20.40 časova petnaestogodišnju devojčicu iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopšteno iz… »
Pronađeni dečak i devojčica čiji je nestanak bio prijavljen

Pronađeni dečak i devojčica čiji je nestanak bio prijavljen

RTK pre 22 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Ona je pronađena u društvu… »
(Foto)Aktiviran sistem "Pronađi me" zbog Dunje Necić (15) iz Novog Sada! Hitno se oglasio MUP; poslednji put viđena sinoć u…

(Foto)Aktiviran sistem "Pronađi me" zbog Dunje Necić (15) iz Novog Sada! Hitno se oglasio MUP; poslednji put viđena sinoć u…

Dnevnik pre 22 dana
Sistem za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dece „Pronađi me“ aktiviran je nakon što je policiji prijavljen nestanak petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada. Reč je o devojčici sa posebnim potrebama kojoj je svaki trag izgubljen 29… »
Ponovo se oglasio otac nestale devojčice iz Novog Sada: Potvrdio da je pronađena, već je krenuo po nju

Ponovo se oglasio otac nestale devojčice iz Novog Sada: Potvrdio da je pronađena, već je krenuo po nju

Mondo pre 22 dana
Nakon što je MUP potvrdio da su pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada, za list " Novosti" je sjajne vesti potvrdio i otac nestale devojčice (15) iz Novog Sada. On je već krenuo po svoju ćerku u Batajnicu. "Jeste, tačno je da je moja ćerka pronađena… »
Novi trag u potrazi za devojčicom (15) i dečakom (15): Svemu je prethodila svađa

Novi trag u potrazi za devojčicom (15) i dečakom (15): Svemu je prethodila svađa

Telegraf pre 22 dana
Policija traga za tinejdžerima dečakom (15) i devojčicom (15) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila. Kako je potvrđeno za Telegraf, policija je krenula u potragu čim je prijavljen njihov nestanak. Oni su, piše Blic, napustili školu za Osnovno i srednje… »
„Samo se nadam da je živa i zdrava”: Oglasio se otac nestale devojčice (15) za Telegraf!

„Samo se nadam da je živa i zdrava”: Oglasio se otac nestale devojčice (15) za Telegraf!

Telegraf pre 22 dana
"Samo se nadam da je živa i zdrava, ali se plašim najgoreg", ovim rečima za Telegraf.rs započinje ispovest potreseni otac petnaestogodišnje devojčice, čiji je nestanak uznemirio javnost, nakon što je aktiviran sistem "Pronađi me". Prema njegovim rečima… »
Ovde je poslednji put viđena devojčica (15): Pobegla sa drugarima iz škole, izgubio joj se svaki trag!

Ovde je poslednji put viđena devojčica (15): Pobegla sa drugarima iz škole, izgubio joj se svaki trag!

Telegraf pre 22 dana
Petnaestogodišnja devojčica, čiji je nestanak uznemirio javnost, poslednji put je viđena 1. maja oko 19 časova u Inđiji, na raskrsnici ulica Miloša Crnjanskog i Cara Dušana, a potraga za njom i dalje traje. Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, u trenutku… »
Ponovo aktiviran sistem "Pronađi me"! Traži se devojčica (15) iz Novog Sada!

Ponovo aktiviran sistem "Pronađi me"! Traži se devojčica (15) iz Novog Sada!

Telegraf pre 22 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti nakon nestanka petnaestogodišnje devojčice iz Novog Sada, deteta sa posebnim potrebama koja je nestala 29. aprila 2026. godine. Prema dostupnim… »
Nestali devojčica (15) i dečak (15): "Pet noći ne spava kod kuće, nema ni jaknu!", kaže otac devojčice

Nestali devojčica (15) i dečak (15): "Pet noći ne spava kod kuće, nema ni jaknu!", kaže otac devojčice

Telegraf pre 22 dana
Dvoje tinejdžera, nestali su 29. aprila nakon što su napustili prostorije škole "Dr Milan Petrović" u Novom Sadu. Policija i građani intenzivno tragaju za njima, a poslednji tragovi ukazuju na to da se nalaze na putu ka Beogradu. Potraga za… »
Ovo je poruka koja stiže svima u Srbiji! Devojčica (15) nestala u Novom Sadu!

Ovo je poruka koja stiže svima u Srbiji! Devojčica (15) nestala u Novom Sadu!

Telegraf pre 22 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti nakon nestanka petnaestogodišnje devojčice iz Novog Sada, deteta sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila 2026. godine, a građanima su… »
"Slučaj je izuzetno kompleksan": Jurić se oglasio nakon nestanka devojčice (15) iz Novog Sada

"Slučaj je izuzetno kompleksan": Jurić se oglasio nakon nestanka devojčice (15) iz Novog Sada

Telegraf pre 22 dana
Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić ocenio je da je slučaj nestanka petnaestogodišnje devojčice iz Novog Sada izuzetno kompleksan, nakon što je aktiviran sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti. Kako je naveo, ona je… »
Pronađena devojčica (15) iz Novog Sada za kojom je tragala cela Srbija!

Pronađena devojčica (15) iz Novog Sada za kojom je tragala cela Srbija!

Telegraf pre 22 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnjakinju iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Prema saopštenju… »
Dačić: Devojčica pronađena u vozu na relaciji Beograd-Petrovaradin

Dačić: Devojčica pronađena u vozu na relaciji Beograd-Petrovaradin

RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je večeras da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika MUP-a uspešno okončana potraga za maloletnom Dunjom Necić (15) iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila. "Zahvaljujući… »
Devojčica (15) i njen vršnjak koji su nestali u Novom Sadu pronađeni u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin

Devojčica (15) i njen vršnjak koji su nestali u Novom Sadu pronađeni u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin

Newsmax Balkans pre 21 dana
Devojčica (15), koja je nestala u Novom Sadu, pronađena je oko 20.40 sati, a sa njom je, kako je saopštio MUP, bio njen vršnjak, čiji je nestanak takođe prijavljen u toku dana. "Oboje su u dobrom opštem stanju i dalji rad je u toku", saopšteno je iz MUP… »
"Idem sada po nju..." Oglasio se otac Dunje (15) iz Novog Sada nakon što je pronađena

"Idem sada po nju..." Oglasio se otac Dunje (15) iz Novog Sada nakon što je pronađena

Blic pre 21 dana
Dunja N. (15) je pronađena večeras u vozu sa tinejdžerom Danijelom na relaciji Petrovaradin-Beograd Njen otac je izjavio da ide po ćerku u Batajnicu i potvrđeno je da je dobro Otac nestale Dunje N. (15) koja je večeras pronađena u društvu tinejdžera… »
Pronađeno dvoje tinejdžera koji su nestali u Novom Sadu, oglasio se Dačić

Pronađeno dvoje tinejdžera koji su nestali u Novom Sadu, oglasio se Dačić

Sputnik pre 21 dana
Policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova… »
Pronađena nestala Dunja iz Novog Sada oglasio se MUP: S njom bio i drugi tinejdžer

Pronađena nestala Dunja iz Novog Sada oglasio se MUP: S njom bio i drugi tinejdžer

Blic pre 21 dana
Nestanak Dunje N. prijavljen je 29. aprila 2026. godine Dunja je pronađena u društvu još jednog petnaestogodišnjaka, koji je takođe nestao isti dan Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su… »
MUP: Pronađeni nestali petnaestogodišnjaci iz Novog Sada, zatvoren sistem Pronađi me

MUP: Pronađeni nestali petnaestogodišnjaci iz Novog Sada, zatvoren sistem Pronađi me

Radio sto plus pre 21 dana
Ona je, kako se navodi u saopštenju, pronađena u društvu 15-godišnjaka čiji je nestanak u Novom Sadu takođe prijavljen istog dana. Oboje su u dobrom opštem stanju i dalji rad policije je u toku. Sistem “Pronađi me” za hitno obaveštavanje javnosti u… »
Dačić o pronalasku nestale devojčice iz Novog Sada: Pronađena je u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin

Dačić o pronalasku nestale devojčice iz Novog Sada: Pronađena je u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin

Euronews pre 21 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno okončana potraga za maloletnom D.N. iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila… »
Hitno oglašavanje Slobe i Jelene zbog nestanka deteta iz Novog Sada: Ako imate saznanja, odmah pozovite policiju!

Hitno oglašavanje Slobe i Jelene zbog nestanka deteta iz Novog Sada: Ako imate saznanja, odmah pozovite policiju!

Kurir pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me" nakon što je nestala devojčica (15) iz Novog Sada. Zbog te situacije su se oglasili i pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena. Sloba je podelio informacije o nestaloj devojčici na… »
Oglasio se Ivica Dačić i otkrio detalje potrage: Evo gde je tačno pronađena devojčica i njen drug

Oglasio se Ivica Dačić i otkrio detalje potrage: Evo gde je tačno pronađena devojčica i njen drug

Dnevnik pre 21 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno okončana potraga za maloletnom Dunjom Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29… »
MUP: Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

MUP: Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

N1 Info pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopšteno je. Ona je, kako se… »
Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

Radio 021 pre 21 dana
Petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila, pronađena je večeras oko 20.40 časova, saopštio je MUP. Ona je pronađena u društvu petnaestogodišnjaka čiji je nestanak u Novom Sadu takođe prijavljen istog dana. Oboje su… »
MUP: Pronađeni petnaestogodišnjaci čiji je nestanak bio prijavljen

MUP: Pronađeni petnaestogodišnjaci čiji je nestanak bio prijavljen

Insajder pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju devojčicu iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. MUP, Ilustracija. Foto: Srđan… »
Pronađi me - Nestala devojčica u Novom Sadu

RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Zbog nestanka devojčice u Novom Sadu bio je aktiviran sistem "Pronađi me". Sistem je zatvoren nešto pre 22.00. Sistem Pronađi me bio je aktiviran u potrazi za petnaestogodišnjom devojčicom. Sistem je zatvoren nešto pre 22.00. Posle pokretanja… »
Nestali tinejdžeri u Novom Sadu

Nestali tinejdžeri u Novom Sadu

N1 Info pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs iz MUP. Maloletnicima se trag izgubio 29. aprila, kada su napustili školu za Osnovno i srednje obrazovanje "Dr… »
Dačić: Devojčica pronađena u vozu na relaciji Beograd - Petrovaradin

Dačić: Devojčica pronađena u vozu na relaciji Beograd - Petrovaradin

N1 Info pre 21 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno okončana potraga za maloletnom D.N. iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila… »

Beta pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je večeras pronađena 15-godišnja devojčica Dunja Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Ona je, kako se navodi u saopštenju, pronađena u društvu 15-godišnjaka čiji je nestanak u… »
Zatvoren sistem "Pronađi me" - tinejdžeri pronađeni

Zatvoren sistem "Pronađi me" - tinejdžeri pronađeni

RTV pre 21 dana
NOVI SAD - Sistem "Pronađi me" je zatvoren nakon četiri sata. Policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopšteno je iz MUP-a. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za… »
Pronađeni tinejdžeri - zatvoren sistem "Pronađi me"

Pronađeni tinejdžeri - zatvoren sistem "Pronađi me"

RTS pre 21 dana
Sistem "Pronađi me" je zatvoren nakon četiri sata. Policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopšteno je iz MUP-a. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd… »
Jurić o nestanku dvoje tinejdžera: Situacija je izuzetno kompleksna

Jurić o nestanku dvoje tinejdžera: Situacija je izuzetno kompleksna

RTS pre 21 dana
Posle pokretanja sistema "Pronađi me" za petnaestogodišnjom devojčicom, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je da je slučaj izuzetno kompleksan. U određenim situacijama, samo pokretanje sistema može dovesti u opasnost život… »
Pronađeni tinejdžeri – zatvoren sistem “Pronađi me”

Pronađeni tinejdžeri – zatvoren sistem “Pronađi me”

RTV Novi Pazar pre 21 dana
Sistem “Pronađi me” je zatvoren nakon četiri sata. Policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopšteno je iz MUP-a. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd… »
Beogradska policija pronašla dvoje maloletnika koji su nestali u Novom Sadu: Oboje su u dobrom stanju

Beogradska policija pronašla dvoje maloletnika koji su nestali u Novom Sadu: Oboje su u dobrom stanju

Nova pre 21 dana
"Pripadnici policije u Beogradu, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine", saopšteno je. Ona je pronađena u društvu petnaestogodišnjaka… »
Pronađena devojčica za kojom je bio aktiviran sistem „Pronađi me“

Pronađena devojčica za kojom je bio aktiviran sistem „Pronađi me“

Vreme pre 21 dana
Petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada, za kojom je danas bila pokrenuta hitna potraga kroz sistem „Pronađi me“, pronađena je u Beogradu. Sa njom je bio i petnaestogodišnji dečak čiji je nestanak prijavljen istog dana. Pripadnici Ministarstva… »
"To bi značilo da su živi, ne znam šta da mislim..." Oglasio se otac nestale Dunje (15) iz Novog Sada: "Jako nam je teško, svi…

"To bi značilo da su živi, ne znam šta da mislim..." Oglasio se otac nestale Dunje (15) iz Novog Sada: "Jako nam je teško, svi…

Blic pre 21 dana
Dunja N. (15) nestala je 29. aprila nakon što je napustila školu sa Danijelom i Đorđem, a poslednji put je viđena u Inđiji 1. maja Porodica i policija intenzivno tragaju za njom već pet dana, uz veliku zabrinutost porodice i saradnju sa školom i MUP-om… »
Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Danijelu (16) i Dunji (17) se izgubio svaki trag, policija ne prestaje da ih traži

Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Danijelu (16) i Dunji (17) se izgubio svaki trag, policija ne prestaje da ih traži

Blic pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (15) i Dunjom (15) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila Nestanak je prijavljen nakon što su napustili školu 'Dr Milan Petrović' pod izgovorom da idu do prodavnice i nisu se vratili Policija… »
Jurić o nestanku devojčice (15): "Sumnja se da je s njom dečak star 16 godina, slučaj izuzetno kompleksan"

Jurić o nestanku devojčice (15): "Sumnja se da je s njom dečak star 16 godina, slučaj izuzetno kompleksan"

Devojčica (15) nestala je u Novom Sadu, a sa njom i dečak (16). Oboje su učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Dr Milan Petrović". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je da je slučaj izuzetno kompleksan. Iz Centra za… »
MUP objavio: Pronađena nestala devojčica (15) iz Novog Sada

MUP objavio: Pronađena nestala devojčica (15) iz Novog Sada

Euronews pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju D.N. iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Ona je pronađena u društvu… »
"Situacija je izuzetno kompleksna" Jurić o nestaloj Dunji (15) iz Novog Sada: Evo zašto se sistem "Pronađi me" nije oglasio za…

"Situacija je izuzetno kompleksna" Jurić o nestaloj Dunji (15) iz Novog Sada: Evo zašto se sistem "Pronađi me" nije oglasio za…

Blic pre 21 dana
Pokrenut je sistem "Pronađi me" zbog nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada Sistem nije bio aktiviran za Danijela zbog rizika po bezbednost, a građani se pozivaju da dojave informacije policiji Nakon pokretanja sistema "Pronađi me" za… »
Pronađeni tinejdžeri nestali u Novom Sadu

Pronađeni tinejdžeri nestali u Novom Sadu

NIN pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju devojčciu iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Ona je pronađena u društvu… »
Evo gde su pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Oglasio se Dačić o Dunji i Danijelu (15): "Posebno je važno..."

Evo gde su pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Oglasio se Dačić o Dunji i Danijelu (15): "Posebno je važno..."

Blic pre 21 dana
Brzom reakcijom Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno je završena potraga za nestalom Dunjom Necić iz Novog Sada Devojčica je pronađena u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana Potpredsednik Vlade i ministar… »

Serbian News Media pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je večeras pronađena 15-godišnja devojčica Dunja Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Ona je, kako se navodi u saopštenju, pronađena u društvu 15-godišnjaka čiji je nestanak u… »
Otkriveno gde su pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Dačić otkrio sve o akciji "Pronađi me"

Otkriveno gde su pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Dačić otkrio sve o akciji "Pronađi me"

Mondo pre 21 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se o uspešno završenoj potrazi za nestalim tinejdžerima iz Novog Sada. Bio je pokrenut i sistem "Pronađi me" zbog nestale devojčice (15) iz Novog Sada, a oboje su pronađeni večeras… »

RTS pre 21 dana
Zbog nestanka devojčice u Novom Sadu bio je aktiviran sistem "Pronađi me". Sistem je zatvoren nešto pre 22.00. Sistem Pronađi me bio je aktiviran u potrazi za petnaestogodišnjom devojčicom. Sistem je zatvoren nešto pre 22.00. Prethodno je objavljena vest… »
Oglasio se Igor Jurić: Evo zbog čega se sistem "pronađi me" nije oglašavao i za dečakom

Oglasio se Igor Jurić: Evo zbog čega se sistem "pronađi me" nije oglašavao i za dečakom

Dnevnik pre 21 dana
Posle pokretanja sistema "Pronađi me" za petnaestogodišnjom devojčicom, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je da je slučaj izuzetno kompleksan. U određenim situacijama, samo pokretanje sistema može dovesti u opasnost život… »
Aktiviran sistem "Pronađi me" u Srbiji: Nestala devojčica (15) iz Novog Sada

Aktiviran sistem "Pronađi me" u Srbiji: Nestala devojčica (15) iz Novog Sada

Mondo pre 21 dana
U Novom Sadu je u sredu 29. aprila nestala devojčica (15), a viđena je poslednji put u petak 1. maja u Inđiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me". "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi… »
Ovo su nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Aktiviran i sistem "Pronađi me" zbog devojčice (15), policija na nogama

Ovo su nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Aktiviran i sistem "Pronađi me" zbog devojčice (15), policija na nogama

Mondo pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me" zbog nestale devojčice (15) iz Novog Sada koja je nestala zajedno sa dečakom (15). Oni su zajedno viđeni poslednji put u sredu 29. aprila u večernjim časovima u Novom Sadu kada su… »
Hitna reakcija Slobe i Jelene nakon nestanka devojčice iz Novog Sada: Radanovići se oglasili i uputili javni apel

Hitna reakcija Slobe i Jelene nakon nestanka devojčice iz Novog Sada: Radanovići se oglasili i uputili javni apel

Mondo pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije aktiviralo je sistem Pronađi me nakon što je prijavljen nestanak petnaestogodišnje devojčice iz Novog Sada, što je odmah uznemirilo javnost i pokrenulo veliku potragu. Informacija o nestanku brzo se proširila… »
Ovde je poslednji put viđena nestala devojčica (15): Napustila školu u Novom Sadu, cela Srbija na nogama

Ovde je poslednji put viđena nestala devojčica (15): Napustila školu u Novom Sadu, cela Srbija na nogama

Mondo pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me" zbog nestale devojčice (15) iz Novog Sada koja je nestala u sredu 29. aprila, a viđena je poslednji put u petak 1. maja u Inđiji. Ona je nestala zajedno sa dečakom (15), svojim vršnjakom… »
Igor Jurić se oglasio o nestaloj devojčici (15) iz Novog Sada: Objasnio zašto nije odmah aktiviran sistem "Pronađi me"

Igor Jurić se oglasio o nestaloj devojčici (15) iz Novog Sada: Objasnio zašto nije odmah aktiviran sistem "Pronađi me"

Mondo pre 21 dana
Danas je u Srbiji aktiviran sistem "Pronađi me" zbog nestanka devojčice (15) iz Novog Sada. Ona je nestala u sredu 29. aprila u Novom Sadu, dok je poslednji put viđena u petak 1. maja u Inđiji, a sada se oglasio za " RTS" i Igor Jurić, direktor Centra za… »

Pravo u centar pre 21 dana
Oglasio se otac nestale devojčice (15) iz Novog Sada: "To bi značilo da su živi"

Oglasio se otac nestale devojčice (15) iz Novog Sada: "To bi značilo da su živi"

Mondo pre 21 dana
Nakon što je aktiviran sistem "Pronađi me" zbog nestale devojčice (15) iz Novog Sada, njen otac Aca se kratko oglasio za " Blic". Kaže da ćerku traže pet dana (nestala 29. aprila u Novom Sadu) i da se moli da je živa i zdrava. "Bože, samo da ih pronađu… »
Ovo je poruka koja stiže celoj Srbiji zbog nestale devojčice iz Novog Sada: Ponovo aktiviran sistem "Pronađi me"

Ovo je poruka koja stiže celoj Srbiji zbog nestale devojčice iz Novog Sada: Ponovo aktiviran sistem "Pronađi me"

Mondo pre 21 dana
U Novom Sadu je u sredu 29. aprila nestala devojčica (15), viđena je poslednji put u petak 1. maja u Inđiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me". Građanima Srbije poslata je SMS poruka sa informacijama o nestanku i apelom… »
Pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Oglasio se MUP nakon pokretanja sistema "Pronađi me"

Pronađeni nestali tinejdžeri iz Novog Sada: Oglasio se MUP nakon pokretanja sistema "Pronađi me"

Mondo pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su pronađeni večeras nestali tinejdžeri iz Novog Sada. Oboje su u dobrom zdravstvenom stanju. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras… »
Devojčica Dunja pronađena u vozu: Ministar ističe da je sistem "Pronađi me" pokazao svoju efikasnost

Devojčica Dunja pronađena u vozu: Ministar ističe da je sistem "Pronađi me" pokazao svoju efikasnost

Nova pre 21 dana
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd - Petrovaradin, nakon velike potrage nakon što je prijavljen njihov nestanak. "Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je… »
Pronađena Dunja (15) iz Novog Sada! Sa njom bio i dečak čiji je nestanak istog dana prijavljen

Pronađena Dunja (15) iz Novog Sada! Sa njom bio i dečak čiji je nestanak istog dana prijavljen

Dnevnik pre 21 dana
Devojčica je pronađena dans oko 20. 40 časova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su večeras oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak… »
MUP uputio hitan apel: Aktiviran sistem "Pronađi me" - nestala devojčica (15) iz Novog Sada!

MUP uputio hitan apel: Aktiviran sistem "Pronađi me" - nestala devojčica (15) iz Novog Sada!

Euronews pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje devojčice D.N. iz Novog Sada, lica sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila 2026. godine kada se iz… »
Ministar Dačić se oglasio i otkrio gde je pronađena nestala devojčica (15) iz Novog Sada

Ministar Dačić se oglasio i otkrio gde je pronađena nestala devojčica (15) iz Novog Sada

Telegraf pre 21 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno okončana potraga za maloletnom D. N. iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29… »
AKTIVIRAN SISTEM „PRONAĐI ME“: Građani Srbije pozvani da pomognu u potrazi za nestalom devojčicom

AKTIVIRAN SISTEM „PRONAĐI ME“: Građani Srbije pozvani da pomognu u potrazi za nestalom devojčicom

Ozon pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije aktiviralo je sistem za hitno obaveštavanje javnosti „Pronađi me“, koji je dostupan na sajtu Pronađi me, a namenjen je bržem pronalaženju nestalih maloletnih lica. Sistem je pokrenut nakon prijave… »
Jurić o nestanku devojčice Dunje Necić: "Sumnja se da je s njom dečak star 16 godina, slučaj izuzetno kompleksan"

Jurić o nestanku devojčice Dunje Necić: "Sumnja se da je s njom dečak star 16 godina, slučaj izuzetno kompleksan"

Devojčica Dunja Necić (15) nestala je u Novom Sadu, a sa njom i dečak Danijel (16). Oboje su učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Dr Milan Petrović". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je da je slučaj izuzetno… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“: nestala petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada

Aktiviran sistem „Pronađi me“: nestala petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada

Rešetka pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti povodom nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novi Sad. Devojčica, koja je lice sa posebnim potrebama, nestala je 29. aprila 2026. godine… »
Nestala maloletna Dunja Necić iz Novog Sada: Aktiviran sistem „Pronađi me“

Nestala maloletna Dunja Necić iz Novog Sada: Aktiviran sistem „Pronađi me“

Medijska kutija pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) aktivirali su sistem „Pronađi me“, za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku maloletne Dunje Necić (15) iz Novog Sada, osobe sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila ove godine kada se iz Škole… »
Aktiviran sistem Pronađi me

Aktiviran sistem Pronađi me

Glas Zaječara pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, lica sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila 2026. godine kada se iz… »
Nestala Dunja Necić iz Novog Sada – sistem „Pronađi me” aktiviran, poslednji put viđena u Inđiji

Nestala Dunja Necić iz Novog Sada – sistem „Pronađi me” aktiviran, poslednji put viđena u Inđiji

Jugmedia pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, lica sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila 2026. godine kada se iz… »
MUP: Aktiviran sistem „Pronađi me“ u slučaju nestanka Dunje Necić iz Novog Sada! Nestala Dunja Necić

MUP: Aktiviran sistem „Pronađi me“ u slučaju nestanka Dunje Necić iz Novog Sada! Nestala Dunja Necić

Volim Zrenjanin pre 21 dana
Srbija, 2. maj 2026. – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, lica sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila… »
"Ako je vidite, odmah pozovite polciju": Sloba i Jelena Radanović se oglasili povodom nestanka Dunje Necić iz Novog Sada

"Ako je vidite, odmah pozovite polciju": Sloba i Jelena Radanović se oglasili povodom nestanka Dunje Necić iz Novog Sada

Blic pre 21 dana
Poslednji put su Dunja i Danijel viđeni 1. maja oko 19 časova u Inđiji, a policija ih za sada nije pronašla. Đorđa je kasnije pronašao brat kod naplatne rampe u Beški, dok se za Dunju i Danijela od tada ne zna ništa. Ministarstvo unutrašnjih poslova… »
Oglasio se otac nestale Dunje (15): "Samo se nadam da je živa i zdrava, ali se plašim najgoreg"

Oglasio se otac nestale Dunje (15): "Samo se nadam da je živa i zdrava, ali se plašim najgoreg"

Dnevnik pre 21 dana
Oglasio se otac nestale Dunje Necić. "Samo se nadam da je živa i zdrava, ali se plašim najgoreg", ovim rečima za Telegraf.rs započinje ispovest potreseni otac petnaestogodišnje Dunje Necić, čiji je nestanak uznemirio javnost, nakon što je aktiviran… »
Nestala petnaestogodišnje Dunja Necić – Aktiviran sistem „Pronađi me“

Nestala petnaestogodišnje Dunja Necić – Aktiviran sistem „Pronađi me“

Ist media pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje javnosti povodom nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, devojčice sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila. Kako je saopšteno… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“ zbog nestanka devojčice Dunje Necić iz Novog Sada

Aktiviran sistem „Pronađi me“ zbog nestanka devojčice Dunje Necić iz Novog Sada

Pirotske vesti pre 21 dana
U potrazi za petnaestogodišnjom Dunjom Necić aktiviran je sistem „Pronađi me“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Devojčica Dunja Necić iz Novog Sada lice je sa posebnim potrebama, u trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, crne kožne… »
Pronađi me – Nestala devojčica Dunja Necić u Novom Sadu

Pronađi me – Nestala devojčica Dunja Necić u Novom Sadu

RTV Novi Pazar pre 21 dana
Nestala devojčica u Novom Sadu, visina oko 160 centimetara, crna kose preko ramena, i srednje je građe. Na sebi je imala crnu jaknu, crne kožne pantalone, i crne patike marke “najk”. Aktiviran sistem Pronađi me. Sistem Pronađi me je aktiviran u potrazi… »
Policija traga za dvoje nestalih tinejdžera iz Novog Sada

RTS pre 21 dana
Reč je o šesnaestogodišnjem dečaku i petnaestogodišnjoj devojčici, učenicima škole "Dr Milan Petrović" u Novom Sadu. Policija intenzivno traga za dvoje tinejdžera koji su nestali 29. aprila u popodnevnim satima u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u… »
Nestala devojčica iz Novog Sada: Aktiviran sistem „Pronađi me“, poslednji put viđena u Inđiji

Nestala devojčica iz Novog Sada: Aktiviran sistem „Pronađi me“, poslednji put viđena u Inđiji

In medija pre 21 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje javnosti zbog nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, saopštio je MUP. Kako se navodi, devojčica, koja je lice sa posebnim potrebama… »
MUP aktivirao sistem Pronađi me zbog nestanka 15-godišnje devojčice iz Novog Sada

MUP aktivirao sistem Pronađi me zbog nestanka 15-godišnje devojčice iz Novog Sada

Beta pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je aktiviralo sistem "Pronađi me" povodom nestanka 15-godišnje Dunje Necić iz Novog Sada, osobe sa posebnim potrebama. Dunja je nestala 29. aprila kada se iz škole za osnovno i srednje… »
U Novom Sadu nestala Dunja Necić

U Novom Sadu nestala Dunja Necić

OK radio pre 21 dana
Zadnji put je viđena dana 01.05.2026. godine oko 19,00 časova u Inđiji, na uglu ulica Miloša Crnjanskog i Cara Dušana… »
Aktiviran sistem "Pronađi me": Oglasio se MUP o nestanku tinejdžera kod Novog Sada

Aktiviran sistem "Pronađi me": Oglasio se MUP o nestanku tinejdžera kod Novog Sada

Nova pre 21 dana
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada, lica sa posebnim potrebama, koja je nestala 29. aprila 2026. godine kada se iz… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“ - nestala petnaestogodišnja Dunja Necić iz Novog Sada

Aktiviran sistem „Pronađi me“ - nestala petnaestogodišnja Dunja Necić iz Novog Sada

NoviSad.com pre 21 dana
Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka petnaestogodišnje Dunje Necić iz Novog Sada. Foto: MUP Kako navode u MUP-u, ona je lice sa posebnim potrebama, a… »
RTS: Policija traga za dvoje nestalih tinejdžera iz Novog Sada

Policija traga za dvoje tinejdžera koji su nestali 29. aprila u popodnevnim satima u Novom Sadu, prenela je danas Radio-televizija Srbije (RTS). Prema nezvaničnim informacijama, nestali su šesnaestogodišnjak i sedamnaestogodišnakinja koji pohađaju školu… »
MUP aktivirao sistem „Pronađi me“ zbog nestanka Dunje Nečić

MUP aktivirao sistem „Pronađi me“ zbog nestanka Dunje Nečić

U saopštenju se navodi da je Dunja Nečić nestala 29. aprila 2026. godine, nakon što se iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Dr Milan Petrović“, u Ulici Bate Brkića bb u Novom Sadu, uputila u nepoznatom pravcu. Navodi se i da je Dunja Nečić lice sa… »
NESTALA DEVOJČICA (15): Aktiviran sistem „Pronađi me“ – Dunja poslednji put viđena u Inđiji

NESTALA DEVOJČICA (15): Aktiviran sistem „Pronađi me“ – Dunja poslednji put viđena u Inđiji

Glas juga pre 21 dana
„Devojčica je poslednji put viđena 1. maja, oko 19 časova u Inđiji, na uglu ulica Miloša Crnjanskog i Cara Dušana“, saopštio je MUP Srbije. Dunja Necić je visine oko 160 centimetara, crne kose preko ramena i srednje je građe, a u trenutku nestanka na… »

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je aktiviralo sistem „Pronađi me“ povodom nestanka 15-godišnje Dunje Necić iz Novog Sada, osobe sa posebnim potrebama. Dunja je nestala 29. aprila kada se iz škole za osnovno i srednje… »

Pravo u centar pre 21 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je aktiviralo sistem „Pronađi me“ povodom nestanka 15-godišnje Dunje Necić iz Novog Sada, osobe sa posebnim potrebama. Dunja je nestala 29. aprila kada se iz škole za osnovno i srednje… »

Euronews pre 21 dana
Policija intenzivno traga za dvoje tinejdžera koji su nestali 29. aprila u popodnevnim satima u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u novosadskoj policiji. Reč je o šesnaestogodišnjem dečaku i sedamnaestogodišnjoj devojčici, učenicima škole "Dr Milan… »
Sa nestalim tinejdžerima iz Novog Sada bio i jedan prijatelj, evo gde je nađen: Izbila svađa, uspeo da pobegne

Sa nestalim tinejdžerima iz Novog Sada bio i jedan prijatelj, evo gde je nađen: Izbila svađa, uspeo da pobegne

Mondo pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (15) i Dunjom (15) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima. Njihov nestanak je prijavljen policiji nakon što su, kako se nezvanično saznaje, napustili školu za Osnovno i srednje… »

Insajder pre 21 dana
Policija intenzivno traga za dvoje tinejdžera koji su nestali 29. aprila u popodnevnim satima u Novom Sadu, potvrđeno je RTS-u u novosadskoj policiji. Policijsko vozilo, ilustracija, foto: Srđan Popović /Wikipedia/ CC BY-SA 4.0 Kako prenosi RTS, reč je o… »
"On je ostao kod Beške, njima se izgubio svaki trag": Brat tinejdžera koji je bio sa Dunjom i Danijelom otkriva šta se desilo…

"On je ostao kod Beške, njima se izgubio svaki trag": Brat tinejdžera koji je bio sa Dunjom i Danijelom otkriva šta se desilo…

Nova pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima. Njihov nestanak je prijavljen policiji nakon što su, kako nezvanično saznajemo, napustili školu za Osnovno i srednje… »
Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu

Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu

Danas pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs iz MUP. Maloletnicima se trag izgubio 29. aprila, kada su napustili školu za Osnovno i… »
"Pet dana je nema, pet noći ne spava kod kuće": Dvoje tinejdžera nestalo u Novom Sadu, oglasio se otac devojčice

"Pet dana je nema, pet noći ne spava kod kuće": Dvoje tinejdžera nestalo u Novom Sadu, oglasio se otac devojčice

Mondo pre 21 dana
Dvoje tinejdžera, Danijel i Dunja, nestali su 29. aprila nakon što su napustili prostorije škole "Dr Milan Petrović" u Novom Sadu. Policija i građani intenzivno tragaju za njima, a poslednji tragovi ukazuju na to da se nalaze na putu ka Beogradu. Potraga… »
Ovo su Danijel i Dunja, tinejdžeri koji su nestali u Novom Sadu: Trag im se izgubio nakon što su napustili školu FOTO

Ovo su Danijel i Dunja, tinejdžeri koji su nestali u Novom Sadu: Trag im se izgubio nakon što su napustili školu FOTO

Nova pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima, a prema nezvaničnim informacijama, navodno su poslednji put viđeni kod Inđije. Kako je naš portal već pisao, maloletnici… »
Policija u Novom Sadu traga za Danijelom (16) i Dunjom (17)

Policija u Novom Sadu traga za Danijelom (16) i Dunjom (17)

Prema navodu Nova.rs, maloletnicima se trag izgubio kada su napustili školu za Osnovno i srednje obrazovanje „Dr Milan Petrović“ u Novom Sadu. Majka nestale Dunje oglasila se na Fejsbuku i pozvala građane da jave policiji ako imaju bilo kakvu… »
Objavljena fotografija nestale devojčice (17), njena majka moli za pomoć: Dunja i Danijel poslednji put viđeni u blizini…

Objavljena fotografija nestale devojčice (17), njena majka moli za pomoć: Dunja i Danijel poslednji put viđeni u blizini…

Nova pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs iz MUP. O nestanku se oglasila na Fejsbuku majka nestale Dunje i apeluje na građane da… »
Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Danijelu (16) i Dunji (17) se izgubio svaki trag, policija ih traži

Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Danijelu (16) i Dunji (17) se izgubio svaki trag, policija ih traži

Nova pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima, nezvanično je potvrđeno za Nova.rs iz MUP. Maloletnicima se trag izgubio 29. aprila, kada su napustili školu za Osnovno i… »
Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Policija ih intenzivno traži

Nestalo dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Policija ih intenzivno traži

B92 pre 21 dana
Policija intenzivno traga za tinejdžerima Danijelom (16) i Dunjom (17) koji su nestali u Novom Sadu 29. aprila u popodnevnim satima. Njihov nestanak je prijavljen policiji nakon što su, kako nezvanično saznajemo, napustili školu za Osnovno i srednje… »

Vesti dana »