Povezane vesti

Ministar Mali: Sredstva Evropske unije imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Ministar Mali: Sredstva Evropske unije imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Nova ekonomija pre 7 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je efekat sredstava Evropske unije (EU) neutralan na budžet Srbije i da on ne računa na te kredite i grantove u budžetu Republike Srbije, prenosi Beta. „Tu se radi o kreditima, a ostalo… »
Ministar Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Ministar Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Glas Zaječara pre 7 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na njih

Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na njih

Radio 021 pre 7 dana
Ministar finansija Siniša Mali je kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja u budžetu ne računam na to - ako se desi… »
Mali o stopiranim sredstvima EU: Ja u budžetu ne računam na to, ako se desi - desi se

Mali o stopiranim sredstvima EU: Ja u budžetu ne računam na to, ako se desi - desi se

Nova pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to

Danas pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. „Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »

Vesti dana »