Povezane vesti
Ministar Mali: Sredstva Evropske unije imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to
Nova ekonomija pre 7 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je efekat sredstava Evropske unije (EU) neutralan na budžet Srbije i da on ne računa na te kredite i grantove u budžetu Republike Srbije, prenosi Beta. „Tu se radi o kreditima, a ostalo… »
Ministar Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to
Glas Zaječara pre 7 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na njih
Radio 021 pre 7 dana
Ministar finansija Siniša Mali je kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja u budžetu ne računam na to - ako se desi… »
Mali o stopiranim sredstvima EU: Ja u budžetu ne računam na to, ako se desi - desi se
Nova pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. "Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Mali: Sredstva EU imaju neutralan efekat na budžet Srbije, ja ne računam na to
Danas pre 8 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali je večeras kazao da je neutralan efekat sredstava Evropske unije (EU) na budžet Srbije, dok pojedini mediji kažu da bi mogla da budu zamrznuta. „Tu se radi o kreditima, a ostalo su grantovi. Ja… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Lokalni pljuskovi i grmljavina, olujni vetar, ponegde i grad
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Velika šteta! Holger Rune propušta Hamburg i Rolan Garos zbog povrede!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana