Povezane vesti
Tramp: Oslobodićemo brodove zarobljene u Persijskom zalivu
Vreme 04.05.2026
Predsednik SAD Donald Tramp odbacio je najnoviji predlog Irana za uspostavljanje trajnog mira i najavio da će osloboditi brodove zarobljene u Persijskom zalivu. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u nedelju za izraelski “Kan njuz” da poslednji iranski… »
Tramp: Iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao bez mene i Netanjahua
NIN 04.05.2026
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u nedelju da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. U izjavi za… »
"Iranski predlog je neprihvatljiv" Tramp: Izrael ne bi postojao da nije mene i Netanjahua
Večernje novosti 04.05.2026
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u nedelju da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. Foto: JHG /… »
Tramp: Neprihvatljiv predlog Irana
Danas 03.05.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za izraelski Kan njuz da poslednji iranski predlog za rešavanje regionalnog sukoba „nije prihvatljiv“. „Nije mi prihvatljivo. Proučio sam ga, proučio sam sve i nije prihvatljivo“, rekao je Tramp u kratkom… »
Vesti dana »
Obnova infrastrukture nakon poplava u Nepalu koštaće najmanje pet milijardi dolara
Biznis.rs pre 48 minutajoš 25 povezanih
Eksplozija otkrila propust: Zelenski naredio istragu zbog skladištenja municije
Politika pre 14 minutajoš 32 povezane
Ministar finansija Nepala: 4 milijarde dolara potrebno za obnovu nakon razornih poplava
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
SNS redari prebili građane u Užicu, Miletić: Policija reagovala u poslednjem momentu
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih
Saslušan haker u tužilaštvu osumnjičen da je upao u sistem podataka Fudbalskog saveza Srbije i RFZO
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane