Povezane vesti

Tramp: Oslobodićemo brodove zarobljene u Persijskom zalivu

Tramp: Oslobodićemo brodove zarobljene u Persijskom zalivu

Vreme pre 26 dana
Predsednik SAD Donald Tramp odbacio je najnoviji predlog Irana za uspostavljanje trajnog mira i najavio da će osloboditi brodove zarobljene u Persijskom zalivu. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u nedelju za izraelski “Kan njuz” da poslednji iranski… »
Tramp: Iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao bez mene i Netanjahua

Tramp: Iranski predlog neprihvatljiv, Izrael ne bi postojao bez mene i Netanjahua

NIN pre 26 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u nedelju da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. U izjavi za… »
"Iranski predlog je neprihvatljiv" Tramp: Izrael ne bi postojao da nije mene i Netanjahua

"Iranski predlog je neprihvatljiv" Tramp: Izrael ne bi postojao da nije mene i Netanjahua

Večernje novosti pre 26 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u nedelju da je upoznat sa novim iranskim predlogom i da ga smatra neprihvatljivim, uz tvrdnju da Izrael ne bi postojao da nije njega i premijera te zemlje Benjamina Netanjahua. Foto: JHG /… »
Tramp: Neprihvatljiv predlog Irana

Tramp: Neprihvatljiv predlog Irana

Danas pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za izraelski Kan njuz da poslednji iranski predlog za rešavanje regionalnog sukoba „nije prihvatljiv“. „Nije mi prihvatljivo. Proučio sam ga, proučio sam sve i nije prihvatljivo“, rekao je Tramp u kratkom… »

Vesti dana »