Повезане вести
Трамп: Ирански предлог неприхватљив, Израел не би постојао без мене и Нетањахуа
НИН пре 4 сати
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је у недељу да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »
Трамп: Ослободићемо бродове заробљене у Персијском заливу
Време пре 5 сати
Председник САД одбацио је најновији предлог Ирана за успостављање трајног мира и најавио да ће ослободити бродове заробљене у Персијском заливу. Председник САД Доналд Трамп изјавио је у недељу за израелски “Кан њуз” да… »
"Ирански предлог је неприхватљив" Трамп: Израел не би постојао да није мене и Нетањахуа
Вечерње новости пре 4 сати
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је у недељу да је упознат са новим иранским предлогом и да га сматра неприхватљивим, уз тврдњу да Израел не би постојао да није њега и премијера те земље Бењамина… »
Трамп: Неприхватљив предлог Ирана
Данас пре 15 сати
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас за израелски Кан њуз да последњи ирански предлог за решавање регионалног сукоба „није прихватљив“. „Није ми прихватљиво. Проучио сам га, проучио сам све и није прихватљиво“… »
Вести дана »
Цене нафте пале због најаве САД да ће извући бродове из Ормуског мореуза
Инсајдер пре 15 минутајош 30 повезаних
Осми самит Европске политичке заједнице у Јеревану, Србију представља премијер Мацут
РТС пре 0 минутајош 21 повезана
Какво ће време бити за Ђурђевдан? РХМЗ се огласио новом прогнозом, ево када се очекује преокрет
Мондо пре 1 сатјош 24 повезане