Povezane vesti
Izneo sav prljav veš: Bivši trener Zvezde digao ceo region na noge! (Video)
Večernje novosti 05.05.2026
Progovorio o skandalima koji se kriju. Photo: ATA Images/Ivica Veselinov Bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde i velikog broja ruskih klubova, Miodrag Božović, šokirao je javnost izjavom o problemima i skandalima u Budućnosti. Tokom gostovanja u jednoj… »
Skandali koji se kriju! Grof Božović razvezao jezik i šokirao javnost - bivši trener Zvezde digao buru!
Kurir 05.05.2026
U specijalnoj emisiji na crnogoroskoj "Televizija E", novinarka Adela Mulić ugostila je iskusnog trenera Miodrag Grofa Božović, koji je otvoreno govorio o trenutnoj situaciji u Budućnost Podgorica. Iako je njegov povratak najavljen kao potez koji bi… »
Vesti dana »
Mile Kitić ljubi Martu Savić pred svima: O prizor iza kulisa koncerta Južnog vetra svi bruje, a evo kako je reagovala Suzana Jovanović (video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
Stručnjak za energetiku: Srbija bi mogla da preuzme vlasništvo u NIS ako ne bude imala izbora, ta opcija se već razmatra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane