Povezane vesti
Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: Život posvećen planeti i glas uz koji su odrasle generacije
RTS pre 1 sat
Britanski prirodnjak i autor dokumentarnih filmova, ser Dejvid Atenboro proslavlja svoj 100. rođendan, a ovaj jubilej obeležava se širom sveta priznanjima i posebnim događajima u čast njegovog nemerljivog doprinosa razumevanju i očuvanju prirode. Njegov… »
Dejvid Atenboro (100) otkrio šta je izbacio iz ishrane zbog dugovečnosti
Nedeljnik pre 5 sati
Ser Dejvid Atenboro danas slavi 100. rođendan, a mnoge i dalje fasciniraju njegova energija i vitalnost. Legendarni prirodnjak otkrio je da je tokom godina promenio ishranu i gotovo potpuno izbacio crveno meso, piše LADbible. Izbegava crveno meso… »
Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: "Mislio sam da ću proslaviti tiho ali su me preplavile čestitke od vrtića do stanara…
Blic pre 5 sati
Ser Dejvid Atenboro proslavio je 100. rođendan, a širom sveta se organizuju događaji u njegovu čast. Jubilej je obeležen spektakularnim koncertom u londonskom Rojal Albert holu uz muzičke nastupe i odavanje priznanja. Britanski prirodnjak i autor… »
„Preplavljen sam čestitkama“: Legendarni voditelj Ser Dejvid Atenboro napunio 100 godina, uz njegov glas i emisije su…
Dnevnik pre 7 sati
Britanski prirodnjak i autor dokumentarnih filmova, ser Dejvid Atenboro proslavlja svoj 100. rođendan, a ovaj jubilej obeležava se širom sveta priznanjima i posebnim događajima u čast njegovog nemerljivog doprinosa razumevanju i očuvanju prirode. Njegov… »
Ser Dejvid Atenboro puni 100 godina: Mnogi veruju da se u ovome krije tajna njegove dugovečnosti
Danas pre 12 sati
Ser Dejvid Atenboro danas, 8. maja, slavi svoj 100. rođendan, jubilej koji doživi manje od 0,03 odsto svetske populacije. Omiljeni engleski voditelj i prirodnjak pripisuje svoj dug i zdrav život jednom ključnom faktoru: čistoj sreći. Govoreći uoči svog… »
Dejvid Atenboro: 'Preplavljen' sam čestitkama za 100. rođendan
BBC News pre 13 sati
Legendarni BBC voditelj zahvalio je obožavaocima na čestitkama u poruci povodom njegovog jubilarnog rođendana. Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8… »
Dejvid Atenboro: ‘Preplavljen’ sam čestitkama za 100. rođendan
Danas pre 13 sati
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. „Mislio sam da ću… »
Dejvid Atenboro koji je život posvetio istraživanju i prikazivanju prirode puni 100 godina
N1 Info pre 13 sati
Britanski javni servis BBC će organizovati proslavu 100. rođendana najčuvenijeg izveštača o prirodi Ser Dejvida Atenboroa u Rojal Albert Holu, u bioskopima će se prikazivati njegovi filmovi o prirodi, a prijatelji nedeljama hvale njega i njegov rad… »
Danas pre 13 sati
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. „Mislio sam da ću… »
NIN pre 13 sati
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je "potpuno preplavljen" čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. "Mislio sam da ću… »
Južne vesti pre 13 sati
BBC/Sam Barker Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu… »
Radio 021 pre 13 sati
Legendarni BBC voditelj zahvalio je obožavaocima na čestitkama u poruci povodom njegovog jubilarnog rođendana. BBC/Sam Barker Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski… »
Vesti dana »
Tramp proglasio počev od sutra trodnevno primirje između Ukrajine i Rusije
Beta pre 18 minutajoš 31 povezana
Policija u Nemačkoj izvela dve osobe iz banke posle uzbune da su otete, ali nije našla počinioce
Beta pre 4 satijoš 38 povezanih
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uz nesuglasice u pregovorima sa Srbijom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane