Povezane vesti

Dejvid Atenboro danas puni 100 godina: Tajna dugovečnosti čoveka koji nam je pokazao svet

Dejvid Atenboro danas puni 100 godina: Tajna dugovečnosti čoveka koji nam je pokazao svet

Nedeljnik 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro danas slavi 100. rođendan, a mnoge i dalje fasciniraju njegova energija i vitalnost. Legendarni prirodnjak otkrio je da je tokom godina promenio ishranu i gotovo potpuno izbacio crveno meso, piše LADbible. Izbegava crveno meso… »
Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: Život posvećen planeti i glas uz koji su odrasle generacije

Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: Život posvećen planeti i glas uz koji su odrasle generacije

RTS 08.05.2026
Britanski prirodnjak i autor dokumentarnih filmova, ser Dejvid Atenboro proslavlja svoj 100. rođendan, a ovaj jubilej obeležava se širom sveta priznanjima i posebnim događajima u čast njegovog nemerljivog doprinosa razumevanju i očuvanju prirode. Njegov… »
Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: "Mislio sam da ću proslaviti tiho ali su me preplavile čestitke od vrtića do stanara…

Ser Dejvid Atenboro slavi 100. rođendan: "Mislio sam da ću proslaviti tiho ali su me preplavile čestitke od vrtića do stanara…

Blic 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro proslavio je 100. rođendan, a širom sveta se organizuju događaji u njegovu čast. Jubilej je obeležen spektakularnim koncertom u londonskom Rojal Albert holu uz muzičke nastupe i odavanje priznanja. Britanski prirodnjak i autor… »
„Preplavljen sam čestitkama“: Legendarni voditelj Ser Dejvid Atenboro napunio 100 godina, uz njegov glas i emisije su…

„Preplavljen sam čestitkama“: Legendarni voditelj Ser Dejvid Atenboro napunio 100 godina, uz njegov glas i emisije su…

Dnevnik 08.05.2026
Britanski prirodnjak i autor dokumentarnih filmova, ser Dejvid Atenboro proslavlja svoj 100. rođendan, a ovaj jubilej obeležava se širom sveta priznanjima i posebnim događajima u čast njegovog nemerljivog doprinosa razumevanju i očuvanju prirode. Njegov… »
Ser Dejvid Atenboro puni 100 godina: Mnogi veruju da se u ovome krije tajna njegove dugovečnosti

Ser Dejvid Atenboro puni 100 godina: Mnogi veruju da se u ovome krije tajna njegove dugovečnosti

Danas 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro danas, 8. maja, slavi svoj 100. rođendan, jubilej koji doživi manje od 0,03 odsto svetske populacije. Omiljeni engleski voditelj i prirodnjak pripisuje svoj dug i zdrav život jednom ključnom faktoru: čistoj sreći. Govoreći uoči svog… »
Dejvid Atenboro: 'Preplavljen' sam čestitkama za 100. rođendan

BBC News 08.05.2026
Legendarni BBC voditelj zahvalio je obožavaocima na čestitkama u poruci povodom njegovog jubilarnog rođendana. Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8… »
Dejvid Atenboro koji je život posvetio istraživanju i prikazivanju prirode puni 100 godina

Dejvid Atenboro koji je život posvetio istraživanju i prikazivanju prirode puni 100 godina

N1 Info 08.05.2026
Britanski javni servis BBC će organizovati proslavu 100. rođendana najčuvenijeg izveštača o prirodi Ser Dejvida Atenboroa u Rojal Albert Holu, u bioskopima će se prikazivati njegovi filmovi o prirodi, a prijatelji nedeljama hvale njega i njegov rad… »
Dejvid Atenboro: ‘Preplavljen’ sam čestitkama za 100. rođendan

Danas 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. „Mislio sam da ću… »

Danas 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. „Mislio sam da ću… »

NIN 08.05.2026
Ser Dejvid Atenboro je rekao da je "potpuno preplavljen" čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu. "Mislio sam da ću… »

Južne vesti 08.05.2026
BBC/Sam Barker Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski voditelj i ekolog 8. maja slavi veliki jubilej, uz poseban koncert planiran uveče u Rojal Albert holu u Londonu… »

Radio 021 08.05.2026
Legendarni BBC voditelj zahvalio je obožavaocima na čestitkama u poruci povodom njegovog jubilarnog rođendana. BBC/Sam Barker Ser Dejvid Atenboro je rekao da je „potpuno preplavljen“ čestitkama koje je dobio za 100. rođendan. Iskusni televizijski… »

Vesti dana »