Повезане вести
Ђоковић: Драго ми је што сам се борио до краја
Политика пре 21 дана
Додао је да је су здравствени проблеми нова реалност са којом мора да се носи. Дошао сам да одиграм један или више мечева. Нажалост, само један. У реду је. Драго ми је што сам се борио до краја. Желим да захвалим публици. О… »
Кецмановић у 2026. не може даље од другог кола
Спорт клуб пре 21 дана
Мастер у Риму завршен је за Миомира Кецмановића. Српски тенисер у другом колу турнира из серије 1.000 поражен је од Андреја Рубљова, 14. играча на АТП листи, у два сета – 6:4, 6:4 за 65 минута игре. Кецмановић је ове године… »
Велика част указана српском тенисеру у Риму: Кецмановић против Рубљова отвара програм на централном терену
Курир пре 21 дана
После предаје Томажа Махача Данилу Медведеву због грипа – организатор Мастерса у Риму одлучио је да част да на Централном терену комплекса Форо Италико отваре програм данашњих мечева додели нашем Миомиру Кецмановићу и Русу… »
Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“
Данас пре 22 дана
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић испао је у другом колу Мастерса у Риму после пораза од 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Дина Прижмића из Хрватске. После дуела новинари су му поставили питање о каквом се проблему ради. – Надам… »
Прижмић оставио поруку за Новака после меча (ВИДЕО)
Данас пре 22 дана
Хрватски тенисер Дино Прижмић направио је велико изненађење у другом колу мастерса у Риму. Он је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) победио Новака Ђоковића. Дино Прижмић је по завршетку сусрета узео маркер и на камери написао поруку за… »
Хрват направио сензацију и после преокрета избацио Новака Ђоковића
Данас пре 22 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Хрвата Дина Прижмића у другом колу турнира у Риму. Прва брејк лопта је виђена у четвртом гему, али тада је Прижмић извукао. Ипак, уследа су четири гема Новака… »
После скоро три сата игре Арналди победио осмог тенисера света у Риму
Данас пре 22 дана
Осми тенисер света Аустралијанац Алекс де Минор није успео да се пласира у треће коло мастерса у Риму. Он је у другом колу изгубио од 106. играча света Италијана Матеа Арналдија после три сета, 6:4, 6:7, 4:6. Меч је трајао два… »
Вести дана »
Нереди у Француској након победе ПСЖ, повређене 3 особе, ухапшено 140 изгредника
РТВ пре 1 данјош 74 повезане
Серундоло после шест сати савладао Ландалусеа за осмину финала Ролан Гароса
РТС пре 3 сатајош 48 повезаних
ФНЦ 31 спектакл у Београду: Џокер Илић остао без титуле на невероватан начин! Стошић брутално нокаутирао Американца, Бојковић славио, Васо Бакочевић се обрукао
Курир пре 1 данјош 27 повезаних
Артета честитао ПСЖ: У оваквим мечевима потребна је и трунка среће
Еуроневс пре 3 сатајош 102 повезане