Повезане вести

Ђоковић: Драго ми је што сам се борио до краја

Ђоковић: Драго ми је што сам се борио до краја

Политика пре 21 дана
​Додао је да је су здравствени проблеми нова реалност са којом мора да се носи. Дошао сам да одиграм један или више мечева. Нажалост, само један. У реду је. Драго ми је што сам се борио до краја. Желим да захвалим публици. О… »
Кецмановић у 2026. не може даље од другог кола

Кецмановић у 2026. не може даље од другог кола

Спорт клуб пре 21 дана
Мастер у Риму завршен је за Миомира Кецмановића. Српски тенисер у другом колу турнира из серије 1.000 поражен је од Андреја Рубљова, 14. играча на АТП листи, у два сета – 6:4, 6:4 за 65 минута игре. Кецмановић је ове године… »
Велика част указана српском тенисеру у Риму: Кецмановић против Рубљова отвара програм на централном терену

Велика част указана српском тенисеру у Риму: Кецмановић против Рубљова отвара програм на централном терену

Курир пре 21 дана
После предаје Томажа Махача Данилу Медведеву због грипа – организатор Мастерса у Риму одлучио је да част да на Централном терену комплекса Форо Италико отваре програм данашњих мечева додели нашем Миомиру Кецмановићу и Русу… »
Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“

Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“

Данас пре 22 дана
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић испао је у другом колу Мастерса у Риму после пораза од 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Дина Прижмића из Хрватске. После дуела новинари су му поставили питање о каквом се проблему ради. – Надам… »
Прижмић оставио поруку за Новака после меча (ВИДЕО)

Прижмић оставио поруку за Новака после меча (ВИДЕО)

Данас пре 22 дана
Хрватски тенисер Дино Прижмић направио је велико изненађење у другом колу мастерса у Риму. Он је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) победио Новака Ђоковића. Дино Прижмић је по завршетку сусрета узео маркер и на камери написао поруку за… »
Хрват направио сензацију и после преокрета избацио Новака Ђоковића

Хрват направио сензацију и после преокрета избацио Новака Ђоковића

Данас пре 22 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Хрвата Дина Прижмића у другом колу турнира у Риму. Прва брејк лопта је виђена у четвртом гему, али тада је Прижмић извукао. Ипак, уследа су четири гема Новака… »
После скоро три сата игре Арналди победио осмог тенисера света у Риму

После скоро три сата игре Арналди победио осмог тенисера света у Риму

Данас пре 22 дана
Осми тенисер света Аустралијанац Алекс де Минор није успео да се пласира у треће коло мастерса у Риму. Он је у другом колу изгубио од 106. играча света Италијана Матеа Арналдија после три сета, 6:4, 6:7, 4:6. Меч је трајао два… »

Вести дана »