Повезане вести
Ђоковић: Драго ми је што сам се борио до краја
Политика 09.05.2026
Додао је да је су здравствени проблеми нова реалност са којом мора да се носи. Дошао сам да одиграм један или више мечева. Нажалост, само један. У реду је. Драго ми је што сам се борио до краја. Желим да захвалим публици. О… »
Кецмановић у 2026. не може даље од другог кола
Спорт клуб 09.05.2026
Мастер у Риму завршен је за Миомира Кецмановића. Српски тенисер у другом колу турнира из серије 1.000 поражен је од Андреја Рубљова, 14. играча на АТП листи, у два сета – 6:4, 6:4 за 65 минута игре. Кецмановић је ове године… »
Велика част указана српском тенисеру у Риму: Кецмановић против Рубљова отвара програм на централном терену
Курир 09.05.2026
После предаје Томажа Махача Данилу Медведеву због грипа – организатор Мастерса у Риму одлучио је да част да на Централном терену комплекса Форо Италико отваре програм данашњих мечева додели нашем Миомиру Кецмановићу и Русу… »
Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“
Данас 08.05.2026
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић испао је у другом колу Мастерса у Риму после пораза од 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Дина Прижмића из Хрватске. После дуела новинари су му поставили питање о каквом се проблему ради. – Надам… »
Прижмић оставио поруку за Новака после меча (ВИДЕО)
Данас 08.05.2026
Хрватски тенисер Дино Прижмић направио је велико изненађење у другом колу мастерса у Риму. Он је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) победио Новака Ђоковића. Дино Прижмић је по завршетку сусрета узео маркер и на камери написао поруку за… »
Хрват направио сензацију и после преокрета избацио Новака Ђоковића
Данас 08.05.2026
Српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је са 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) од Хрвата Дина Прижмића у другом колу турнира у Риму. Прва брејк лопта је виђена у четвртом гему, али тада је Прижмић извукао. Ипак, уследа су четири гема Новака… »
После скоро три сата игре Арналди победио осмог тенисера света у Риму
Данас 08.05.2026
Осми тенисер света Аустралијанац Алекс де Минор није успео да се пласира у треће коло мастерса у Риму. Он је у другом колу изгубио од 106. играча света Италијана Матеа Арналдија после три сета, 6:4, 6:7, 4:6. Меч је трајао два… »
Вести дана »
Скалони: Играмо за наш народ и земљу, анализирали смо Шпанију још од децембра
РТС пре 2 сатајош 51 повезана
Ескалација сукоба: Погибија америчких војника у Јордану, ирански удари и напади на Газу
Наслови.аи пре 30 минутајош 43 повезане
Тропске врућине, невреме у региону и хитна упозорења за Србију
Наслови.аи пре 10 минутајош 60 повезаних