Povezane vesti
Đoković: Drago mi je što sam se borio do kraja
Politika pre 57 minuta
Dodao je da je su zdravstveni problemi nova realnost sa kojom mora da se nosi. Došao sam da odigram jedan ili više mečeva. Nažalost, samo jedan. U redu je. Drago mi je što sam se borio do kraja. Želim da zahvalim publici. O problemima koje sam imao ne… »
Novak Đoković o povredi posle poraza od Prižmića: „To je neka nova realnost sa kojom moram da se nosim“
Danas pre 12 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ispao je u drugom kolu Mastersa u Rimu posle poraza od 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) od Dina Prižmića iz Hrvatske. Posle duela novinari su mu postavili pitanje o kakvom se problemu radi. – Nadam se da razumete da neću… »
Prižmić ostavio poruku za Novaka posle meča (VIDEO)
Danas pre 14 sati
Hrvatski teniser Dino Prižmić napravio je veliko iznenađenje u drugom kolu mastersa u Rimu. On je sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) pobedio Novaka Đokovića. Dino Prižmić je po završetku susreta uzeo marker i na kameri napisao poruku za Đokovića, za kojeg je više… »
Hrvat napravio senzaciju i posle preokreta izbacio Novaka Đokovića
Danas pre 15 sati
Srpski teniser Novak Đoković izgubio je sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) od Hrvata Dina Prižmića u drugom kolu turnira u Rimu. Prva brejk lopta je viđena u četvrtom gemu, ali tada je Prižmić izvukao. Ipak, usleda su četiri gema Novaka Đokovića za 6:2 u prvoj… »
Posle skoro tri sata igre Arnaldi pobedio osmog tenisera sveta u Rimu
Danas pre 17 sati
Osmi teniser sveta Australijanac Aleks de Minor nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Rimu. On je u drugom kolu izgubio od 106. igrača sveta Italijana Matea Arnaldija posle tri seta, 6:4, 6:7, 4:6. Meč je trajao dva sata i 57 minuta. Arnaldi… »
Vesti dana »
Juče Zapad, danas Istok slavi Dan pobede nad fašizmom, a genocid u Gazi traje oba dana
Mašina pre 27 minutajoš 22 povezane
Američke službe: Modžtaba Hamnei i dalje utiče na ratnu strategiju; Iran: Zadržavamo pravo na samoodbranu
RTS pre 57 minutajoš 20 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 15 satijoš 1 povezana