Povezane vesti

Đoković: Drago mi je što sam se borio do kraja

Đoković: Drago mi je što sam se borio do kraja

Politika pre 57 minuta
​Dodao je da je su zdravstveni problemi nova realnost sa kojom mora da se nosi. Došao sam da odigram jedan ili više mečeva. Nažalost, samo jedan. U redu je. Drago mi je što sam se borio do kraja. Želim da zahvalim publici. O problemima koje sam imao ne… »
Novak Đoković o povredi posle poraza od Prižmića: „To je neka nova realnost sa kojom moram da se nosim“

Novak Đoković o povredi posle poraza od Prižmića: „To je neka nova realnost sa kojom moram da se nosim“

Danas pre 12 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ispao je u drugom kolu Mastersa u Rimu posle poraza od 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) od Dina Prižmića iz Hrvatske. Posle duela novinari su mu postavili pitanje o kakvom se problemu radi. – Nadam se da razumete da neću… »
Prižmić ostavio poruku za Novaka posle meča (VIDEO)

Prižmić ostavio poruku za Novaka posle meča (VIDEO)

Danas pre 14 sati
Hrvatski teniser Dino Prižmić napravio je veliko iznenađenje u drugom kolu mastersa u Rimu. On je sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) pobedio Novaka Đokovića. Dino Prižmić je po završetku susreta uzeo marker i na kameri napisao poruku za Đokovića, za kojeg je više… »
Hrvat napravio senzaciju i posle preokreta izbacio Novaka Đokovića

Hrvat napravio senzaciju i posle preokreta izbacio Novaka Đokovića

Danas pre 15 sati
Srpski teniser Novak Đoković izgubio je sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:4) od Hrvata Dina Prižmića u drugom kolu turnira u Rimu. Prva brejk lopta je viđena u četvrtom gemu, ali tada je Prižmić izvukao. Ipak, usleda su četiri gema Novaka Đokovića za 6:2 u prvoj… »
Posle skoro tri sata igre Arnaldi pobedio osmog tenisera sveta u Rimu

Posle skoro tri sata igre Arnaldi pobedio osmog tenisera sveta u Rimu

Danas pre 17 sati
Osmi teniser sveta Australijanac Aleks de Minor nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Rimu. On je u drugom kolu izgubio od 106. igrača sveta Italijana Matea Arnaldija posle tri seta, 6:4, 6:7, 4:6. Meč je trajao dva sata i 57 minuta. Arnaldi… »

Vesti dana »