Povezane vesti

Stanković zagrmeo: Ima zalutalih u Zvezdu!

Stanković zagrmeo: Ima zalutalih u Zvezdu!

Sport klub pre 5 sati
Jako razočaran posle poraza od Novog Pazara bio je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković. Govoreći za zvanične kanale kluba i televiziju koja je nosilac prava za superligaške mečeve, Stanković je bio oštar odmah posle meča: „Naravno da nije… »
Stanković: "Neki su zalutali ovde"

Stanković: "Neki su zalutali ovde"

B92 pre 5 sati
Trener Zvezde Dejan Stanković nije bio srećan partijom njegovih igrača protiv Novog Pazara pa je neke i upozorio. Zvezda je prvi put istoriji poražena od Novog Pazara (1:2) takođe je i napravila lošu uvertiru pred finale Kupa protiv Vojvodine za četiri… »
Delije se emotivno oprostile od Vladimira Cvetkovića

Delije se emotivno oprostile od Vladimira Cvetkovića

Politika pre 6 sati
Uoči utakmice protiv Novog Pazara održan je minut ćutanja. Navijači Crvene zvezde emotivno su se danas oprostili od legendarnog košarkaša i funkcionera Vladimira Cvetkovića. Uoči utakmice protiv Novog Pazara održan je minut ćutanja, a na "severu" je… »
Kocebu i Dauda srušili šampiona: Crvena zvezda – Novi Pazar 1:2

Kocebu i Dauda srušili šampiona: Crvena zvezda – Novi Pazar 1:2

RTV Novi Pazar pre 7 sati
Fudbaleri Novog Pazara pobedili su večeras u Beogradu ekipu Crvene zvezde sa 2:1 u petom kolu plej-ofa Super lige Srbije. Crveno-beli su poveli golom Marka Arnautovića u 53. minutu, a preokret su doneli Fjeri Kocebu u 75. i Džonson Dauda u 90+1. minutu… »
Stanković nakon poraza od Novog Pazara: "Neki su zalutali u Zvezdu"

Stanković nakon poraza od Novog Pazara: "Neki su zalutali u Zvezdu"

Sportske.net pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni pod vođstvom trenera Dejana Stankovića. Zvezda je u petom kolu Super lige na "Marakani" izgubila od Novog Pazara rzultatom 2:1. Bila je to loša uvertira crveno-belih pred finale… »
(VIDEO) Zvezda podbacila pred finale Kupa, Lalatovićev Novi Pazar pokorio "Marakanu"!

(VIDEO) Zvezda podbacila pred finale Kupa, Lalatovićev Novi Pazar pokorio "Marakanu"!

Sportske.net pre 7 sati
Fudbaleri Novog Pazara savladali su kao gosti Crvenu zvezdu na "Marakani" rezultatom 2:1 u meču petog kola plej-ofa Super lige Srbije. Crveno-beli su odavno obezbedili devetu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali večeras nisu imali dobru uvertiru pred… »
„Neki su zalutali“: Stanković vidno nezadovoljan nakon poraza na Marakani!

„Neki su zalutali“: Stanković vidno nezadovoljan nakon poraza na Marakani!

Hot sport pre 7 sati
Iako meč nije imao takmičarski značaj, može da posluži kao opomena Zvezdi pred finale kupa! Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekali su Novi Pazar u meču bez većeg takmičarskog značaja, ali će ipak dugi niz godina ostati… »
TVITOVI - Ozbiljna sramota!

TVITOVI - Ozbiljna sramota!

Sportske.net pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi superligaški poraz u prolećnom delu prvenstva. Zvezda je u meču petog plej-ofa Super lige na svojoj "Marakani" izgubila od Novog Pazara sa 2:1. Tako crveno-beli neće u dobrom raspoloženju čekati sredu i finale… »
Dejan Stanković pobesneo: "Neki igrači su zalutali u Crvenu zvezdu"

Dejan Stanković pobesneo: "Neki igrači su zalutali u Crvenu zvezdu"

Mondo pre 7 sati
Crvena zvezda je odigrala vrlo loš meč i doživela je danas poraz na stadionu "Rajko Mitić" od Novog Pazara i to posle preokreta. Bio je to prvi trijumf Pazaraca u istoriji na Zvezdinom terenu i došao je posle preokreta u poslednjih petnaestak minuta… »
Šokantan poraz Zvezde od Pazara na oproštaju od Cvetkovića /foto/

Šokantan poraz Zvezde od Pazara na oproštaju od Cvetkovića /foto/

Sputnik pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su šokantan poraz od Novog Pazara rezultatom 2:1 na stadionu "Rajko Mitić"u meču 35. kola Superlige. Gol odluke za tim koji vodi Nenad Lalatović postigao je Džonson Dauda u 91. minutu. Crvena zvezda i njeni navijači… »
Stanković besan posle poraza od Novog Pazara: "Da sam ja na terenu, drugačije bih reagovao, znam ko će igrati"

Stanković besan posle poraza od Novog Pazara: "Da sam ja na terenu, drugačije bih reagovao, znam ko će igrati"

Telegraf pre 7 sati
Crvena zvezda izgubila je šokantno u samoj završnici protiv Novog Pazara rezultatom 1:2, a nakon meča očekivano Dejan Stanković bio je vidno nezadovoljan. Trener crveno-belih je odmah nakon meča imao burnu reakciju i komentar: - Hteli smo sa minimalnim… »
A sad u finale Kupa Srbije: Fudbaleri Vojvodine pobedili Čukarički u odmeravanju za bodove

A sad u finale Kupa Srbije: Fudbaleri Vojvodine pobedili Čukarički u odmeravanju za bodove

Večernje novosti pre 12 sati
BODOVIMA osvojenim u „minimalcu“ nad Čukaričkim, u petak na „Karađorđu“, fudbaleri Vojvodine ostali su u trci za titulu vicešampiona ali i stekli dodatno samopouzdanje pred Finale Kupa Srbije, u kom ih na „Lagatoru“, u sredu 13. maja, dočekuje Crvena… »
Tanjga je razočaran navijačima Vojvodine! Posle pobede nad Čukaričkim otkrio šta mu je zasmetalo! Njegove reči odjekuju Novim…

Tanjga je razočaran navijačima Vojvodine! Posle pobede nad Čukaričkim otkrio šta mu je zasmetalo! Njegove reči odjekuju Novim…

Kurir pre 15 sati
Fudbaleri „stare dame“ pobedili su danas na svom „Karađorđu“ ekipu Čukaričkog rezultatom 1:0 i tako na najbolji način najavili odlazak na finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. – Jedna teška utakmica, mislim da su moji igrači bili glavama već u Loznici… »
Tanjga: "Razočaran sam navijačima - dolaze da provociraju"

Tanjga: "Razočaran sam navijačima - dolaze da provociraju"

B92 pre 15 sati
Miroslav Tanjga je ponovo imao šta da zameri navijačima Vojvodine koji skandiraju protiv njegovog tima. Prvi put ih je ukorio na Kup utakmici protiv Trajala, a sada se ista scena ponovila i posle trijumfa protiv Čukaričkog. "Pomalo sam razočaran našim… »
Tanjgine "strelice" ka tribini: "Takvi nam nisu potrebni"

Tanjgine "strelice" ka tribini: "Takvi nam nisu potrebni"

Sportske.net pre 17 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad Čukaričkim. Fudbaleri „stare dame“ pobedili su na svom „Karađorđu“ ekipu Čukaričkog rezultatom 1:0 i tako na najbolji način najavili odlazak na finale Kupa Srbije protiv… »
Lalatović: Nije sramota izgubiti od Zvezde – sramota je da ne izgineš za Pazar

Lalatović: Nije sramota izgubiti od Zvezde – sramota je da ne izgineš za Pazar

Sputnik pre 20 sati
Fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara sastaju se u okviru plej-ofa Superlige, a pred susret na Marakani, Nenad Lalatović, trener gostiju, istakao je da njegov tim dati 120 odsto. Sprema se Crvena zvezda za jubilej odnosno da protiv Novog Pazara… »

Vesti dana »