Повезане вести

Олакшање за Партизан и Калатеса: Црно-бели добили добре вести пред завршницу сезоне...

Олакшање за Партизан и Калатеса: Црно-бели добили добре вести пред завршницу сезоне...

Курир пре 21 дана
Међутим тренер црно-белих Ђоан Пењароја био је забринут после меча због кадровске ситуације у тиму. Шпански стручњак је открио да се Ник Калатес током меча пожалио на „лош осећај у колену“, што је аутоматски изазвало… »
Сада је све јасно: Познато хоће ли Калатес бити спреман за полуфинале АБА лиге!

Сада је све јасно: Познато хоће ли Калатес бити спреман за полуфинале АБА лиге!

Хот спорт пре 21 дана
Изузетно је важан за ‘црно-беле’! Партизан је добио велико појачање пред најважније утакмице сезоне, пошто ће Ник Калатес бити спреман за полуфинале АБА лиге упркос повреди која је забринула црно-беле током гостовања Босни у… »
Тренер Партизана: Брину ме повреде...

Тренер Партизана: Брину ме повреде...

Спутник пре 21 дана
Шпански стручњак на клупи Партизана Ђоан Пењароја изјавио је после тријумфа над Босном (87:73) и пласмана у полуфинале плеј-офа АБА лиге да је његова екипа контролисала меч и заслужила победу. Искусни стратег истакао је и да… »
Познато стање Ника Калатеса после повреде у Сарајеву: Црно-бели страховали од најгорег, сада могу да одахну!

Познато стање Ника Калатеса после повреде у Сарајеву: Црно-бели страховали од најгорег, сада могу да одахну!

Курир пре 21 дана
Партизан је рутински завршио посао против Босне и победом од 87:73 оверио пласман у полуфинале АБА лиге, али славље црно-белих покварио је тренутак који је забринуо све навијаче – повреда искусног плејмејкера Ника Калатеса… »
Познато стање Ника Калатеса после повреде у Сарајеву

Познато стање Ника Калатеса после повреде у Сарајеву

Спорт клуб пре 21 дана
Ник Калатес је доживео повреду у утакмици плеј-офа АБА лиге против Босне у Сарајеву. Искусни плеј који је у последњим седмицама све битнији у игри Партизана је против Босне играо тек 14 минута. У односу на његову уобичајну… »
Пењароја: „Звезда ми тренутно није у глави“

Пењароја: „Звезда ми тренутно није у глави“

Данас пре 22 дана
Кошаркаши Партизана су савладали Босну са 87:73 и у реваншу и ушали су у полуфинале АБА лиге После меча је тренер црно-белих Ђоан Пењароја био задовољан. – Честитам Босни на заиста одличној сезони у АБА лиги. Што се нас тиче… »

Вести дана »