Повезане вести
"Само нас може спасти љубав коју примамо и дајемо другима", Љиљана Хабјановић Ђуровић о 35 година од првог издања романа…
Курир 11.05.2026
Књижевница Љиљана Хабјановић Ђуровић обележила је велики јубилеј - 35 година од изласка њеног чувеног романа "Ана Марија ме није волела". Дело које је с временом прерасло у симбол једне епохе настајало је у периоду од 1986… »
"Не прихватам дискриминацију на верској и националној основи": Љиљана Хабјановић Ђуровић о роману који је настао из личног…
Блиц 11.05.2026
Љиљана Хабјановић Ђуровић изјавила је да је роман 'Ана Марија ме није волела' настао као лична исповест и порука против мржње, дискриминације и злоупотребе вере. Књига је започета 1986. године, завршена 1990, а објављена… »
„Само љубав може спасити човека”
Политика 11.05.2026
Хабјановић Ђуровић обележила 35 година од романа „Ана Марија ме није волела”. Књижевница Љиљана Хабјановић Ђуровић изјавила је данас, поводом 35 година од објављивања романа „Ана Марија ме није волела", да је та књига… »
Љиљана Хабјановић Ђуровић обележила 35 година романа „Ана Марија ме није волела“
Телеграф 11.05.2026
Пут од идеје до култног статуса. У Београду, у хотелу "Мосвка", је свечано обележен значајан јубилеј – 35 година од објављивања култног романа „Ана Марија ме није волела“ ауторке Љиљане Хабјановић Ђуровић. Реч је о делу које… »
Вести дана »
СРЦЕ критиковало власт због претреса Радићевог стана и поступања према уреднику агенције Бета
Бета пре 40 минутајош 50 повезаних
Претрес станова Александара Радића због сумње на Позивање на насилну промену уставног уређења
РТВ пре 2 сатајош 57 повезаних
Лионел Меси постао најбољи стрелац у историји Мундијала: 'Страст и љубав'
BBC News пре 1 сатјош 47 повезаних