Povezane vesti

Mimović: Moja ponuda za NIS nije neprijateljska već džentlmenska, ne bih zatvorio rafineriju

Mimović: Moja ponuda za NIS nije neprijateljska već džentlmenska, ne bih zatvorio rafineriju

Insajder pre 4 sati
Vlasnik kompanija KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović rekao je za Betu da je njegova ponuda za kupovinu većinskog udela ruske firme Gaspromnjeft u Naftnoj industriji Srbije (NIS) - džentlmenska. Foto: Srđan Ilić "Poštujem proceduru i u ovom… »
Biznismen Mimović za Betu: Moja ponuda za kupovinu NIS-a je džentlmenska

Nova ekonomija pre 3 sata
Vlasnik kompanija KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović rekao je danas za Betu da je njegova ponuda za kupovinu većinskog udela ruske firme Gaspromnjeft u Naftnoj industriji Srbije (NIS) – džentlmenska. „Poštujem proceduru i u ovom trenutku… »
Biznismen Mimović za Betu: Moja ponuda za kupovinu NIS-a je džentlmenska, imam kapital u bankama

Biznismen Mimović za Betu: Moja ponuda za kupovinu NIS-a je džentlmenska, imam kapital u bankama

Danas pre 4 sati
Vlasnik kompanija KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović rekao je danas za Betu da je njegova ponuda za kupovinu većinskog udela ruske firme Gaspromnjeft u Naftnoj industriji Srbije (NIS) – džentlmenska. „Poštujem proceduru i u ovom trenutku… »

Serbian News Media pre 4 sati
„Poštujem proceduru i u ovom trenutku dok se ne završe pregovori Gaspromnjefta i MOL-a, 22 maja, ne mogu da kažem ništa više, osim da moja ponuda NIS nije neprijateljska, već prijateljska, džentmenska“, rekao je Mimović. Istakao je da su njegove namere… »
Ranko Mimović, čovek koji je ponudio dve milijarde evra za NIS: Imam obezbeđen kapital, rafinerija ne bi bila zatvorena

Ranko Mimović, čovek koji je ponudio dve milijarde evra za NIS: Imam obezbeđen kapital, rafinerija ne bi bila zatvorena

Morava info pre 3 sata
Ranko Mimović, čija kompanija je navodno uputila ponudu od dve milijarde evra za preuzimanje ruskog udela u NIS-u, ponovo se oglasio. Danas je za BBC na srpskom izjavio da iza ponude kompanije „KFT Senator Treasury G.T.7 Dva“ ne stoji nijedna vlada, niti… »

Radio sto plus pre 4 sati
“Poštujem proceduru i u ovom trenutku dok se ne završe pregovori Gaspromnjefta i MOL-a, 22 maja, ne mogu da kažem ništa više, osim da moja ponuda NIS nije neprijateljska, već prijateljska, džentmenska”, rekao je Mimović. Istakao je da su njegove namere… »
Ranko Mimović za BBC na srpskom: Nećemo zatvoriti rafineriju ako budemo kupci

Ranko Mimović za BBC na srpskom: Nećemo zatvoriti rafineriju ako budemo kupci

Forbes pre 5 sati
Vlasnik kompanijE KFT Senator Treasury G.T.7 2 Ranko Mimović, koji je prema pisanju Rojtersa ponudio dve milijarde evra za ruski kapital u NIS-u, rekao je za BBC na srpskom da su Rusi načelno prihvatili ponudu, a da su od OFAK-a dobili pozitivno… »
Biznismen Ranko Mimović koji nudi 2 milijarde evra za kupovinu ruskog udela u NIS-u: Dobili smo pozitivno mišljenje američkog…

Biznismen Ranko Mimović koji nudi 2 milijarde evra za kupovinu ruskog udela u NIS-u: Dobili smo pozitivno mišljenje američkog…

Nova pre 4 sati
Vlasnik kompanija KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović, koji je prema pisanju Rojtersa ponudio dve milijarde evra za ruski kapital u NIS-u, rekao je za BBC na srpskom da su Rusi načelno prihvatili ponudu, a da su od OFAK-a dobili pozitivno… »
Mimović za BBC: Rusi načelno prihvatili ponudu, OFAK dao pozitivno mišljenje, ne planiramo gašenje rafinerije

Mimović za BBC: Rusi načelno prihvatili ponudu, OFAK dao pozitivno mišljenje, ne planiramo gašenje rafinerije

N1 Info pre 5 sati
Vlasnik kompanija KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović, koji je prema pisanju Rojtersa ponudio dve milijarde evra za ruski kapital u NIS-u, rekao je za BBC na srpskom da su Rusi načelno prihvatili ponudu, a da su od OFAK-a dobili pozitivno… »
Ranko Mimović: OFAC dao pozitivno mišljenje, ne planiramo gašenje rafinerije

Ranko Mimović: OFAC dao pozitivno mišljenje, ne planiramo gašenje rafinerije

Nova ekonomija pre 5 sati
Vlasnik nedavno osnovane kompanije KFT Senator Treasury G.T.7 Dva DOO Ranko Mimović, koji je prema pisanju Rojtersa ponudio dve milijarde evra za ruski kapital u NIS-u, rekao je za BBC na srpskom da su Rusi načelno prihvatili ponudu, a da su od OFAK-a… »
Ranko Mimović koji je navodno ponudio dve milijarde evra za NIS: "Jedno krajnje prijateljsko preuzimanje"

Ranko Mimović koji je navodno ponudio dve milijarde evra za NIS: "Jedno krajnje prijateljsko preuzimanje"

Radio 021 pre 6 sati
Ranko Mimović, čija kompanija je navodno uputila ponudu od dve milijarde evra za preuzimanje ruskog udela u NIS-u, ponovo se oglasio. Danas je za BBC na srpskom izjavio da iza ponude kompanije "KFT Senator Treasury G.T.7 Dva" ne stoji nijedna vlada, niti… »
Mimović za BBC: Imamo pozitivno mišljenje OFAC-a u vezi sa ponudom za NIS

Mimović za BBC: Imamo pozitivno mišljenje OFAC-a u vezi sa ponudom za NIS

Danas pre 5 sati
„Sa OFAK-om (Kancelarijom za kontrolu strane imovine američkog Ministarstva finansija) smo u intenzivnoj komunikaciji šest meseci, odgovorili smo na sve njihove zahteve, dobili smo njihovo pozitivno mišljenje i potvrdu visokog menadžmenta.Taj deo smo… »
Ranko Mimović za BBC: 'Ne planiramo gašenje rafinerije u Pančevu'

Ranko Mimović za BBC: 'Ne planiramo gašenje rafinerije u Pančevu'

BBC News pre 7 sati
O ponudi moje kompanije su obavešteni i američki OFAK i ruska strana, kao i predsednik Srbije, kaže Ranko Mimović za BBC na srpskom. Ko je on? Posle dugog traženja inostranog rešenja za kupovinu ruskog udela u vlasništvu Naftne industrije Srbije (NIS) i… »
Ranko Mimović za BBC o NIS-u: Neću zatvoriti rafineriju

Ranko Mimović za BBC o NIS-u: Neću zatvoriti rafineriju

Nedeljnik pre 6 sati
Ranko Mimović, čija kompanija je navodno uputila ponudu od 2 milijarde evra za preuzimanje ruskog udela u NIS-u, ponovo se oglasio. Danas je za BBC na srpskom izjavio da iza ponude kompanije „KFT Senator Treasury G.T.7 Dva“ ne stoji nijedna vlada, niti… »
Ranko Mimović za BBC: ‘Ne planiramo gašenje rafinerije u Pančevu’

Južne vesti pre 7 sati
Reuters/Zorana Jevtić Posle dugog traženja inostranog rešenja za kupovinu ruskog udela u vlasništvu Naftne industrije Srbije (NIS) i osluškivanja signala iz Moskve i Vašingtona, činilo se izvesnim da je u toj trci pobedila mađarska MOL Grupa. Onda se… »

Danas pre 7 sati
Posle dugog traženja inostranog rešenja za kupovinu ruskog udela u vlasništvu Naftne industrije Srbije (NIS) i osluškivanja signala iz Moskve i Vašingtona, činilo se izvesnim da je u toj trci pobedila mađarska MOL Grupa. Onda se trci iznenada priključio… »

Vesti dana »