Povezane vesti

Srbija skočila na kladionicama: Evo na kom je mestu grupa "Lavina" posle prolaska u finale Evrovizije

Srbija skočila na kladionicama: Evo na kom je mestu grupa "Lavina" posle prolaska u finale Evrovizije

Blic pre 8 sati
Trenutno je Srbija na 20. mestu na kladionicama, dok su favoriti Finska, Grčka i Danska. Na takmičenju učestvuje 35 zemalja, što je najmanje od 2003. godine zbog bojkota više država zbog učešća Izraela. Prvo polufinale "Evrovizije 2026" održalo se sinoć… »
Odlične prognoze! Posle prolaska u finale, Srbija skočila na kladionicama: Evo na kom je mestu grupa "Lavina"

Odlične prognoze! Posle prolaska u finale, Srbija skočila na kladionicama: Evo na kom je mestu grupa "Lavina"

Telegraf pre 9 sati
U prvom finalu "Evrovizije 2026" koje se održalo sinoć, Srbija je pokazala veliki uspeh plasiravši s edalje u finale takmičenja koje će biti u subotu 16. maja. Kako je sinoć naš bend oduševio i žiri i publiku, jasno je da je njihova numera "Kraj mene"… »
Stih hrvatske grupe Lelek koji su neki doživeli kao “političku provokaciju”: Pesmu je pisala i naša pevačica

Stih hrvatske grupe Lelek koji su neki doživeli kao “političku provokaciju”: Pesmu je pisala i naša pevačica

City magazine pre 10 sati
Prvo polufinale Pesme Evrovizije u Beču je završeno, a Srbija je uspela da izbori plasman u veliko finale zahvaljujući nastupu grupe Lavina i pesmi „Kraj mene“. Lavina je sinoć uglavnom dobila pozitivne reakcije među evrovizijskim fanovima i… »
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž

Danas pre 9 sati
Srbija i Hrvatska idu u finale Izbora za Pesmu Evrovizije, koje se održava 16. maja u Beču. Od bivših jugoslovenskih zemalja, niški rok bend Lavina sa pesmom „Kraj mene“ i zagrebačka etno pop grupa Lelek koja je otpevala „Andromedu“ izborili su se za… »
Lavina je u finalu Eurosonga

Lavina je u finalu Eurosonga

Balkan Rock pre 9 sati
Srpski predstavnik Lavina se plasirao u finale 70. izdanja Eurosonga, koje će se održati u subotu, 16. maja, u bečkoj Wiener Stadthalle. Lelek je sa pesmom Andromeda izborio prolaz, dok je niški metal sastav Lavina prošao sa pesmom Kraj mene. Nažalost… »
Predstavnici Srbije plasirali se u finale Evrosonga

Predstavnici Srbije plasirali se u finale Evrosonga

Sputnik pre 10 sati
Predstavnici Srbije, hevi metal sastav „Lavina“ sa pesmom „Kraj mene“ plasirala se sinoć u finale Pesme Evrovizije u Beču. Lavina se nakon efektnog audio-vizuelno nastupa u „Viner štadhale“ našla među deset izvođača koji su prošli prvo polufinale… »

Južne vesti pre 9 sati
EPA Niška Lavina prve polufinalne večeri u Beču Srbija i Hrvatska idu u finale Izbora za Pesmu Evrovizije, koje se održava 16. maja u Beču. Od bivših jugoslovenskih zemalja, niški rok bend Lavina sa pesmom „Kraj mene“ i zagrebačka etno pop grupa Lelek… »
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije

Danas pre 17 sati
Srbija i Hrvatska idu u finale Izbora za Pesmu Evrovizije, koje se održava 16. maja u Beču. Od bivših jugoslovenskih zemalja, niški rok bend Lavina sa pesmom „Kraj mene“ i zagrebački pop folk bend Lelek koji je otpevao „Andromedu“ izborili su se za šansu… »

Južne vesti pre 17 sati
EPA Niška Lavina prve polufinalne večeri u Beču Srbija i Hrvatska idu u finale Izbora za Pesmu Evrovizije, koje se održava 16. maja u Beču. Od bivših jugoslovenskih zemalja, niški rok bend Lavina sa pesmom „Kraj mene“ i zagrebački pop folk bend Lelek… »
Evrovizija 2026: Ovo su prvi finalisti

Evrovizija 2026: Ovo su prvi finalisti

Danas pre 18 sati
Evrovizija 2026 je dobila prve zvanične finaliste. Nakon uzbudljive večeri ispunjene spektakularnim nastupima, emocijama i glasovima publike širom Evrope i sveta, dobili smo prvih deset finalista koji će se boriti za titulu najbolje pesme takmičenja… »

Vesti dana »