Povezane vesti
Glišić: "Blokaderi neće pobediti vlast, pobediće opoziciju koja je sada u parlamentu"
Blic pre 4 sati
On tvrdi da opozicija "godinama maltretira Srbiju" SNS je, kaže, uvek spremna za izbore i redovno se za njih priprema Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da "blokaderi na… »
Darko Glišić (SNS): Blokaderi pobeđuju opoziciju, ne vlast
Beta pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da "blokaderi" na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je… »
Glišić: "Blokaderi" neće na izborima pobediti vlast, već ove iz opozicije
NIN pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da "blokaderi" na budućim izborima neće pobediti vlast, već one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je za televiziju… »
Glišić: Blokaderi neće na izborima pobediti vlast, već ove iz opozicije
Jugmedia pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da „blokaderi“ na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je… »
Darko Glišić (SNS): Opozicija je nelegitimna manjina
Danas pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da „blokaderi“ na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je… »
Glišić (SNS): Blokaderi neće na izborima pobediti vlast, već ove iz opozicije
Serbian News Media pre 5 sati
Glišić je za televiziju Pink rekao da je opozicija u aktuelnom sazivu parlamenta „nelegitimna manjina“. „Njih će da istera ta blokaderska opozicija, doći će na njihova mesta u parlamentu neki drugi ljudi, ja sam ubeđen još gori od njih“, kazao je Glišić… »
Radio sto plus pre 5 sati
Glišić je za televiziju Pink rekao da je opozicija u aktuelnom sazivu parlamenta “nelegitimna manjina”. “Njih će da istera ta blokaderska opozicija, doći će na njihova mesta u parlamentu neki drugi ljudi, ja sam ubeđen još gori od njih”, kazao je Glišić… »
Darko Glišić (SNS): Blokaderi pobeđuju opoziciju, ne vlast
Radio sto plus pre 4 sati
Glišić je za televiziju Pink rekao da je opozicija u aktuelnom sazivu parlamenta “nelegitimna manjina”. “Njih će da istera ta blokaderska opozicija, doći će na njihova mesta u parlamentu neki drugi ljudi, ja sam ubeđen još gori od njih”, kazao je Glišić… »
Pravo u centar pre 5 sati
Glišić je za televiziju Pink rekao da je opozicija u aktuelnom sazivu parlamenta „nelegitimna manjina“. „Njih će da istera ta blokaderska opozicija, doći će na njihova mesta u parlamentu neki drugi ljudi, ja sam ubeđen još gori od njih“, kazao je Glišić… »
Glišić: „Blokaderi“ neće pobediti vlast, već opoziciju u parlamentu
In medija pre 5 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je danas da „blokaderi“ na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je za televiziju Pink rekao da… »
N1 Info pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da "blokaderi" na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je… »
Glišić: Blokaderi neće na izborima pobediti vlast, već opoziciju
Radio 021 pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić izjavio je danas da "blokaderi" na budućim izborima neće pobediti vlast, već da će pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije. Glišić je za televiziju Pink rekao da… »
Vranje news pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da "blokaderi" na budućim izborima "neće pobediti" vlast, već da će "pobediti one iz opozicije koji sada sede u Skupštini Srbije", prenosi Beta… »
Vesti dana »
Janjić: Vlast objavila nove, još gore verzije Mrdićevih zakona
Pravo u centar pre 1 satjoš 41 povezana
Nvidia čipovi i Boeing avioni - berza prati Trumpov susret sa Xijem
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 43 povezane
'Nismo zadovoljni', kaže ministarka energetike Srbije o novoj ponudi MOL-a
BBC News pre 3 satajoš 26 povezanih
Prognoza za četvrtak, 14. maj: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Beta pre 5 satijoš 32 povezane